Winamp Logo
A4 Lyd Cover
A4 Lyd Profile

A4 Lyd

Danish, Finance, 1 seasons, 9 episodes, 2 hours 24 minutes
About
A4 Lyd giver plads til dybere fortællinger om, hvad der sker på vores arbejdsmarked og i vores samfund. Der er tid til indsigt, dialog og at lytte til, hvad folk fortæller. A4 Lyd udgives af medievirksomheden A4 Medier, der står bag A4arbejdsliv, A4 Arbejdsmiljø og A4 NU.
Episode Artwork

Fremtiden for Centrum-Venstre Afsnit 7 – Er der råd til velfærd i en Coronatid (07.09.20)

Tænketanken Cevea byder indenfor til endnu en gang ‘De Progressive Mødesteder’, en række af aftener, hvor Cevea samler markante stemmer, politikere og ledende folk i fagbevægelsen. Første aften blev afholdt den 3. september 2020. A4 Lyd var med. Aftenen var i Coronaens tegn, og emner blev diskuteret i lyset af den verdensomspændende pandemi. Hvordan sikrer man, at kampen mod Corona ikke går ud over klimaet og velværdskampen? I podcasten kan du først høre tidligere formand for FN’s Generalforsamling og Socialdemokratiet, Mogens Lykketoft, om hans plan for, hvordan man kan håndtere corona, klima på én og samme tid. Derefter inviterede vi beskæftigelsesordførerne for henholdsvist Radikale Venstre og SF, Samira Nawa og Karsten Hønge ind til en mini-debat. Hvordan ser SF og De Radikale forskelligt på løsningerne? Hvor kan de mødes? Og er der stadigt et egentligt Centrum-Venstre at snakke om? Sidst men ikke mindst inviterede vi arbejdsmarkedsforsker Søren Kaj Andersen i studiet til e
07/09/202056 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Regitze er fanget i Paris - afsnit 6

For tre uger siden lykkedes det endelig Regitze Kofoed Steffensen at undslippe sit "fængsel" i Paris, og siden har hun boet sammen med sin kæreste og hans familie i byen Melun. - Det har været rart at være sammen med mennesker igen. Men det har faktisk også været virkeligt trættende, siger hun.
25/05/20206 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Regitze er fanget i Paris - afsnit 5

Det er seks uger siden, Regitze Kofoed Steffensen sidst har set en ven eller kollega, og hun er så småt ved at vænne sig til at leve i isolation. Paris dufter af noget andet end bilos, og isolationen har også vist sig at have sine positive sider.
27/04/20208 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Regitze er fanget i Paris - afsnit 4

Regitze Kofoed Steffensen har nu været isoleret i en måned i sin lille lejlighed i Paris. - Det er enormt svært at holde fanen højt i forhold til at arbejde, siger hun. Det er ikke længere tilladt at løbe en tur og dyrke sport i dagtimerne, og gaderne omkring hende er derfor blevet endnu mere stille end før.- Aldrig har jeg set Paris så tom, siger hun
14/04/202012 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Fanget i Paris - lyddagbog afsnit 3

Regitze Kofoed Steffensen er alene i sin lejlighed i Paris på den fjerde uge, og isolationen begynder at sætte sine spor. - Det er virkelig en underlig følelse. Jeg panikker lidt nogle gange, når jeg tænker over, at der kan gå en måned mere, uden at jeg kan se nogen, siger hun.
08/04/20207 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Fanget i Paris - lyddagbog afsnit 2

Regitze Kofoed Steffensen er fortsat alene i sin 20 kvadratmeter lejlighed i Paris. Hun har hverken set eller talt med mennesker i virkeligheden i de seneste 12 dage. - Det kan jo godt gøre en lidt hudsulten, siger hun.
08/04/20206 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Fanget i Paris - lyddagbog afsnit 1

Det er karantænedag nummer otte, og Regitze Kofoed Steffensen bor og arbejder i Paris, hvor hun stort set er spærret inde i sin lille lejlighed døgnet rundt på grund af myndighedernes strenge coronavirus-restriktioner. Udenfor er gaderne tomme.
06/04/20204 minutes 2 seconds
Episode Artwork

A4 Indefra: En Redaktion i Karantæne (23.03.20)

A4 Medier er ligesom resten af Danmark og resten af verden ramt af Corona. Helt konkret er journalisterne blev sendt hjem og må arbejde hjemmefra. Men hvordan gør man egentlig det? Hvordan arbejder en nyhedsredaktion i disse Corona tider? Hvilke udfordringer står man overfor? Er der positive lysglimt at spore krisens mørke? Til at besvare disse spørgsmål har Thomas i dette afsnit ringet til journalist på A4 Medier Søren Dahl og ansvarshavende redaktør på A4 Medier Nicolai Kampmann. Vært og Producer: Thomas Nørskov Gæster: Søren Dahl og Nicolai Kampmann
23/03/202024 minutes 32 seconds
Episode Artwork

A4 Indefra: OK20-Forhandling i Skyggen af Corona (21.03.20)

I andet afsnit af A4 Indefra følger vi op på OK20-forhandlingerne. Thomas Nørskov har nok engang besøg af journalist på A4 Medier, Søren Dahl, der gør os alle lidt klogere. Hvor langt parterne kommet? Hvem mangler at forhandle færdig? Og hvad har Corona betydet for det endelige resultat? Corona-virussen har haft sit indtog i Danmark, og A4 Medier er ikke gået fri, så dette afsnit er optaget over en Skype-forbindelse. Vært og Producer: Thomas Nørskov Gæst: Søren Dahl Optaget: Fredag d. 20.03.20, Kl. 14.00
21/03/202018 minutes 54 seconds