Winamp Logo
ABC Interviews - Det bedste fra radioen Cover
ABC Interviews - Det bedste fra radioen Profile

ABC Interviews - Det bedste fra radioen

Danish, Music, 1 seasons, 167 episodes, 1 day 7 hours 38 minutes
About
Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.
Episode Artwork

URO

Bag navnet URO gemmer sig sangeren Jeppe Kronback. Han er et af de mest spændende navne på den danske musikhimmel lige nu. Han debuterede som soloartist i 2020, men det store gennembrud kom sidste år med duetten ”Føles godt” sammen med Mekdes, der blev et af de største hits i 2023.MorgenKammeraterne havde besøg URO, hvor det handlede om hård ungdom, redning i Kenya, dansk musik samt album på vej senere i år.
22/02/20249 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Djämes Braun

Bortset fra et par collabs med Specktors og Vild Smith, så er det ikke meget, vi har hørt til Djämes Braun de seneste par år. MEN! Nu er han tilbage med ABC Powerhittet ”Livet”.Der var supergodt humør, da Lasse Pilfinger aka. Djämes Braun gæstede MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.
16/02/202410 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ørkenens Sønner

I en tid hvor det er svært at bevare optimismen, har Ørkenens Sønner taget handsken op og lavet et show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen. ”Ørkenens Sønner - Fingeren på pølsen”. Freja og Stefan havde besøg af 50% af Ørkenens Sønner - Henrik Koefoed og Søren Pilmark var forbi MorgenKammeraterne - Det var en hyggelig og god snak... også selvom de selv syntes at det var tidligt at tjekke ind kl. 9
26/01/202418 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Danser Med Piger

Vi kender Danser med Piger fra hits som: Kemikalier, Glemme dig og God Pige. Danmarks største boyband er nu ude med julesinglen ”December med dig”. Freja og Stefan fra MorgenKammeraterne havde Oskar og Daniel på besøg til en snak om julestemning, risengrød samt svaret på hvad der er den bedste julesang ever!
04/12/20237 minutes 8 seconds
Episode Artwork

NEIKED

Den svenske popgruppe NEIKED har lavet nogle kæmpe pop-bangers igennem årene med sange som "Sexual", "Better days" og "I just called". Men hvem er de?Officielt lød det, at det var et stort musikkollektiv bestående af 50 mennesker fra Stockholm, men i virkeligheden er det de to herrer Victor Rådström og Mikael Rabus.Jørn fra Mega Nice på ABC har fået en Mikael fra NEIKED, og i denne podcast kan du høre om, hvordan det hele startede for gruppen - fra det store gennembrud til Maroon 5, der lavede en kopi af deres sang, til den nye musik med afrobeat-stjernen Ayra Starr.
31/10/202314 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Thor Farlov

Thor Farlov står bag denne uges ABC Powerhit med nummeret ”Januar til december” Siden han sprang ud som solo artist har han ikke set sig tilbage med masser af fantastiske singler og i fredags startede hans Danmarks tour, med første stop i Viborg. Emil tog sig en snak med Thor Farlov om den nye single, tour livet og hvad hans forhold til FC København er.
25/10/202312 minutes 46 seconds
Episode Artwork

KATO

Kato er efterhånden en legende i dansk musik, med hits som, Solbriller, Sjus, Hey Shorty og mange flere, har Kato sat sit præg på den danske musikscene! Lørdag d. 28. oktober får den så lidt ekstra bas og lidt ekstra fart på når han spiller til Mega Bass i Arena Randers Emil fra ABC Eftermiddag fik sig en snak med Kato om sommerens spillejobs, Megabass og om der snart er flere hits på vej.
24/10/202311 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Martin Garrix

I en alder af bare 17 år brød han igennem med singlen ”Animals”. Nu 10 år efter kan han bryste sig af at være i den absolutte topklasse af djs i verden! Siden han udgav sin første single, har han ikke set sig tilbage. Han har spillet på de største scener i hele verden og udgivet musik med nogle af de største stjerner Martin Garrix joinede Emil på en zoom forbindelse i ABC Eftermiddag
03/10/202311 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Suspekt

De har åbnet Orange Scene på Roskilde, men den 15. september 2023 spillede de deres største koncert til dato i et udsolgt Parken! Su-Su-Suspekt har mantraet at det altid godt kan blive lidt vildere! Så det bliver vildt, fedt, sjovt og fantastisk, når Bai-D, Orgi-E og Rune Rask joinede Emil i ABC Eftermiddag. De 3 gutter fra Albertslund med det til tider vulgære sprog, er blevet folkeeje og er kendt som et af Danmarks bedste live bands. God Fornøjelse!
26/09/202313 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Page Four

Stefan, Jonas, Pelle og Lauritz tilsammen Page Four er tilbage efter 5 års pause, så derfor var det med gensynsglæde da de joinede Emil i ABC Eftermiddag en snak om comebacket, fan quiz og dansetrin!
11/09/202312 minutes
Episode Artwork

Alexander Husum og Lum fra ProdigyDK

YouTuberen Alexander Husum og Lum, fra kanalen ProdigyDK, har arrangeret Danmarks Største YouTube Event! 31 af landets største YouTube-stjerner, er blevet inviteret til at skulle spille fodbold d. 5 August, på Monjesa Park i Fredericia.Kampen er blevet godkendt og vil blive livestreamer på YouTube samme dag.Vores vært Anders B er en af dem som skal spille med på banen, og derfor var det en oplagt mulig at blive lidt klogere på hvad drengene egentlig laver, inden den store kamp skal spilles!
24/06/20236 minutes 42 seconds
Episode Artwork

GOBS

Gobs er lige pt. en af de største stjerner på den danske musikhimmel, på rekordtid, har han stjålet de fleste danske musikhjerter, han gæstede Emil I ABC Eftermiddag, til en snak om hans seneste single "Tak For Sidst" samt hans optræden til ABC Beach Party 2023!
20/06/202312 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Christopher

1. juni var der premiere på filmen ”A Beautiful Life” på Netflix. Filmen har Christopher i hovedrollen som den unge Elliott, der får sit livs chance for at få en musikkarriere. Filmen er fra start braget ind i toppen som en af de mest sete film på Netflix - i hele verden!Jørn fra Mega Nice på ABC har fået en snak med Christopher om filmen, den nye musik og meget andet.
13/06/202312 minutes 13 seconds
Episode Artwork

L.O.C

L.O.C er en legende i dansk musik, han er ude med en ny single med hjemmedrengene fra Aarhus V (USO & Marwan) ”Hvassådair” – Er ABC Powerhit, mon ikke han spiller den, d. 15. Juli til ABC Beach Party 2023! - Også joinede han Emil i ABC Eftermiddag!
12/06/20235 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Jaxstyle

Oplev Jaxstyle til ABC Beach Party d. 15. Juli på stranden i Grenaa! Onsdag var han med fra sin lejlighed i Aalborg via en zoom-forbindelse hos Stefan i MorgenKammeraterne. Hør om drømmen om at blive DJ, om at få L.O.C.'s søn til at synge med på ens hit og meget mere.
07/06/202310 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Ericka Jane

Oplev Ericka Jane til ABC Beach Party d. 15. Juli på stranden i Grenaa! Tirsdag joinede hun ABC Eftermiddag til en snak om hendes seneste single, om sommerferie og en masse andet..
30/05/20238 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Toko

d. 15. Juli debutere toko på stranden i Grenaa, til ABC Beach party 2023!hør da Emil fra ABC Eftermiddag fik en snak om træning, tattoveringer og meget andet med den danske rapper.
22/05/20238 minutes 39 seconds
Episode Artwork

L.O.C.

