Winamp Logo
Alt du sier er feil, Espen - med Kristopher Schau & Espen Thoresen Cover
Alt du sier er feil, Espen - med Kristopher Schau & Espen Thoresen Profile

Alt du sier er feil, Espen - med Kristopher Schau & Espen Thoresen

Norwegian, Comedy, 1 season, 77 episodes, 2 days, 23 hours, 39 minutes
About
Kristopher Schau og Espen Thoresen har preget norsk kringkasting og humor siden det tidlige 90-tallet, da de fant sammen for første gang i NRK-programmet «XL». De løse kanonene stiller nypusset og ladet med behind-the-scenes-historier i uforutsigbare samtaler med kjente mennesker.
Episode Artwork

Gjest: Unni Askeland, om kongen, agurk og andre merkverdigheter

Espen Thoresen og Kristopher Schau har invitert Unni Askeland til Live-podcast på Salt i Oslo. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/19/20191 hour, 5 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Live, comeback! Gjest: Atle Antonsen

Espen Thoresen og Kristopher Schau plukker opp podcasten, som har ligget på is altfor lenge. Denne comebackepisoden er tatt opp live på Salt i Oslo, med Atle Antonsen som gjest For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/4/20191 hour, 15 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Episode 75: Petter Wallace

Petter er humanist og viet Kristopher med sin kone. Foruten denne edle gjerning har han flere tanker i hodet. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/24/20171 hour, 54 seconds
Episode Artwork

Episode 74: Arne Scheie

Denne gjesten trenger ingen presentasjon annen enn "Tata!". For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/5/20171 hour, 5 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Episode 72. Gjest: Helén Vikstvedt

Grunerløkka er klodens midtpunkt og denne gangen har vi spasert 25 meter for å møte danser/ skuespiller og vaffelbaker Helén Vikstvedt. Lange mennesker trekkes mot hverandre og Thoresen føler seg tilsidesatt. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/2/201755 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Episode 71: Gjest: Tomm Kristiansen

Det tid for hjemmebesøk hos selveste Tomm Kristiansen. Verdensreporteren og forfatteren som har holdt fingeren på pulsen til de store konfliktene - og det finnes få, eller ingen, som er bedre til å fortelle om dem enn Tomm. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/20/20171 hour, 17 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Episode 70. Gjest: Bjarte Tjøstheim

Den notoriske nevrotikeren Bjarte Tjøstheim har lenge vært en etterspurt gjest. Før besøket hadde han gått til innkjøp av flere typer iskrem, alt for at gjestene skulle føle seg velkomne. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/15/20171 hour, 8 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Episode 69: Gjest Linn Skåber

Vi slutter der vi begynte. Linn var den som ga podkasten navn, og derfor skal hun også få avslutte. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/22/201658 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Episode 68: Gjest: Eirin Sund

I disse Trump-tider tar vi oppgaven alvorlig og svarer med mer demokrati. Derfor er vi tilbake på Stortinget. Nok en gang en dame, nok en gang AP, det siste tilfeldig, men ikke damen: For her er Erin Sund For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/12/201658 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Episode 67. Gjest: Stian Karstensen

Stian Karstensen er god til å traktere opptil flere musikkinstrumenter. På tross av dette er han enda bedre på å fortelle historier. Så god, at Stian er første gjest som er foreslått av en lytter. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/6/201657 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Episode 66. Gjest: Anette Trettebergstuen

Vi er på besøk på Stortinget for å sjekke forholdene. Anette Trettebergstuen er guide og vi forsøker å sende opptakeren i rørpost. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/27/20161 hour, 19 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Episode 65. Gjest: Birgitte Grimstad

Vi er på hjemmebesøk hos viselegenden Birgitte Grimstad for få signert T-skjorte, og underveis blir vi traktert med historier fra gamle dager. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/23/20161 hour, 3 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Episode 64. Gjest: Maria Mena

En dame. En time. Maria Mena svarer på luftige spørsmål med blytunge svar. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/14/20161 hour, 3 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Episode 63. Gjest: Linnea Myhre

Vi er på besøk hos sinnablogger, selskapsdanser og forfatter Linnea Myhre for en elevert samtale om dulgte farer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/7/201659 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Episode 62. Gjest: Pål Erik Gulliksrud.

