Winamp Logo
Afterwork Cover
Afterwork Profile

Afterwork

Finnish, Health / Medicine, 1 season, 221 episodes, 5 days, 21 hours, 7 minutes
About
Tuleeko Afterwork opettamaan sinulle jotain uutta? Noh, ei välttämättä. Mutta takaamme, että sinulla tulee ainakin olemaan hauskaa. Tunnet olosi ehkä vähemmän eksyneeksi, tai jos olet vielä eksynyt, et ainakaan ole enää yksin! Lyhyesti sanottuna Afterwork on rentouttava “terapiahetki” hyvien ystävien seurassa, jossa parannetaan maailmaa. Aiheita maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista, syvällisempiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat huippusuosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja radiotoimittaja Petra Soikkeli.
Episode Artwork

Mistä tietää löytäneensä Sen Oikean?

Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa 👉 podimo.fi/afterworkPerhosia vatsassa, rakkautta ensisilmäyksellä ja sielunkumppani. Ovatko nämä merkkejä, joista tietää löytäneensä Sen Oikean? Tai onko yhtä oikeaa ihmistä olemassakaan vai voisiko elämänsä aikana kohdata moniakin oikeita ja itselle sopivia kumppaneita? Afterworkin äärellä kuullaan tällä kertaa kuulijoiden tarinoita rakkaudesta ja pohditaan myös omia parisuhteita sekä ajatuksia Sen Oikean löytämisestä. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/202242 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Jodel-keskusteluita ja Merin elämäntarina

Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa 👉 podimo.fi/afterworkJodel inspiroi tämän jakson tekoon hyvässä ja pahassa... Tällä kertaa Afterworkilla sukelletaan Jodel-keskusteluiden herättämien tunnelmien siivittämänä Merin elämäntarinaan, joka on kiinnostanut monia. Miksi joskus läheistenkin ystävien kanssa toisen lapsuudesta ja taustoista puhuminen saattaa olla hankalaa? Miltä on tuntunut kasvaa maassa, jossa on ollut käynnissä sotatila? Ja millaiselta 90-luvun Suomi on näyttänyt 9-vuotiaan lapsen silmissä? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/20221 hour, 3 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Lukupiiri: Astrologia - totuuden siemeniä, hyvää viihdettä vai turhaa hömpötystä?

Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat. Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa astrologian pariin ja keskustelua siivittää Janica Branderin Astrologiaa epäilijöille -kirja. Miten astrologiaan pitäisi suhtautua? Onko horoskoopeissa totuuden siemen vai pitäisikö niihin suhtautua vain kevyenä viihteenä? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/20221 hour, 6 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Pelkoa ja häpeää hammaslääkärin penkissä

Kaupallinen yhteistyö MehiläinenPelkoa, häpeää ja jännitystä - tässä jaksossa otetaan käsittelyyn hammaslääkäripelko!Hammaslääkärillä käyntiä saatetaan pelätä jopa niin paljon, että sitä vältellään viimeiseen saakka. Monien pelot juontavat juurensa lapsuuden ja nuoruuden kokemuksiin. Mitä apukeinoja tämän pelon selättämiseen on? Kuulijoiden ja AW-mimmien kokemuksia ja kysymyksiä perataan tämän jakson verran yhdessä Hammas Mehiläisen hammaslääkärin kanssa.Vastaa Hammas Mehiläisen kyselyyn ja voita 500€ lahjakortti Hammas Mehiläisen palveluihin. Vastaukset kerätään anonyymina ja tuloksia käytetään palveluiden kehittämiseen. Kyselyn ja tarkemmat tiedot löydät Hammas Mehiläisen nettisivuilta, osoitteesta: hammasmehilainen.fi/hammashoitopelko Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202246 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Pohdintaa ruokasuhteesta: polttoainetta vai nautinto?

Kaupallinen yhteistyö: HävikkiviikkoMillainen suhde sinulla on ruokaan: suhtaudutko siihen ensisijaisesti polttoaineena vai nautintona? Sorrutko heittämään käyttökelpoista ruokaa roskiin tai pilaantuvatko ruoat joskus kaapissa ennen kuin ehdit niitä käyttää? Hävikkiviikon kunniaksi Afterworkilla keskustellaan ruoan arvostuksesta sekä mietitään arkisia niksejä, miten ruokahävikkiä voisi vähentää.Lisätietoa kampanjasta ja ruokahävikin vähentämisestä: https://havikkiviikko.fiHävikkiviikko on osa Hävikkifoorumia, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/20221 hour, 8 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Lukupiiri: Riittääkö keskinkertaisuus vai pitääkö tavoitella enemmän?

Kaupallinen yhteistyö: BookBeatAfterworkin lukupiirissä jutellaan tällä kertaa Tiia Rantasen Suurin Piirtein -esikoisteoksesta ja peilataan kirjan teemojen kautta omiakin ihmissuhteita, lapsuusmuistoja sekä urapolkuja - ja pohditaan, millainen elämä on elämäkerran arvoinen? Jaksossa jaetaan myös muita lukusuosituksia sekä alekoodi äänikirjojen ystäville! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/202251 minutes, 7 seconds