Oplev L.O.C. til ABC Beach Party 2023.Dansk raps legende er med til festen på Grenaa Strand lørdag den 15. juli.Vi har snakket med Liam O'Connor for at høre, hvordan det går. Der kan godt gå lidt tid imellem, vi hører noget fra ham. Hvad laver han egentlig?Hvordan forberederer han sig til at skulle ud at spille? L.O.C. har 20 års jubilæum med gennembrudsalbummet "Inkarneret". Hvordan føles det?Men vi snakker også om, hvordan det går på hjemmefronten, hvor der er sket et skifte fra Paw Patrol til Marvel.
19/05/20239 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen

Martin Jensen er klar til ABC Beach Party 2023.Vi har snakket med den danske top-dj om, hvordan han forbereder sig, og at han glæder sig vildt meget til at vende tilbage til Grenaa Strand, hvor han også selv festede i sine yngre dage. Han fortæller også historien om sin seneste single, som tog 1½ år om at blive udgivet.Men vi kommer også omkring han anstrengte forhold til pressen, og så er han blevet hundeejer.
12/05/202310 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Det er præcis 5 år siden Nicklas Sahl debuterede med singlen ”Hero”, og siden da er han blevet et veletableret navn på den danske musikscene. Stefan fra MorgenKammeraterne fik besøg af netop Nicklas Sahl til en snak om den tyske autobahn, at passe på sig selv når livet bliver hårdt samt AI er både sjovt og uhygeligt.
01/05/202313 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Anthon Edwards

Anthon Edwards har for kort tid siden udsendt sangen ”Satser det hele (Undercover)”, som har været ABC Powerhit. Han var forbi til en snak om, hvordan det har været at gå solo efter den store succes med Citybois, og hvordan han har arbejdet med musikken. Vi snakkede også om TikTok, hvor Anthon er gået viral med den nye single. Men vi kommer også lige forbi X Factor, hvor hele karrieren i sin tid startede.
14/04/202312 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Alex Vargas

Alex Vargas joinede Emil i ABC Eftermiddag til en snak om hans ”Big Big Machine-Tour”, samt hans yndlingsfag i skolen og meget mere..
23/03/20238 minutes
Episode Artwork

Josie Amadonna

En af de navne du skal holde øje med på den danske musikscene er den kvindelige rapper Josie Amadonna. Hun er aktuel med singlen ”Spice”, som er tidligere ABC Powerhit. Lær hende bedre kende - og hør om der skal annanas på pizza og om Josie er god i et køkken og selvfølgelig meget andet!
15/03/202310 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Emil Midé Erichsen

Hele hans familie er kendt fra “Kurs mod fjerne kyster”, og nu kan du høre da Emil Erichsen gæstede MorgenKammeraterne. Lige nu er han aktuel på TV2 med “Den sidste breddegrad” og bogen “At vende sig mod havet”. ABC-vært Stefan fik en snak med ham om morgenrutine i minus 30 grader, om stærke kvinder og så joinede Emil fra ABC-Eftermiddag, som kunne fortælle om en sindsyg oplevlese med afslutningen af netop “Kurs mod fjerne kyster”.
08/03/202310 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol er altid garanti for masser af energi! - Emil fra ABC Eftermiddag, har fået sig en snak med de 3 vestegnsgutter!Bliver klogere på albummet, den nye youtube serie og en lille citat-quiz + en lille bonus med UAK!
07/03/202313 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Lamin

Lamin er lige pt. på Tour, Fredag gæstede han Train i Aarhus. Emil fra ABC Eftermiddag fik sig i den forbindelse en snak med den danske rapper om live på landevejen, sin tidligere fodbold karriere og hvad 2023 bliver for et år.
06/03/20238 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Ida Laurberg

Ida Laurberg debuterede som kun 16-årig, da hun selv udsendte sangen ”Puppy Dog Eyes”, der er blevet streamet over 20 millioner gange. Med sange som ”Personal Letters”, ”God’s Work” og duetten ”Stimulanser” med Tobias Rahim har hun slået sit navn fast som et af de nye store talenter i dansk musik. Ida var på besøg i hos Jørn i Mega Nice! på ABC til en snak om hendes tilgang til musikken, om at være ærlig, men også introvert, om fandyrkelse - og om at hun nu laver musik på dansk.Hør det hele i denne ABC Podcast.
28/02/202314 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Hedegaard

Den danske DJ/artist Hedegaard er aktuel med singlen ”NYC Baby” som er udgivet på det store pladeselskab Spinnin’ Records. Hedegaard var med hos MorgenKammeraterne med Stefan til en hyggelig snak om skiferie i Frankrig, klaverundervisning i Randers samt hvad han ønsker at blive husket for.
21/02/202311 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Danser Med Piger

Danser Med Piger er en af de mest spændene navne på den danske musikscene med singler som "Kemikalier", "Danser Med Piger" og "Glemme Dig", har de sementert deres plads på hitlisterne!De 5 gutter joinede Emil i ABC Eftermiddag til en snka om karrieren, musikken og meget mere!
24/01/20239 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Kato

Hvordan skal en banger lyde i 2023? Det giver Kato og Toko her et godt bud på med deres nye single ”Holder Mig Vågen”. Den er udvalgt som ABC PowerHit og fredag morgen stod Kato tidligt op med MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.Det handlede om at blive nervøs, om at blive bedømt af sin datter, "Yay or næææ" samt historien bag "Holder Mig Vågen".
20/01/202318 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Lukas Graham

Lukas Graham er klar med nyt album. "The Pink Album" er gruppens 4. studiealbum, men hvem har egentlig bestemt farven? Temaerne på den nye plade er kærlighed, familie og lykke. Har Lukas Graham selv fundet opskriften på at være lykkelig?Vi snakker også om musikalske samarbejder, for Lukas har en ny sang sammen med en Grammy-nomineret amerikanske sangerinde, men hvad siger han til en invitation fra David Guetta?Hør det hele i denne ABC Podcast.
13/01/202311 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Han er en af de rareste mennesker i verden og tilsyneladende en stor te counisaur!Nicklas Sahl Joinede Emil i ABC Eftermiddag til en snak om hans seneste single ”Quit Sugar”, hans Danmarks Tour og om han er ved at blive et stort navn i Tyskland?
25/11/202210 minutes
Episode Artwork

Gulddreng

Under EM i fodbold sidste sommer, slog Gulddreng godt og grundigt den officielle EM-sang med teksten ”Vi vinder EM, Danmark vinder EM.” så skulle den være helt sikker i at Danmark rev guldet med hjem, men som bekendt gik det ikke sådan, men vi håber på at anden gang er lykkens gang. for gulddreng har lavet endnu en Landsholdssang, den her gang i forbindelse med VM i Qatar!”Den (U)officielle VM Sang” er tidligere Powerhit og vi elsker det nummer her på Radio ABC.Danmark starter sin slutrunde med en kamp mod Tunesien d. 22. november som opvarmning, men Emil fra ABC Eftermiddag, har fået en snak med Guldreng om slutrunden og meget mere….
09/11/20226 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Clara

Clara har netop udsendt albummet ‘OFF’.Der har været fart på både Clara og hendes musik, siden hun fik en pladekontrakt som 15-årig. Clara’s viljestyrke stråler igennem på hendes tredje album ’OFF’, som hun i lidt over to år har arbejdet på i tæt samarbejde med Jonathan Elkjær fra Phlake.
03/10/202213 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Victor Lander

Victor Lander er nærmest umulig at undgå. Kendt fra Stormester, Lego Masters og aktuel med showet "WEEKEND". Freja og Stefan fra MorgenKammeraterne havde besøg af en, ikke at man kunne høre det, tømmermænds ramt Victor. Lyt med og bliv klogere på hvad en "sky dancer" er, om at blive TV-vært til Lego Masters samt hvor gode hans LEGO skills selv er.
30/09/202212 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Daniel Schulz

Han bragede ind på den danske musikscene i 2017 med den mest streamede debutsingle nogensinde. Sangen ”Turn back time” har i dag over 85 millioner streams på Spotify.Daniel arbejder på et album for tiden, og første single er sangen ”Make it”. Hør med da han gæstede Freja og Stefan hos MorgenKammeraterne.
22/09/20229 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Huxi Bach