I dag er det klart for et besøk hos svirebror, psykolog og fritenker Pål Erik Gulliksrud. Om du ikke har hørt om ham før, kommer du til å huske ham fra nå. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/30/201657 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Episode 61. Gjest: Sarah Natasha Melbye

Dama med det milde oppsynet og det bombastiske navnet, Sarah Natasha Melbye er ukens gjest. Her går det i tung litterær prat om framtidas bokutgivelser. Neida. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/25/20161 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

Episode 60. Gjest: Erik Meyn

Det er klart for en prat med en fyr som aldri skuer til siden. Tv- produsent Erik Meyn er denne ukes gjest, og nok en gang demonstrerer han sin manglende evne til å legge fingrene imellom. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/16/20161 hour, 1 minute, 34 seconds
Episode Artwork

Episode 59. Gjest: Hilde Louise Asbjørnsen

Hilde Louise befinner seg i den merkelige blandingen mellom jazz og humor. Den enes sjangeren er svært snobbete, den andre folkelig humor. For tiden opptrer hun på Chat Noir i rollen som Lulu. Kristopher og Espen blir traktert med bakst. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/10/201656 minutes, 1 second
Episode Artwork

Episode 58. Gjest: Sissel Gran

I dag er det hjemmebesøk hos psykolog og samlivsekspert Sissel Gran. Her går det i plommespising og mellommenneskelige relasjoner. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/4/20161 hour, 3 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Episode 57. Lena Meieran

Lena Meiran er en kulturell gjedde i sivet. Stemmen er overalt, men ingen vet hvem hun er. De to hverdagsheltene Kristopher og Espen tar på seg ansvaret om å finne ut hvem hun er ... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/28/201657 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Episode 56. Gjest: Denny Omdahl

Denny Omdahl er kanskje ikke kjent blant det store publikum, men han hadde fortjent det. Denny kaller seg ulykkesfotograf, Norges eneste, men som han avslører i samtalen med Kristopher har han flere jern i ilden. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/21/201658 minutes
Episode Artwork

Episode 55. Gjest: Berit Boman

Berit Boman er en gjedde i sivet. Sjelden synlig, men alltid tilstede. Når hun stikker hodet fram er det helst som vokalist i DDR. Men som vi hører av podkasten, har hun også hatt andre skandaløse opptredener. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/12/201659 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Episode 55. Gjest: Kari Slaatsveen

Denne ukes hjemmebesøk går av stabelen hos Kari Slaatsveen, fløyelsstemmen fra P13, som har vondt i skuldrene på grunn av bakverk. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/6/201656 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Episode 54. Gjest: Egon Holstad

Journalisten og debattanten Egon Holstad er på Oslobesøk og guttene møtes på Dovrehallen. Her får vi bli med på en reise bakover og en liten tur på do. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/1/20161 hour, 3 seconds
Episode Artwork

Episode 53. Gjest: Petter Schjerven

Det er tid for hjemmebesøk hos Petter Schjerven. Her blir det servert rekecabaré, mens Thoresen og Schau lar seg imponere av både ting og system. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/22/20161 hour, 4 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode: 52. Gjest: ingrid Gjessing Linhave

Det er ambulerende fyrverkeri og tidligere nitimemakker Ingrid Gjessing Linhave, som er denne denne ukas podkastgjest. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/15/201649 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Episode 51. Gjest: Rune Gokstad

Denne ganger er det Rune Gokstad som blir frittet ut om hvem som egentlig befinner seg bak hans tilsynelatende uangripelig blide oppsyn. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/8/201650 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Episode 50. Gjest Frederic Hauge

Bellona fylte nylig 30 år, og i den anledning blir det foretatt en besøk på hans kontor. Før de går inn, advarer Thoresen om mulige hersketeknikker fra Hauges side. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/1/201650 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Episode 49. Gjest: Toffen Gunnufsen

