Winamp Logo
730.no Cover
730.no Profile

730.no

Norwegian, Comedy, 1 season, 102 episodes, 4 days, 48 minutes
About
730.no (http://730.no/) er Norges største nettside for popkultur, og i denne podcasten skal vi møte dem vi skriver om og bli bedre kjent med menneskene bak overskriftene. 730 betyr crazy/sinnssykt og i podcasten skal vi finne ut hva som er 730-en i dem. Verten er Mathilde Ullum, Norges mest undervurderte skuespiller, også kjent som hun som ble ranet i Italia på TikTok. Programleder: Mathilde Ullum Klipp: Paul Jæger og Mathilde Ullum Fotograf: Ida Gøytil Musikk: Tommy Tee Redaktør: Janne Monsen Tveit Komersiell leder: Yasmine Massfih Ansvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Søstrene Talling

Gladjentene fra Bergen har balletak på podlytterne og har en av Norges mest populære podcaster akkurat nå! I denne episoden forteller Stina og Carina Talling om brudd, influencerkarrieren og hva som skal til for å få bedre selvtillit ♡ I tillegg avslutter episoden med et spørsmål fra selveste mamma Talling!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Carina og Stina sine TikTok-kontoer og Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/20241 hour, 18 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Julie Fiala

Det sertifiserte stjerneskuddet har på kort tid tatt influencerbransjen med storm og har allerede bemerket seg som Vixen Award-vinner og forbilde for mange! Julie Fiala forteller om hvordan TikTok-suksessen startet, ensomhet og en følelse av å være utenfor. ♡ I tillegg får vi høre om hvordan hun har jobbet for å få bedre selvtillit og om hudpleie-reisen hennes. ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Vixen Awards og Julie Fiala sin TikTok konto. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/20241 hour, 6 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Gabrielle

Fra X-Factor til 5 album! «5 Fine Frøkner»-sangeren er ukens gjest i 730.no og i denne episoden forteller hun om hvorfor hun lager musikk på norsk, sykdom i nær familie og ensomheten som noen ganger dukker opp ♡ I tillegg forteller Gabrielle om da hun ikke kom inn på Musikk, Dans og Drama, avslag tidlig i karrieren og at hun øver til intervjuer mens hun kjører bil. Noe de aller fleste kan relatere til! Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra NRK fra P3 Gull-sendingen 2020 og Lindmo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/20241 hour, 2 seconds
Episode Artwork

Frida Leonore

Dronningen av Russmass og "Day In My Life" har nettopp kommet hjem fra Hawaii! I denne episoden får vi høre alt om hvordan det går med studiet, avstandsforhold med kjæresten og hva planene er for fremtiden. TikTok-stjernen forteller også om hvordan hun har gått gjennom en livsstilsendring og hva som er den største forskjellen på USA og Norge hvis man vil på utveksling ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra VG Rampelys, TV2 Nyhetene og Frida Leonore sin TikTok Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/20241 hour, 5 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ari Bajgora

Fra å rappe i parken til å toppe hitlistene! Det sertifiserte stjerneskuddet er virkelig en vi skal følge med på videre, for gullgutten har tatt Norge med storm siden han var 11 år. I denne episoden av 730.no får vi høre den ville historien om hvordan han fikk varme opp for 6ix9ine som 13-åring, at han ble oppdaget av Jenny Skavlan den første gangen han rappet og om hvordan det går med kjærligheten ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra God Morgen Norge, TV2 Nyhetene og Ari Bajgora sin TikTok Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/202449 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Iselin Guttormsen

Hun skrev særemne om sexologiens utvikling og er nå Norges mest kjente sexolog! Iselin Guttormsen forteller om starten på karrieren, hvordan hun har nådd utrolige 15 millioner lyttere på podden, og hva det har kostet ♡ I tillegg får vi høre om hennes seksuelle fantasi og det dyreste hun har kjøpt (!!!)Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Isabella sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/20241 hour, 15 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Isabella Schack