Huxi Bach er klar med sit nye show ”Alt er godt”,Han var forbi MorgenKammeraterne med Freja og Stefan og gik en snak om navnet Huxi, om der findes en grænse for jokes samt få svaret på om børn forstår ironi.
20/09/202212 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Sigala

Siden hans debut i 2015 med "Easy Love", som gik nummer 1 i England, har Sigala haft hele 8 top 10 hits på den engelske hitliste. Han er aktuel sammen med David Guetta og Sam Ryder på "Living without you", og vi har fået en snak Sigala om hans musikalske rejse fra at spille i små bands hjemme i Norfolk - til at spille på Buckingham Palace til dronningens jubilæum.
19/09/202213 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Theresa Rex

Sangerinden Theresa Rex er gæst hos MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.Hun har opnået over 1 milliard streams på Spotify - og er stemmen på et af de største danske hits nogensinde! (Martin Jensen – Solo Dance)Men Theresa Rex’s historie og rejse er langt fra den klassiske popstjernes… Få det hele i denne podcast.
05/09/202211 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Lasse Skriver

Lasse Skriver, kendt fra X-Factor på TV2 har haft stor succes både coversangen ”Budapest” af George Ezra og sangen ”Like it”Tirsdag morgen d. 30. august var han med MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.
30/08/20227 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Black Eyed Peas

Med ca . 80 millioner solgte albums er Black Eyed Peas en af de mest succesrige musik grupper i verdenshistorien!De har udgivet 8 albums og 5 gang nummer 1 på en amerikanske single hitliste!TALLENE TALER FOR SIG SELV!Mandag var Taboo fra Black Eyed Peas med via en Zoom forbindelse hos Emil i ABC Eftermiddag.
29/08/202211 minutes 32 seconds
Episode Artwork

RH

Scroller du igennem hans diskografi, finder du efterhånden en god håndfuld sange, som kan få betegnelsen ”hits”.Især siden udgivelsen af singlen ”klovne”, som RH udgav i februar 2020, er antallet af streams og lyttere skudt i vejret!Fredag var den danske rapper RH med via en Zoom forbindelse hos Emil i ABC Eftermiddag.
26/08/20227 minutes 13 seconds
Episode Artwork

KATO

Vi har netop præsenteret en helt ny programflade på ABC, som betyder at du fremover får selskab af Stefan og Freja i MorgenKammeraterne hver dag fra 6-10, og Emil kan fremover høres hver eftermiddag fra 14-18.Jørn er ny vært i programmet "Mega Nice!" fra 10-14, og til at starte det nye program op han havde besøg af Kato til en snak om sommer, musik og andre ting, der er "mega nice".
22/08/202212 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Beach Party 2022 Speciel

Vi hjælper dig med at dulme dine ABC Beach Party 2022 abstinenser med denne special!Stefan guider dig igennem det vildeste og sjoveste fra Grenaa Strand med interviews og reportager. Du får lyd fra Kesi, Ude af Kontrol, Ericka Jane, AronChupa & Little Sis Nora, Fyr & Flamme, Lord Siva, Gobs, Kato, Nicklas Sahl, Blæst mm.
23/07/202218 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Mads Christian & Micky Skeel

Mickey Skeel som tidligere har været en del af musikduoen PULS, har igennem de seneste år stået på egne ben når det kommer til musik - Nu har han i selskab med tidligere X-Factor deltager Mads Christian skrevet en sang, som handler om at komme videre fra ens ekskæreste, og bare være “Bedre alene”.Anders fra Radio ABC aften, har fået sig en snak med dem om lige netop dette!
25/06/20227 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Radio Ude af Kontrol

Er det en god idé af give Ude Af Kontrol fuld kontrol over Radio ABC?Som opvarmning til ABC Beach Party lod Stefan UAK-drengene overtage ABC Eftermiddag i en hel time. Det blev til ”Radio Ude Af Kontrol”.Det bedste/værste kan høres i denne podcast.
24/06/20227 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Ude af Kontrol

Stefan havde inviteret ABC Beach Party artisterne Ude af Kontrol på besøg.Som det kan høres i interviewet, så var de lidt ramt af tømmermænd, men det blev stadig en hyggelig snak om ABC Beach Party, corona, at kende hinanden godt samt hvorfor de ønsker en ged på deres rider.
24/06/20227 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Clara

Hun har holdt en lille pause under Corona, men i starten af 2022 vendte hun tilbage med ”Energies don’t lie”. Senest er hun ude med ny single ”Weirdo”, der er ABC PowerHit.Stefan hyggede sig med Clara og stikord fra interviewet er: Kaffe, En klam Poul i Mexico samt Stefan der havde en ret vild oplevelse med Clara i 2019
07/06/202215 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Kato

Kato er ude med en ny single i form af "Solbriller", Emil fra ABC Middag har fået sig en snak med Kato om nummeret, en produktionsøver der gik galt og meget mere!
27/05/20225 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Blæst (ABC Beach Party 2022)

Blæst skal for første gang spille på Grenaa Strand til ABC Beach Party!Emil Fra ABC Middag fik sig en snak med dem lige efter at de var gået af scenen til Spot Festival.
20/05/20226 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Shade (ABC Beach Party 2022)

Shade skal for første gang spille på Grenaa Strand til ABC Beach Party!Emil fik sig en snak med den randrusianske sanger i ABC Middag.
19/05/20226 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Fyr & Flamme (ABC Beach Party 2022)

Grenaa Strand - tag godt i mod Fyr & Flamme. Sidste års vindere af Dansk Melodi Grand Prix kommer og holder en kæmpe fest til ABC Beach Party. Jørn fra ABC Morn' har snakket med Jesper Groth, der er forsanger i gruppen, som kunne fortælle om folks overraskelse, da de stillede op til Melodi Grand Prix, om deres kærlighed til 80'er-musikken, og om hvad vi kan glæde os til på Grenaa Strand.
18/05/20227 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Gobs (ABC Beach Party 2022)

Han har kun lavet musik i 3,5 år, men er allerede en lysende stjerne på den danske musik himmel! - Emil fik en snak med Gobs som debutere til ABC Beach Party 2022.
17/05/202210 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Jonah Blacksmith

De er et af Danmarks mest populære live-navne, og du kan opleve dem på en lang række af sommerens festivaler landet over. Simon og Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith besøgte Radio ABC, hvor vi fik historien om gruppens spæde start - inspireret af bedstefaren, der har lagt navn til gruppen. De to fortalte også om det at komme fra Thy, om at snakke til publikum - og så leverede de en live udgave af deres sang "Secrets in the water".
16/05/202220 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Lord Siva (ABC Beach Party 2022)

Vi glæder os vildt meget til at opleve popprinsen Lord Siva til ABC Beach Party. Selvom han er forholdsvis nybagt far, så kommer sommeren til at foregå "on the road", og vi vil selvfølgelig godt gøre det til en god oplevelse, selvom han har ret beskedne krav på sin rider til Beach Party. Men Lord Siva kunne også afsløre, at han er i gang med meget mere ny musik til et kommende album.
11/05/20227 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ida Laurberg (ABC Beach Party 2022)

Ida Laurberg skal for første gang spille på Grenaa Strand til ABC Beach Party!Stefan fangede hende til en snak, da hun blev annonceret til programmet.På de 10 minutter de snakkede sammen, handlede det om røgmaskiner, popmusik i 2022, janteloven samt ABC Beach Party.
09/05/202211 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Xander Linnet

Xander Linnet har i mere end 12 år været en del af den danske musikscene og han har ikke set sig tilbage siden gennembruddet kom med ’Over Skyer Under Vand’Emil fik sig en snak med Xander Linnet om Musikken, fodbold og et opgør der skal stå i den nærmeste fremtid!
06/05/202212 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl (ABC Beach Party 2022)