Toffen Gunnufsen er i byen i forbindelse med lanseringen av boka om Quartfestivalen. Han svarer villig vekk om det meste, blant annet om det var en god idè å ansette et par radiotryner med frynsete rykte som pressesjefer." For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
6/26/201654 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Episode 48. Gjest: Aslak Borgersrud

En slask på tinget og den tidligere hiphoperen fra Gatas parlament, Aslak Borgersrud, er denne ukes gjest fra en bedrestilt hage på Vålerenga. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
6/21/201652 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Episode 47. Gjest: Trond Viggo Torgersen

Denne uka er det Trond Viggo Torgersen som blir dratt inn mot Grûnerløkka, for å snakke om genetikk, tarmer og TV-liv. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
6/12/20161 hour, 6 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 46. Gjest: Frithjof Jacobsen

Politisk kommentator i VG står for tur. Frithjof Jakobsen har fortid som både svirebror og musiker når guttene tar seg en tur på Last Train. Her går praten om designerdop, sinnsyke øksemordere og swingersex. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
6/6/201642 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Episode 45. Gjest: Thomas Felberg

Musikeren og programlederen, den alltid like snakkesalige Thomas Felberg, har fått besøk fra sentrum. Praten går løst om gamle bravader, og om trangen til å vende hjem når det røyner på. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
5/29/201654 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Episode 44. Gjest: Øystein Karlsen

Øystein Karlsen er ukens gjest og scenen er satt på av Grunerløkkas kafeer. Her mimres det over en lav sko om gamle bravader, og en tidligere kringkastingssjef får så hatten passer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
5/21/201659 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Episode 43. Gjest: Dag Sørås

Thoresen og Schau har begitt seg ut til byen randsone, Manglerud. Her befinner det seg en som liker å befinne seg på kanten. Den raljerende komikeren Dag Sørås byr på bakverk og hipster-øl, mens praten går på balkongen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
5/15/201659 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Episode 42. Gjest: Aslag Guttormsgaard

Aslag er et gammelt bekjentskap av Kristopher med deltakelse i bla. annet Hurra Torpedo og Reidar Roses orkester. I denne episoden kan vi får høre både om utdeling av feil Spellemannspris og om hvordan provosere barn. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
5/6/20161 hour, 6 minutes, 1 second
Episode Artwork

Episode 41. Gjest: Julie Winge

Denne gang går turen til Nesodden for å besøke skuespiller Julie Winge som venter på brygga. Derfra bærer det til barndomshjemmet der mamma Kari ganske snart bidrar til en samtale som inneholder en nydelig blanding av temperament, åpenhjertighet og humor. Alt akkompagnert til lyden av knuste pyntegjenstander. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/30/201659 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Episode 40. Gjest: Eirik Newth

Verdensrommet er en skuffelse, hevder astrofysiker Eirik Newth. Foruten dette går praten om både katteallergi, oppdagelsen av Pi og Tsjekkoslovakisk sprengstoff. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/22/201657 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Episode 39. Gjest: Christopher Nielsen

Kristopher og Espen har tatt veien hjem til den medieskye forfatteren og renessansemannen Christopher Nielsen. Her går praten om forståelsen av egen samtid og aktiv og passiv motstand mot tekniske nyvinninger. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/18/201655 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 38. Gjest: Janne Rønningen.

