Winamp Logo
Alt fortalt Cover
Alt fortalt Profile

Alt fortalt

Norwegian, News, 1 season, 18 episodes, 7 hours, 43 minutes
About
Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG
Episode Artwork

Mors fall (1:2): - De vil drepe meg

Aase Frydenlund (99) brakk lårhalsen og ble sendt til sykehus. Hun anklaget sine to døtre i 70-årene for vold. Grytidlig morgenen etter stod det bevæpnet politi på soverommene deres. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
1/13/202422 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Skandalepresidenten (1:3): En russisk felle

Skiskyting blir en milliardindustri med Anders Besseberg som president. Hva skjer når en mektig russer utfordrer til maktkamp og inviterer på bjørnejakt i Sibir? Hør hele serien hos Podme. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
12/1/202339 minutes, 1 second
Episode Artwork

Skandalepresidenten (2:3): En lommebok full av penger

Russernes dopingjuks sjokkerer en hel verden - og fører til massiv boikott. Flere lurer nå på hvor Bessebergs lojalitet egentlig ligger. Hør hele serien hos Podme. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
12/1/20238 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Advokatens hemmelighet (1:3): En mystisk telefon

Advokaten får en advarsel fra en fremmed mann, som sier at hun og barna er i fare. Snart er hun fanget i en spiral av drapsplaner og utpressing.
8/19/202341 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Jeg angrer (1:2): «Du blir aldri en ekte mann»

Aleksander ønsker å bli en kvinne - men rett før han skal gjennomføre en stor operasjon kommer usikkerheten snikende. Er det dette han egentlig vil innerst inne? Ansvarlig redaktør: Gard Steiro.
6/17/202337 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Serieløgneren (1:3): En hemmelig jobb

Silje forelsker seg i en sporty og kjekk mann, som sier han jobber i den norske Etterretningstjenesten. Men en dag tar hun en telefon til sjefen hans. VG omtaler denne saken for å gi et innblikk i mekanismer i bedragerisaker. For ofrene kan den økonomiske og emosjonelle belastningen være betydelig. VG ønsker også å dokumentere hvor lang veien til domfellelse kan være. VG har valgt å anonymisere kvinnene i denne historien, og gitt dem fiktive navn. Også gjerningsmannen er gitt et fiktivt navn. Les mer om VGs redaksjonelle vurderinger her: https://www.vg.no/informasjon/redaksjonelle-avgjorelser Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
2/17/202330 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Stjålet barn til salgs (1:3): Mammaen som forsvant

I mange år har Simon Eriksen Valvik lett etter sin biologiske mor. En natt kommer han over informasjon som sjokkerer han. Kan han ha blitt adoptert bort mot sin mors vilje? Ansvarlig redaktør: Gard Steiro.
1/13/202330 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Drapet på politiinformanten (1:4): Skuddene ved solariet

En kald vårkveld gikk Bård Lanes ut av et solarium i Tønsberg kun iført jakke, boksershorts og sko. Så ble han likvidert på åpen gate. Hadde norsk politi et ansvar for det som møtte ham? Hør hele serien i Podme og VG+. Redaktør: Gard Steiro.
11/18/202223 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Lyttetips: «Alle hater Brann» - en podkastdokumentar

I «Alle hater Brann» får du høre historien om skandale-nachspielet, marerittsesongen og Norges villeste fotballkamp. Det er en historie om å tilgi, fortalt av folk på innsiden som ikke har snakket før. «Alle hater Brann» finner du i PodMe-appen, eller på VG+
10/27/20221 minute, 20 seconds
Episode Artwork

Lyttetips: «Katastrofe i hjernen»

I mars 2021 døde plutselig friske nordmenn. Hør podkastserien «Katastrofe i hjernen» om mennesker som fikk livet snudd opp ned. Og folk som måtte ta valg som kunne påvirke hele verden. Hele serien fra VG finner du der du hører på podkast, eller på VG+ eller PodMe.
7/1/202244 seconds
Episode Artwork

Katastrofe i hjernen 1: En farlig oppdagelse

Vil du høre hele denne serien med en gang, så finner du den på PodMe og i VG+. I mars 2021 får Marius Holden plutselig store smerter i ryggen. Legen Pål André Holme forstår at livet til Marius står i fare.
5/13/202221 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Spionens testament (1:4) – Mannen uten sokker