Nicklas Sahl er ude med nyt album "God save the dream", og så han er blevet annonceret som en af de kunstnere, du kan opleve til ABC Beach Party 2022. Vi fik en snak med Nicklas om det nye album, som har været hårdt arbejde. Snakken gik også på hans deltagelse i Toppen af Poppen på TV 2 til efteråret - og så går vi helt bananas i backstage-området til ABC Beach Party.
06/05/202212 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Faustix (ABC Beach Party 2022)

Lørdag den 16. juli bliver en kæmpe fest, når vi også præsenterer Faustix til ABC Beach Party. Vi har fået en snak med ham om at glæden, men også nervøsiteten ved at komme ud og spille igen. Og så afslører han også, hvorfor de såkaldte "riders" nogle gange er lidt underlige.
05/05/20225 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Bro (ABC Beach Party 2022)

Det er bestemt ikke 1. gang at Bro skal spille til ABC Beach Party, men ikke desto mindre blev han præsenteret som det 5. navn til programmet i 2022.Varm op til årets fedeste Fest sammen med Bro da han var med hos Emil i ABC Middag via zoom.
04/05/20223 minutes 19 seconds
Episode Artwork

KATO (ABC Beach Party 2022)

KATO kommer også ABC Beach Party 2022!Han var på besøg hos Jørn i ABC Morn' til en snak om masser af Beach Party minder fra stranden i Grenaa - et sted, der betyder rigtig meget for ham.Men det blev også en snak om alt fra, hvordan KATO blev hårdt ramt af corona-lockdown, til hvorfor man aldrig ser ham i tv-underholdningsprogrammer, og hvordan det er at være blevet far for første gang.Køb din billet her: http://beachparty.dk/
03/05/202214 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ericka Jane (ABC Beach Party 2022)

Nyt navn til ABC Beach Party 2022 - Ericka Jane!Stefan fra ABC Eftermiddag, fik en snak med sangerinden som for første gang spiller til festen med 10.000 glade mennesker på Grenaa Strand. Det bliver til en snak om at spille for første gang til Beach Party, kærlighed til ostehaps' samt hvorfor popmusik er det bedste. Køb din billet her: http://beachparty.dk/
02/05/20225 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Hedegaard (ABC Beach Party 2022)

Fredag blev Ude Af Kontrol og Hedegaard præsenteret som de første til programmet til ABC Beach Party 2022!Hedegaard gæstede Emil i ABC Middag til en snak om den nye single med Ude Af Kontrol samt ABC Beach Party! - Vi ses d. 16. Juli
22/04/20227 minutes 21 seconds
Episode Artwork

David Guetta

David Guetta er en af de største DJs, vi har på denne planet… - og har været det i flere årtier. Lyt med da han var en del af ABC Eftermiddag med Stefan. Glæd dig til en snak om sangen "What Love Can Do", om at være verdenskendt samt ”Stefan lærer David en dansk sætning”-tradition forsætter.
19/04/20229 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Sofie Linde & Rasmus Bjerg

Sofie Linde og Rasmus Bjerg var på besøg til en snak om deres show "Linde på Bjerget". Det er et show som beskrives som en vanvidsbuffet, og som både indeholder alt fra sang til dans til comedy plus det løse. Et show, som tryktester politisk korrekthed, hvor Sofie og Rasmus tager tyk pis på sig selv - uden samtykkeerklæring.
30/03/202214 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Tobias Dybvad

Vi har fået en snak med Tobias Dybvad om hans nye show "Levemand", der hylder positivt livssyn. Men er det nu en god idé, når vi så godt kan lide at brokke os? Det kan du blandt andet høre mere om i denne podcast, som også skruer tiden tilbage til dengang Dybvad startede for 20 år siden. Og - så dukker der et par gæstestjerner op i form af Torben Chris og Jan Gintberg.l
17/03/202218 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Faustix

Faustix var med på Zoom i ABC Morn til en snak om singlen "Secrets", som er lavet sammen med LIZZY, der er Kinas største dj-artist i øjeblikket. Men vi får også et lille indblik i Faustix egne "hemmeligheder", og så snakker vi om den tragiske situation i Ukraine.
15/03/20229 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Champagne Bruce

Han er aktuel med singlen ”Real Love” – ABC PowerhitMen generelt er ”Champagne Bruce” et relativt ubeskrevet blad i dansk musik.Helt lavpraktisk kommer han fra den københavnske vestegn, han elsker og lave musik og spille plader.
04/03/20227 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Ericka Jane

Ericka Jane er en af Danmarks største popstjerner og onsdag gæstede hun Stefan i ABC Eftermiddag. Du kender hende for ”I say stupid things” og “Stranger in the night”. Det blev til en snak om musik, drømme, et møde på Roskilde Festival 2018 samt få svaret på hvem er den falske Ericka Jane
03/03/202211 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Bro

En der er ekspert i at lave hits er: Bro – ”Hvor Er Du Bro”, ”Sydpå”, ”Glad” og mange flere, men nu har han gjort det igen!Han er tilbage med ny single ”Når Mørket Falder På” Fredag var han med via Zoom hos Emil i ABC Middag.
25/02/20226 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Emil Lange

Der var dobbelt op på Emil, da Emil fra ABC Middag fik en snak med Emil Lange.Nattelivet er åbnet igen det er der rigtig mange dj´s der glade for, en af dem er Emil Lange!Emil Lange er dog ikke kun glad for at klubberne er åbnet men også at man komme på skiferie! – Faktisk så glad han har lavet et hyldest nummer til skiferien.
18/02/20229 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Tobias Rahim

Tobias Rahim tjekkede ind hos Stefan i ABC Eftermiddag til en hyggelig snak om Zulu Awards, singlen "Mucki Bar", hans forhold til produceren Arto samt meningen med hans musik.
17/02/202210 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Det er 4 år siden at Nicklas Sahl kom frem med ”Hero” og siden da har han været fast inventar i vores playliste. Han gæstede Stefan i ABC Eftermiddag til en snak om Tik Tok, album, nft samt en hilsen fra Hjalmer.
09/02/202213 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Jan Gintberg

Jan Gintberg tager hul på 2. del af sin Danmarksturne på showet "Død eller Leende". Showet tager udgangspunkt i en meget alvorlig hændelse i hans eget liv. Det bliver til en snak om showet naturligvis, men også om hans 30 års jubilæum i år, om wokeness og cancel culture - og til allersidst en improviseret radio-western.
09/02/202221 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Clara

Hun er aktuel med singlen ”Energies Don´t Lie”Men det var også på tide at Clara udkom med noget ny musik!Vi har ventet næsten 2 år på en ny udgivelse så derfor var hun med hos Emil i ABC Middag i Mandags, til en snak om singlen, pausen og meget mere…
07/02/202212 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Hjalmer

Hjalmer gæstede Stefan i ABC Eftermiddag.Det kan høres på dem begge at humøret var ekstra højt, efter at corona restriktionerne var ophævet få dage før interviewet. Lyt med og hør mere om singlen "Overtænker", at spille live de sidste 2 år samt hans (manglende) mad skills
03/02/202210 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen & Theresa Rex

Mere end 5 år efter kæmpehittet "Solo Dance" har Martin Jensen igen fundet sammen med sangerinden Theresa Rex på den nye single "Running". De var på besøg i ABC studiet til en snak om deres fælles comeback, om presset for at præstere - og selvfølgelig lidt X Factor.
17/01/202212 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen

Martin Jensen var på besøg i ABC Morn. Han fortalte om, hvordan hans "Me, Myself, Online" shows sidste år ekskalerede, og at han nu tager det ud til live publikum. Martin kunne også fortælle, at den kommende sæson af X Factor bliver virkelig sjov, men at han også har lært, at det at være dommer på programmet har nogle omkostninger - bogstavelig talt.
15/11/202114 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Maximillian

Den danske sanger Maximillian er 22 år gammel, og nogle har allerede spået ham til (måske) at blive Danmarks næste internationale popstjerne.Han er aktuel med singlen ”With You”, som er tidligere ABC PowerHit.Men det er faktisk ikke kun en single han er ude med. Nu kan han for første gang kalde sig albumaktuel.
04/11/20217 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Shouse

