Winamp Logo
Afhørt Cover
Afhørt Profile

Afhørt

Danish, Social, 1 season, 197 episodes, 3 days, 12 hours, 22 minutes
About
Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen er værter.
Episode Artwork

Hun mødte en morder

En sommernat i 2016 forsvinder 17-årige Emilie Meng sporløst. Først et halvt år senere bliver hun fundet død i Regnemarks Bakke - 60 kilometer fra det sted, hun sidst blev set. Efterforskningen leder politiet på sporet af en bil, men der skal gå syv år før de kommer tættere på en mulig gerningsmand. En 32-årig mand er fra maj hovedrolle i en af Danmarks mest omtalte retssager. Ekstra Bladet har lanceret podcastserien ‘Hun mødte en morder’. Første sæson handler om drabet på Emilie Meng, om manden, der nu er tiltalt i sagen og de to andre overfald, han, ifølge politiet, har været involveret i.  Mette Fleckner er i studiet for at præsentere podcasten. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
4/2/202421 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

NNV-medlemmer sigtet for frisør-drab

Tre mænd med tilknytning til gadebanden NNV er sigtet for drab og drabsforsøg på en 20-årig mand i frisørsalonen Salon Ørn i 2020. Kristian Kornø og Cecilie Erland fortæller om baggrunden for drabet. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/29/202418 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ung landmand tiltalt for uhyrlige sexovergreb

En yngre mand er tiltalt for stribevis af voldtægter og seksuelle krænkelser mod yngre piger, herunder på Folkemødet på Bornholm. Manden har haft kontakt til op mod 3000 kvinder primært via Snapchat. Alberte Linde har fulgt retssagen i Esbjerg og fortæller, hvad der er kommet frem hidtil. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/26/202417 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Bandidos rykker ind i HA-land

Bandidos har åbnet en rockerborg i Aarhus, der traditionelt set har tilhørt Hells Angels. Efter Den Store Nordiske Rockerkrig i 90'erne, indgik de to klubber en aftale, hvor landet blev delt mellem dem, og Hells Angels' har i 32 år haft monopol på byen. Cecilie Erland fortæller, hvad der er sket. Bagefter fortæller Kristian Kornø og Eline Kornø om et blodigt overfald i Pusher Street i foråret 2023. 20 mænd med tilknytning til rockerklubben Comanches sidder nemlig i øjeblikket på anklagebænken tiltalt for overfaldet, der menes at knytte sig til en konflikt mellem personer fra Comanches og Hells Angels. Se videoen af overfaldet i Pusher Street via dette link: https://ekstrabladet.dk/krimi/jeg-knepper-dig/10169292 Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/22/202425 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

840 kilo narko skyller op ved Sjællands Odde

18 sportstasker og flere løse pakker med i omegnen af 840 kilo formentlig kokain er de seneste dage skyllet op på strandene ved Sjællands Odde og på Sejerø. Malou Heigl har skrevet om sagen, og sammen med Sune Fischer fortæller hun, hvordan og hvorfor så stor en mængde kokain ender på en dansk strand.  Bagefter bliver Sune Fischer i studiet og fortæller om en ung mand i tyverne, der i weekenden blev holdt fanget og udsat for så grov vold, at han fik kraniebrud, brud på kæben og omfattende skader på det ene øje. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/19/202415 minutes, 1 second
Episode Artwork

Efterskolelærer dræbt af motorsavs-galninge

Seks unge mænd er torsdag eftermiddag blevet sigtet for drab på en 55-årig mand natten til onsdag. Linette Krøger Jespersen har været på gerningstedet og til grundlovsforhør. Laura Bonvang fortæller om offeret for forbrydelsen. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/14/202416 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Sigtelse: 13-årig voldtaget, tævet og dræbt

Mandag aften fandt en 13-årig piges forældre deres datter fatalt kvæstet ved Hjallerup Fjernvarmeværk i Nordjylland. Kort efter blev hun erklæret død. En 17-årig mand, der var pigens ekskæreste, er anholdt og sigtet for drab. Anders Zacho og Jens Anton Havskov fortæller om sagen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/13/202416 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Terror-pensionist anholdt efter 30 års flugt

En 65-årig kvinde er hovedperson i en af de største kriminalsager de seneste år i Tyksland. Daniela Klette blev anholdt for et par uger siden efter 30 år på flugt, hvor hun har levet under et andet navn midt i Kreuzberg-bydelen i Berlin. Sammen med to andre terrormistænkte menes hun at  have udgjort de sidste rester af den venstre-ekstreme terrorgruppe Rote Armee Fraktion. Læs mere i Sune Fischers artikler om Rote Armee Fraktion her: https://ekstrabladet.dk/krimi/del-1-raf-fanger-skulle-tvinges-fri-med-drab-og-kidnapninger/6890592 Vært: Camilla Marie Nielsen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/12/202423 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ekstra: 30-årig knivdræbt, mens hustru og lille barn var hjemme

En 30-årig familiefar blev torsdag aften knivdræbt foran sit hus i Randers. Intet tyder på, at gerningsmanden og offeret kendte hinanden inden drabet. En 31-årig man er anholdt og sigtet for drabet. Han nægter sig skyldig.  Vært: Cecilie Erland. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/8/202412 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Luksusrocker ryger direkte i fængsel

Hells Angels-veteranen Jesper Hagbarth, også kendt som ‘Mujaf’, er blevet idømt syv års fængsel i en straksdom i fredags. Hagbarth har levet et meget offentligt liv på Instagram, hvor 26.700 følgere følger med i hans tilsyneladende luksusliv. Cecilie Erland fortæller.  Bagefter handler det om sagen om Hanne With, der blev dræbt nytårsnat 1990. Ifølge TV 2 har politiet fået 34 henvendelser siden de i starten af februar offentliggjorde, at de havde anholdt en mand for drabet. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/8/202424 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Pensionist tiltalt for voldsomt knivdrab i Brøndby

En 67-årig mand er tiltalt for et voldsomt knivdrab med 17 knivstik på den 42-årige Bjørn Finn Mortensen. Drabet skete i et drikkelag til en morgenfest i Brøndby, og forinden var gået et lidt uklart forløb, hvor en kvinde til festen blev skåret i halsen. Torsten Ruus fortæller.  Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
3/5/202426 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Dugfriske detaljer om drabet på Christiania

Torsdag morgen modtog Ekstra Bladet anklageskriftet i sagen mod fem mænd med tilknytning til LTF, der er tiltalt for drabet på et prøvemedlem fra Hells Angels på Christiania i august sidste år. Drabet er den foreløbige kulmination i konflikten mellem de to grupperinger, og anklageskriftet indeholder en masse detaljer om, hvad anklagemyndigheden mener, der skete før, under og efter drabet. Sune Fischer, Kristian Kornø og Bjarke Vestesen fortæller.  Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.  
2/29/202417 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

LTF udvider

Den forbudte bande LTF tager deres forbud med ophøjet ro. Banden rekrutterer fortsat medlemmer og har sågar udvidet med samarbejder i både Odense og Aarhus. Bjarke Vestesen og Sune Fischer giver en status på, hvor LTF står netop nu.  Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/27/202421 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Præst dømt for seksuel udnyttelse af 17-årig

En 57-årig nu tidligere sognepræst er blevet dømt for groft at have udnyttet sin stilling overfor en skrøbelig teenagepige, som han og familien havde boende i præstegården. Jens Anton Havskov fortæller om sagen.  Bagefter fortæller Sune Fischer om den 43-årige Per Hansen, der tidligere var kendt under navnet Per Ulrich Karpf, som endnu engang er blevet dømt i en svindelsag. Til sidst fortæller Kristian Kornø om Özlem Cekics bror, der onsdag blev udvist af Danmark for et brutalt overfald i København. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/23/202422 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hemmelig kilde skaffede oplysninger om top-terrorist

Den hemmelige kilde Ahmad Mourad indhentede oplysninger om sin fætter topterroristen Basil Hassan, som han videre gav til de danske efterretningstjenester. Til gengæld for samarbejdet håbede Mourad, at han nemmere ville kunne få en opholdstilladelse i Danmark. I dag mener Ahmad Mourad, at PET og FE løb fra en klar aftale med ham. Ekstra Bladets graverjournalister Thomas Foght og Lasse Egeris fortæller om historien. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/20/202425 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Tilfældig kvinde stukket ned foran Kvickly

Cirka 8 minutter efter, at en psykisk syg mand havde købt en kniv i Kvickly i Taastrup, hakkede han den ind i haslen på en helt tilfældig kvinde på torvet foran supermarkedet. Den uhyggelige hændelse fandt sted mandag eftermiddag. Mette Fleckner har været til grundlovsforhør og fortæller i dette afsnit, hvordan den unge mand virkede, og hvad der gik forud. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/16/202416 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hængt ud som sexkrænker

Malthe Thomsen blev uskyldigt fængslet og hængt ud på en amerikansk avisforside som sexkrænker. I 140 dage sad han i det barske fængsel på Rikers Island i New York. Hans danske advokat Jane Byrialsen har nu skrevet en bog, hvor hun fortæller om forløbet og sit liv som topadvokat i USA.  Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/13/202430 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Hanne-drabet: Sådan er 'slagteren fra Randers'

DNA-materiale i bukselommen på Hanne With, som for 34 år siden blev dræbt af en sexkunde i en lejlighed på Nørrebro, stammer med stor sandsynlighed fra en 53-årig slagter fra Randers. Det fortalte politiet i går på et pressemøde. Bjarke Vestesen og Jens Anton Havskov tegner i dette afsnit af Afhørt et portræt af 53-årige slagter. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/9/202425 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

235 kilo kokain smuglet gennem Københavns Lufthavn

Fire børn blev bortført til Mauretanien af deres far, hvor de skulle genopdrages. Nu er de kommet hjem, men der er ikke meget hjælp at hente hos kommunen, lyder kritikken. Derfor har de stævnet Egedal Kommune, hvor de fire børn før bortførelsen gik i skole og boede. En 51-årig mand sad i et helt år varetægtsfængslet, før han i sidste uge blev frikendt for at have smuglet 235 kilo kokain igennem Københavns Lufthavn. Sagen er en del af det store narkokompleks 'Operation Sixpence'. Bjarke Vestesen fortæller om historien. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen.
2/6/202423 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

15 års fængsel for rockerdrab

23-årige Simon Bay Pedersen blev idømt 15 års fængsel for at have skudt og dræbt Bandidos-rocker på øde grusvej ved Mogenstrup. Bjarke Vestesen fortæller om retssagen, og hvorfor den 23-årige mand fik så hård en dom. En yngre, nu tidligere advokatfuldmægtig mener ikke, at det var forkert, da hun formidlede beskeder mellem sin forlovede fra LTF og en klient fra samme forbudte bande. Cecilie Erland har været i retten til den lidt spektakulære retssag.
2/2/202425 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Narkoring på Udrejsecenter Kærshovedgård

Fire mand og en kvinde er tiltalt for at have været involveret i en narkoring på Udrejsecenter Kærshovedgård. Her er der blandt andet blevet solgt og håndteret otte kilo hård narkotika. Kristian Kornø fortæller historien. En 28-årig mand, som har været eftersøgt og efterlyst, blev fredag varetægtsfængslet i sag om drabsforsøg på Comanches-rocker i lille nordsjællandsk landsby. Bjarke Vestesen fortæller om sagen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Gæst: Bjarke Vestesen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/30/202420 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Knivoffer sigtet for sex-overgreb på 15-årig gerningsmand

En 32-årig bandeveteran blev 13. januar stukket i hjertet med en kniv. En 15-årig dreng blev sigtet for knivoverfaldet. Nu er den 32-årige bandeveteran så blevet anholdt og sigtet for seksuelle overgreb mod sin 15-årige gerningsmand. Sune Fischer og Linette Krøger Jespersen fortæller om historien. Bagefter ringer vi til justitsminister Peter Hummelgaard. Fredag udkommer der nemlig en rapport om drab i Danmark. Ministeren fortæller, hvad han vil gøre ved de problemer, som rapporten belyser. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Gæst: Sune Fischer og Peter Hummelgaard Thomsen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/26/202423 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Bomber over Odense

En meget voldsom bombesprængning blev kort før nytår afværget på Fyn. En bombe på 4,4 kilo plastisk sprængstof blev fundet i en opgang i en ejendom på den berygtede Nyborgvej, og det er langt fra den første bombe, der bliver impliceret i den fynske bandekonflikt. En sprængstof-ekspert vurderer overfor Ekstra Bladet, at bomben ville have raseret hele bygningens opgang. Bjarke Vestesen fortæller om historien. Bagefter kommer Albert Bastian Boysen i studiet for at fortælle om en sag, hvor en politibetjent er tiltalt for på sin egen telefon at have været i besiddelse af billeder af den afdøde Kim Walls torso og en dræbt mand i et tigerbur i Københavns Zoo. Der falder dom i sagen tirsdag den 23. januar, og når den falder bliver denne tekst opdateret og der kommet et link til artiklen her: Vært: Linette Krøger Jespersen. Gæst: Albert Bastian Boysen og Bjarke Vestesen. Produceret af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/23/202424 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Bandekonflikt spøger i Frederiksberg-drabssag