Du har sikkert drømt deg bort i videoene hennes på TikTok, der hun har tatt følgerne sine med storm med hår og sminketips! Men når startet frisørdrømmen? Hvordan var oppveksten hennes? Og hva drømmer hun om videre? Dette er ting vi får vite i ukens episode av 730.no ♡ I tillegg får vi en overraskelse fra den ikoniske bestemoren hennes! På slutten av episoden svarer Bella på spørsmålene deres og gir sine beste hårtips fra salongen ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Isabella sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/20241 hour, 24 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Madeleine Pedersen

Hun var blant de første og største i blogg-Norge og du kjenner henne kanskje som Maddepadde ♡ Nå er Madeleine Pedersen i 730.no og forteller om det verste med å være influencer, hvorfor hun vil slette alle spor og hvordan det egentlig går med henne om dagen ♡ I tillegg får vi høre om hvordan ulykkesfuglen blir tilbudt enorme summer for dates, om dating i 2024 og om da hun ble ghostet på musikkfestival(!!!) Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Hørselshemmedes Landsforbund og Madeleine Pedersen sin YouTube-profil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202457 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Trygve Bennetsen

Han gikk viralt da han ble ranet på en Harry Styles konsert, og det som kunne vært den dagen han fikk sparken for å forlate merch-boden endte opp med å bli et springbrett til Vixen Awards. Årets største stjerneskudd, Trygve Bennetsen er i studio og forteller 730.no om hvordan det står til med datinglivet, studieplaner og sketchy historier fra Brasil-turen i høst ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra VGTV og Trygve Bennetsen sin TikTok-profil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/22/202449 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Lovise Lohne

Med over 1 million følgere har hun tatt Norge med storm som en av landets største influencere ♡ Lovise Lohne forteller om hvordan det var å bli gravid som 16-åring, føde under lock down, grov mobbing i tenårene og hvordan det er å få så mye ansvar i ung alder. I tillegg snakker Lovise om rykter rundt kjærlighetsbrudd og hva som skjer med husoppussing fremover ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Lovise Lohne sin TikTok og YouTube-profil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/15/202455 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Nico & Vinz

"Am I Wrong" var en kulturell reset. Den handler om muligheter, og det var nettopp DET de fikk. For ukens gjester tok over verden med denne låten, spilte foran daværende president Barack Obama og er i dag en av veldig få norske låter som har havnet på Billboard.♡ I denne episoden får vi høre om hvordan en av Norges største suksesshistorier var fra innsiden og hvorfor Nico & Vinz ser på låten som sin sugar daddy.Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Ellen Show, VGTV og Nico & Vinz sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/8/20241 hour, 12 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Chioma Anugweje

Norges første brune beauty influencer, blogger-queen og ikke minst 730 sin første ansatt, Chioma er ukens gjest ♡ Den eminente bloggeren og beautyguruen forteller om hvordan det hele begynte og hvordan et tilfeldig møte i en klesbutikk skulle forandre livet hennes for alltid! I tillegg forteller Chioma om hvordan det er å være mørk i en bransje som er preget av lite representasjon, lite fargeutvalg og hvordan det er å måtte kjempe hardere enn andre for plassen sin. Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra TV2 og Chioma sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/1/20241 hour, 22 minutes, 1 second
Episode Artwork

Nora Haukland

Hun har stått i en av Norgeshistoriens største mediestormer og gått gjennom sitt andre offentlige brudd på ett år. I denne episoden av 730.no får vi høre om hvordan den tunge tiden har vært ♡ I tillegg forteller altaværingen om en tøff ungdomstid preget av rus, utestenging og skilsmisse, og om hvordan det er å ta kontroll over narrativet igjen, med Kompani Lauritzen og ny podcast!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra NRK, TV2 og Se & Hør sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/20241 hour, 15 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Thomas Stenström