Australske Shouse står for en af årets største klubhits – ’Love Tonight’.Stefan fra ABC Eftermiddag havde sikret sig et eksklusivt interview med Ed og Jack som var i super godt humør.Bliv klogere på deres venskab, hvordan ’Love Tonight’ blev til for flere år tilbage, hvor flot Danmark er samt en akavet afslutning hvor de nævner Kronprinsesse Mary.
29/10/202110 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Stine Bramsen

Stine Bramsen var på besøg i ABC Morn'. Stine er tilbage som soloartist efter Alphabeats farvel. Den nye single "What I Want You To Do" er forløberen for et nyt album, der kommer i 2022.
28/10/202112 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Suspekt

De har netop taget hul på deres Danmarks turne, hvor de blandt andet gæste Randers d. 19. November og hvis der er nogle der kendt for at levere et fedt live show så er det: SUSPEKT!De 3 drenge fra Albertslund har i en del år efterhånden lagt landet ned med deres musik, derfor var det også med en del ærefrygt at Emil fra ABC middag fik sig en snak med Orgi-e, Bai-d og Rune Rask.
27/10/202112 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Malte Ebert

Fredag Middag var Malte Ebert på besøg hos Emil i ABC Middag.Han er Aktuel med singlen ”Mine Venner Er Sindsyge” – Som er tidligere ABC Powerhit.Emil spurgte om hvad der gør Malte sindssyg, hvordan er det at skrive sang på dansk og meget mere.
08/10/20218 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Alphabeat

Alphabeat takker af. Hør Stine Bramsen og Anders SG fortælle om gruppens comeback, beslutningen om at stoppe igen, og hvad fremtiden bringer.Foto: Tom Mckenzie
08/10/20217 minutes 48 seconds
Episode Artwork

bbno$

Canadiske bbno$ (Baby No Money) står bag hitsinglerne ”Lalala” samt ”Edamame” og udgiver snart albummet ”eat ya veggies”. Han joinede Stefan i ABC Eftermiddag via Zoom. Det blev til et interview om at være A-menneske, fejl i sangen "Edamame", om hans danske rødder samt ordet "Go'dav" sluttede det hele af.
28/09/202111 minutes 13 seconds
Episode Artwork

L.O.C.

Han har 20 års jubilæum som soloartist - og er aktuel med albummet FUCK L.O.C. Jørn fra ABC Morn' har snakket med Liam (for første gang i 5 år) om musikken, familielivet, bæltetasker og meget andet.
24/09/202114 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Emil Lange

Emil & Emil - Det lyder som et boyband fra helvede, men Emil fra ABC Middag fik besøg af Emil Lange til en snak om tatoveringer, byture og et skjult talent for at spille El-bas.
17/09/202111 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Sidste år udsendte han debutalbummet "Unsolvable". Nu er Nicklas Sahl klar med ny musik, som er en smagsprøve på hans kommende album. Det handler blandt andet om stress og forventningspres...
17/09/202110 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Christopher

Vi har snakket med Christopher ifm hans nye single "If it weren't for you". Han fortæller om sangen, som hylder dem, der har været der for os under corona. Men det skal også handle om hans 10 år på den danske musikscene, familielivet og springet til filmskuespiller.
10/09/202112 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Lord Siva

Lord Siva er omsider ude med en efterfølger til kæmpehittet ”Stjernerne”, der udkom i slutningen af 2020. ”Sig det” er nyt ABC PowerHit. I efteråret 2021 tog Stefan en snak med ham om singlen, at spille i et udsolgt Parken samt verdens vildeste familie-band.
03/09/20219 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er ude med nyt onemanshow “Det’sjovt” – Derudover fejrer han 20 år jubilæum som komiker.Fredag var han forbi ABC Middag & Emil til en snak om livet tilbage på landevejene, showet - og det at få kastet ting på sig på scenen…
03/09/202112 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Hugo Helmig

Hugo Helmig debuterede i 2017 med singlen ”Don’t lie to me”, og siden da har han været at finde i Radio ABCs playliste. Stefan fra ABC Eftermiddag snakkede med Hugo Helmig - om latinmusik, sommerferie samt intimkoncert i Randers Regnskov med ABC.
26/08/20218 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Ericka Jane

I starten af 2021 udgav Ericka Jane tracket ”I Say Stupid Things”, som var et kæmpe hit på de danske radioer. Nu er hun aktuel hun med ”Strangers In The Night”. Stefan tog en snak med Ericka om at savne klubberne, zoom-indspilninger samt tegnefilmserie Totally Spies.
20/08/202110 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Anders Matthesen

Den første var et kæmpe biografhit. Nu er Anders Matthesen klar med Ternet Ninja 2.Vi har snakket med ham om det store arbejde med at lave filmen, som blandt andet inkluderer at lave musik med et par af drengene fra Ude Af Kontrol, men også at Anders skal huske en masse forskellige stemmer til de forskellige figurer i filmen. Men måske vigtigere endnu... - Er man en sej far, når man laver Ternet Ninja?
18/08/202116 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Ericka Jane

Ericka Jane udgav sin første single da hun var 16 år, siden har hun ikke set sig tilbage og har bla. haft en af de mest spille sange på dansk radio!Lige nu er hun aktuel med singlen ” I say stupid things” derudover spiller hun til ABC sommer live på Thomasminde oplevelsesplads på Fjellerup Strand.Der blev snakket om mad, musik, fodbold og meget mere da hun var med på en telefon hos Emil i ABC Middag.
09/07/202111 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Ed Sheeran

En af verdens allerstørste stjerner var med hos Stefan i ABC Eftermiddag.Og vi mener: ALLERSTØRSTE!Ed Sheeran er tilbage med sin første nye albumsingle i 4. år ”Bad Habits”.Det bliver til en snak om elektronisk musik, musikalsk udvikling, fails på scenen samt EM i fodbold, hvor Christian Eriksen også får en hilsen.
25/06/202111 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Drew Sycamore

Hun er den første og eneste kvinde i top 10 over de mest spillede danske musikere i radioen 2020.Drew Sycamore har også startet 2021 med et brag, hun er ude med et nyt album – ”Sycamore”Men der var lige tid i kalenderen til at kigge for Emil og ABC Middag!
17/06/202110 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Alphabeat

Det er Alphabeat, der leverer årets danske EM-sang – ”Danmarks Dynamite”,som i bedste danske tradition er indspillet sammen med herrelandsholdet.Hør da Alphabeat var med på en telefon hos Stefan i ABC Eftermiddag.Det handlede om Fodbold, musik og få svaret på hvorfor Stefan er en del af sangen.
09/06/202113 minutes 22 seconds
Episode Artwork

For første gang i 2 år er MØ tilbage med ny musik. Hun har netop udsendt ”Live To Survive”, der er forløberen for et nyt album til efteråret.Hun joinede ABC Eftermiddag med Stefan.Det bliver blandt andet til en snak om at hækle, om RuPauls Drag Race – og selvfølgelig ny musik.
02/06/202115 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Bob Sinclar

Han er en vaskeægte dj-legende.Han startede som dj tilbage i 80erne, og debuterede som artist i 1998.Vi kender ham fra: Love generation, World hold on, Electrico Romantico og mange flere!Stefan havde ham med fra Paris til en hyggelig snak.
28/05/202111 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Calby

Bag navnet Calby gemmer sig sanger og sangskriveren Mik Thybo.Han fik sit store gennembrud sidste år med sangen ”Burnout”, der gik platin i DK."Burnout" er også navnet på Calby's debutalbum.Hør med da Stefan inviterede ham i studiet.Fredag har han udsendt sit debutalbum, som også har fået titlen Burnout.
27/05/20218 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Kelli-Leigh