Et skuddrab på Frederiksberg i weekenden trækker tråde til den aktuelle bandekonflikt mellem Hells Angels og den forbudte bande LTF. Ekstra Bladets journalist Sune Fischer fortæller om sagen. Han bliver efterfølgende i studiet og fortæller om en krænkelsessag i forsvaret. Bagefter kommer Bjarke Vestesen i studiet for at fortælle, at Rasmus Paludan nu er sigtet for at afsløre krænkende detaljer i Emilie Meng-sagen. Vært: Kristian Kornø. Gæst: Sune Fischer og Bjarke Vestesen. Produceret af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/19/202422 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Her er anklagerne mod den 32-årige

Et rystende anklageskrift mod den 32-årige i Emilie Meng-sagen blev offentliggjort mandag. Ekstra Bladets Mette Fleckner og Linette Krøger Jespersen gennemgår, hvad der kommet frem i den forbindelse. Vi ringer desuden til kriminalpsykolog Charlotte Kappel, der fortæller, hvad der stikker ud i anklageskriftet i forhold til lignende sager. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen Gæst: Mette Fleckner. Produceret af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/15/202420 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

HA'er sigtet for at afpresse kvinde

En berygtet bande-veteran er sigtet for at true og afpresse en kvinde for én million kroner. Rockeren befinder sig nu i Tyrkiet, der er blevet en form for safe heaven for eftersøgte kriminelle. Cecilie Erland fortæller historien. Bagefter kommer Bjarke Vestesen i studiet for at fortælle om et drab på Sydsjælland, hvor en kokainpusher i juledagene i 2022 skød en Bandidos-rocker i hovedet med et oversavet jagtgevær på klos hold. Ifølge pusheren var det et uheld. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen Produceret af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/12/202424 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

32-årig tiltalt for Emilie Meng-drab

En 32-årig mand er mandag blevet tiltalt for langvarig frihedsberøvelse, voldtægt og drab på den 17-årige Emilie Meng i 2016. Den 32-årige er også tiltalt for sidste år at have udsat en dengang 13-årig pige for langvarig frihedsberøvelse, voldtægt og for at have forsøgt at dræbe hende. Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner fortæller om sagen. Bagefter kommer Camilla Marie Nielsen i studiet for at fortælle om den nye sæson af Bandeland, der også har premiere i dag. Hun fortæller om tilblivelsen, og så spiller vi et lille uddrag fra første afsnit. Afhørt er produceret af: Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen Produktion og lyddesign: Rasmus Søgaard. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye. Der bliver i dagens afsnit spillet en smagsprøve på den nye sæson af Bandeland, der er lavet af: Vært: Camilla Marie Nielsen Tilrettelægger: Katja Grande Kendingsmelodi og lyddesign: Søren Gregersen Redaktør: Mette Pedersen Programansvarlig: Sofie Rye
1/8/202423 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Rocker tiltalt for 'bøllebanks-drab'

To medlemmer af Bandidos er tiltalt for drabet på 54-årige René Carstensen i Dragør sidste år. tirsdag afgav den første af dem forklaring, og her var Cecilie Erland til stede. Hun fortæller, hvad der skete, og hvad der er kommet frem i sagen indtil nu. Tre andre mænd er tiltalt for medvirken til dødsvold. En af de tre mænd har tidligere hængt plakater op i området, hvor det 54-årige offer René Carstensen blev hængt ud som 'sugardater' af unge kvinder. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der fortæller om et overfald og en frihedsberøvelse fra nytårsaften. Her Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/5/202426 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

En tur på Sikringen

De farligste sindssyge kriminelle i Danmark sidder i en bygning kaldet Sikringen i Slagelse. En af de eneste journalister, der har været indenfor murene er Ekstra Bladets Jan Søgaard. I dette afsnit af Afhørt fortæller han om sikringen igennem sagen om Abdulle Ahmed, der har siddet på Sikringen i 22 år. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
1/2/202423 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

PET holder øje med nazister

Truslen fra højreekstremister bliver taget ekstremt alvorligt hos PET. Det fortæller en repræsentant fra efterretningstjenestens Center for Terroranalyse i Ekstra Bladets nye podcast Førerbunkeren i Greve. En af journalisterne bag podcasten fortæller, hvorfor nynazisterne i dag er så farlige, og hvordan de har udviklet sig fra at marchere i gaderne til at sidde bag computerskærmen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/27/202318 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Rocker dømt for knivoverfald

Hells Angels-prøvemedlemmet Ali Ismael er blevet dømt for knivoverfald på kendt skikkelse i det kriminelle miljø. Den sag taler vi om i denne episode af Afhørt, hvor vi også kommer omkring den nyeste udvikling i terrorsagen og en uhyggelig sag om drab og drabsforsøg på Peter Sabroes Gade i København SV. Medvirkende: Cecilie Erland og Albert Bastian Boysen. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen Produktion og lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/22/202330 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hårde straffe til HA'ere og opdatering på terror-sagen

Vi starter dagens udsendelse med at give en opdatering på den terrorsag, der i sidste uge ramte Danmark. Her er seks personer nu fængslet. Fire af dem er dog in absentia, da myndighederne ikke kan finde dem. Ekstra Bladets journalister Albert Boysen og Mette Pedersen fortæller så meget vi kan om de sigtede. Fire mænd med tilknytning til Hells Angels blev mandag idømt strenge straffe for et overfald på en LTF'er i 2022. Her forfulgte de fire gerningsmænd og flere uidentificerede medgerningsmænd den 31-årige LTF'er ned ad Munkensvej på Frederiksberg, inden han blev angrebet med spark, slag, seks knivstik i balle og lår og kølleslag. Kristian Kornø fortæller historien til Mette Pedersen, der agerer gæstevært i dette afsnit. Vært: Kristian Kornø. Gæstevært: Mette Pedersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Redaktør: Mette Pedersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/19/202320 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Terror-planer i Danmark

Fire personer blev torsdag morgen anholdt og sigtet for terror-planer. Anholdelserne fandt sted flere steder i landet og en af de fire personer blev anholdt i Holland. Ekstra Bladets journalister Torsten Ruus og Cecilie Erland fortæller, hvad der er kommet frem om sagen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/14/202316 minutes, 1 second
Episode Artwork

Dræbte mand og smed lig i kompostbunke

Den 44-årige mand Jesper Skovlund Hansen forsvandt sporløst i sommer. I tirsdags fandt politiet hans lig under en kompostbunke i et sommerhuskvarter i Faxe Ladeplads på det sydlige Sjælland. En 59-årig mand er sigtet for drabet i sagen, som Mette Fleckner fortæller om. Bagefter fortæller Cecilie Erland om situationen i Nørrebroparken i København, der længe har været kendt som det største hashmarked i hovedstaden udenfor Christiania. Men det er der muligvis udsigt til vil ændre sig i fremtiden, efter at Hells Angels angiveligt har mistet fodfæste i parken. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/12/202327 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Lille mand, kæmpe svindelsag

Den britiske svindler Sanjay Shah landede onsdag i Københavns Lufthavn, og torsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør. Her var Ekstra Bladets journalist Per Mathiessen til stede. Han fortæller, hvordan Shah så ud, hvad sagen går ud på, og hvad der nu skal ske i danmarkshistoriens største svindelsag. Bagefter kommer Torsten Ruus i studiet for at fortælle om en meget tragisk sag fra tidligere på ugen, hvor en bare 4-årig pige blev kørt ned og afgik ved døden efter et trafikuheld på Amager. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/8/202321 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Hævntogt og drabsforsøg mod rocker-rapper

En dansk nu tidligere Satudarah-rocker er blevt dømt for medvirken til et drabsforsøg i Holland. Offeret er en rival til den medtiltalte rocker-rapper Vince Clevers. Torsten Ruus og Kristian Kornø fortæller om sagen. Bagefter fortæller Jens Anton Havskov om en tortur-sag fra Odense, som vi tidligere talte om i Afhørt den 28. juli 2023. Mandag var første retsdag i sagen, og Havskov fortæller, hvad der kom frem. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard og Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/5/202322 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

To sigtet for Hells Angels-eksplosion

To personer er sigtet for at have forårsaget en eksplosion ved Hells Angels' klubhus i september i år. Den yngste af de to fik for nylig tre års fængsel for brutal mishandling af en mand i Sverige. Ekstra Bladets journalister Torsten Ruus og Kristian Kornø fortæller om sagen. Bagefter fortæller Bjarke Vestesen om noget så spektakulært som et storstilet røveri i en juveler- og ur-forretning ved Kongens Nytorv i København tidligere på ugen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
12/1/202321 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Miklo i retten og grusom ild-afstraffelse i bandemiljøet

Rapperen Miklo har igen været i retten. Denne gang blev han dømt for at true vidner i en anden retssag. Albert Boysen har været i retten og fortæller om sagen. To mænd, der var medlemmer af den samme bandegruppering, er blevet sigtet for en grusom afstraffelse af to andre mænd. De bandemedlemmer er sigtet for at have sat ild til de to andre mænd, der var bundet fast til en stol. Per Rasmussen og Cecilie Erland fortæller om sagen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/28/202324 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Salget fortsatte lige op til Pusher Street-lukning

Onsdag eftermiddag lukkede politiet Pusher Street endnu en gang. Selvom det var varslet på forhånd, så var der godt gang i hash-butikken lige op til rydningen. Det fortæller Bjarke Vestesen, der var til stede. I forlængelse af den historie ringer vi til Albert Bastian Boysen, der torsdag eftermiddag kunne fortælle, at salget var på nippet til at gå igang igen i det sekund, politiet forlod fristaden. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om en uhyggelig sag fra Roskilde-området. Her er en 21-årig mand tiltalt for 41 forhold af blufærdighedskrænkelse eller forsøg herpå mod sovende børn samt husfredskrænkelser. Et af stederne blev der fundet sæd i fodenden af en 11-årig piges seng. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/24/202324 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

'21-årig presset til drab' og nynazister i Greve

Trods afslutningen på en drabssag hersker der stadig stor mystik over en kynisk og brutal nedskydning af en ekspedient i en butik i København. For pressede den hidtil ustraffede 21-årige Sebastian til at cykle afsted med en pistol i lommen på en uhyggelig mission? Mette Fleckner har fulgt retssagen. Bagefter kommer Ekstra Bladets Andreas Munk i studiet. Vi har premiere på podcast-serien 'Førerbunkeren i Greve' der handler om de danske nynazister i Greve i 90'erne og 00'erne. Du kan høre første afsnit kvit og frit, der hvor du hører dine podcasts. Til sidst fortæller Bjarke Vestesen om en drabssag på Fyn, hvor politiet nu har opgivet efterforskningen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/21/202331 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

'De sorte medlemmer' udstødt af Hells Angels

En del af de tidligere NNV-medlemmer, der er blevet optaget i Hells Angels, har afrikansk baggrund. Og den går ikke ifølge motorcykelklubbens knapt så mangfoldige internationale regler, så de skal nu smide vesten igen. Det er besluttet efter et Hells Angels-verdensmøde i Brasillien, hvor udenlandske afdelinger satte en stopper for medlemskabet med henvisning til den gamle regel om, at der ikke måtte være sorte i organisationen, som B.T også beskrev i sidste uge. Cecilie Erland fortæller. Bagefter spiller vi en smagsprøve på 9. og sidste afsnit af Ekstra Bladets Hooligans-podcast. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/17/202324 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Sådan fungerer Pusher Street

Ekstra Bladet foretog en stikprøve over 14 dage i september i byretten i København. Her blev 26 mennesker tiltalt i 29 forskellige sager, der alle havde tilknytning til den organiserede hashhandel i Pusher Street. Linette Krøger Jespersen og Torsten Ruus fortæller, hvad der kom frem Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/14/202330 minutes, 1 second
Episode Artwork

Peter Madsens kvinder og et mystisk drab i Nordvest

12. september sidste år blev en ekspedient i en vandpibebutik i Københavns Nordvest-kvarter skudt og dræbt. Den tiltalte i sagen har ifølge anklageren ingen banderelationer. Albert Bastian Boysen og Mette Fleckner har været i retten og fortæller, hvad der er kommet frem indtil nu. Bagefter kommer Linette Krøger Jespersen i studiet og fortæller om en retssag, der indbefatter den dømte drabsmand Peter Madsen, der i 2017 dræbte og parterede journalisten Kim Wall i en ubåd. Her i 2023 er Madsen utilfreds med, at han ikke må få besøg af nogen af de kvinder, der har skrevet til ham efter hans dom. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/10/202323 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

16 år og udvisning til Sanas morder

Fire danskere omkom i fredags i Portugal, da en sejlbåd kæntrede i et voldsomt blæsevejr kort fra kysten. Ekstra Bladets Emma Buus er taget til Portugal for at kortlægge, hvad der skete. En 25-årig mand blev mandag dømt for at begå drabet på den 37-årige højgravide Sana i november sidste år - hans medskyldige skal anbringes på institution. Cecilie Erland fortæller om historien. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/7/202323 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Emilie Meng-anklager: Jeg græd og græd

