Winamp Logo
Afterworkoutpodden Cover
Afterworkoutpodden Profile

Afterworkoutpodden

Swedish, Fitness / Keep-fit, 7 seasons, 97 episodes, 3 days, 11 hours, 26 minutes
About
"Locker room" hänget du önskar du kunde få mer av men även förlänga är nu här. Vi tar upp allt man tänker och önskar att man kunde prata mer om. Den röda tråden är träning och hälsa. Men det primära är - att förstå och lyfta det som vi och många därute tänker på. Hur hanterar man prestationsångest? Kan man träna för att se snygg ut naken? Hur vågar man säga upp sig för att satsa på sin dröm? Varför har så många komplex och är egentligen Sociala Medier bra för oss? Allt detta och lite till får du höra i After Workout podden med Maya Parnevik och Joanna Swica.
Episode Artwork

35. En hållbar karriär inom träningsbranschen - Anna Stålnacke

I dagens avsnitt gästas vi av fitnessprofilen Anna Stålnacke som är utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Med över 15 år i träningsbranschen har hon idag 300 000 följare på instagram där hon dagligen inspirerar människor till en aktiv livsstil. Utöver sociala medier äger hon 7 stycken gym tillsammans med maken Fredrik och för ett år sen lanserade hon dessutom märket Xshapes i form av träningskläder och en träningsapp. Vi har idag bjudit in Anna för att prata om hennes träningsresa samt hennes enorma driv och entreprenörskap inom träningsbranschen. Hur får man ekvationen att gå ihop när en bebis också kommer in i bilden? Detta och mycket mer i dagens avsnitt…
1/17/202253 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

34. Positiv och negativ stress samt din återhämtning där emellan

I den här säsongen ger vi dig som lyssnare dom bästa verktygen genom 10 steg/avsnitt för att du ska kunna skapa dig en hållbar livsstil. Tillsammans med intressanta gäster och experter kommer vi att i varje avsnitt djupdyka i ett ämne som vi anser vara en viktig pusselbit i helhetsbilden. I dagens avsnitt har vi bjudit i Niclas Almén som är Stressforskaren, Leg. psykoterapeut samt specialiserad inom två områden: Stress och beteendeförändring. Inom området stress jobbar han speciellt inriktad mot något som egentligen är dess motsats: återhämtning. Om vi återhämtar oss på ett effektivt sätt så kan vi klara av belastningar, prestera väl och må bra. Men varför är det så svårt med återhämtning för många, varför hamnar vi gång på gång i en negativ spiral där stressen sakta äter upp oss inifrån? Framförallt när vi vet att vi inte mår bra av det. Joanna delar med sig av sitt beslut inför det kommande året och Maya berättar om sin stress från studietiden. Det och mycket mer i dagens avsnitt.
1/10/20221 hour, 20 seconds
Episode Artwork

20. I nöd och lust

Om att säga ja till sin stora kärlek på en fjälltopp och ta en paus från sociala medier. Inga konstigheter, sista avsnittet av säsong 2 is here with a bang! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
8/3/202154 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

19. När glöden slutar brinna

Dagens avsnitt är en viktig påminnelse för oss alla. Det handlar om att våga bryta sig loss, våga välja sin hälsa och framförallt - våga leva sitt liv utan restriktioner. Dagens gäst är Elin Udén som berättar om sina år med ortodexi och ätstörningar. Vi pratar om varningssignalerna, kampen som förs mot den svenska sjukvården och viljan att bli bättre.Lyssna. Det är så oerhört viktigt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
7/27/202151 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

18. Sommar sommar sommar!

Det stora sommaravsnittet är här. Joanna ryter ifrån mot de skeva kommentarerna hon har fått, vi delar med av oss av våra bästa sommartips och reder ut om man verkligen behöver ha Fomo. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
7/20/202148 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

17. Att våga vara kompis med sig själv

Vi är tillbaka efter en veckas paus. Vad har hänt sen sist och vem var det Maya lunchdejtade häromdagen? Vi spelar upp veckans röstmemo vilket blir startskottet för veckans tema: Det innerliga kompisavsnittet! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
7/13/202158 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

16. Såhär mycket tjänar vi

Vi pratar ekonomi, starta eget och funderingar kring pengar. Varför är det en sådan tabu att prata om just det och vad tjänar egentligen en Influencer? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
6/29/202157 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

15. Kostvett med Karoline

Karoline, the kost-queen, gästar dagens avsnitt av Afterworkoutpodden. Vi tar upp vanliga läsarfrågor, pratar dieter samt balanserad kosthållning. Det är ett avsnitt ni ej vill missa! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
6/24/20211 hour, 17 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

14. Q&A

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
6/15/20211 hour, 18 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

13. Det här med mode och trender...

I veckans avsnitt djupdyker Joanna och Maya i modets värld. Tjejerna beskriver sina egna stilar och ger 5 handfasta tips på hur man med enkla knep kan hitta sin egen stil. Finns det någon problematik med trender och hur bygger man upp en garderob som aldrig går ur tiden? Vilka plagg ångrar dom att dom en gång burit? Allt detta och mycket mer i dagens avsnitt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
6/8/202147 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

12. Robinsonfinal & konsten att inte tappa träningen i sommar

Vad hände egentligen på det sista örådet och hur kändes det att stå där I final. Vad tränar vi i sommar? Och framförallt HUR behåller man motivationen? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
6/1/202141 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