Den tidligere marinedykkeren Egil Eid fikk i 2002 en stor arv av en mann han aldri hadde snakket med. Hva var det som lå bak? Spionens testament er laget av Askild Matre Aasarød og Ronny Berg. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Visuell profil av Simen Grytøyr. Foto av Gisle Oddstad. Du når oss på [email protected]. Redaktør i VG er Gard Steiro.
4/9/202231 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

I KRIG: Nordmennene som vil slåss

Bli med tre nordmenn som prøver å komme til Ukraina for å slåss. Denne episoden Alt fortalt-serien I KRIG er laget av Markus Tobiassen, Askild Matre Aasarød, Ådne Husby Sandnes, Espen Rasmussen, Runa Victoria Engen, Lara Rashid og Ola Haram. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Du når oss på [email protected]. Redaktør i VG er Gard Steiro
4/6/202235 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

FOSTERSØNNEN (1:5) Problembarnet

Amir er en aktiv og populær gutt, men havner ofte i trøbbel. Som 16-åring får han endelig en fosterfar som ser ut til å forstå ham. Podkast-serien Fostersønnen er laget av Martin Folkvord og Askild Matre Aasarød. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Fotojournalist i tekst-sakene er Tore Kristiansen. Design av Jonas Nilsson. Promo-trailer av Jonathan Falk Systad. Høytlesning av Håkon Fostervold Høydal. Ansvarlig redaktør for Alt fortalt er Gard Steiro.
11/5/202120 minutes
Episode Artwork

Sputnik-kuppet (1:3) - De blå boksene

På flyplassen i Ghana ankommer noen blå bokser, fylt med Sputnik-vaksiner. En sjeik fra Dubai og en etterlyst norskpakistaner har solgt dem til landet. Hvordan fikk de tak i dem? Og hva - om noe - har en heleridømt tyggegummigründer fra Drammen og actionstjernen Steven Seagal med dette å gjøre? Alt fortalt-serien «Sputnik-kuppet» er basert på arbeidet til VG-journalistene Markus Tobiassen og Rolf Widerøe. Serien er laget av Askild Matre Aasarød, Ingeborg Huse Amundsen og Emilie Hald Torp. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Lydopptak i Ghana er gjort av Jørgen Braastad. Synne Nielsen Solbakken har bidratt med transkribering. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.
5/28/202119 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Johanne og Philip (1:2) - «No flamer»

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen og Philip Manshaus vokste opp sammen som søsken. Hvordan kunne Manshaus ende opp med å drepe søsteren? Alt fortalt-serien «Johanne og Philip» er laget av Ingeborg Huse Amundsen, Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Musikken er spesialkomponert og lyden er mikset av Ronny Furevik. Synne Nielsen Solbakken har bidratt med transkribering. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.
5/12/202128 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Dukkemannen (1:5): Dynamitt ved farens grav

Knut oppsøker psykolog. I terapirommet får han beskjed om å huske fortrengte minner fra barndommen. Det han oppdager, får enorme konsekvenser. Podkasten er produsert av VG i samarbeid med Svarttrost.
4/29/202135 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Våpendrageren (1:6) - Tøff kjærlighet

Sarah Scott blir med ektemannen sin inn i et lukket, norsk akademi. Lederen lover å lære dem å bli gode foreldre og å håndtere sine egne avhengigheter. Så snur ektemannen seg mot Sarah, tilsynelatende på oppfordring fra organisasjonen. Alt fortalt-serien Våpendrageren, om Addictologi-komplekset, er laget av Emilie Hald Torp og Askild Matre Aasarød. Serien lener seg på undersøkelsene til Gordon Andersen og Erlend Ofte Arntsen, som de har gjort sammen med blant andre Christina Quist, Maria Mikkelsen, Natalie Remøe Hansen, Shazia Majid, Kristoffer Kumar og Gunn Kari Hegvik og Einar Otto Stangvik. Musikken er spesialkomponert av Ronny Furevik. Teknisk ansvarlig er Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør er Gard Steiro.
2/26/202134 minutes, 59 seconds