Jeanette Wincentz Andersen skålede først i champagne med sin mand, og så græd hun, da politiinspektør Kim Kliver på et pressemøde fortalte, at de havde sigtet en 32-årig mand for drabet på Emilie Meng. Jeanette Wincentz Andersen var anklager på sagen i den indledende fase, og nu er hun aktuel med en bog, som hun er i studiet for at fortælle om. Bagefter kigger Kristian Kornø og Bjarke Vestesen på sagen om de seks betjente, der i denne uge blev anholdt og sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed i forbindelse med deres arbejde, stillingsmisbrug og besiddelse samt videreoverdragelse af euforiserende stoffer. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
11/3/202323 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Banderne gemmer våben og seneste nyt om Farhad

I de tætbefolkede områder Nørrebro, Nordvest, Christiania og Amager, har politiet de seneste måneder været markant til stede, gennemsøgt gadebilledet for våben, ransaget biler og visiteret borgere i forbindelse med den ulmende konflikt mellem Loyal To Familia og Hells Angels. Cecilie Erland fortæller hvor og hvordan banderne har skjult deres våben. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der i sidste uge var til stede, da 17-årige Farhad Tober blev genforenet med sin familie på havnen i Kiel i Tyskland. Det er en sag, der er i konstant udvikling, og cirka samtidig med, at vi optog dagens program, kom der nyt frem i sagen, som vi kort vender. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/31/202323 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Morders brødre deltog i offers bisættelse

Da 26-årige Natasja blev bisat tidligere på måneden, deltog brødrene til kvindens ekskæreste. Det var efter alt at dømme ham, der slog hende ihjel. Kristian Kornø og Torsten Ruus har dækket sagen og fortæller, hvad der er kommet frem om drabsmanden. Bagefter kommer Michael Sundorph i studiet. I august blev han svindlet og snydt til at sende et større pengebeløb til en eller flere personer, der udgav sig for at være hans datter. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/27/202328 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Formodet Vesterbro-drabsmand virkede rolig

Torsdag eftermiddag klokken 17.15 blev en 37-årig mand likvideret på åben gade i det centrale København tæt på Tivoli. Få minutter senere så et vidne den formodede drabsmand trække noget af sin forklædning af tæt på gerningsstedet. Ekstra Bladet har talt med vidnet, der også medvirker i dette afsnit af Afhørt. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/24/202319 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Dom og dødsvold

10 års fængsel fik gerningsmanden bag et bestialsk og dødeligt overfald på et luksushotel i København. Og så er der smagsprøve på Ekstra Bladets podcast 'Hooligans'. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/19/202325 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Nazi-tyverierne og stikkeren i Mindelunden

To gravpladser fra den kendte modstandsmand Flammen ligger en stikker i Mindelunden. Det har forfatteren Martin Q. Magnussen afsløret i sin bog Den Falske Løjtnant. Han fortæller historien i dette lidt anderledes afsnit af Afhørt. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/17/202325 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Kvinde stukket ihjel af ekskæreste

En 26-årig kvinde blev i sidste uge stukket ihjel af sin ekskæreste på Frederiksberg. Torsten Ruus har dækket sagen og fortæller i dette afsnit om den tragiske sag, hvor ekskæresten efterfølgende også tog livet af sig selv. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/13/202320 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Det uopklarede drab på Frederiksberg

Klokken 23.17 den 19. januar 2012 blev den 21-årige Cem Aydin tæsket ihjel tæt på sit hjem på Frederiksberg i København. Sagen er aldrig opklaret, og det er en af de sager, der nager den tidligere drabschef Jens Møller allermest. Det fortæller han i denne udgave af Afhørt og sin nye bog 'Efterforsket', der udkommer senere på ugen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/10/202325 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Mordkomplot og eksplosion i Nordvest

Der er hele tre historier på programmet i dag, og Ekstra Bladets Mette Fleckner fortæller dem alle. 1. Flere fremtrædende Bandidos-medlemmer skulle efter planen dræbes som led i et mordkomplot i starten af 2021. Det fremgår af sigtelserne mod i alt syv mænd, der blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag. 2. Natten til torsdag blev en del beboer i Københavns Nordvestkvarter vækket af en eksplosion. Ekstra Bladet var på pletten, og Mette Fleckner fortæller, hvad vi ved. 3. Til sidst vender vi en historie, vi også kom rundt om i tirsdagens udgave af Afhørt, om den unge mand, der blev erklæret hjernedød efter et overfald. Han er nu afgået ved døden, og yderligere to er fængslet. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/6/202326 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

21-årig dømt for voldtægt, mens han selv sov

En ung mand blev natten til mandag bragt til Rigshospitalet med svære skader. I første omgang erklærede politiet ham død, men det viste sig senere, at han stadig var levende dog svært tilskadekommen. Mette Fleckner har været til stede ved grundlovsforhøret og fortæller, hvad der kom frem. På to uger er to mænd blevet idømt behandlingsdomme for at have begået seksuelle overgreb, mens de selv sov. Mændene er begge blevet diagnosticeret som den psykiske lidelse 'sexsomnia'. Linettte Krøger Jespersen har kigget på sagen, og så ringer vi til Søren Berg, der er søvnforsker. Værter: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
10/3/202325 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Makaber dødsvold på luksushotel

Det var et gruopvækkende syn, der mødte en piccolo på det femstjernede luksushotel NH Collection på Christianshavn, da han 15. maj 2022 kort før middagstid åbnede døren til værelse 325. I det nærmest slagtehus-agtige værelse lå en nøgen, stærkt blødende og bevidstløs 28-årig mand på gulvet. Bjarke Vestesen fortæller om et meget makabert drab begået på et luksushotel i København. Bagefter ringer vi til Cecilie Erland, der fortæller om et andet drab. Sidste år blev den højgravide Sana Yaseen dræbt med 78 knivstik foran et plejecenter i Holbæk. Værter: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/29/202333 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Varme tider. Nu også på Fyn

Det er ikke bare i København, der er en bandekonflikt igang. To skyderier og en eksplosion, der formentlig var forårsaget af en benzinbombe, ramte i sidste uge Odense. Bjarke Vestesen giver et overblik over de involverede grupperinger. Bagefter kommer Torsten Ruus i studiet og fortæller om det sidste nye i den såkaldte Louise Borglit-sag, hvor politiets kontroversielle metoder, der involverde en hemmelig agent indsat i et fængsel, er blevet blåstemplet. Hvis du vil høre mere om Louise Borglit-sagen og den hemmelige agent, så kan du lytte til Afhørt fra den 2, 3. og 19 maj. Værter: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/26/202331 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Mor sigtet for spædbarnsdrab

En ung kvinde er sigtet for at have slået sit nyfødte barn ihjel kort efter fødslen. Linette Krøger Jespersen er i studiet for at fortælle om den tragiske sag. Bagefter kommer Laura Skov i studiet for at fortælle om en 26-årig kvinde fra Fyn, der er tiltalt for at have været husmor i Islamisk Stat. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/22/202324 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Nyt om Mia-sagen og en voldsom anholdelse på Christianshavn

Ankesagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn starter til maj næste år. 38-årige Thomas Thomsen blev i juni i år idømt forvaring for forbrydelsen mod den 22-årige sygeplejerskestuderende. Bjarke Vestesen fortæller, hvad der skal ske. Bagefter kommer Adam Dyrvig Tatt i studiet. I sidste uge blev han udsat for en voldsom anholdelse tæt ved Christiania. Efterfølgende er en video af anholdelsen blevet spredt vidt og bredt på de sociale medier. Han fortæller, hvad der skete i minutterne inden, optagelsen startede. Værter: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/19/202330 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Spærret inde i kosteskab af søskende

Fire søskende er sigtet for at have frihedsberøvet deres 22-årige bror i lidt over en måned i et kosteskab i Brøndby. Emma Buus har dækket sagen for Ekstra Bladet og fortæller, hvad hun ved. Bagefter kommer Jens Anton Havskov i studiet for at fortælle om en drabssag, hvor 43-årige Michael Sengenbjerg Bodilsen fra Kolding led en voldsom og brutal død, da han 2. maj sent om aftenen eller natten til 3. maj i fjor blev dræbt, da han fik omsnøret sin hals med en ledning. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/15/202327 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Eksplosionen på Svanevej

Hells Angels ikoniske klubhus på Svanevej i Københavns Nordvestkvarter blev lørdag morgen ramt af en eksplosion. Mette Fleckner var på stedet, hvor hun talte med de lokale beboere. Vi taler også med Bjarke Vestesen, der mandag har været ude og tale med to mænd med relation til rockerborgen, og så ringer vi til Frederik Strand, der er museumsleder på Politimuseet i København til en snak om historiske angreb på rockerborge og andre tilholdssteder. Værter: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/12/202329 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Hooligans på skovtur

Selvom der har været meget fokus på stadionoptøjer de seneste år, så har danske hooligans det sidste årti i stigende grad flyttet deres slagsmål ud i skovene og væk fra almindelige mennesker i de danske byer. Ekstra Bladet har torsdag premiere på en helt ny podcastserie om de danske hooligans, der kommer helt tæt på de største hooliganfraktioner i Danmark. Hør første afsnit gratis i dagens udgave af Afhørt. Hooligans er produceret og klippet af Katja Grande og Søren Gregersen. Kristian Kornø og Maya Westander er værter, og Sofie Rye er redaktør. Afhørt: Vært: Camilla Marie Nielsen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/7/202337 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Sigtet for giftdrab på to kvinder

To kvinder blev med halvanden måneds mellemrum slået ihjel i den samme lejlighed i Gellerupparken i Aarhus. Det mener Østjyllands Politi, som mandag eftermiddag fremstillede en 24-årig mand i grundlovsforhør for drabene. Han nægter sig skyldig. Jens Anton Havskov har været i Aarhus hele mandagen og fortæller om sagen. Værter: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/5/202312 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Ekstra: LTF'er fængslet for rockerdrab på Christiania

Et 28-årig medlem af den forbudte bande LTF blev torsdag sigtet for drabet på en 30-årig Hells Angels-rocker lørdag aften. Vi bringer derfor en kort ekstra-udsendelse med seneste nyt om konflikten mellem Hells Angels og LTF. Værter: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/2/202311 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Varme tider i København

Det er varme tider i bandeland. Konflikten mellem LTF og Hells Angels fortstætter, mens politiet forsøger at tømme gaderne, holde styr på parterne og finde ud af, hvem der skuddræbte en 30-årig Hells Angels-rocker lørdag aften på Christiania. Bjarke Vestesen, Mette Fleckner og Camilla Marie Nielsen giver et overblik over konflikten og den seneste udvikling. Værter: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
9/1/202332 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

HA-rocker mejet ned i Pusher Street

Lørdag aften blev en 30-årig mand skudt og dræbt på Christiania. Manden var ifølge Ekstra Bladets oplysninger prøvemedlem i Hells Angels. Søndag udarbejede politiet et såkaldt konfliktnotat, der beskriver, at der i øjeblikket er en konflikt mellem den forbudte gadebande LTF og Hells Angels. Camilla Marie Nielsen, Kenneth Meyer, Bjarke Vestesen og Kristian Kornø forklarer, hvad der skete på Christiania, og hvad der gik forud. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/28/202328 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Fisker dømt for makabert kvindedrab

En psykisk syg 32-årig mand onsdag dømt for drabet på en enlig 60-årig kvinde syd for Frederiksværk. Han er blandt andet dømt for at have stukket kvinden med kniv og saks efter kvindens kvælningsdød. Torsten Ruus har dækket retssagen og fortæller om den. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om en række tricktyverier begået mod ældre mennesker. Hun har blandt andet talt med en ældre mand, der blev forsøgt røvet i sit eget hjem. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/25/202323 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Otte tons kokain fundet på Mærsk-skib

Otte tons kokain til en værdi af cirka 4,5 milliarder kroner er blevet beslaglagt på et af Mærsks skibe i Rotterdam. Det er den største narkosag i Holland nogensinde. Finans' journalist Magnus Boding Hansen fortæller om historien, som han har gravet frem. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om en bølge af tricktyverier, der har ramt en række ældre mennesker. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/22/202328 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Seriemorder overfaldet og forsvundet sølvskat

Den livstidsdømte triplemorder Cornelius Bach, tidligere kendt under navnet James Schmidt, er blevet overfaldet i fængslet. I den forgangne uge blev fire af hans tidligere medindsatte dømt for overfaldet. Tatiana Grant og Laura Skov har fulgt retssagen. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om et mysterium om en unik og uerstattelig kirkeskat, der var pist forsvundet i otte år, før den dukkede op efter et tilfældigt indbrud hos Agersø Kirkes tidligere præst Ingrid Marten Trolle-Monsen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/18/202325 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Knivdræbt og brændt på bål