Espen og Kristopher er på hjemmebesøk hos Janne Rønningen som forteller om traumatisk ungdomstid i Stavern, og litt om hvordan man skal kjøre motorsykler til vanns. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/8/201654 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Episode 37. Gjest: Håvard Lilleheie

Kristopher og Espen er opptatt av pornokongen Leif Hagens liv og levned. Derfor reiser de hjem til skuespiller og programleder Håvard Lilleheie som gladelig deler av sine erfaringer fra den gang de møttes. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
4/1/201647 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Episode 36. Gjest: Cecilie Kjensli

Cecilie Kjensli er en av få som har som levebrød å ligge hjemme og onanere. Espen og Kristopher drar på hjemmebesøk for undersøke nærmere hvordan det oppleves ha en så fin jobb. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/27/201645 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Episode 35. Gjest: Svein Østvik

Thoresen og Schau har tatt en tur på Bjerke travbane for å møte Charter-Svein. En mann som tidligere gjorde det til et levebrød å være full på tv har nå satset grunkene å bli en krøsus i travmiljøet. Mye roping og brøling underveis og hester som kommer og går på uante steder ... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/18/201649 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Episode 34. Gjest: Jens Brun Pedersen

Den frafalne pinsevennen og humanetikeren Jens Brun Pedersen forteller Kristopher og Espen om knulling på radio og historien bak Bjarne og Gunnar. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/11/201653 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Episode 33. Gjest: Jannecke Weeden

Kristopher og Espen besøker programleder Jannecke Weeden som har vasket leiligheten med klor, men som likevel brekker seg på gulvet når det blir snakk om andre dufter. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/4/201650 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Episode 32. Gjest: Jono El Grande

Kristopher og Espen er på besøk hos den finslepne estetikeren og musikeren Jono El Grande. Praten beveger seg mellom temaer som offentlig sorg og flatulens gitt ut på brun vinyl. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/28/201651 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Episode 31. Gjest: Marie Simonsen

Denne uka er det klart for hjemmebesøk hos den meningssterke Marie Simonsen. Til tross for galopperende katteallergi holdes tonen på forholdsvis elevert nivå. I alle fall en stund. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/19/201654 minutes
Episode Artwork

Episode 30. Gjest: Per Heimly

Kristopher og Espen går gjennom et belastet strøk på sin jakt etter Per Heimly, mens Kristopher forteller om en ergerlig periode. Det fører til at Per Heimly blir presset til å gjøre det samme. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/12/201656 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Episode 29. Gjest: Geir Schau

En ramsalt prat mellom tre menn om myke verdier, før den maskuline seansen sklir over i kvinnefientlige vitser som de på stående fot tar sterk avstand fra. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
2/5/201655 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Episode 28. Gjest: Henriette Steenstrup

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter skuespiller Henriette Steenstrup, og snakker om method acting og... Barnearbeid. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/29/201649 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Episode 27. Gjest: Thomas Seltzer

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter Thomas Selzter, og går opp løypa til Turboneger. Først må de gå opp løypa for å finne leiligheten til Seltzer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/22/201653 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Episode 26. Gjest: Leo Ajkic

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter programleder Leo Ajkic, som snakker om pyramideeffekt - og nasjonalistiske jugoslaver kontra skrytende bergensere. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/15/201642 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Episode 25. Gjest: Martin Beyer-Olsen

Espen og Kristopher skal intervjue komiker Martin Beyer-Olsen, og møter ham ved en tilfeldighet før intervjuet er i gang. Det sier vel alt om at dette møtet var ment å skje. Det virker som våre to podcastere er særlig interessert i å finne ut av hvorfor Martin Beyer-Olsen lager så mye rare ting for tv og scenen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/8/201648 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Episode 24. Gjest: Sigrid Bonde Tusvik

Kristopher og Espen har begynt å skaffe gjester via Kristophers kiroprator. Der, på benken fant de Sigrid Bonde Tusvik, som gikk med på å kjøre de hjem i en el-bil, selv om hun også har Porche med piggdekk. Turen blir brukt til løst prat om profilerte menneskers underliv og om hvordan å havne på Pornhub uten å vite om det. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/1/201658 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Episode 23. Gjest: Asbjørn Slettemark

Thoresen og Schau møter EKSPERT innen en rekke områder, musikk, tv-serier, krimbøker, amerikansk fotball, osv, osv, Asbjørn Slettemark. Entusiast, korrigerer Slettemark, før han også må korrigere de to stakkars østlendingene som tror Slettemark snakker bergensk, eller sunnmørsk... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
12/18/201544 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Episode 22. Gjest: Lilly Bendriss

