Winamp Logo
AD Voetbal podcast Cover
AD Voetbal podcast Profile

AD Voetbal podcast

Dutch, Sports, 6 seasons, 386 episodes, 2 days, 10 hours, 39 minutes
About
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoef praat met verslaggevers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Johan Inan over de actualiteit.
Episode Artwork

'Feyenoord heeft in de winter versterking op de vleugels nodig'

PSV en Arsenal kwamen uit op 1-1, Manchester United werd uitgeschakeld voor Europees voetbal, ophef in Turkije, Heracles Almelo ontslaat trainer John Lammers en Arne Slot speurt naar versterkingen voor de winter: Etienne Verhoeff bespreekt deze onderwerpen met Johan Inan in een nieuwe AD Voetbalpodcast. ,,PSV heeft wel geleerd in de Champions League”, constateert Inan na PSV-Arsenal. ,,Aan de andere kant, in hoeverre kan je daarvan spreken als je de wijzigingen ziet bij Arsenal. Dan nog snap ik de woorden van Peter Bosz wel. PSV speelde de eerste helft prima. Creëerde ook kansen.” Feyenoord neemt woensdagavond in Schotland afscheid van de Champions League. Arne Slot lijkt ondertussen te puzzelen met de clubleiding op winterse versterkingen. ,,Ik snap wel dat Arne Slot nog op zoek is naar versterking. Verdedigend en op het middenveld staat het wel prima. Maar op aanvallend heb je alleen Santiago Giménez en Calvin Stengs. Het houdt niet over op de vleugels. Daar moet wel iets gebeuren.” Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
12/12/202332 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem 'Als Maurice Steijn verstandig is, geeft hij Bassey de kans'

In een zo goed als dubbeldikke zomerspecial van de AD Willem & Wessel podcast praten we bij over het voetbal van de afgelopen maand. Willem & Wessel zitten op hun vaste stekkie in de Kuip en gaan samen met de gast van deze keer: Ali Boussaboun in op wat we allemaal gezien hebben. Modric in de Nations League, een transfergolf naar Saudi Arabië en een klungelende Bijlow.  Volgens Willem van Hanegem is de keeper van Feyenoord sinds zijn blessure wat te veel met voetballen bezig en te weinig met ballen tegenhouden. 'Hij wil de hele tijd laten zien hoe ongelofelijk goed hij er onderuit kan voetballen maar dat hoeft hij helemaal niet te doen hoor.' Verder komt in deze aflevering nog de profvoetballer-op-strandvakantie ter sprake en kijken we stiekem vast vooruit naar het volgende seizoen van de eredivisie, hoe staat de top 3 er voor? Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
7/1/20231 hour, 33 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem : "Spartanen gunnen Feyenoord het kampioenschap niet"

De stadsderby wordt uiteraard besproken : Sparta staat terecht zesde in de eredivisie volgens Willem van Hanegem ,,Zeg je voor de start van de competitie, sparta staat 6e na 28 wedstrijden dan had ik je niet geloofd, maar als ik kijk naar het niveau daaronder dan is het eigenlijk wel logisch. Sparta is beter dan de ploegen die onder ze staan en dus horen ze ook op plek 6.”  Willem & Wessel bespreken ook de strijd tussen PSV, Ajax & AZ, wie wordt er 2e? Het Nederlands elftal had het moeilijk én uiteraard de Willem van Vroeger en Willems pluim van de week!  Kijk hier de goals van Willem tegen Sparta : Sparta-Feyenoord 1974  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/31/202358 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem : 'Feyenoord moet niet denken dat ze er al zijn nu'

In de AD Willem & Wessel podcast van deze week ging Willem van Hanegem uiteraard in op het gelijkspel van Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk in Polen. ,,Ze moeten niet doordat ze nu zo veel balbezit hebben gehad gaan denken dat ze er al zijn nu’’ vond Willem van Hanegem het optimisme van Wessel Penning nog wat gevaarlijk.  In vijftig jaar zag Wessel Penning zijn favoriete club niet zo dominant voor de dag komen als gisteravond in Warschau. ,,Maar wat hebben ze er mee gedaan? Niets! Er staat maar anderhalve man in de zestien bij voorzetten’’ zo was Van Hanegem ook kritisch op het rendement en het resultaat dat Feyenoord uit het overwicht tegen de Oekraïners wist te halen.  Wil jij Willem iets vragen of vertellen in de rubriek Lieve Willem? Bel dan naar 085 3014768 en spreek een boodschap in!  Het fragment hoe Willem een oliebol in een schaal kopt is hier te zien : Willem kopt raak! Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/10/20231 hour, 6 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Willem van Hanegem 'Twente is beter dan Ajax, nu.'

FC Twente heeft volgens Willem van Hanegem dit seizoen meer kans op de landstitel dan Ajax. 'Het speelt nu beter dan Ajax. Dat is gewoon de realiteit', zegt de oud-international in de nieuwste aflevering van de AD Willem & Wessel-podcast. 'Twente speelt ook met veel meer plezier.' Ook gaat het deze aflevering over Wout Weghorst, Mats Wieffer en over netten in De Kuip. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/13/202344 minutes, 50 seconds