En 58-årig mand blev sidste lørdag fundet knivdræbt og placeret på et brændende bål på en shelterplads i den lille by Vadum i Nordjylland. René Schütze, der er fotograf på Ekstra Bladet, fortæller om sagen sammen med Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Bagefter kommer Torsten Ruus i studiet for at fortælle om en sag fra København, hvor en 29-årig mand er sigtet for at påkøre to cyklende kvinder i en lejet bil og efterfølgende køre videre. Den sigtede er for nyligt løsladt og kørte uden kørekort. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/15/202319 minutes
Episode Artwork

Eksplosioner i Odense og Robert Hansen-dom

Onsdag blev den 43-årige skuespiller Robert Hansen dømt for vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen. Han er blandt andet blevet dømt for at banke hende med en guitar. Ekstra Bladets to journalister Frederikke Stage og Caroline Bilstrup har dækket retssagen. To mænd fik tidligere på året konfiskeret 280 kilo hash efter en biljagt i Odense. Da de 280 kilo hash manglede et andet sted, blev de to mænds familier udsat for tre eksplosioner og to skyderier formentlig i et forsøg på at skaffe penge, der kunne dække tabet. Bjarke Vestesen fortæller om episoderne. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/11/202329 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

23 dræbt i år: Michael var et af ofrene

I den ottende måned af 2023 er 23 personer indtil videre blevet dræbt. Et af ofrene er Michael Møller Pedersen, som Bjarke Vestesen fortæller om. Bagefter fortæller Cecilie Erland om den drabsefterlyste Hells Angels-rocker Hasan Okutan, som er dukket op på et billede på Instagram. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/8/202333 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Blodbad i bandeland

En række voldspesioder har trukket sit blodige spor igennem Pusher Street på Christinia. Mens det retslige efterspil lige er begyndt på vinterens kniv-krig på Nørrebro. Ekstra Bladets journalist Cecilie Erland fortæller om sagerne. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/4/202320 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Grusom voldtægssag i det fynske bandemiljø

Syv medlemmer af bandegrupperingen 9hunna i Odense er sigtet for at have holdt en mand fanget i 45 timer i en lejlighed og udsat ham for et voldshelvede og voldtægt. Ekstra Bladets Bjarke Vestesen har dækket det fynske bandemiljø i en årrække og fortæller i dette afsnit om den grusomme voldtægtssag, om rivaliseringen mellem grupperingerne 9hunna og NBV, og deres tråde til større grupperinger. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/28/202329 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Satan beordrede drab"

For tredje gang på otte dage blev der lørdag begået et drab af en person med tilknytning til psykiatrien i Danmark. Ekstra Bladets journalist Bjarke Vestesen fortæller om sagen, hvor den 42-årige sigtede mand erkendte at have stukket sin mor i halsen med en kniv. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der fortæller nye detaljer i det såkaldte 'kutterdrab'. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/25/202331 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Den græske bagmand

Den 2. december 2021 blev julestemningen på Nørrebro afbrudt af en likvidering på åbnegade. Her blev en 27-årig mand skudt på åben gade. I starten af juni blev to mænd idømt livstid, men en tredje mand - bagmanden - er stadig efterlyst. Bagmanden er en dansk mand med græsk baggrund, og ham forsøger vi at tegne et portræt af i dette afsnit. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/21/202334 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

14 års fængsel til ægtepar bag Frank-drabet (2:2)

14 års fængsel. Så lang tid skal Maibrit Wessel Busk Sørensen og Mathias Wessel Busk Sørensen bag tremmer for drabet på Frank Dan Nørgaard Jørgensen, der blev slået ihjel på ægteparrets ejendom i Nimtofte 14. juli sidste år. Den 24-årige Mie Torup Hansen, der ligeledes er kendt skyldig i drabet, er blevet idømt ti års fængsel. I januar erkendte hendes kæreste, Jesper Jensen, sin rolle i drabet og modtog en dom på 12 års fængsel. I dette afsnit fortæller Amalie Eriksen om dommen i Frank-sagen. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/13/202328 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Stort komplot igang inden Frank-drabet (1:2)

Der var et større mordkomplot og flere mislykkede drabsforsøg inden Frank Dan Nørgaard Jørgensen blev dræbt sidste sommer. I dette afsnit fortæller Amalie Eriksen om det farverige persongalleri, der indgik i planerne om at slå Frank ihjel. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/12/202328 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Rockeroverfald på åben gade

Et voldsomt overfald søndag aften på Nørrebro bliver knyttet til et opgør mellem mænd med rygmærker og bandetrøjer. Kristian Kornø og Cecilie Erland kigger nærmere på den og flere andre aktuelle sager. Vært: Kristian Kornø og Cecilie Erland. Produceret og klippet af: Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
7/7/202320 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Mia-sagen: Idømt forvaring

Thomas Thomsen er i dag blevet idømt forvaring i sagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn. Hør alt om det i det sidste afsnit af Afhørt om Mia-retssagen i Aalborg. Kriminalreportere Linette Krøger Jespersen og Jens Anton Havskov har været i retten. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Søren Gregersen Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/29/202316 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Rettens afgørelse: Han dræbte Mia

Den 38-årige Thomas Thomsen er kendt skyldig i forsøg på voldtægt, drab og usømmelig omgang med lig i sagen om Mia Skadhauge Stevns død. Kriminalreportere Linette Krøger Jespersen og Jens Anton Havskov fortæller, hvad der skete på retssagens andensidste dag. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/28/202317 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Mia-sagen: Forsvarerens og anklagerens sidste ord

Tirsdag var der procedure i Mia-retssagen. Det var her, at forsvarerens og anklagerens sidste ord i sagen faldt. Jens Anton Havskov og Linette Krøger Jespersen fortæller, hvad der skete på retssagens tredjesidste dag. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/27/202326 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

13-årige Yousef stoppede Field's-skyderi

Den bare 13-årige Yousef stoppede Field's-skytten og fik ham til at forlade storcentret sidste sommer, da den 23-årige allerede havde dræbt tre mennesker. Kristian Kornø og Tatiana Grant har været til stede i retten og fortæller i dette afsnit, hvad der kom frem. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/23/202326 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

20 rockere anholdt for Pusher Street-overfald

Tre danske medlemmer af rockergruppen Comanches blev torsdag anholdt af kampklart politi i Marbella i Spanien, der affyrede varselskud. De er mistænkt for at have være en del af et voldsomt overfald i Pusher Street på Christiania i april. Udover de tre i Spanien, er hele 17 Comanches-rockere blevet anholdt i Danmark for samme sag. Cecilie Erland fortæller om de mange anholdelser og baggrunden. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/20/202320 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Voldsom mentalundersøgelse i Mia-sagen

På den sjette retsdag i Mia-sagen blev der blandt andet læst en mentalerklæring af den tiltalte mand op. Jens Anton Havskov og Linette Krøger Jespersen fortæller, hvordan den beskriver den tiltalte, og hvad der ellers skete onsdag. Vært: Linette Krøger Jespersen og Jens Anton Havskov. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/15/202315 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Mia-sagen: Ekskærester vidnede

På 5. dagen i sagen om Mia Skadhauge Stevns død vidnede den tiltalte mands ekskærester, og flere uhyggelige detaljer kom frem. Også den tiltaltes tidligere bedste ven vidnede i retten. Linette Krøger Jespersen fortæller fra retslokalet i Aalborg. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Katja Grande. Lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
6/13/202321 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Mia-sagen: Retsmediciner udelukker forklaring

Mandag vidnede både en hundefører og en retsmediciner i Mia-retssagen. Linette Krøger Jespersen fortæller, hvad der kom frem. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/12/202321 minutes
Episode Artwork

Veninde: Pludselig var Mia væk

På tredje dag i Mia-retssagen har anklageren ført en række vidner. Linette Krøger Jespersen har været på plads i retssalen og fortæller i dette afsnit, hvad vidnerne fortalte. Vidnerne var blandt andet om en bar-bestyrer, andre vidner fra Jomfru Ane Gade, Mias veninde og Mias kæreste. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/9/202320 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Tiltalte købte pizza, mens Mia lå død derhjemme

Anden retsdag i Mia-sagen er overstået, og Linette Krøger Jespersen fortæller fra Aalborg, hvad der skete torsdag. Det handler blandt andet om, hvad den tiltalte har forklaret om sine gerninger efter Mias død, hvad han lavede, og hvordan han parterede hende. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/8/202323 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Mia-sagen: Den tiltaltes dramatiske forklaring

Den mand, som er tiltalt for voldtægt, drab og usømmelig omgang med lig mod 22-årige Mia Skadhauge Stevn, tog ifølge hans egen forklaring ikke initiativ til, at de to skulle have sex den nat, den unge sygeplejerskestuderende forsvandt. Det siger han i hvert fald selv på første dag i retssagen mod ham. Ekstra Bladets Linette Krøger Jespersen dækker retssagen i Aalborg og fortæller i dette afsnit, hvad der skete den første dag. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/7/202321 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Mia-retssagen starter

Onsdag starter retssagen mod den 37-årige mand, der er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn i Nordjylland sidste år. Ekstra Bladets Jens Anton Havskov og Linette Krøger Jespersen skal dække sagen de næste tre uger og giver i dette afsnit et overblik over sagen, inden den starter. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/6/202319 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

To livstidsdomme på én uge

Lovens strengeste straf, livstid, har været i brug to gange på under en uge. Kristian Kornø og Jens Anton Havskov fortæller om sagerne, og Ekstra Bladets mest garvede kriminalreporter, Jan Søgaard, giver perspektiv til tidligere sager. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/2/202323 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Børnene bad for mors liv, før deres far skød hende

En 52-årig mand blev onsdag kendt skyldig i at have dræbt en 41-årig kvinde for øjnene af deres to fælles børn. Den endelige dom falder tirsdag i denne uge, og Jens Anton Havskov, der har fulgt sagen, fortæller i dette afsnit, hvordan det er forløbet. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/29/202316 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Dræbte kæreste og kørte hende i vandet

Flere medlemmer af Satudarah har dannet den nye rockerklub Comanches MC, og her har de udover en lignende farvekombination, også taget Satudarahs indvielsesritual til sig. Kristian Kornø fortæller. Bagefter kommer Ekstra Bladets Tatiana Grant i studiet for at fortælle historien om en sag fra Amager, hvor en 25-årig torsdag blev dømt for at have dræbt sin 24-årige kæreste ved kvælning og efterfølgende anbragt hende i en bil, som han kørte i vandet. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Søren Gregersen og Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/26/202328 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Den 32-årige er nederst i fængsels-hierarkiet

Den 32-årige der er sigtet for drabet på Emilie Meng samt en voldtægt og en kidnapning får det meget svært i fængslet ifølge den tidligere rocker Brian Sandberg, der har siddet i fængsel i cirka 10 år. I dette afsnit fortæller han om dynamikkerne og hierakierne i fængslet. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/23/202325 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hemmelig agent skaffer nye detaljer i makaber drabssag

I forbindelse med politiets efterforskning af drabet på Camilla Borglit indsatte man en hemmelig agent i Enner Mark Fængsel, hvor den nu drabstiltalte afsonede en anden straf. I dagens Afhørt medvirker Tony Lindkold, der er tidligere PET-agent, og Torsten Ruus, der er journalist på Ekstra Bladet og har dækket sagen. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/19/202340 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

EKSTRA: Emilie Meng blev kvalt

En dommer ved retten i Næstved har onsdag aften vurderet, at der er en begrundet mistanke om, at en 32-årig sigtet mand har begået drabet på Emilie Meng. Linette Krøger Jespersen var i retten i Næstved og fortæller om det sidste nye i sagen, hvordan han ser ud, og hvad der ellers kom frem om de andre sager, manden er sigtet for. Vært: Mette Fleckner. Produceret af: Rasmus Søgaard. Klip og lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
5/18/202316 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ulovlige piller, hooligans og et knivoverfald udenfor Netto

Flere kiosker i København sælger ulovlige piller. Det har Ekstra Bladet dokumenteret i flere videoer. Kristian Kornø fortæller historien. Bagefter ringer vi til journalist Maya Westander for at høre om et meget delt og omtalt klip fra weekenden, hvor en gruppe FCK-fans tilsyneladende ryger i totterne på en gruppe Brøndby-fans på en station på den københavnske vestegn. Til sidst kommer Torsten Ruus og fortæller om en sag, hvor en ung mand med tilknytning til AK81 er sigtet for drabsforsøg efter et skænderi i en Netto. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/16/202326 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Satudarah lukker i Danmark

Rockerklubben Satudarah lukker og slukker i Danmark. En del af medlemmerne fortsætter i en ny klub med navnet Comanches MC. Kristian Kornø fortæller om torsdagens store nyhed fra den kriminelle underverden. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der har været til første retsdag i sagen mod en 53-årig mand, der tiltalt for at skyde sin ekskone for øjnene af parrets børn. Havskov giver også en opdatering på sagen om Iben Salling Syrik, der blev fundet dræbt i et spabad. I denne uge faldt der nemlig endelig dom mod manden i den sag. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/12/202327 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Portræt af den 32-årige