Han er nominert til flest priser til svenske Grammys, er aktuell med nytt album og arenaturné. Den svenske superstjernen slo gjennom med hiten "Slå mig hårt i ansiktet" og er nå en av Skandinavias største artister ♡ I denne episoden av 730.no forteller Thomas Stenström om den store suksessen, hvordan det er å spille for publikumet i hjembyen og at musikken er det eneste som gir han noe.Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra Thomas Stenström sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/18/202449 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

girl in red

Hun har jobbet med andre verdensstjerner som Billie Eilish og Taylor Swift, nå skal hun gi ut albumet "DOING IT AGAIN BABY"! Norges største artist, girl in red er i studio, og i denne episoden forteller den sertifiserte stjernen om hvordan det har vært å jobbe med album nummer to, forventningene og om ensomhet i oppveksten ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. StoklandLydklipp lånt fra NRK og girl in red sin TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/202449 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Emelie Hollow

Vi så henne for aller første gang i 2016 på the Stream og siden har hun skrevet låter for de største artistene i Norge og nå har hun tatt hele Norge med storm med Hver Gang Vi Møtes ♡ I denne episoden av 730.no forteller Emelie Hollow om hvordan hun ble headhuntet av de største talentprogrammene på TV, hvordan det er å endelig toppe hitlistene og hvilke populære låter INGEN vet at hun har skrevet. Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/4/20241 hour, 12 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Benjamin Ingrosso

Artist, låtskriver og skuespiller, Benjamin Ingrosso er blant Sveriges største artister og har akkurat sluppet en hit som gikk rett på #1 på Spotify. I denne episoden av 730.no forteller Benjamin Ingrosso om å vokse opp i rampelyset, imposter syndrome og den internasjonale satsingen. I tillegg får vi høre om hvordan det er å være 5. generasjons nepo baby og om arbeidsmoralen det fører med! ♡Air-up flasken kjøper du på http://air-up.com/ og rabattkoden er 730 for 10% ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/20241 hour, 8 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Q&A: Chris Abolade

BONUS! Chris Abolade svarer på alle spørsmål fra dere ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/202421 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Chris Abolade

Fra å være på turné med de største artistene til å stå på scenen selv ♡ Chris Abolade er gjest i ukens episode av 730.no og nå forteller Oslo-artisten om reisen fra å være bak kameralinsen, til å selv følge drømmen som artist. På veien har han tatt et oppgjør med seg selv, og det får vi høre mer om i denne episoden.Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/20241 hour, 1 minute, 53 seconds
Episode Artwork

Q&A Emma Steinbakken

Emma Steinbakken svarer på alt du lurer på ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/202425 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Emma Steinbakken

Visste du at Emma Steinbakken gikk fra Lillestrøm Musikkteater til en internasjonal artistkarriere på en grillfest i 2018? I denne episoden forteller «Not Gonna Cry»-sangeren om møtet som skulle endre livet hennes, hvem hun har blitt mest starstruck av og hvordan det er å være Norges mest streamede artist på Spotify ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/202456 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Tale Torjussen

I tillegg til å være blant Norges største TikTok-ere, er ukens gjest kjent som Amalie fra NRK-seriene Klassen og VGS. Visste du at NRK egentlig så etter gutter da Tale søkte om å få komme på audition? I denne episoden av 730.no forteller Tale Torjussen om hvordan det var å få rollen som skulle endre livet hennes. I tillegg får vi høre om da skuespilleren møtte sitt største forbilde og hvordan det har vært å gå gjennom et offentlig brudd ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/5/20241 hour, 5 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Victor Leksell

Til tross for at han slo gjennom i 2020 med låten «Svag» har han aldri gjestet en podcast før nå. I denne eksklusive episoden av 730.no forteller Victor Leksell om hvordan det er å ha Sveriges mest spilte låt på svensk, om kjæresten og hvordan det var å miste vennen sin, Einár bare 19 år gammel ♡ I tillegg får vi høre om den nye musikken og høre noe unreleased musikk.Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/202458 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Kamelen 2.0