Du har hørt hendes stemme mange gange på store dancehits som fx. Duke Dumont - I Got U, men den engelske sangerinde Kelli-Leigh er aldrig rigtig blevet krediteret for sit arbejde. I denne podcast fortæller hun om den ambivalente situation at have lavet nogle store hits, men at ingen kendte hendes navn. Tidligere har hun været backingsanger for Adele, men nu har hun omsider fået en solokontrakt med et stort label.
27/05/20218 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Alexander Oscar

Vi kender ham med hits som ”Complicated”, ”Bad intentions” og ”Need to know”.Alexander Oscar er aktuel med sangen ”One more dance”I torsdag blev han den første gæst i studiet i 2021 da han var med i ABC middag med Emil.
20/05/202113 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Dimitri Vegas

De er muligvis den største dj-duo i verden, med hits som: ”Instagram” , ”Complicated” - og senest det tidligere ABC PowerHit – ”We’ll Be Dancing Soon”.2 gange har de ligget nr. 1 på DJ Mags top 100 over de bedste dj’s i verden. (Pt er de #2 efter Guetta)Derudover de er altid og finde på plakaten til de største festivaler rundt omkring i verden!Dimitri Vegas & Like Mike var med på ene telefon hos Emil i ABC Middag.
14/05/20218 minutes 6 seconds
Episode Artwork

KSHMR

KSHMR er en amerikansk dj/producer, som du her på Radio ABC sikkert har hørt på nummeret: ”Around the World”.Han er lige udkommet med sit debutalbum ”Harmonica Andromeda”, men hele karrieren startede faktisk som hip-hop producer.Efter noget tid trak den elektroniske musik i ham, faktisk har det trukket så meget i ham, at han sidste år indtog en 12. plads på DJ Mags Top 100 over de bedste DJs i verden. (Han ligger over b.la. Tiesto, Hardwell & Calvin Harris)
20/04/202117 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Christopher

Han har netop udsendt sit 5. studiealbum "My Blood". Christopher fik en snak med Jørn fra ABC Morn' om den nye musik, om familielivet som nybagt far, ventetiden på at kunne optræde live, kritikken som popmusiker og meget mere.
16/04/202111 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Armin Van Buuren

Hele 5 gange er han blevet kåret som verdens bedste DJ på DJ Mags Top 100.Mange omtaler ham som ”The King of Trance” – den hollandske DJ Armin Van Buuren.Han tjekkede ind hos Stefan i ABC Eftermiddag til en snak om livet som dj under corona, at være radiovært samt kærligheden til musikken.
07/04/202110 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Marcus.wav

Marcus.wav er et ret nyt navn på den danske musikscene. Bag kunstnernavnet gemmer sig en ung sanger fra Roskilde ved navn Marcus Bjerring og hans producer Andreas. Stefan snakkede med Marcus om tatoveringer, starten på efterskolen samt hvor livet ikke skal tages alt for alvorligt.
29/03/202111 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Theresa Rex

Theresa Rex er ikke det første navn der dukker op når man søger på google efter store danske sangerinder, men ikke desto mindre har hun være med på et af de største danske hits!Martin Jensen – Solo DanceUdover kæmpe hittet med Martin Jensen, så laver hun også masser af musik selv og i eget navn i den kommende uge står hun bag ”Powerhittet” på Radio ABC sammen med tyske ”Alle Farben” og nummeret ”Sex”.Fredag var hun med på en telefon i ABC Middag med Emil.
26/03/20218 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Mads Langer

Mads Langer er en af Danmarks største artister og i den her uge står han bag powerhittet her på ABC med nummeret ”Hanging With You”.Fredag var han med på en telefon hos Emil i ABC middag til en snak om musikken, online koncerter og en lille datter der inden så længer melder sin ankomst.
19/03/202110 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Mads Christian

Sanger Mads Christian joinede Stefan i ABC Eftermiddag.Han har startede som deltager i X Factor i 2016, men er i den senere tid blevet et af Danmarks største navne på TikTok. Hør da han gav Radio ABC gode tips til TikTok, samt fortalte om sin nye single ”Samme Steder”.
12/03/20219 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen

Martin Jensen har super travlt for tiden. Ny single ’2019’ udgivelse, første X Factor liveshow i fredags med ham som dommer OG så lige en ny omgang Me, Myself Online streaming fra Illums bolighus denne weekend.Stefan snakkede med ham i ABC Eftermiddag.
26/02/20219 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Drew Sycamore

Drew Sycamore kommer med nyt album til maj. Jørn fik en snak med sangerinden, der er aktuel med "45 Fahrenheit Girl", som handler om vampyrkærlighed, for Drew er fascineret af vampyrer. Men det blev også til en snak om 80er-musik, yndlingsudtryk og upassende samtaleemner.
26/02/202115 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Fraggers i Form

Kan 5 gamere blive bedre til CSGO, hvis de træner sig i bedre fysisk form?Mere end 80.000 har set med på TV2 Østjyllands Youtube-serie "Fraggers i form", der netop handler om kampen for at sine mål - både individet og som hold.Stefan fra ABC Eftermiddag har snakket med Anders og Christian fra Fraggers IF om sammenhold, krabber og fremtiden for holdet.
18/02/20216 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Benjamin Hav

Benjamin Hav var med på en telefon i ABC Middag og fik en snak om; hvordan det er at se ens tour plan smuldre, hvordan han har det med sociale-medier og hvad hans nye single "Dejligste Boy" er for et nummer.
05/02/202113 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Christopher

Christopher var den sidste gæst der var med i 2020 og 2021 starter han ud med en ny single så derfor måtte vi bare have ham med igen!I Torsdags var Christopher med på en telefon hos Emil i ABC Middag, snakken gik og der kom bl.a. historier om hans besøg til galla fest hos dronningen.
28/01/202113 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Christopher

Der julehygges når Stefan har en telefon-date med Christopher.Få svaret på hvorfor Christopher ikke har udgivet en julesang, om hjemmelavede julegaver samt om ham og Mads Langer skal i samme fædregruppe i 2021?
16/12/20206 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Patrick Dorgan

Patrick Dorgan var forbi ABC ifm hans nye single "Christmas Eve". Det blev til en snak om 2020, om jul med familien og meget mere + en live udgave af hans julesang i ABC-studiet.
14/12/202015 minutes 21 seconds
Episode Artwork

David Guetta Special

Som artist har David Guetta fejret sit 30 års jubilæum i år, og de seneste 20 år har David Guetta været et af de mest toneangivende navne i dancemusikken i hele verden.Der har været en uendelig stribe af hits igennem årene fra David Guetta, som har været en fast bestanddel i ABCs playlister.Selvom han netop har rundet 53 år, så er der stadig fuld fart på den franske DJ,Her er en Podcast speciel med ham, hvor han snakker med Stefan fra ABC Eftermiddag.
20/11/202012 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Aksglæde

Aksglæde har haft et stort sensommerhit i år med sangen ”Giv lys igen”.Han har tidligere udsendt hele 3 EP’er, men først nu er han aktuel med debutalbummet ”Ting ændrer sig”. Her kan du høre, da han var på besøg i ABC Morn', hvor der blev snakket om musikken, vilde danse-moves, YesVember og meget mere...
12/11/202014 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Julias Moon

De fik deres gennembrud i 2013 med debutsinglen ”Bay” der efter voksede kataloget med:”Lipstick Lies”, ”Palace” og ” On the Run.Med god musik følger også masser af koncerter bla. med Scarlet Pleasure.Men i 2016 valgte Julias Moon at gå i opløsning og mange troede at det nok var det, men…Nu er de ude med ny musik og var på besøg hos Emil i ABC Middag.
05/11/202011 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Emil Kruse

Rapper, sanger og producer. Kært barn har mange navne, men Emil Kruse kan bære dem alle. Trods sin unge alder, har han været en stor del af den danske rap scene i mange år. Emil fra ABC Middag havde Emil Kruse med på en telefon.
30/10/202010 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Outlandish