Den 32-årige, der er sigtet i kidnapningssagen og Emilie Meng-sagen, var en ret almindelig mand, der i sin barndom blev mobbet på sit fodboldhold, hvor han var målmand. Afhørt tegner i dette afsnit et portræt af manden sammen med journalist Amalie Eriksen, der har snakket med en masse kilder omkring ham, og med Charlotte Kappel, der er kriminalpsykolog. Vært: Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/9/202331 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Makaber detalje i Louise Borglit-sagen

Tirsdag startede retssagen i sagen om drabet på den højgravide Louise Borglit. Her kom der flere makabre detaljer frem. Blandt andet at den højgravide kvinde udover en række knivstik havde fået skåret næsen af. Ekstra Bladets kriminalreporter Torsten Ruus har været i retten og fortæller om den tiltalte. Bagefter fortæller Kristian Kornø selv om et overfald i Pusher Street på Christiania fredag. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var offeret en mand med tilknytning til Hells Angels, mens gerningsmændene havde tilknytning til Satudarah. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/5/202325 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Drabet på Louise Borglit: Retssagen starter

Tirsdag starter retssagen mod en 29-årig mand, der er tiltalt for drabet på Louise Borglit. Drabet fandt sted i november 2016 i Elverparken i Herlev og først i 2022 fik politiet et gennembrud i efterforskningen. Det skete da man højst usædvanligt indsatte en politiagent i et fængsel, hvor den nu tiltalte sad i forbindelse med en anden sag. Ekstra Bladets Mette Fleckner fortæller om sagen. Vært: Cecilie Erland. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
5/2/202319 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Sigtet for Emilie Meng-drabet

Den 32-årige mand, der er sigtet i sagen om den 13-årige pige, er nu også blevet sigtet i sagen om drabet på Emilie Meng samt en tredje sag om voldtægtsforsøg. Torsten Ruus, Mette Fleckner og Amalie Allerslev Eriksen er i studiet for at fortælle om alt, hvad der er nyt i sagen. Linette Krøger Jespersen er med på en telefon fra Vestsjælland, hvor hun i dag har besøgt den efterskole, hvor den tredje sag fandt sted. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/26/202326 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Iben dræbt og fundet i spadbad: Eksmanden tiltalt

Den 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet dræbt i et udendørs spabad i 2019. Hendes 45-årige eksmand er tiltalt i sagen, som Jens Anton Havskov fortæller om. Et centralt bevis er en jernstang, som politiet fandt i en sø cirka to år efter drabet og herefter opdagede dna-materiale på. Vært: Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/25/202322 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Koblinger mellem Filippa og Emilie Meng

Ugens helt store historie er sagen om den 13-årige Filippa, der forsvandt lørdag og dukkede op igen søndag. Mandag blev en 32-årig mand varetægtsfængslet i sagen. Cecilie Erland og Amalie Eriksen fortæller det sidste nye i sagen, der blandt andet kobler sagen sammen med sagen om Emilie Meng. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/21/202317 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Filippa holdt fanget i 27 timer

Hele Danmark åndede lettet op, da 13-årige Filippa blev fundet i live, efter hun havde været forsvundet i 27 timer. Mandag blev en 32-årig mand fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for at have tvunget hende ind i sin bil og udsat hende for voldtægt på to forskellige adresser, før han blev anholdt. Torsten Ruus, Amalie Eriksen og Cecilie Erland fortæller om efterforskningen, grundlovsforhøret og samtaler med Filippas mor. Vært: Linette Krøger Jespersen
4/17/202342 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ibens mystiske død i spabadet

Da 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet død i et udendørs spabad i familiens sommerhus på Give-egnen, ville politiet hverken lægge sig fast på, hvordan hun var død, eller om der var sket en forbrydelse. Men nu, tre et halvt år efter hun blev fundet død, starter retssagen mod en mand, der er tiltalt for drab. Kriminalreporter Torsten Ruus fortæller om sagen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret af: Rasmus Søgaard. Klip og lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/17/202323 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Stak ægtemanden i halsen med hobbykniv

En 57-årig kvinde er tiltalt for at have stukket sin ægtemand i halsen med en hobbykniv. Ekstra Bladets journalist Nikolai Fenger fortæller om de første retsdage i sagen og om de to involveredes forklaringer. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om en sag fra Frederikssund, hvor en 42-årig mand blev tæsket ihjel natten til søndag. Vært: Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/14/202325 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Fra rocker til opfinder

Thorbjørn Ohlsen Jensen er søn af Suzuki-Torben og tidligere Bandidos-rocker. Nu har han lagt det liv bag sig og er blevet murer. I dette afsnit fortæller han om sin fortid, livet som rocker og om en aften, hvor han blev stukket flere gange med kniv. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/11/202341 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Skudt for øjnene af sine børn

Anklageskriftet mod den formodede gerningsmand bag skyderiet i Fields blev offentliggjort onsdag. Ekstra Bladet har fået aktindsigt, og journalist Amalie Eriksen fremlægger detaljerne. Den 23-årige mand er tiltalt for 3 drab, 11 drabsforsøg, trusler og ulovlig besiddelse af skydevåben. Vært: Mette Fleckner. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/6/202317 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Skuddræbt i Sorgenfrigade

En 27-årig mand relateret til gadebanden NNV blev i december 2021 skuddræbt ved Café Kaffehuset i Sorgenfrigade på Nørrebro. Drabet startede en kort men intensiv konflikt mellem NNV og det mystiske Casablanca-netværk. Ekstra Bladets krim-reportere Sune Fischer og Cecilie Erland er i studiet for at fortælle historien. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
4/4/202326 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Grusomme nye oplysninger i Mia-drabet

I denne uge kom der en række grusomme nye oplysninger frem i anklageskriftet mod den 37-årige håndværker, der er tiltalt for drabet på den 22-årige Mia Skadhauge Stevn i Nordjylland i februar 2022. Ekstra Bladets Jens Anton Havskov fortæller om sagen, og så ringer vi til Hans Petter Hougen, der er pensioneret retsmediciner. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/31/202325 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Præsten fra helvedes spind af løgne

I oktober 2020 slog sognepræsten Thomas Gotthard sin kone Maria From Jakobsen ihjel. I en ny dokumentar om 'Præsten fra helvede' kommer der nye sider frem om de mange løgne, som Thomas Gotthard forsøgte at bilde Maria From Jakobsens børn og pårørende ind i dagene omkring drabet. Ekstra Bladets Mette Pedersen er i studiet for at fortælle om de nye sider af sagen. Sammen med Camilla Marie Nielsen og Christina Ehrenskjöld stod hun bag podcasten 'Præsten fra helvede' og den nye dokumentarserie af samme navn på Viaplay. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/28/202327 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Sigøjnerklan slår til igen

I forvejen var han dømt fire gange for at bryde indrejseforbud - i denne uge kunne Django Levakovic så føje yderligere en dom til listen over brudt indrejseforbud. I denne uges udgave af Afhørt tegner vi et portræt af den berygtede Levakovic-klan med den tidligere Ekstra Bladet-journalist Thomas Gösta og den nuværende Sune Fischer. Før vi kommer så langt, ringer vi til Jens Anton Havskov for at få det sidste nye fra sagen om den dræbte Mia Skadhauge Stevn. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/24/202337 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Satudarah rykker ind på Amager og punktum i hooligan-sag

Satudarah rykker ind på Amager med en meget markant Amager-skikkelse og tidligere Hells Angels-rocker i spidsen. Sune Fischer er i studiet for at fortælle om sagen, og hvilke konsekvenser det kan have for situationen på Amager. Og så er der blevet sat et sidste punktum i sagen om hooligan-lederen Kevin Werner, der sidste onsdag blev idømt forvaring. Kristian Kornø fortæller selv om den sag. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/21/202319 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Mand forsøgt brændt ihjel på kollegieværelse

Ifølge politiet skulle en 19-årig mand dræbes, da tre kvinder og to ukendte gerningsmænd satte ild til hans kollegieværelse på Djursland. Amalie Eriksen og Jens Anton Havskov fortæller om sagen. Bagefter bliver Amalie Eriksen i studiet, hvor hun sammen med Cecilie Erland giver en opdatering på dobbeltdrabet i Taastrup. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/17/202323 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Danmarkshistoriens største sag om overgreb

Danmarkshistoriens største sag om overgreb nærmer sig sin afslutning, når der onsdag er skyldkendelse i sagen mod hooligan-lederen Kevin Werner. Kristian Kornø har skrevet masser af artikler om sagen og fortæller selv om den. Bagefter kommer Cecilie Erland i studiet for at fortælle om sagen fra Holbæk, hvor en gravid kvinde blev slået ihjel foran sin arbejdsplads. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/13/202327 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Dobbeltdrabet i Taastrup

Mandag aften blev to unge mænd dræbt af knivstik i Taastrup. Der er tilsyneladende ikke nogen relationer til rocker- og bandemiljøet. Torsten Ruus og Cecilie Erland har dækket sagen og fortæller i dette afsnit, alt hvad de har fundet ud igennem lokalmiljøet og de pårørende til de to dræbte. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Produceret og klippet af: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/9/202333 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

12-årig pige bortført og solgt til ægteskab med 75-årig

En 12-årig og hendes tre år yngre lillebro blev ifølge Anklagemyndigheden taget som gidsler og tvunget på genopdragelsesrejse i Afrika. Her blev pigen omskåret, fik tæsk og blev forsøgt tvunget ind i et ægteskab med en 75-årig mand. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/6/202317 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Uskyldig kvinde fængslet i stor hash-sag

42-årige Britta Jensen sad varetægtsfængslet i 225 dage, før hun blev pure frikendt for alle anklager i en omfattende sag om hashsmugling. Selvom hun intet havde gjort og blev pure frikendt, så kan hun ikke få en eneste kroner i erstatning for sin lange tur i fængsel. Anders Zacho fortæller om sagen. Bagefter kommer Amalie Allerslev Eriksen i studiet for at fortælle om en voldsom sag, hvor et forældrepar er tiltalt for grovmishandling af deres to tvillinge-døtre, hvoraf den ene er afgået ved døden to måneder gammel. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
3/3/202325 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Nordjyde skuddræbt på tropeø

En 45-årig nordjysk mand og hans hustru er blevet skuddræbt på en ø i Filippinerne. Sagen trækker tråde til narkokriminalitet og en magtfuld familieklan på øen. Ekstra Bladets Torsten Ruus kommer i studiet og fortæller om den afdøde nordjyde. Bagefter kommer Mette Fleckner ind og fortæller om en ny afdeling i politiet, der skal være med til at hjælpe lokalafdelingerne med at opklare drab. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/28/202328 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Fængselsbetjent stukket i halsen med skarp tandbørste

En fængselsbetjent blev i sidste weekend stukket i halsen med en tilspidset tandbørste under en gårdtur i Enner Mark Fængsel i Østjylland. Den sigtede er en 24-årig mand med tilknytning til LTF ifølge Ekstra Bladets oplysninger. Sune Fischer fortæller om episoden. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der har dækket sagen, hvor en sosu-hjælper onsdag blev idømt 16 års fængsel for fire drabsforsøg og fire tilfælde af grov vold. Ofrene var beborere på et plejecenter i Randers, hvor kvinden arbejdede Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/24/202322 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Sidste punktum for Dødens Duo

De to mænd Søren Elo Pedersen og Stefan Danielsen, der også er kendt under navnet Dødens Duo, er blevet idømt livstid for drabet på to ældre mænd. Dermed er der sat punktum i en årelang retssag, som Ekstra Bladet har dækket indgående. Linette Krøger Jespersen og Torsten Ruus fortæller om sagen. Husk, at du kan høre meget mere om sagen i podcasten Dødens Duo på Ekstra Bladet+ Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/20/202324 minutes, 1 second
Episode Artwork

Mand erkender drab på sin mor

En 44-årig mand erkendte torsdag at have dræbt sin mor med en kniv onsdag aften. Amalie Eriksen fortæller om sagen. Bagefter fortæller Kristian Kornø selv historien om et museum på Bornholm, der har mistet overblikket over deres våben, hvor flere er forsvundet og muligvis blevet brugt til kriminalitet. Vært: Kristian Kornø og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/17/202319 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Klædeskabsmorderen vil ud igen

Peter Kronholm, bedre kendt som klædeskabsmorderen, vil ud af fængslet, hvor han sidder på en forvaringsdom. Jan Søgaard har dækket Kronholm siden 1993 og fortæller i dette afsnit af Afhørt om den farlige mand. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/13/202323 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

21-årig skudt ned i ulmende Nørrebro-konflikt

En 21-årig mand blev mandag skudt på Jægersborggade på Nørrebro. Ifølge politiet kan der være tale om en gengældelsesaktion for en række knivstikkerier i samme område de seneste måneder. Cecilie Erland og Sune Fischer fortæller om sagen og om områdets belastede historie. Rapperen Miklo sidder i øjeblikket på anklagebænken i Østre Landsret i en spektakulær sag, hvor han og flere andre personer er tiltalt for frihedsberøvelse, røveri og afpresning af flere personer i december 2020. Cecilie Erland fortæller historien. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/10/202327 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Tævet ihjel på fiskekutter