Den aller første gjesten til å få sin andre soloepisode i 730.no er ingen ringere enn bergensrapperen, Kamelen. I denne episoden får vi høre om den nye musikken som krysser landegrenser, investeringer i eiendom og om kjæresten han har bygget hus med. I tillegg åpner Kamelen opp om hvordan han har hatt det etter at moren gikk bort i høst etter lang tids sykeleie ♥️ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/202456 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Q&A: Hkeem

Hkeem svarer på spørsmål fra dere ♡♡♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/202413 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hkeem

Livet hans endret seg totalt da han gikk ned på X-Ray og rappet for første gang til en beat han kjøpte for 250 spenn på YT ♡ Ikke lenge etter banket Fyfaen i alle høyttalere i hele landet. Og en stjerne var født! Nå plukker han ut andre stjerner hver lørdag i tillegg til å slippe ny musikk! Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/202452 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Q&A: Amalie Olsen

Amalie Olsen svarer på alle spørsmålene til lytterne ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/202423 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Amalie Olsen

Odelsjenta fra Revetal begynte med YouTube som tenåring, og har nå bygget opp en følgerbase på flere hundre tusen og blir ofte omtalt som et friskt pust i influenserbransjen ♡ I denne episoden av 730.no får vi høre om kjærlighetslivet til Amalie, krangling i oppveksten og oppdragelse av nettroll!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/202448 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Sigrid Bonde Tusvik

Ved siden av å ha ledet en hel haug av gjeve programmer, være blant Norges største komikere, ha et eget klesmerke, har hun også Norges mest kjente kjendis-vennegjeng! I denne episoden får vi høre masse BTS fra LOL: Den som ler sist, i tillegg får vi høre mer om den nye kjæresten, hva Sigrid tenker om å gå inn i politikken og om kjæresten skal flytte inn i generasjonsboligen på Nordstrand ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/25/20231 hour, 17 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Lille Caesar

Etter Norske Talenter har vi sett ham på suksess-serien VGS og på VG-Lista med et flygel i fyr og flammer ♡ Nå har Lille Caesar erobret Norge med hiten «Brenner». Helt i slutten av episoden får vi en EKSKLUSIV minikonsert med den nye låta, «Alene».Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202356 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Emma Gunnarsen

Livet henne snudde seg bokstavlig talt på hodet da storebrødrene Marcus og Martinus ble superstjerner over natten. Som 8-åring ga hun ut sin første låt og har aldri sett seg tilbake! Nå er million-artisten ukens gjest og kan fortelle om hvordan det er å kombinere ungdomsskolen med en artistkarriere ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202356 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Sofie Karlstad Q&A

Sofie Karlstad svarer på ALLE spørsmålene deres om forholdet sitt, ekser og beste minner i 2023 ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/202334 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Sofie Karlstad

Sofie Karlstad er aldri gjest i andres podcaster, bortsett fra sin egen. Det er derfor en stor ære at en av Norges største influencere og TV-stjerner gjester denne episoden av 730.no ♡ Vi får høre om forholdet, dårlige venner og hvordan det er å vokse opp i Mehamn, der bommen kan stenge alle inne i flere uker om vinteren og man må flytte 6 timer hjemmefra for å gå på skole.Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/20231 hour, 1 minute, 14 seconds
Episode Artwork

Snorre Klanderud

Snorre Klanderud aka Snorrepus er ukens gjest i 730.no og kommer med knusende nyheter for alle fans av Kontoret! Vi får høre om hvordan det var på Good Luck Guys, hvordan han møtte kjæresten og hva planene er fremover ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/20231 hour, 9 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Thea Sofie Loch Næss