Siden starten af 2000’erne har Outlandish udsendt mange hits og turneret verdenen rundt.Corona kan ikke stoppe dem og snart tager de på tur rundt i Danmark.Stefan fra ABC Eftermiddag fik fanget Waqas og Lenny i et øvelokale.Det blev til en snak om Kazakhstan koncert inden lockdown, musikalsk udvikling fra 1997-2020 samt hvordan Radio ABC var med til at lave et Outlandish hit.
22/10/202010 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Bobslæden Danmark (Det danske bobslædelandshold)

Danmark er ikke den største nation, når det gælder ”vintersport”, men det kan ændre sig i 2026.Opstartsfasen er startet for det danske Bobslæde Landshold.Stefan har snakket med Simon Darville fra holdet, som er tidligere vægtløfter.Det bliver til en snak om opstart i en corona-tid, pushcamp i tyskland samt drømmen om at kvalificere sig til Vinter-OL.
19/10/202010 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Lucas & Steve

Den hollandske duo er aktuel med deres debutalbum ”Letters To Remember”.Stefan ringede dem op imens de var i studiet. Det blev til en snak om albummet, 10 år som duo og corona situationen i Holland.
19/10/20207 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Faustix

Den danske DJ og producer Faustix udkom i fredags med den nye single ”What if” – Han er en af deltagerne i dette års Vild Med Dans Og så er han oven i købet også i gang med at optage sæson 3 af ”The OlsensFaustix er muligvis den travleste mand i verden lige nu. Onsdag havde han dog tid til at være med på en telefon hos Emil i ABC Middag
14/10/202014 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Steve Hofstetter

Den amerikanske stand-up komiker Steve Hofstetter er lidt af et viralt fænomen på internettet.Han poster videoer fra sine shows, når der er ”hecklers” blandt publikum. Jørn fra ABC Morn har fået en snak med ham, ikke mindst fordi han fornylig blev nomineret til Nobels Fredspris!
13/10/20207 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Tv!lling

Jon Nørgaard, kendt som vinder af TV2’s Popstars talentshow i 2002, genfødes i 2020, i et nyt kunstnernavn “Tvilling” - og har med det indgået én af de største internationale kontrakter for en dansk artist, i nyere tid.Fredag morgen var han på besøg hos Mads i ABC´Morn Til en snak om Projektet.
18/09/202022 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Hedegaard

HEDEGAARD trådte ind på den danske musikscene i start 10'erne ført an af sine remixes med bl.a. Snoop Dogg og 50 Cent. Med tiden, er han blevet et af de mest toneangivende og mest prisvindende producernavne i Danmark og har siddet bag knapperne på hitsingler fra Christopher, Medina, Clara, Benjamin Hav (Benal) og ikke mindst Lukas Graham. Nu er han klar med en ny single sammen med Conor Maynard og Katie Pearlman - nummeret hedder ”Alone With You” (tidl. ABC-Powerhit) Hedegaard var på besøg i Middagsradioen Med Emil til en snak om livet, musikken og marmite.
08/09/202010 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Karen Mukupa

13 år efter hendes død er der nu ny musik med Natasja. Det er hendes veninde sangerinden Karen Mukupa som har fået lavet sangen "I banken" færdig sammen med rapperen Tessa. Vi har snakket med Karen Mukupa om sangen og om dengang hun og Natasja startede i musikken. Du får også svaret på, om der er mere gemt Natasja materiale, og hvorfor det er Tessa, som også er med på sangen.
28/08/202013 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl var forbi ABC i anledning af debutalbummet "Unsolvable". Hvad gør man, når livet virker uløseligt? Hvad spiller Nicklas på sin PlayStation, når han ikke kan spille sommerkoncerter? Hør mere i denne ABC podcast samt en live udgave af sangen "Say it back".
24/08/202013 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Nathan Dawe

Nathan Dawe hitter stort i England med en af de største Youtube’ere KSI på ’Lighter’.Han var med på en telefon fra London hos Eftermiddagsradioen med Stefan.Det blev en hyggelig snak om KSI, at være Aston Villa fan samt store drømme.
20/08/20208 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Jubël

Den svenske duo Jubël har fået et kæmpehit med deres coverversion af "Dancing in The Moonlight". Hvorfor er det sket nu 2 år efter sange oprindelig blev udsendt, og hvem er de 2 herrer i gruppen, der også skriver musik til danske Martin Jensen..?
14/08/202011 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Icona Pop

De startede i 2012 med kæmpehittet "I love it" feat. Charli XCX, og siden da har den svenske duo Icona Pop tonsvis af glade svenske pophits. I 2020 har de været aktuelle sammen med Steve Aoki på "I love my friends" - og senest deres egen "Feels in my body".Jørn har snakket med gruppen - bl.a. om deres samarbejde med Justin Timberlake på Trolls soundtracket, om deres venskab igennem årene, deres forhold til Danmark - og tiden under corona.
12/08/202013 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Joel Corry

Den britiske DJ og producer Joel Corry fik et kæmpe gennembrud sidste år med ”Sorry”.Nu er han aktuel med ”Head & Heart”, som har han lavet sammen med MNEK,og sangen er blevet et instant kæmpehit med en førsteplads på den engelske hitliste.Stefan tog en snak med ham om: At købe vinyler som 13-årig, en hemmelig bucketlist og hans helt Arnold Schwarzenegger
11/08/202012 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Kesi

Der er få ting, der har defineret 10’ernes lyd som hitkongen, Kesi. Han står blandt andet bag kæmpesange som ’Mamacita’, ’Su Casa’, ’Kom over’, ’Følelsen’, og man føler, at listen kunne fortsætte ud i det uendelige. Det er svært at forestille sig en hitliste anno vores tid, der ikke er prydet af Kesis musik. Kesi var med på en telefon i Middagsradioen med Emil til en snak om Cykling, 10 års jubilæum og det ny album "BO4L".
31/07/20207 minutes 44 seconds
Episode Artwork

S1mba

Engelske S1mba har fået et kæmpe gennembrud med sangen "Rover". Sangen er en besked til dem, som pludselig vil være venner, når man har succes. Vi snakker om musikken, men også om bilen Ranger Rover - og lyrikken i engelske sangtekster, der ikke altid er til at forstå.
10/07/202010 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Emil Kruse

Emil Kruse er på vej albummet "side B", og første udspil er sangen "Uptown", der emmer af en old school vibe med surf guitarer. Stefan Julian har snakket med Emil om hans nye lyd, om udviklingen i dansk musik lige nu, og om at arbejde på musik med andre kunstnere.
06/07/20209 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Clara

Clara udsendte i foråret 2020 albummet "Growing up sucks" - og er aktuel med sangen "Girl like you". Hvordan har coronatiden påvirket Clara? Hvad er reaktionen på hendes sang om tiltrækning mellem 2 piger. Hvad sker lige der på hendes Instagram? Hør det hele - og meget mere her!
02/07/202020 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Lord Siva

Lord Siva er ude med ny single ”Solhverv”. Den er nyt ABC PowerHit.Fredag fik Stefan en snak med sangeren i Eftermiddagsradioen…
26/06/20208 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Drew Sycamore

Drew Sycamore var på besøg i ABC Morn' ifm hendes ny sang "Take it back". Hør hele interviewet her, hvor hun forklarer, hvorfor hun nu ikke "kun" er Drew - men Drew Sycamore. Men du kan også høre, hvordan Coronakrisen har fået Drew til at tænke kreativt - og så slutter vi af med en lækker akustisk udgave af "Take it back" live i ABC studiet.
25/06/202020 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Noah

Noah er ude med ny single ”Ensom Forevigt” som er en single der skulle godkendes af idolet Thomas Helmig.Tirsdag var han på besøg i Middagsradioen med Emil.
16/06/202010 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl er på få år blevet et af de store navne på den danske musikscene, og når sommeren er ovre kommer der et debutalbum fra den østjyske sanger. Som en lille teaser er han ude med en ny single ”In The Window Frame”.Tirsdag var han med på en telefon i Middagsradioen med Emil
16/06/202011 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure gæstede Stefan i Eftermiddagsradioen.Det blev hygget med snak om 2014, mumle sange og Anne og Lotte.
11/06/202011 minutes 47 seconds
Episode Artwork