Agnostikerne Espen og Kristopher drar på hjemmebesøk til Lilli Bendris for å finne ut om hun er en bevisst eller ubevisst sjarlatan. Lilli påstår at hun har 13 som lykketall og at hun alltid velger sete nummer 13 når hun er ute og flyr, men Espen mener at setenummer 13 ikke finnes på fly. Dessuten innrømmer Lilli at hun tror på konspirasjonsteorier og at man ikke alltid kan vite hvor lange fingre CIA egentlig har ... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
12/12/201558 minutes, 1 second
Episode Artwork

Episode 21. Gjest: Atle Antonsen

Espen Thoresen har rota med tida, så Thoresen og Schau får dårlig tid når de skal møte sin gjest Atle Antonsen. Thoresen syntes dessuten det var en god idé å gjøre podcasten mens Antonsen signerer bøker på et kjøpesenter i Krokstadelva, sammen med Johan Golden. Det ender med at Schau må holde barn og bli tatt bilde ved signeringen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
12/5/201552 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Episode 20. Gjest: Anne Lindmo

Espen Thoresen og Kristopher Schau blir invitert - grytidlig mandag morgen - til Anne Lindmo, som flankeres av sin, i følge Kristopher, gigantomane ektemann Hasse Lindmo. Et power couple i norsk underholdningsliv. Dermed blir det en kamp. Om å komme til orde. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/26/201547 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Episode 19. Gjest: Tommy Akerholdt

Forrige uke klarte Turboneger- og Onkl P-trommis Tommy Akerholdt langt på vei å snakke seg inn i denne ukas podcast. Helt sentralt i dette er en turné Kristophers band Cumshots gjorde med Tommys gamle band Silver i gamle dager. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/20/201543 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Episode 18. Gjest: OnklP

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter OnklP, som i løpet av det siste drøye året har hatt stor suksess med sitt nye prosjekt. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/13/201552 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Episode 17: Jon Øigarden

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter skuespiller Jon Øigarden. Han snakker om tourettes syndrom, og hvordan den kan brukes som en styrke og ikke bare er et handicap. Og så snakker han om de smale skuldrene til Thomas Giertsen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/6/201550 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Episode 16. Gjest: Alex Rosén

Thoresen og Schau drar hjem til mannen som i følge dem ser yngre ut nå enn da han slo gjennom på begynnelsen på nittitallet. "Jævla deprimerende drittpodcast", sier Schau etter n'te intervjuobjekt med et langt mer staselig hjem enn ham selv. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/30/20151 hour, 5 seconds
Episode Artwork

Episode 15. Gjest: Marte Stokstad

Våre venner møter Marte Stokstad hjemme i Asker. Vi får blant annet høre om da Kristopher og Marte hadde konkurranse om å fornærme hverandre da de jobbet i NRK P3. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/23/201551 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Episode 14. Gjest: Sverre Knudsen

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter musiker i The Aller Værste, musikkprodusent, forfatter, tekstforfatter for Hotell Cæsar, oversetter og levemann - kort sagt: Sverre Knudsen. Et levende ikon i norsk kulturliv. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/16/201550 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Episode 13. Gjest: Unni Askeland

Espen Thoresen og Kristopher Schau reiser hjem til Unni Askeland, og møter henne nyss våken etter en rangel med hennes assistent som nettopp er kommet ut av fengsel. Det setter tonen for et svært frodig møte mellom de tre. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/9/201549 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Episode 12. Gjest: Mia Hundvin

Den tidligere håndballspilleren Mia Hundvin viser seg å være en nokså sleip gjest. Nesten uansett hva Kristopher og Espen spør henne om, klarer hun å vende samtalen til å handle om dem - eller noen helt andre. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/2/201548 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Episode 11. Gjest: Petter Baarli