Etter å ha fått sin første rolle som 9-åring, innså Thea Sofie Loch Næss at dette faktisk var noe folk jobbet med og spurte alle på filmsettet hva de tjente. Livet foran kamera ga mersmak og i dag er den talentfulle skuespilleren kjent for roller i store TV-serier og filmer. I denne episoden av 730.no forteller skuespilleren om #metoo og kroppspress i bransjen. I tillegg får vi høre om oppveksten på Nordstrand i Oslo og r-en som er dialekt (eller er det en talefeil?) ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/20231 hour, 10 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Q&A: Emilie Mehl

Justis- og beredskapsminister, Emilie Mehl er tilbake i podcasten og svarer på spørsmål fra lytterne ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202320 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Emilie Mehl

Justis- og beredskapsminister, Emilie Enger Mehl er gjest i denne eksklusive episoden av 730.no. Statsråden forteller om oppveksten i Ås, situasjonen i Gaza og om telefonen fra Statsministeren som skulle endre livet hennes totalt ♡ I tillegg svarer Mehl på spørsmålene deres i en helt egen Q&A som kommer ut på torsdag! Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/20231 hour, 4 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

DELARA

Hun har titalls millioner av streames, en skandinavisk hit og samarbeid med Alicia Keys. Nå er Amanda Delara klar for å slippe albumet Shahrazad. I denne episoden av 730.no får vi høre om Netflix-samarbeid, "Josefin" og skyggebanning på Instagram ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/202357 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Q&A Marcus & Martinus ENGLISH

Marcus and Martinus answer all your English questions ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/202311 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Q&A Marcus & Martinus

Svar på ALT du lurer på ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202347 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Marcus & Martinus

Skandinavias største pop-sensajoner er ukens gjester, og i denne EKSKLUSIVE episoden får vi høre om shady music business, da de gikk på veggen, og hvordan det er å vokse opp i mediene. I tillegg forteller Markus til 730.no om hvordan han ble sammen med sin Nora, og Martinus deler detaljer rundt sitt kjærlighetsliv ♡ PS: Q&A kommer på torsdag!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/20231 hour, 2 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Q&A Jonis Josef

Jonis svarer på ALT lytterne lurer på ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/202341 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Jonis Josef

Den fryktløse komikeren som donerer alt han tjener og ikke har økonomistyring for shit gikk på veggen i fjor og reiste til Afrika for å finne seg selv. I denne episoden av 730.no får vi masse BTS fra TV-bransjen, i tillegg forteller Jonis Josef om hva som skjedde da han utbrent og hvorfor det ble slutt med forloveden ♡ PS: Q&A kommer på torsdag!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/20231 hour, 15 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Annijor

Anniken Jørgensen er ukens gjest, og i denne episoden av 730.no får vi vite hvordan hun møtte forloveden, Theo og bryllupsplanene deres ♡ I tillegg får vi masse juicy BTS fra den nye Prime Video-serien, Girls of Oslo og hvilken internasjonal kjendis som har sklidd inn i DM-en hennes!Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/20231 hour, 12 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Aden Foyer

Etter 10 år i musikkbransjen har han endelig funnet stemmen sin og i denne episoden av 730.no snakker "Ballet Girl"-artisten om vennskapet til Tiësto og hvordan man "knekker koden" på TikTok ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/202347 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Mads Hansen

Han er en rockestjerne i influencerbransjen, en one hit wonder i musikkbransjen og skaper flere overskrifter enn mediehuset han jobber for! Nå er mensamedlemmet aktuell med nye sesonger av både Forræder og Ikke lov å le på hytta. I denne epiosden snakker Mads Hansen om sitt forhold til rettferdighet, Bernt Hulsker og om julekalenderen som samlet inn over 6 millioner kroner. I tillegg får vi masse behind the scenes fra Ikke lov å le på hytta ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/20231 hour, 32 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Q&A Astrid S

Astrid S svarer på ALT lytterne lurer på ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/202346 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Astrid S

Den globale popstjernen fra Rennebu er ukens gjest og i denne eksklusive episoden av 730.no forteller Astrid S om hvordan det var å slå gjennom som 16-åring, #metoo i Hollywood og dating. Vi får også vite hvorfor «Emotions»-sangeren tok en pause i 2018 og hva planene er fremover(!!!) ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/20231 hour, 25 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Jenny Gehrken

Hun vlogger om bruktkupp på TikTok, er dronnningen av badetreff og har balletak på sosiale medier. I denne episoden av 730.no snakker IT-girl, Jenny Gehrken om karrieren som markedsføringsguru, den nye kjæresten, Kasper Kristoffersen og badetreffet (sekten) Ungt Fellesskap ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202352 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hvordan blir man rik?