KATO

Efter lidt stilhed på musikfronten og intet arbejde pga coronakrisen, så er KATO klar til at skyde gang i en fest igen. Både med drive-in koncerter og eksklusive privatkoncerter, men også med ny musik senere i 2020. Men der sker også spændende ting på hjemmefronten.Hør interviewet med KATO på besøg hos Jørn i ABC Morn'.
11/06/202016 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Christopher

Hvis ikke han er det største navn så høre han til i sup toppen af den danske musikscene, Christopher var med på en telefon i Eftermiddagsradioen hos Stefan i Torsdags.Snakken gik på den nye single ”Leap Of Faith”, Golf og selvfølgelig Corona pandemien.
28/05/202012 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Shade

For mange siger kunstnernavnet Shade ikke så meget, men det er et navn, du bestemt skal skrive dig bag øret. Han er en ung gut på 21 år, også er han direkte ud af Gassum.Han står bag denne her uges Powerhit med nummeret ”KøbenhavnerPige”.Fredag var Shade så på besøg hos Emil i Middagsradioen, for at vi kunne lære manden bag lidt bedre at kende.
22/05/20208 minutes 26 seconds
Episode Artwork

VIZE

Den tyske gruppe VIZE består af de 2 venner - produceren Vitaly og DJ’en Johannes.Gruppen har kun eksisteret i knap 2 år, men de har allerede haft flere store hits i Tyskland.Vi kender dem på ABC for hittet ”Stars” – og deres seneste ”Never let me down”.Jørn har snakket med Johannes fra de tyske hitmagere VIZE.
20/05/20206 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Kesi

Kesi er en af de største artister vi har her hjemme i Danmark og har er netop ude med ny single, som ovenikøbet er denne her uges powerhit.Tracket hedder ”Tilbage” og er lavet i samarbejde med Hennedub.Emil havde Kesi med på en telefon i Middagsradioen i Fredags og fik sig en snak med den danske stjerne om Corona hår, Arto og selvfølgelig den nye single.
15/05/202012 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Specktors

I sommeren 2020 havde Specktors og Djämes Braun planlagt en kæmpe sommer tour på landets festivaler. Derfor endte gutterne i studiet sammen igen, for at lave et fælles nummer ”HUS”,De kommer ikke ud og spille til sommer, men nyt album 4Life og ABC PowerHit ”HUS” er ude nu.Stefan har snakket med duoen Specktors.
08/05/20208 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Patrick Dorgan

Patrick Dorgan er tilbage med ny musik i 2020. Men hvorfor har han holdt "pause"? Hvordan er hans kærlighedserklæring til kvinden i sit liv med sangen "She cares" blevet taget imod derhjemme? Og hvordan har corona-krisen haft indflydelse på Patrick Dorgan og hans liv? Det kan du høre i denne podcast.
04/05/20209 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen

Fredag havde Emil, Martin Jensen med på en telefon i Middagsradioen.Martin Jensen er lige nu aktuel med Singlen ”I´m Just Feelin´ (Du Du Du)” som er den her uges ABC Powerhit
01/05/202011 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Topgunn

Fredags havde Emil, Topgunn med på en telefon i Middagsradioen.Topgunn er lige nu aktuel med albummet ”SAS” som indeholder den her uges powerhit ”No Skrub$”Snakken gik på corona lockdown, nyt album, en enten eller quiz og meget mere.
24/04/202013 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Christian Fuhlendorff

I 2021 vender Christian Fuhlendorff tilbage til klassisk stand-up med sit nye show "Det sjovt". Ingen sange, ingen udklædning, ingen scenografi - bare ham og en mikrofon. Jørn fra ABC Morn' har snakket med ham om det nye show, om det stadig er de samme ting, der er sjove i dag som dengang han startede, og om farhumor er sjovt.
06/04/20208 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Yakuza

Fredag middag havde Emil, Yakuza med på en telefon i Middagsradioen.Yakuza er lige nu aktuel med denneuges powerhit – ”Turnt Up!” og Emil fik en snak med Yakuza om corna lockdown, musikken og Roskilde Festival
03/04/202017 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Lord Siva

Fredag middag havde Emil, Lord Siva med på en telefon i Middagsradioen.Lord Siva er lige nu aktuel med Debut albummet ”Lys” og Emil fik en snak med Lord Siva om Albummet, Hjembyen Aalborg og selvfølgelig også Corona Virusen.
27/03/20209 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Emil Kruse

Fredag middag havde Emil, Emil Kruse med på en telefon i Middagsradioen.Emil Kruse er lige nu aktuel med den her uges powerhit ”lad det gå” og Emil fik en snak med Emil om Musik, Benjamin Hav og selvfølgelig også Corona Virusen.
20/03/20209 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Martin Jensen

Siden kæmpehittet "Solo dance" i 2016 har den danske DJ Martin Jensen rejst og spillet over hele jorden. Martin var på besøg hos Jørn & Kim i ABC Morn til en snak om alt fra klubliv til familieliv - og om at møde de store internationale popstjerner.
05/03/202013 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl var på besøg hos Jørn og Kim i ABC Morn'. Der blev snakket om musik, fans, Instagram og meget mere - og så spillede han en akustisk udgave af sin ny sang "There for you".
05/03/202015 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Askling

Torsdag var danske Askling på besøg hos Emil i Middagsradioen, Askling startede hendes karriere som helt ung med deltagelse i MGP og Voice Junior men nu er solo karrieren skudt i gang bl.a. med en optræden til sidste års ABC Beach Party og en masse gåpåmod.Snakken gik på ny musik, de sociale medier og ikke mindst hendes hund Max.
27/02/20206 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Calby

Han er vokset op med musik og sov i sin barnevogn bag Copenhagen Jazzhouse, når hans forældre optrådte. Så det med at blive musiker, lå ligesom i kortene for danske Calby. Men at få gang i en solokarriere har ikke været nemt. Hør om Calbys rejse med musikken, fra han var barn til i dag.
21/02/202014 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Joel Corry

Han er DJ, producer, personlig træner, har sin egen gymwear-tøjserie, og er også radiovært.Britiske Joel Corry er en mand med mange jern i ilden – og pt. et af de største nye navne i UK.Inden for det sidste år har han haft kæmpe succes med gennembrudsinglen ”Sorry”, og nu er han aktuel efterfølgeren ”Lonely”.Torsdag var han med på en telefon i Middagsradioen hos Emil:
20/02/202014 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Anne-Marie

Emil havde den britiske popstjerne Anne-Marie med på en telefon i Middagsradioen.Du kender hende fra hits som ”Ciao adios”, ”Friends”, ”2002” og senest ”Birthday” (tidl. PowerHit)
13/02/20207 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Christopher

Christopher besøgte Radio ABC til en snak med Jørn & Kim. Hør ham fortælle historien om sangen "Ghost", om hvordan det er at lave musikvideo med sin kone, om hans trang til spænding og action - og en længere passioneret diskussion om musik.
03/02/202025 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Clara

Sangerinden Clara var på besøg i ABC Morn' med Jørn & Kim. Hun fortalte bl.a. historien om hendes nye sang - og det at have et lidt højt temperament, og så gav hun en live udgave af "Thank me later".
03/02/202014 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Julie Bergan

Den norske sangerinde Julie Bergan var på besøg i ABC Morn' med Jørn & Kim. Det blev til en snak om det norske sprog, musikken - og ting vi måske ikke vidste om Julie Bergan + en live udgave af "Kiss somebody".
28/01/202015 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Mads Langer

Lyt med da Emil fra Middagsradioen fik besøg af Mads Langer. Det er et ret specielt interview da Mads blev 36 år, den dag han gæstede studiet - Emil havde en masse overraskelser til ham
21/01/20209 minutes 25 seconds