Fem mænd er sigtet for drabet på den 41-årige Alf Villum Jensen, der blev tævet ihjel på en fiskekutter i slutningen af januar. Drabet skete 60 sømil på havet vest for Thyborøn. Jens Anton Havskov har talt med den afdødes ekskone, og været til grundlovsforhør med de fem sigtede. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/6/202319 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Voldtægtsforbryder med psykopatiske træk idømt forvaring

Mohammad Salah Iskandarani blev onsdag idømt forvaring for to overfaldsvoldtægter på tilfældige unge kvinder. I sidste afsnit beskrev vi i Afhørt de meget brutale voldtægter. I dette afsnit kigger vi nærmere på gerningsmanden og de fejl, der er blevet begået i systemet forud for voldtægterne. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
2/3/202317 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Brutal voldtægtsag på Amager

Onsdag falder der dom i en brutal voldtægtssag begået mod to kvinder på Amager i marts sidste år. Her blev de to kvinder ifølge anklageskriftet truet med en kniv til at gå ind i en elevator, hvor den ene blev tvunget til delvis at tage tøjet af, ligesom han holdt begge i håret og slog dem i hovedet, mens han tvang dem til at udføre oralsex på ham. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/31/202320 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Bandidos-rockere sigtet for drab i Dragør

To Bandidos-rockere er sigtet og varetægtsfængslede i forbindelse med drabet på den 54-årige mand, der sidste søndag aften blev knivangrebet og dræbt foran indgangen ved Dragør Fort på Amager. Ekstra Bladets fotograf Kenneth Meyer var første mand på pletten. Sammen med Cecilie Erland fortæller han om de offeret og de to sigtede i sagen. Tre mennesker blev i denne uge fundet døde i Vejrumbro i Midtjylland. Jens Anton Havskov fortæller om sagen. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/28/202325 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Biljagt i København og TikTok-manden på anklagebænken

Den såkaldte TikTok-mand sidder i øjeblikket på anklagebænken tiltalt for 36 forhold herunder voldtægt, forsøg på ulovlig tvang, trusler og for at have optaget video i retten. Amalie Eriksen fortæller om sagen, og så kom Diana Rasmussen, der er mor til en af ofrene i studiet for at fortælle om sin rolle i sagen. Bagefter kommer Cecilie Erland ind og følger op på en historie, vi bragte i Afhørt lige før jul. Den drejer sig om en biljagt i Københavns Nordvestkvarter, der var ved at koste et uskyldigt offer livet. I sidste uge blev bilens chauffør idømt halvandet års fængsel samt udvisning i seks år. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/25/202328 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hooligan-leder i retten med massiv politibeskyttelse

Den forvaringsdømte Brøndby-hooligan Kevin Werner er i øjeblikket på anklagebænken i Østre Landsret i sin ankesag. Werner blev i byretten dømt for en række voldsepisoder og seksuelle overgreb. Den sag fortæller Kristian Kornø og Linette Krøger Jespersen selv om. Kornø har som den første journalist talt med Kevin Werner og Linette Krøger Jespersen har dækket ankesagen i Østre Landsret. Bagefter kommer Ekstra Bladets nye journalist Søren Risvig i studiet. Han er tidligere politibetjent og har i denne uge dækket sagen om en anden tidligere politibetjent, der er blevet idømt 60 dages betinget fængsel for at fængsel for at tilgå og videregive fortrolige oplysninger fra politiets systemer til sin kriminelle svoger. Vært: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/20/202326 minutes
Episode Artwork

Nøgenhacking i politiet og en Bandidos-rocker dræbt juledag

Mens det meste af Danmark var forsamlet rundt om juleborde med deres familier, blev en 34-årig mand, der var prøvemedlem i Bandidos i Næstved, fundet på en øde grusvej nær Mogenstrup på Sydsjælland. Ekstra Bladets journalister Cecilie Erland og Torsten Ruus og fotograf Per Rasmussen fortæller om sagen. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der fortæller om en it-medarbejder fra Østjyllands Politi, der har erkendt, at han i årevis i al hemmelighed bl.a. har lavet én-til-én-backup af private mobiltelefoner fra primært kvindelige politi-kollegaer. Vært: Linette Krøger Jespersen og Mette Fleckner. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/13/202325 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Fra bandebrødre til dødsfjender

Det tidligere Brothas-medlem Tino blev i 2018 dømt for drab. Siden har han givet mere end 100 timers interview til journalisten Peter Graae, der har skrevet bogen 'Brødre' om Tino og banden Brothas. I denne Afhørt fortæller vi den historie med forfatteren bag samt Ekstra Bladets Sune Fischer, der også har interviewet Tino og har fulgt Brothas-banden tæt. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/9/202336 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Mand skuddræbt af politiet på Amager

En betjent blev onsdag såret af knivstik på Moselgade på Amager. Politiet skød og dræbte efterfølgende gerningsmanden. Mette Fleckner har været på gerningsstedet og fortæller det sidste nye om situationen. Bagefter ringer vi til Jens Anton Havskov, der har dækket sagen om en 60-årig kvinde, der er tiltalt for drab og syv drabsforsøg på beboere på Plejecenter Tirsdalen i Randers, hvor hun arbejdede. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
1/6/202326 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Lucas dræbt midt i Pusher Street

23-årige Lucas blev dræbt midt i Pusher Street på Christiania på en af sine første vagter i en hash-bod. Linette Krøger Jespersen har talt med den unge mands mor og fortæller på den baggrund om 23-årige Lucas. Med i studiet er også Sune Fischer, der giver et overblik over situationen på Christiania, som han har fulgt nøje med i i årevis. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/30/202225 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Dobbeltmorder vil have nyt liv

En dobbelt drabsmand, der er dømt til anbringelse på Sikringen, hvor nogle af landets absolut farligste psykisk syge kriminelle er anbragt, vil ud af de restriktive forhold. Anton Havskov har fulgt et retsmøde, der foregik inde bag murene, og Jan Søgaard fortæller om stedet og de dømte, der sidder der. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/23/202234 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Teenagere dømt for dødsvold

Byretten har afsagt dom mod to 18-årige teenagere, der er tiltalt for at have tæsket 52-årige Kim Hansen ihjel på gaden i Frederikssund. Mette Fleckner fortæller om dommen og flere detaljer om de to dømte. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/21/202216 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Dødsvold efter fodboldkamp

To teenagere på 18 år er tiltalt for dødsvold mod en 52-årig mand, der blev overfaldet og dræbt i marts i år. Offeret havde knusningsbrud i ansigtet og flere knogler var nærmest pulveriserede. Mette Fleckner og Linette Krøger Jespersen fortæller om et rystende alarmopkald i sagen. Vært: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/17/202234 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Uskyldig fodgænger torpederet af bandeboss

Tre bandemedlemmer fra den nu nedlagte gruppering NNV er sigtet for at have kørt en uskyldig mand ned under det, der ifølge sigtelsen havde karakter af en biljagt. Uheldet skete i et meget befærdet kryds på Nørrebro i København en fredag aften i april i år. Cecilie Erland er i studiet for at fortælle om sagen, hvor offeret på mirakuløs vis overlevede. Værter: Linette Krøger Jespersen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/13/202220 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Højreradikalt netværk ville lave statskup

En kæmpe politiaktion fandt onsdag sted i Tyskland, hvor et højreradikalt netværk, der havde planer om et statskup blev bremset af op mod 3000 politifolk. Sune Fischer, Torsten Ruus og Amalie Eriksen fortæller om det hemmelige netværk, der både trækker tråde til en tysk prins og tyske politikere. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/9/202224 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Mystisk mordkomplot på Djursland

Seks personer er sigtet for et kompliceret mordkomplot på den 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen, der blev fundet dræbt og delvist begravet i sommer. I sidste uge faldt den første dom i sagen. Amalie Allerslev Eriksen og Jens Anton Havskov er i studiet for fortælle om det mystiske mordkomplot. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/5/202223 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Kidnappet og tortureret i lade

Fire mænd er nu dømt efter et offer blev holdt indespærret og tortureret i en lade, mens hans familie blev afpresset for cirka én million kroner. Bagmændene er dog gået fri, erkender anklager. Cecilie Erland og Sune Fischer er i studiet for at fortælle om den grusomme sag, der fandt sted i Osted på Sjælland. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
12/2/202219 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Den etbenede pirat dømt i byretten

Den etbenede pirat Lucky blev mandag dømt i byretten for sin rolle i ildkampen mellem pirater og danske soldater i Guineabugten i november 2021. Piraten blev kendt skyldig, men straffen bortfalder i sagen. Torsten Ruus har dækket retssagen, og Sune Fischer har mødt piraten Lucky. De er begge i studiet for at fortælle om sagen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/29/202225 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

12 års fængsel for skuddrab i Nordvest

En 24-årig mand blev sidste fredag idømt 12 års fængsel for drabet på Daniel Kristensen i 2016. Drabet er et led i en årelang konflikt mellem to grupperinger i København, som man ret unikt kan følge tilbage til slagsmål i de unge mænds sene barndom. Cecilie Erland er i studiet for forklare konflikten. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/28/202217 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

"Du kommer til at brænde i helvede"

Efter måneders efterforskning fik politiet onsdag et gennembrud i mystisk drabssag fra Viby ved Aarhus, hvor en ung mand blev skudt helt uden grund. En anden ung mand er blevet anholdt, og Torben Rask har været til grundlovsforhør i sagen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/25/202219 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Peter Madsen omgivet af kvinder i retten

Flere kvinder var torsdag i sidste uge mødt op for at støtte den livstidsdømte morder Peter Madsen i retten i Nykøbing Falster. Linette Krøger Jespersen var til stede i retten og forsøger at give et overblik sammen med Amalie Eriksen og Mette Fleckner. Selve retssagen endte farceagtigt efter kun syv minutter. Den handlede om et erstatningsbeløb, der skulle betales til en fængselspsykolog, der under tvang hjalp Peter Madsen i sin flugt fra Herstedvester Fængsel i oktober 2020. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/15/202222 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

To sigtet for drab på højgravid

To personer er sigtet for drabet på den gravide plejehjemsansatte, der blev slået ihjel torsdag den 3. november i Holbæk. Vi samler op på sagen med Mette Fleckner og Amalie Eriksen, der i denne uge afløser Kristian Kornø. Vi kommer blandt andet ind på eftersøgningen af to mulige indbrudstyve. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/11/202220 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ekstra: Højgravid kvinde dræbt på vej hjem fra arbejde

En 37-årig kvinde blev torsdag aften dræbt ved sin bil i Holbæk. Kvinden, der var gravid, var på vej hjem fra sit arbejde på et plejecenter. Cecilie Erland har været på gerningstedet og fortæller om sagen. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/5/20227 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hooligans var forberedt med tandbeskyttere og boksehandsker

Der var lagt op til hooligan-slagsmål, da FCK og Borussia Dortmund tørnede sammen onsdag aften i Parken i København. Men sådan endte det ikke, selvom der blev fundet alt fra tandbeskyttere til boksehandsker og totenschlægere forud for kampen. Maya Westander er i studiet for at fortælle om de seneste måneders optræk til slagsmål. Bagefter kommer Mette Fleckner i studiet for at afrunde sagen fra Præstø, som vi fortalte om den 14. oktober. En 49-årig mand har dræbt sin kone og deres 11 måneder gamle pige og efterfølgende taget livet af sig selv. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
11/4/202227 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Skuddræbt, da han ventede på pizza

En gerningsmand har efter seks år meldt sig for drabet på den 21-årige Daniel Kristensen, der blev likvideret i 2016. Kamille Jul er i studiet for sammen med vært Kristian Kornø at fortælle om baggrunden for likvideringen i 2016, og hvad vi ved om offeret og gerningsmanden. Afhørt er Ekstra Bladets ugentlige kriminalpodcast, hvor vi fortæller om de vigtigste aktuelle sager med de journalister, der har dækket dem. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
10/31/202215 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

23-årig likvideret midt i Pusher Street

Onsdag eftermiddag blev en 23-årig mand likvideret midt i Pusher Street på Christiania. En 29-årig mand er sigtet for drabet. Sune Fischer kommer i studiet for at fortælle, hvad vi ved på nuværende tidspunkt. Sune Fischer bliver hængende i studiet for sammen med Cecilie Erland at fortælle, at gadebanden NNV bliver nedlagt og en række tidligere medlemmer er blevet optaget i Hells Angels. Fusionen kommer efter flere måneder med tættere parløb mellem de to grupperinger. Sune Fischer og Cecilie Erland fortæller historien. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
10/28/202224 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Kampen om Amager

Hell's Angels har siddet tungt på Amager i årtier. Ved flere lejligheder har Bandidos forsøgt at trænge ind på øen, men hver gang er de blevet slået tilbage, og nu forsøger de eftersigende igen. Sune Fischer fortæller om de aktuelle sager, og Ekstra Bladets Carsten Norton, der har skrevet flere bøger om HA, fortæller om de historiske sager. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
10/20/202226 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Drabet på Britt og stor eftersøgning på Sydsjælland