11. Finalvecka motherfuckerzzz

Säsongspremiären inleds med att Joanna tagit sig hela vägen till finalvecka i Robinson. Under podduppehållet tog hon hela svenska folket med storm när hon satte ner foten och stod upp för sig själv och sina lagkamrater. Det är därför ingen slump att tjejerna i dagens avsnitt pratar om att våga kavla upp ärmarna och ryta ifrån när det behövs. Var går gränsen mellan konstruktiv kritik och att bara vara elak? Och finns det några baksidor med att visa framfötterna? Detta och mycket mer i säsongens första avsnitt! Afterworkoutpoddens första sponsor är här och koden ”AWpodden25” ger 25% rabatt på ordinarie sortiment hos I CAN I WILL i. Koden är giltig i en vecka så passa på att klicka hem ett snyggt set inför sommarsemesterns alla träningspass! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
5/25/202152 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

10. Att göra bizznizz av sitt intresse

Sista avsnittet av Afterworkoutpodden är här. Vi snackar om att göra bizznizz av sitt intresse och att låtsas att man leder en Game Of Thrones by. Vi avslöjar hur man vågar ta bra betalt trots att man är en start up och hur man tacklar vänner som försöker åka snålskjuts på ens yrke. Men den stora frågan om det blir en säsong 2 av podden? Allt detta och mycket mer avslöjas i dagens avsnitt! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
5/4/202156 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

9. Överträning och vikten av att vila

Hur påverkar sömnbrist oss i långa loppet och hur tränar man hållbart? Maya bjuder in sina mamma Jessica Parnevik-Muth som pratar om vikten av mobilitet, stabilitet och att våga belasta tungt. Joanna pratar överträning samt den klassiska mellanmjölksfällan med Adam Stenman läkare, triatlet och forskare. Dagens avsnitt tycker vi alla borde lyssna på. Oavsett nivå i sin träning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
4/27/20211 hour, 7 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

8. Det är inte som det ser ut

Veckans avsnitt är en känslomässig berg och dalbana. Joanna berättar om sitt missfall och en tid när allt verkligen inte var som det såg ut. Vi pratar även om instagram vs reality och lyssnar på ett inskickat röstmemo som får oss att jubla. För nej, allt är verkligen inte som det ser ut. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
4/20/202148 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

7. Skratt, boss ass bitch och tårar

I dagens avsnitt av Afterworkoutpodden bjuds det på skratt, boss ass bitch och tårar. Maya och Joanna berättar om deras relation till ämnet ”prestationsångest” och tar upp tips från er lyssnare på hur man bäst blir av med den.Under hösten 2018 var Mayas prestationsångest som allra värst och när hon läser upp ett blogginlägg hon skrev under samma period är inte ett öga torrt. Joanna berättar att något skaver och..Nej men ni får lyssna! För det är ett pangavsnitt! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
4/13/20211 hour, 10 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

6. Vad händer när vi svälter?

Dagens avsnitt berör många av oss på ett eller annat sätt. Vi ringer upp en av våra lyssnare Linnea och pratar hur anorexin och ortorexin påverkade hennes liv. Joanna pratar om hur svälten påverkade henne i Robinson och vi delar även med sig av hur det var att dejta en bodybuilder. Det och lite till i dagens avsnitt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
4/6/202159 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

5. Q&A

Hur träffade Joanna sin hemliga L och hur vågar man sig tillbaka till gymmet igen trots komplex. Vad har Maya och Joanna för utbildningar och vad tycker dom egentligen om influencervärlden? Högt och långt i dagens Q&A avsnitt av Afterworkoutpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/30/20211 hour, 1 minute, 35 seconds
Episode Artwork

4. Mindset och den stora Robinsonhemligheten

Hur viktigt är egentligen mindset och vad har  snoozeknappen med karaktär egentligen att göra? Sist men inte minst - Joanna chockar Maya genom att berätta vad hon egentligen gjorde i somras. Det och mycket mer i ett ooootrrroligt spännande avsnitt 4 av Afterworkoutpodden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/23/20211 hour, 3 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

3. Våra bästa & värsta

Har man sagt A så får man säga B! I veckans avsnitt pratar vi om mindre charmiga män på gymmet och varför vi helt enkelt stör oss på vissa saker inom träningsvärken. Vi delar även med oss av våra bästa träningsminnen och spelar upp en läsarfråga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/16/20211 hour, 1 minute, 27 seconds
Episode Artwork

2. Att ta sig ur sin comfortzon

I veckans avsnitt pratar vi om vårt varför och att ta sig själv i kragen. Vi delar med oss av våra erfarenhet kring att våga ta klivet, livskriser och viljan till att förändra. Här är avsnitt 2 av Afterworkoutpodden! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/9/202148 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

1. Kan man träna för att se snygg ut naken?

I första avsnittet av After Workoutpodden ställer vi oss frågan vad det finns för anledningar till varför man tränar. Vi delar med oss av våra egna “varför” och diskuterar om det finns någon anledning som är bättre än någon annan. Hur påverkas vi av sociala medier och är det okej att träna för att se snygg ut naken?  Finns det en anledning till att ämnet är så tabubelagt och framförallt att vilja gå ner i vikt? Vad finns det för risker med att inte veta sitt “varför”? Allt detta och mycket mer avhandlas i säsongspremiären av After Workoutpodden!! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
3/2/202141 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

INTRO

Intro och teaser inför första avsnittet som släpps den 2 mars. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2/22/202121 minutes, 55 seconds