Winamp Logo
All Time High - gazdasági podcast Sulcz Gáborral @index.hu Cover
All Time High - gazdasági podcast Sulcz Gáborral @index.hu Profile

All Time High - gazdasági podcast Sulcz Gáborral @index.hu

Hungarian, Finance, 1 season, 5 episodes, 5 hours, 2 minutes
About
Sulcz Gábor és meghívott vendégek beszélgetnek a gazdasági élet aktualitásairól.
Episode Artwork

Megújuló energia optimalizálás Bitcoin bányászással

Szinte minden szélerőmű mellé telepítenek egy dízelmotoros erőművet is, hogy szükség esetén ezzel egyenlítsék ki az erőmű kapacitását. Az All Time High eheti adásában ehhez hasonló, ellentmondásosnak tűnő dolgokról - meg persze kriptóról - beszélgettünk Jogg Dániellel, az Enerhash egyik alapítójával.
3/16/202355 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Játszva pénzt keresni már egyáltalán nem ritka

2021-ben több százszoros, sőt néhány esetben ezerszeres hozamot is hoztak a játék tematikájú kriptoprojektek. Az All Time High e heti adásának témája a kriptojátékok és a play2earn modell.
2/23/20231 hour, 4 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Kiirtja az emberiséget a mesterséges intelligencia vagy épp ellenkezőleg, segít meggazdagodni?

Néhány hét alatt letarolta az internetet a ChatGPT az Open AI mesterséges intelligenciája, sokan már most forradalmáról beszélnek.
2/9/202349 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

MILYEN KRIPTÓBA FEKTET EGY KRIPTO BEFEKTETÉSI ALAP PORTFÓLIÓMENEDZSERE? MAKEITCOUNT X SZABÓ DÁVID

Miért tartja jó befektetésnek a kriptót egy alapkezelő és melyek azok a kriptók, amelyekben nagy potenciált lát? Amerikában dollármilliárdokat kezelnek különböző alapok, elég csak Michael Saylor Microstrategy alapjára gondolni. De mi a helyzet itthon? Beszélgettünk még a közelgő kripto szabályozásról és arról, hogy ez jó vagy rossz lesz-e nekünk, illetve arról is, hogy hogyan érdemes kialakítani a kripto befektetési portfóliónkat.
1/18/20231 hour, 10 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Mi lesz a kriptopiaccal? Teljes összeomlás vagy életünk lehetősége?

Ha eddig nem is érdekelte a kripto, idén akkor is többször hallhatta, hogy hatalmas kriptotőzsdék csődölnek be botrányos körülmények között, miközben a legnagyobb kriptoprojektek rekordgyorsasággal veszítenek az értékükből. De mi az oka annak, hogy ennyire rájár a rúd a szektorra? Ez már a vég kezdete, vagy épp ellenkezőleg, ezek az események egy eddig soha nem látott emelkedést készítenek elő? Az All Time High podcast első részében Sulcz Gábor beszélgetett Györfi Andrással a Kripto Akadémiától a kriptopiac jövőjéről és arról, hogy hol, illetve mikor érjük el az abszolút piaci mélypontot.
12/22/20221 hour, 1 minute, 59 seconds