Winamp Logo
AD Willem&Wessel Cover
AD Willem&Wessel Profile

AD Willem&Wessel

Dutch, Sports, 2 seasons, 70 episodes, 2 days, 19 hours, 25 minutes
About
In de AD Willem&Wessel-podcast bespreekt Willem van Hanegem vanuit een vip-box in de Kuip met AD-nieuwschef Wessel Penning wekelijks de schoonheid van het voetbal aan de hand van de wedstrijden van die week. Vrolijke gesprekken over goede spelers, bijzondere goals en de perfecte steekpass.  De AD Willem&Wessel-podcast is iedere vrijdag vanaf 16 uur te beluisteren via AD.nl/Willem
Episode Artwork

Willem van Hanegem : 'Ik geef PSV echt een kans tegen Dortmund'

Met Willem van Hanegem kijken we terug op een reeks topwedstrijden op de Nederlandse velden en kijken we vooruit naar aankomende krakers in de Europese toernooien. Feyenoord gaat van Roma winnen, toch Wessel? En PSV, die maken best een kans tegen Dortmund hoor. Verder hebben we het met Willem ook over zijn pluim van de week, komt er weer een bijzondere kant van de nummer 10 bovendrijven in de Willem van Vroeger én hebben we het over blessures. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/9/202449 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem: "Driouech is hier echt niet in 2 dagen overheen"

Willem van Hanegem bespreekt in de nieuwe AD Willem & Wessel podcast de voetbalactualiteiten. Zo heeft hij het over de vormdip van Gimenez en Noppert en bespreekt Willem van Hanegem ook de transfergekte van de laatste dagen. Ook is er aandacht voor de toppers Ajax - PSV en AZ - Feyenoord. Een bomvolle aflevering, luisteren dus! See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/2/202456 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem: ‘Lang blijft al in de grond haken voor de overtreding’

Willem en Wessel schuiven weer aan in De Kuip om te praten over de belangrijkste bijzaak in het leven: voetbal. Natuurlijk praten ze over de bekerkraker Feyenoord-PSV. Het moment met Noa Lang. De boosheid op scheidsrechters en was Willem vroeger ook wel eens zo boos op journalisten en scheidsrechters? Verder de staat van de velden de afgelopen weken en meer over Willem's 80e verjaardag. Wil je Willem's 80e verjaardag mee vieren op 26 februari in de Doelen? Koop dan snel je kaarten via ad.nl/80 Let op! Op = op! See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/26/202449 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem: 'Ik herken Geertruida en Hartman niet meer’

Willem en Wessel schuiven weer aan in De Kuip om te praten over de belangrijkste bijzaak in het leven: voetbal. PSV maakte indruk in de beker tegen FC Twente. Of had Twente zich nou te veel aangepast? En Willem is niet te spreken over hoe Feyenoord speelt. De vele tegengoals die de ploeg krijgt en Willem wordt moet van het terugspelen. En een nieuwe Willemkreet: de Bolle Boffen. Wil je Willem's 80e verjaardag mee vieren op 26 februari in de Doelen? Koop dan snel je kaarten via ad.nl/80 Let op! Op = op! See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/19/202456 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem : 'Huijsen en Hato zie ik wel een centraal duo worden'

Willem en Wessel zijn terug van de winterstop. Dit weekend begint de eredivisie weer dus Willem van Hanegem kijkt vooruit naar de hervattingen van PSV, Feyenoord en Ajax. En wat te denken van de Europese krakers die er aan komen tussen Feyenoord en Roma en PSV en Dortmund. Volgens van Hanegem hoeven de Nederlandse clubs niet te vrezen voor die tegenstanders...    Wil je Willem's 80e verjaardag mee vieren op 26 februari in de Doelen? Koop dan snel je kaarten via ad.nl/80 Let op! Op = op! See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/12/20241 hour, 24 seconds
Episode Artwork

Kerstspecial : Willem van Hanegem blikt terug op 2023

In het sfeervolle bruine café in de Rotterdamse haven van A&M kijken Willem & Wessel samen met Mikos Gouka terug op het voetbaljaar 2023. Van het kampioenschap van Feyenoord naar de malaise van Ajax en de suprematie van PSV op dit moment, alles komt aan bod. Willem en Mikos maken ook een wereld-elftal van het jaar én er is uiteraard poëzie en mooie muziek. Geniet dit jaar nog 1 keer van mister Feyenoord, de eeuwige nummer 10, van Willem van Hanegem. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/21/20231 hour, 21 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem : 'Ik wil Ivanusec wel eens op 10 zien'

Willem & Wessel bespreken in de nadagen van het kalenderjaar 2023 wat er zo mooi is aan voetbal. Is het winnen als je eigenlijk bijna nooit wint? Is het gewoon het gras op lopen en gaan spelen en had Willem dus de mooiste baan die je maar kon hebben? Daarnaast hebben luisteraars weer gedichten geschreven en vallen er zat perpenoten te winnen!  Wil je een gedicht insturen of een antwoord op de pepernoten cup? Stuur een berichtje op onze social media accounts Twitter en Instagram See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/15/20231 hour, 1 minute, 3 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem: 'Er mag best eens iemand van afstand schieten, toch?'

Willem & Wessel nemen de enerverende voetbal-week door. Feyenoord verloor van PSV en zag de Eindhovenaren tot 10 punten uitlopen. Ondertussen gingen de Oranje vrouwen ternauwernood door naar de final four van de nations league. Willem vertrouwde de schotten niet per se.. En daarnaast, gedichten van luisteraars!   See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/8/202356 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem : "PSV is favoriet zondag"

Een duidelijk statement van Willem van Hanegem over de topper van komende zondag. PSV is favoriet. Of zit daar nog meer achter? En wat wil Willem kwijt over het verlies van Feyenoord tegen Atletico?   Voor de antwoorden op de quiz en om een gedicht in te sturen stuur je een berichtje op onze social media accounts Twitter en InstagramSee omnystudio.com/listener for privacy information.
12/1/202356 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem 'Twente is beter dan Ajax, nu.'

FC Twente heeft volgens Willem van Hanegem dit seizoen meer kans op de landstitel dan Ajax. 'Het speelt nu beter dan Ajax. Dat is gewoon de realiteit', zegt de oud-international in de nieuwste aflevering van de AD Willem & Wessel-podcast. 'Twente speelt ook met veel meer plezier.' Ook gaat het deze aflevering over Wout Weghorst, Mats Wieffer en over netten in De Kuip. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/13/202344 minutes, 50 seconds