Espen og Kristopher oppsøker den levende norske rocklegenden Petter Baarli (Backstreet Girls, Valentourettes) i leiligheten på Torshov noen dager før han fyller 50 år. Det blir en koselig prat om drikkevaner på Sydpol-ekspedisjon, kreativ forløsning på toalettet, bruk av ketsjup og sennep i kunstmaling ispedd noen sedvanlige skrøner fra livet i turnébilen. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/25/201557 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Episode 10. Gjest: Suzanne Aabel

Espen Thoresen har kranglet på Facebook med journalist/skribent (og jøde) Suzanne Aabel om Israel og Palestina-konflikten. Men de rekker å diskutere langt mer enn det i løpet av en times podcast: om omskjæring, blogging, kjendisjournalistikk, angst og indre uro. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/18/201554 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Episode 9. Gjest: Gunhild Dahlberg

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter sin gamle kollega fra P3, Gunhild Dahlberg. Som nettopp har fått barn nummer to, og møter våre barnløse podcastmakere. Hun setter dem i gang med husarbeid og rundstykkelaging, mens hun ammer. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/11/201554 minutes, 1 second
Episode Artwork

Episode 8. Gjest: Anne-Kat. Hærland

Anne Kat. Hærland var så uforsiktig at hun erklærte på Facebook til Espen Thoresen at hun var fan av podcasten. Dermed satt hun i klisteret, og er ukas gjest. Kristopher Schau blir flau av Thoresens nærgående spørsmål. Det er duket for en ny episode av "Alt du sier er feil, Espen". For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
9/4/201555 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Episode 7. Gjest: Truls Svendsen

Espen Thoresen og Kristopher Schau prøver å komme til bunns i hva slags fyr Truls Svendsen er: En kjepphøy kjendis med altfor fin bil, eller en lun, folkelig, skjeggete kosebamse fra Tromsø? Den undersøkende journalistikken avslører dessuten Svendsens fotballpreferanser, fobier, fråtsing og strategier for fondsinvesteringer. Eller som Svendsen selv på et tidspunkt må spørre tilbake: «Du lurer på om jeg har meg ofte?». For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/28/201551 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Episode 6. Gjest: Johan Golden.

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter sin gamle radiokollega Johan Golden. Siden de bare lager podcast, og han har karriere i P4, TV2 og NRK, gleder de seg til muligheten til å kunne sparke oppover. De blir forbløffet over at Golden har premiere på "Nytt på nytt" allerede neste fredag, og kårer ham dermed til sin mest aktuelle gjest noensinne. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/21/201551 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Episode 5: På Øyafestivalen

Espen og Kristopher har tatt med seg mikrofonen til Øyafestivalen i Tøyenparken i Oslo. De har begge opptrådt på Øya tidligere, men denne gangen kommer de uten å ha planlagt verken gjester eller samtaletemaer i nevneverdig grad. Det blir med andre ord akkurat så uforutsigbart som man kan forvente i det som for tiden er Norges mest populære podcast, ispedd et og annet festivalflashback til Quart og deromkring. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/14/201552 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Episode 4: Jan Sælid.

Espen Thoresen og Kristopher Schau krangler om båtkjøring på Espens båt, og reiser ut til Heggholmen i Oslofjorden for å møte skuespiller Jan Sælid for en prat om fortida og diverse unevnelige ting. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
8/7/201548 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Episode 3. Gjest: Egil Hegerberg

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter sistnevntes barndomskamerat Egil Hegerberg, og snakker om deres mange merkverdige påfunn fra årene som har gått, og Hegerbergs karriere som musiker. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/31/201543 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Episode 2. Gjest: Linn Skåber.

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter komikeren og skuespilleren Linn Skåber. Det eneste forutsigbare med en slik samtale er at den blir morsom og at du muligens vil trenge en pute å gjemme deg bak. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/24/20151 hour, 3 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Episode 1. Gjest: Christer Falck.

Espen Thoresen og Kristopher Schau møter «Robinson»-programleder, forlegger og tidligere riksklyse Christer Falck. Og benytter samtidig anledningen til å komme med noen innrømmelser som har sittet langt inne. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacySee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/16/201546 minutes, 16 seconds