Britt Palmgreen blev i januar i år fundet dræbt foran sit hjem i Ebeltoft. Den 50-årige kvinde havde fået hovedet skåret hovedet halvt af. I denne uge faldt der dom i sagen, hvor hendes mand blev idømt 12 års fængsel. Jens Anton Havskov fortæller om sagen. Mette Fleckner kommer i studiet for at fortælle om en stor eftersøgning ved Præstø, hvor politiet leder efter en kvinde og et barn, der er pårørende til en mand, der i denne uge blev fundet død. Til sidst er Cecilie Erland i studiet for at fortælle om en inkasso-sag, som hun har fulgt i retten på Frederiksberg. Flere af de implicerede er kendte rocker-figurer. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
10/14/202234 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Eskalering i hooligan-miljøet og drab i Vordingborg

Ugens udgave af Afhørt er næsten en hooligan-special. Kristian Kornø fortæller om de såkaldte trøje-røverier, der bedst huskes fra en sag i august, hvor en ung FCK-fan tidligere blev tvunget til at afklæde sig både trøje og shorts i et fyldt s-tog. Tre unge mennesker er blevet varetægtsfængslet frem til 31. oktober på begrundet mistanke om, at de er skyldige i at have dræbt en 53-årig mand. Amalie Allerslev Eriksen har været til grundlovsforhør i sagen og fortæller på en telefon, hvordan det forløb. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
10/7/202227 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Køleskabsdrabet: Helt tæt på rædslernes hus

Vi starter udsendelsen med at følge op på det såkaldte 'køleskabsdrab', som vi også fortalte om i sidste uge. Amalie Eriksen har været i Frankrig og kommer i studiet for at fortælle om huset, hvor parret boede. Cecilie Erland fortæller, hvad vi ved om den sigtede mand og og om den dræbte kvinde. Bagefter ringer vi til Per Rasmussen, der er en af de mest erfarne fotografer på Ekstra Bladet. Han har i denne uge dækket en sag i Odense, hvor en kvinde på 55 år ifølge politiet er blevet holdt fanget og voldtaget i en lejlighed. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
9/30/202229 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Dansk kvinde fundet dræbt i køleskab

En 30-årig dansk kvinde er blevet fundet dræbt i Sydfrankrig. Hun blev fundet i et køleskab. Hendes danske partner er sigtet for drabet. Torsten Ruus fortæller om sagen, og Amalie Eriksen er med fra Frankrig på en telefon. Det ledende danske Satudarah-medlem Nadim Khan er ved at stryge til tops internationalt i rockerklubben, hvor han er blevet udnævnt til såkaldt "kapikane". Sune Fischer er i studiet, hvor han sammen med medvært Kristian Kornø forsøger at forklare, hvad det betyder, og hvorfor Khan har fået så stor succes i den kriminelle underverden. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
9/21/202228 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

24-årig mand likvideret i vandpibe-butik

En 24-årig mand blev mandag aften skudt og dræbt i en vandpibe-butik i Københavns Nordvest-kvarter. Mette Fleckner er i studiet for at fortælle om sagen, og så er Ekstra Bladets fotograf Kenneth Meyer på besøg. Han var en af de første på gerningsstedet. Vi skal også rundt om den såkaldte dukke-sag, hvor flere mænd i denne uge blev frifundet. Den historie fortæller Amalie Eriksen om. Værter: Linette Krøger Jespersen og Kristian Kornø Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
9/16/202227 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Kidnappet og ydmyget af berygtet bandefigur

Ali er ugens gæst i Afhørt. Han er tidligere 'pengemand' og har hjulpet bandegrupperinger med hvidvask og økonomisk kriminalitet. En dag ragede han uklar med en gruppe tjetjenere og fik brug for beskyttelse. Det endte i et mareridt, og Ali blev offer for den ydmygelsesvold, som regeringen nu vil straffe hårdere. Ekstra Bladet har sløret kildens stemme, og 'Ali' er ikke hans rigtige navn. Ekstra Bladets er bekendt med hans rigtige identitet. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
8/29/202233 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Sugardaddy-drabet

En 45-årig mand blev sidste år fundet dræbt i en lejlighed i Aalborg. Manden var pakket ind i sorte affaldssække, og lejligheden var sølet til i blod. En 36-årig mand og en 22-årig kvinde er tiltalt for drabet, som Linette Krøger Jespersen har fulgt og fortæller om i denne uges udgave af Afhørt. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
8/18/202222 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Kvinde dræbt med 24 knivstik på motorvej

Sune Fischer er i studiet i hele udsendelsen for at fortælle om en retssag, der handler om drabet på en 32-årig kvinde, der var bosat i Aarhus. Kvinden blev stukket med kniv flere gange på en motorvej i Tyskland. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard og Søren Gregersen. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
8/13/202219 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Fire år i helvede og ulmende rocker-konflikt

Ifølge politiets sigtelse udsatte en 44-årig mand i mere end fire år sine børn for en brutal mishandling, hvor han blandt andet solgte sin datter som sexslave i Somalia. Mette Pedersen og Kristian Kornø har historien. Bagefter fortæller Cecilie Erland og Sune Fischer om en ulmende konflikt mellem rockerklubben Hells Angels og Loyal To Familia. Vært: Dan Bjerregaard. Producer og lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
8/6/202224 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Masseskyderiet i Fields

En 22-årig mand er fængslet for tre drab og syv drabsforsøg efter gårsdagens masseskyderi i storcentret Field’s. Linette Jespersen og Sune Fischer er i studiet for at fortælle om det seneste døgns hændelser. Vært: Dan Bjerregaard. Producer og lyddesign: Søren Gregersen. Programansvarlig: Sofie Rye.
7/4/202222 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Holdt fanget og slået med kødhammer og bat

28-årige Chris blev sidste år kidnappet og holdt fanget flere forskellige steder på Fyn, hvor han blandt andet blev stukket med en kniv flere steder på kroppen og slået med en kødhammer og et bat. Linette Jespersen og Sune Fischer er i studiet for at gøre os klogere på sagen og på rockerklubben Mongrel Mob Riders, som det 28-årige offer har været en del af. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/30/202222 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Bag om 'Casablanca-netværket'

Mette Pedersen er i studiet for at udfritte Dan Bjerregaard om Casablanca-netværket, som han har gravet i. Han forsøger i dette afsnit at samle trådene mellem et par skyderier, en dansk-marrokansk familie i Marokko, en tidligere AK81'er og hashmarkedet på Christiania. Før vi tager hul på Casablanca-netværket afrunder vi to andre sager, vi tidligere har beskæftiget os med i Afhørt. Hvis du vil høre endnu mere om Casablanca-netværket, kan du høre Afhørt fra 13. maj 2022. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/25/202228 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Gangbang-politiker og hash i hakkede tomater

Den tidligere lokalpolitiker Per Zeidler er igen blevet tiltalt for rufferi. Torben Rask har været i retten og fortæller om sagen. Spansk politi opsnappede sidste år en forsendelse, der indeholdt 780 kilo hash, der skulle sendes til Danmark i dåser med hakkede tomater. Christina Ehrenskjöld fortæller om det formodede netværk bag, der primært bestod af danske statsborgere. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Søren Gregersen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/18/202230 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Udrensning i Hells Angels

En af de helt centrale skikkelser i Hells Angels i Danmark Svend 'Svin' Holst er blevet smidt ud af rockerklubben. Sune Fischer og Carsten Norton er i studiet for at afdække, hvordan udsmidningen fandt sted og for at gøre status over, hvor Hell's Angels står i øjeblikket. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Sofie Rye.
6/4/202224 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

To kidnapninger i tortur-lade

En af de formodede gerningsmænd til en nådesløs kidnapning blev selv fanget og tortureret i en lade på Midtsjælland sidste år. I laden sad han sammen med en anden mand, som han selv havde været med til at kidnappe. Dan Bjerregaard fortæller selv om den lidt indviklede historie til Mette Pedersen. Vært: Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
5/26/202223 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Dansker tiltalt for fem knivdrab i Norge

Den danske statsborger Espen Andersen Bråthen sidder i øjeblikket i Hoksund Tinghus tiltalt for at have dræbt fire kvinder og en mand i Norge sidste år. Torsten Ruus fortæller om sagen. Bagefter kommer Sune Fischer og Kristian Kornø og fortæller om en syrisk-dansk mand fra Aarhus, der er anklaget for at have knivstukket sin kone 24 gange, fordi hun havde krænket hans ære ved at søge skilsmisse. Værter: Amalie Allerslev Eriksen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
5/21/202219 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hemmeligt netværk spøger i lejemord

En 22-årig mand blev dræbt efter en fejlslået bitcoin-handel. Dan Bjerregaard fortæller om et hemmeligt netværk, der spøger i lejemordet. En 28-årig mand sad inde for brutal mishandling af sin ekskæreste, da han blev sigtet for drabet på højgravide Louise Borglit. Torsten Ruus og Linette K. Jespersen gør os klogere på hans uhyggelige fortid. Værter: Amalie Allerslev Eriksen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
5/13/202225 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Drabssigtet fældet af politiagent

Efter flere års intens efterforskning har politiet endelig fået et gennembrud i drabet på en højgravid kvinde i 2016. Torsten Ruus og Mette Fleckner gør os klogere på sagen. Derudover fortæller Kristian Kornø om en 29-årig hooligan, der er tiltalt for over 1300 overgreb mod flere mindreårige drenge. Værter: Amalie Allerslev Eriksen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
5/7/202239 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Mystik om dukkeafbrænding

Tre corona-demonstranter er tiltalt for trusler mod statsminister Mette Frederiksen. Jan Søgaard fortæller om sagen, der begyndte med en langt mere alvorlig sigtelse. Sune Fischer fortæller om et banderelateret hævndrab, og sammen med Jens Anton Havskov vender vi en forvaringsdømt voldtægtsforbryder, der forsøger at komme på fri fod. Værter: Amalie Allerslev Eriksen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
4/30/202230 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Bortført og ydmyget

Tre mænd fra bandemiljøet er tiltalt for at have kidnappet, mishandlet og ydmyget en 27-årig mand. Sune Fischer kommer i studiet og fortæller om sagen. Vi fortæller også sagen om en 47-årig underviser, der i øjeblikket sidder på anklagebænken ved Retten i Næstved i en sag om voldtægt og misbrug af en elev. Til sidst runder vi anholdelserne i en drabssag, der trækker tråde til sidste års bandekonflikt. Værter: Dan Bjerregaard og Amalie Allerslev Eriksen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
4/22/202225 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Lokket i baghold og likvideret

I denne uges Afhørt fortæller Sune Fischer om de nyeste vidneforklaringer i sagen om et banderelateret dobbeltdrab i Kalundborg. Jens Anton fortæller om blodigt bande-drama i Odense. Til sidst får vi besøg af Mette Pedersen, der gør status på den voksende skandale, hvor adskillige mordere har fået sat tusindvis af kroner ind på kontoen, efter de har slået deres ægtefælle ihjel. Værter: Dan Bjerregaard og Amalie Allerslev Eriksen. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programmansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
4/9/202227 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Satudarah-rocker tiltalt for voldtægt

To medlemmer af den københavnske bande NNV er mistænkt for drabsforsøg under et formodet narko-opgør i Portugal. Sune Fischer kommer ind og fortæller om den sag. Bagefter får vi besøg af Mette Pedersen, der fortæller nyt om 'præsten fra helvede', der har fået udbetalt sin kones pension, selvom han er dømt for drab på hende. Til sidst fortæller Camilla Marie Nielsen selv om en Satudarah-rocker, der er tiltalt for en voldtægt i et klubhus. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
4/1/202226 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Dobbeltdrab i bandemiljøet

I denne uge startede sagen mod seks mænd med tilknytning til bandemiljøet, der er tiltalt for at likvidere to banderivaler. Dan Bjerregaard fortæller om vidneforklaringen fra en 21-årig mand, der overlevede skyderiet. Og så fortæller Christina Ehrenskjöld om ’Præsten fra Helvede’, der nu er blevet økonomisk begunstiget, efter han slog sin kone ihjel. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
3/26/202230 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Fem rockere, tre rappere og en realitystjerne

Fem Bandidos-rockere var i søndags i retten tiltalt for drabsforsøg, selvom der ikke var et offer. Ekstra Bladets Mette Fleckner fortæller om sagen. Bagefter fortæller Christina Ehrenskjöld om realitystjernen Teitur Skoubo, der er tiltalt for voldtægt. Til sidst opdaterer vi på sidste uges sag om rapperen Miklo, hvor der i denne uge faldt dom. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
3/18/202227 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Rappere tiltalt for sexfælder

Forventningen om sex endte i et mareridt for tre ofre, der blev mødt af en maskeret trio, som lå i baghold på et badeværelse. Tre rappere udgjorde ifølge politiet et maskeret tæskehold, der røvede og afpressede. Bagefter taler vi med Ekstra Bladets Mette Fleckner, der har dækket sagen om en 52-årig mand, der blev dræbt af to teenagere efter en fodboldkamp i sidste weekend. NB: I udsendelsen siger vi, at der er skyldkendelse i sagen om de tre rappere fredag. Efter optagelsen blev skyldkendelsen rykket til mandag den 14. marts. Tidskoder: Start: Rappernes sexfælde. 15:30: Drab i Frederikssund. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix og Sofie Rye.
3/11/202226 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Tre skyderier

I denne uge vender vi tre skudsager: En ung mand er blevet skuddræbt på en parkeringsplads i Odense, seks mænd med tilknytning til LTF er tiltalt for drab og drabsforsøg under en bandekonflikt i 2020, og til sidst fortæller vi om en dansk mand, der sidder på anklagebænken i Holland sammen med Satudarah-rapperen Vince Keys. Dette afsnit af Afhørt bliver præsenteret i samarbejde med Mofibo. Med Mofibo får du fri adgang til lydbøger og eksklusive podcasts. Prøv 45 dage gratis: https://mofibo.com/dk/da/c/AFHORT - tilmeld dig senest d. 31. april som ny kunde. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
3/4/202247 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hvorfor skulle ’Hectors’ hustru dø?