Get rich or die trying! Neida, penger er ikke alt, men her får du masse tips og triks fra kjendis-økonomen, Hallgeir Kvadsheim til hvordan du skal få mer ut av pengene dine nå som alt er så sinnsykt dyrt ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202359 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hallgeir Kvadsheim

Luksusfellens store stjerne, Hallvard Kvadsheim er ukens gjest! Etter 25 sesonger på skjermen har kjendis-økonomen plukket opp litt av hvert på veien og det deler han med oss i denne eksklusive episoden av 730.no ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/202342 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Sophie Elise

Hun er Norges mektigste mediekvinne og kunne bevise det den dagen hun holdt på å rive statskanalen og monarkiet samme dag. Nå har hun levd off the grid i Trondheim, spilt inn dokusåpe, skrevet bok og fått ny kjæreste! I denne eksklusive episoden av 730.no forteller Sophie Elise om da det omstridte bildet ble publisert og podcasten med Fetisha ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Nina HalvorsenKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/4/20231 hour, 22 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Vidar Villa

Norges mest joviale rebell har blitt svartelistet av VG-lista, spilt på landets største scener og millioner av streams i bagasjen ♡ I denne episoden av 730.no forteller Vidar Villa om hvordan han møtte kjæresten sin for første gang, om den nye låten, "Leve 1000 ganger" og hvordan han tjener flere titalls millioner på musikk, ferger og turnébussen! Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/28/202350 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Idunn og Sofie Vollan

De diskuterer menneskerettigheter på fest, jobber som modeller ved siden av fulltidsstudier og inspirerer en halv million følgere daglig med innholdet sitt på sosiale medier. Norges største IT-jenter er ukens gjester i 730.no, og i denne episoden får vi vite hva som skiller tvillingene fra hverandre og hvilke (store) kjendiser som har sklidd inn i DM-en deres ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/21/202357 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Morten Hegseth

Ukens gjest er journalist, forfatter, programleder, influencer, TV-personlighet og podcaster. Han gikk fra å skrive overskriftene til å skape de selv. Og selv etter 400 episoder med «Harm og Hegseth» har programleder, Mathilde Ullum en haug med spørsmål vi SKAL vi få svar på nå. Morten Hegseth kjenner alle kjendisene i Norge, har alltid mange spennende prosjekter på gang og elsker å prate, med andre ord en selvskreven gjest ♡ I denne episoden snakker vi om Siv Jensen, Sophie Elise og da han farget håret på doen på Coop som 10-åring lille julaften. Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/14/20231 hour, 20 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Staysman

Pengeproblemer, offentlig brudd og signerte peniser! Hvis man holder på rølpen lenge nok blir det cred, og det kan hele Norges Staysman skrive under på. I denne eksklusive episoden av 730.no forteller Staysman at han ikke er redd for å miste fans fordi han støtter det skeive miljøet, og retten til å få elske den man vil, men fordi han har sagt at han ikke lenger drikker før konsert ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/7/20231 hour, 22 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

HILLARI

Som 14-åring meldte hun seg på idol, nå tre år senere har hun en låt med Tshawe som var dommer. Det sertifiserte stjerneskuddet fra Filippinene imponerte Timbaland med EP-en, «How Is Your Soul?». Nå er musikken hennes ute, og hun har kommet til 730.no for å snakke om det! Hva skal til for å bli en stjerne? Hvor mange jobber bak i kulissene og er det skummelt å gå på en scene mange store artister har vært på før deg? ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine Massfih Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/31/202340 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

