Winamp Logo
Adfærd Cover
Adfærd Profile

Adfærd

Danish, Financial News, 13 seasons, 132 episodes, 3 days, 15 hours, 18 minutes
About
Adfærd er en podcast om at skabe forandringer. Den handler om, hvorfor mennesker gør, som de gør, og hvordan vi kan forandre dem. Morten Münster, manden bag Jytte Fra Marketing er vært, og i hver episode ringer han til en ekspert, ildsjæl eller praktiker, der ved noget om forandringer og adfærd. Det kan være alt fra kendte ansigter som Sara Blædel og Martin Thorborg, magtfulde CEOs, eksperter som Dennis Nørmark og Imran Rashid eller praktikere som piloten Christian.
Episode Artwork

Smuglyt til den nye sæson: På casino med Eske, filosofi med Svend, B-mennesker med Camilla og hjemmerenoveringer med Bent

3/5/20248 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Replay: PowerPoint-kongens guide til at undgå ulidelige præsentationer - med Kenn Hansen

Her er en episode fra bagkataloget. Det er episode 11 med Kenn Hansen, god fornøjelse:-)
10/17/202338 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Trailer: Mening, vaner og uintelligente lyttere ...

Den nye sæson lander den 19. september, hvor Morten Albæk er gæst.
9/12/20234 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Kapitel 9: Sådan træffer du bedre beslutninger i en foranderlig verden (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er niende og sidste afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/29/202327 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Kapitel 8: Kunsten at komme fra intention til handling, og er folkene i Randers virkelig så forvirrede? (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er ottende afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/26/202325 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kapitel 7: Én procent er nok (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er syvende afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/22/202332 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Kapitel 6: 'Tak for dit hårde arbejde, nu vil jeg skylle det ud i toilettet' (Sommerskole).

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er sjette afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/19/202339 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Kapitel 5: Der findes 4 måder at simplificere sin organisation på - og den ene er forkert (Sommerskole).

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er femte afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/16/202331 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Kapitel 4: Motivation er misforstået (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er fjerde afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/13/202329 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Kapitel 3: Hummere, koncertbilletter og verdens mest populære ordsprog (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er tredje afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/10/202336 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Kapitel 2: Storhedsvanvid, bedrag og forfremmelser (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er andet afsnit af Sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/7/202337 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Kapitel 1: Vidundermidlet 'slack' (Sommerskole)

Få al info om min Masterclass i adfærdesign lige her: https://mortenmunster.com/masterclass/ Vil du have fat i bogen ’Jytte Vender Tilbage’, så finder du den her: https://rb.gy/i05bb Brug rabatkoden: Sommerskole ///Dette er første afsnit af sommerskole, hvor vi gennemgår min bog Jytte Vender Tilbage. Hver tredje dag i hele juli går vi i dybden med et afsnit og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier. Se det som et Rosé-supplement til din sommerferie, hvor du kan lære endnu mere om at ændre adfærd og skabe forandringer.
7/4/202328 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Min nye sommerskole åbner på tirsdag. Og du er inviteret.

I juli udkommer der 9 bonusafsnit af Adfærd. Vi gennemgår min seneste bog Jytte Vender Tilbage og uddrager de væsentligste redskaber og røverhistorier til dig. Du finder bogen her: https://www.saxo.com/dk/jytte-vender-tilbage_morten-sehested-munster_haeftet_9788702297690Rabatkoden, der giver 10 procent er: SommerskoleHåber, du vil lytte med:-)
6/29/20231 minute, 52 seconds