Winamp Logo
Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op Cover
Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op Profile

Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op

Dutch, Cultural, 2 seasons, 55 episodes, 2 days, 6 hours, 40 minutes
About
Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. In de podcast Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op bespreekt het duo de wereldproblematiek, problemen van de luisteraars maar ook hun eigen problemen. Ze geven hun week een cijfer en komen tot rust in Lies' rubriek over de natuur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Problemorama Deel 2

Een bonusaflevering, als cadeau voor tweede kerstdag. We gaan door met ons Problemorama, en lossen samen met onze inner circle van vrienden en familieleden allerlei luisteraarskwesties op.De zus van Aaf komt onder anderen voorbij, en Paulien Cornelisse schijnt haar licht over een sociaal dilemma op een veerpont. Ook: een schoonmoeder die wil kledingmatchen met haar schoondochter, een zus die de familie-app bombardeert met babyfoto’s, en een vrouw die dient als aanspreekpunt voor haar nurkse ogende man. Een prettige, probleemloze kerst gewenst!🎧 Geproduceerd door: Tonny Media.🍿 Kijk hier de aflevering op Youtube 🍊 Volg ons op Instagram 💸 Adverteren? [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/26/202339 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Meer dan een kluns

Nooit of met veel moeite leren autorijden, altijd met de naad van je trui aan de trapleuning blijven hangen, immer onder de blauwe plekken zitten en nare herinneringen aan trefbal koesteren: het zijn tekenen van dyspraxie. Aaf en Lies hebben er beiden veel last van, maar gelukkig bevinden ze in het gezelschap van diverse grote wereldsterren. Het oertype Ruud duikt weer op, net als de gynaecoloog en een heilsoldate, en het probleem komt van een luisteraar met podiumangst. De goeroe kwam tot ons via Netflix: het is een man van wie je niet zou verwachten dat hij zo’n topkarakter heeft, want daar is hij feitelijk gezien te knap voor.Ontvang nu 10% korting met de code AEL via www.mattsleeps.comGa naar Bamigo.com en gebruik de code LIES25 voor 25% korting op je eerste bestelling!Voor tips & tricks om met je mentale gezondheid aan de slag te gaan: ga naar Just.nl/mentaalJust wat je nodig hebt!Geproduceerd door: Tonny Media.Kijk hier de aflevering op Youtube Volg ons op Instagram Adverteren? [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/202355 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Welkom lieve luisteraars!

Vanaf zaterdag 6 mei is onze eerste aflevering te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. En die eerste aflevering is meteen episch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/22/202347 seconds