I denne uges Afhørt fortæller Dan Bjerregaard om et slagsmål i bandemiljøet i København. Bagefter fortæller Ekstra Bladets Christina Ehrenskjöld om et kvindedrab på et asylcenter, der blev begået tidligere på året af en kendt tolk. Til sidst får vi besøg af forsvarsadvokaten Peter Secher, der mener, at straffen for seksuelt motiverede drab er for lav i forhold til skuddrab på åben gade, der ofte giver en højere straf. Tidskoder: 1:00: Slagsmål i bandemiljøet. 8:10: Interview med Peter Secher. 26:20: Drab på asylcenter Dette afsnit af Afhørt bliver præsenteret i samarbejde med Mofibo. Med Mofibo får du fri adgang til lydbøger og eksklusive podcasts. Prøv 45 dage gratis: https://mofibo.com/dk/da/c/AFHORT - tilmeld dig senest d. 31. april som ny kunde. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
2/25/202240 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Drabet på Mia

Ugens Afhørt handler om drabet på Mia Skadhauge Stevn. Vi har besøg af Linette Krøger Jespersen, der lige er hjemvendt fra Aalborg, hvor hun har dækket sagen hele ugen. Dette afsnit af Afhørt bliver præsenteret i samarbejde med Mofibo. Med Mofibo får du fri adgang til lydbøger og eksklusive podcasts. Prøv 45 dage gratis: https://mofibo.com/dk/da/c/AFHORT - tilmeld dig senest d. 31. april som ny kunde. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
2/11/202252 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Et planlagt masseskyderi og endnu et kvindedrab

En 27-årig mand blev i denne uge dømt skyldig for at have planlagt et masseskyderi mod børn og unge i Østjylland. Der er også faldet to principielle domme om tiggeri og om blodtransfusion, som vi kort vender. Til sidst taler vi om årets tredje kvindedrab, der fandt sted i sidste weekend på et asylcenter i Løgumkloster. Dette afsnit af Afhørt bliver præsenteret i samarbejde med Mofibo. Med Mofibo får du fri adgang til lydbøger og eksklusive podcasts. Prøv 45 dage gratis: https://mofibo.com/dk/da/c/AFHORT - tilmeld dig senest d. 31. april som ny kunde. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
2/4/202242 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Direktørdrabet i Ebeltoft og 'Fehår' tilbage i HA

Lørdag aften 23.46 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv på en adresse i Ebeltoft. Jens Anton Havskov fortæller om sagen, hvor kvindens samlever er sigtet. Derudover fortæller Sune Fischer om rockeren 'Fehår' der er tilbage i HA-vesten, og så fortæller Amalie Eriksen om drabssagen om en 25-årig mand, der i oktober 2021 blev fundet stærkt forslået i Hvidovre. Manden døde senere af sine kvæstelser. Nu er der kommet et gennembrud i den sag. Dette afsnit af Afhørt bliver præsenteret i samarbejde med Mofibo. Med Mofibo får du fri adgang til lydbøger og eksklusive podcasts. Prøv 45 dage gratis: https://mofibo.com/dk/da/c/AFHORT - tilmeld dig senest d. 31. april som ny kunde. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
1/28/202235 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Indbrud hos spionchefen og drabsforsøg i bandemiljøet

Sune Fischer er på besøg for at fortælle om et drabsforsøg, hvor fem Bandidos-medlemmer er tiltalt for at have villet dræbe et unavngivent medlem af den rivaliserende NNV-bande. Bagefter fortæller Thomas Foght og Mikkel Ryrsø om den store lækagesag, der i denne uge tog en vild drejning, da det kom frem, at den øverste chef i Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, er varetægtsfængslet og sigtet for at lækket hemmelige oplysninger. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
1/14/202225 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Drabet på Amager Strand og bandekonflikten i København

Vi vender det sidste nye i bandekonflikten i København mellem NNV og et ukendt kriminelt netværk. Bagefter fortæller Linette Krøger Jespersen om en død kvinde, der blev fundet i en lagune på Amager Strand. Til sidst er Thomas Foght på besøg. Sammen med en række andre journalister er han blevet indkaldt til vidneafhøring i en hemmelig sag om mulig lækage hos Forsvarets Efterretningstjeneste og PET. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard. Producer: Rasmus Søgaard. Lyddesign: Leo Peter Larsen. Programansvarlig: Knud Brix.
1/7/202241 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Retsmedicinerens maskinrum

Retsmediciner Asser H. Thomsen har kortlagt og analyseret 1417 drab begået mellem 1992 og 2016. Han har læst alle obduktionsrapporterne, og i denne podcast fortæller han om sit arbejde. Det er årets sidste udgave af Afhørt, men vi vender stærkt tilbage til januar. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
12/17/202146 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Tophemmelig sag mod danske efterretningsfolk

Fire tidligere og nuværende ansatte fra PET og FE fik onsdag ransaget deres private adresser og blev anholdt, og torsdag gennemførte Københavns Byret så et næsten ni timer langt grundlovsforhør bag dobbeltlukkede døre. Thomas Foght fortæller om den spekatulære sag. Bagefter er Amalie Eriksen i studiet. Hun har været i retten for at følge sagen om trafikdrabet på 19-årige Emilie Hansen, der blev kørt ned i juni måned på Amager. Til sidst runder vi de mange skyderier i København der har domineret Ekstra Bladets forside den sidste uge. Dan Bjerregaard fortæller. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
12/10/202133 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ekstra: Bag skyderierne

Vi bringer en ekstraudsendelse om de seneste dages skyderier i København. Cecilie Erland og Sune Fischer er i studiet for at hjælpe med at danne et overblik over de tre skyderier på Nørrebro og i Rødovre. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
12/6/202129 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

To skyderier i København

Torsdag mistede en ung mand livet under et skyderi på Nørrebro. To mænd er sigtet i sagen, og mens de fredag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør var der endnu et skyderi. Her blev tre ramt af skud i Rødovre – vi vender begge sager. Vi taler også om en mand, der gik bersærk i Nordsjælland, en sag i Højesteret og anholdelsen af en HA-rocker. Med: Cecilie Erland, Linette Jespersen, Mette Pedersen, Torsten Ruus. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
12/3/202150 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Vold og vanrøgt i Odense og kold luft i rockermiljøet

Fire søstre kræver millionerstatning af Odense Kommune, efter at deres mor har fået en dom for vold og psykisk terror. Torsten Ruus fortæller historien. Hells Angels har revet en historisk samarbejdsaftale med Bandidos over og optaget en tidligere rockerpræsident fra den rivaliserende klub. Cecilie E. Vainio fortæller om konflikten mellem de to gamle klubber. Til sidst ringer vi til Aarhus, hvor Josephine Fontenay har fulgt en sag om Flemming Mogensen, der med 25 års mellemrum har dræbt to kvinder. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
11/26/202139 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Bandekrig eller ej?

En 19-årig rapper afgik i denne uge ved døden efter et knivstikkeri søndag. Amalie Eriksen fortæller om drabssagen fra Taastrup. Der ulmer måske en bandekonflikt i København. Sune Fischer er i studiet for at fortælle om den gryende konflikt mellem banden NNV og Satudarah. Og så fortæller Christina Ehrenskjöld om en mystisk drabssag fra Hvidovre, hvor en 25-årig mand blev fundet i slutningen af oktober. Politiet er stadig meget sparsommelige med oplysninger i sagen. Til sidst fortæller Mette Pedersen om drabs-sagen om den 20-årige kvinde Nicoline Plintic, som en 19-årig mand i sidste uge tilstod. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Knud Brix
11/19/202133 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Frisør-Allan og vanvidskørsel i Ballerup

Narkoefterforskningen Operation Hugin vokser, og i denne uge er et medlem af gadebanden NNV blevet dømt. En vanvidsbilist torpederede en sagesløs 59-årig mand. Nu har sagen fået en historisk dom. Torsten Ruus fortæller. En afdød person er blevet fundet i en udbrændt skurvogn på Amager. Sagen behandles som mistænkelig. Linette Jespersen reporterer fra gerningstedet, og Mette Fleckner har været til grundlovsforhør. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
11/12/202129 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Patrick Nielsens voldstiltale, drabet på en gymnasieelev og Operation Hugin

Den tidligere bokser Patrick Nielsen er blevet tiltalt for at have gennemtæsket moderen til hans to børn. Den tidligere Vild med dans-deltager og nuværende Satudarah-medlem har siddet varetægstsfængslet siden starten af juli. Carsten Norton fortæller om sagen. Bagefter ringer vi til Torben Rask, der fortæller om et drab, der fandt sted i Viby udenfor Aarhus søndag. Ugens sidste gæst er Sune Fischer, der brugte torsdag morgen på at overvære grundlovsforhøret i en spektakulær narkosag, der trækker tråde til udlandet. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
11/5/202131 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Rockerklub opruster og en håndgranat i dagligstuen

Rockerklubben Satudarah opruster med tidligere medlemmer af Hells Angels og Gremium. Carsten Norton fortæller. Bagefter er Jan Søgaard i studiet for at fortælle om livstidsfangen Seth Sethsen, der vil løslades efter 36 år i fængslet. Han er dømt for drabet på en taxachauffør i 1985. Til sidst fortæller Cecilie E.Vainio om en 32-årig mand, der er tiltalt for at smide en håndgranet igennem vinduet i et hus i Mullerup på Vestsjælland. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
10/29/202134 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Den dræbte rapper og latexmanden fra Tisvilde

En mislykket hashhandel medførte sidste sommer, at den 25-årige rapper Abukar Hassan Ali med kunstnernavnet 'Shmur' blev skudt og dræbt på Aarhus Væddeløbsbane. I denne uge kom der nyt i sagen, og det fortæller Camilla Marie Nielsen om. Politiet vil gerne tale med en mand, som flere vidner har set ligge i skovbunden ved Tisvilde Hegn iført latexkostume. Ved en enkelt lejlighed har manden opført sig blufærdighedskrænkende. Laura Bonvang er i studiet for at fortælle. Til sidst skal vi tale om en 47-årig mand, der tirsdag blev anholdt i en spektakulær narkosag med rødder til Marbella og Balkan. Dan Bjerregaard fortæller selv om sagen, der går under navnet Operation Sixpence, og hvor mindst 16 personer nu er fængslet. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
10/22/202120 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ydmygelser, en livstidsdom og en skandaledommer

I denne uge fortæller Camilla Marie Nielsen om en Bandidos-rocker, der har fået en livstidsdom for et drab, der startede en konflikt mellem Bandidos og banden NNV. Bagefter er Torsten Ruus i studiet for at fortælle om dommeren Ulla Otken, der er fundet skyldig i utilbørlig optræden overfor vidner, advokater eller tiltalte og for at miskreditere domstolssystemets omdømme. Og så fortæller Sune Fischer om nye ydmygende metoder i rockermiljøet, hvor to personer er sigtet for at have tæsket deres offer og for at have tvunget ham til at sætte sig på en flaske med nøgen underkrop. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
10/15/202130 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Raketmorder tilbage i Bandidos-vesten

Hver uge gennemgår vi ugens største krimihistorier med de journalister, der har dækket dem. I denne uge fortæller Carsten Norton om en livstidsdømt rocker, der gør comeback i Bandidos-vesten og om mordet på Nedim Yasar, hvor der i denne uge faldt endelig dom. Til sidst taler vi med Mette Pedersen, der er i retten for at dække mordet på den 20-årige Nicoline Plintic. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
10/11/202132 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Afhørt - teaser

Afhørt er Ekstra Bladets aktuelle krimi-podcast. Hver uge vender vi ugens største historier med de journalister, der har dækket dem. Dan Bjerregaard og Camilla Marie Nielsen er værter. Værter: Camilla Marie Nielsen og Dan Bjerregaard Producer: Rasmus Søgaard Lyddesign: Leo Peter Larsen Programansvarlig: Marie Rask Glerup
10/7/202126 seconds