McMartii

16 måneder gammel ble Marti adoptert fra Manila på Fillipinene til Fredrikstad, og 19 år senere fikk Norge en ny stjerne. Den populære influenceren har absurde 180k følgere på sine kontoer og oppdaterer daglig med videoer om kjønnsidentitet, ensomhet og livet som er litt utenom det vanlige! ♡ I denne episoden av 730.no forteller Marti om oppveksten som var sterkt preget av mobbing, rettssaken mot mennene som overfalt henne på åpen gate og hvordan det er å bli kjent på internett i 2023.I denne episoden blir det beskrevet grov mobbing og alvorlige voldshendelser som kan virke triggende. Mental Helse Norge har en døgnåpen telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med, telefonnummeret er: 116 123. Du kan være anonym og de har taushetsplikt!! ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/24/202358 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Mikkel Christiansen

Heavy Metal og en interesse for gressplener er kanskje ikke det første du tenker på når du hører navnet Mikkel Christiansen aka Mio fra Broiler? Men i denne episoden blir vi bedre kjent med artisten, spesielt når han forteller om et spesielt besøk fra Åndenes Makt. Broiler-artisten åpner også opp om den nye kjæresten, penger på kontoen og flytteplaner i ukens episode av 730.no. ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/17/202359 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Larsiveli

Rappernes rapper får venner på samfunnstjeneste og gjør intervjuer fra rehab, nå har han byttet ut rusen med trening og mange timer i studio. Larsiveli er ukens gjest i 730.no, og deler tanker rundt kroppsdysfori, avhengighet og hvordan man bygger opp tilliten til barna. ♡Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/10/20231 hour, 9 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Selene og Angelika

De har for alvor gått viralt på TikTok, men dette er ikke fremmed for søstrene, Lie, da de var ute på Vine allerede i 2013. Nå har de i skrivende stund bikket 100.000 følgere og underholder det norske folk med videoer fra livet som er litt utenfor det normale. Vi møter Selene som nettopp ble ferdig utdannet journalist og søsteren hennes, Angelika som har Downs Syndrom og veldig snart fyller 18 år!! ♡ Programleder: Mathilde UllumProdusent: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/3/202355 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Ruben

Fra Bjarkøy til Beverly Hills! Ukens gjest har blitt invitert på møter med verdens største plateselskap og har en halv milliard streams på Spotify ♡ I denne episoden av 730.no snakker Ruben om å vokse opp på en øy med bare 400 innbyggere, og det å føle seg annerledes på grunn av legningen sin. I tillegg får vi høre om da han for alvor slo gjennom internasjonalt med låten «Walls», men på samme tid gikk gjennom sitt livs tyngste periode. Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/26/202337 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Martha Leivestad

Hvordan går man fra 350 følgere på Instagram til fast jobb i NRK og å bli «Hele Norges komiker»? Det svarer Martha Leivestad på i ukens episode av 730.no. Ukens gjest er kåret til Norges morsomste av 730 og har selvfølgelig med seg masse energi inn i studio! ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/19/202354 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Isah

Ukens gjest droppet ut av videregående to måneder før vitnemålsutdeling, ble kastet ut hjemmefra og flyttet til Oslo for å satse på musikk. To måneder senere kunne skolen drop-out fortelle alle at han skulle spille i Oslo Spektrum ♡ Spol ett par måneder fremover og vi ser han ta imot Spellemannspriser, P3 Gull og "Årets Stjerneskudd" på By:Larm. To dager etter stengte Norge ned. I denne episoden får vi høre om hvor farlig det er å føle at man er på toppen verden, om "imposter syndrome" og det nye albumet! Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/12/202359 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Ida Tolou

Ukens gjest gikk fra å være kirketjener til å dra på turné med en av verdens største artister på bare noen dager! Ida Tolou forteller i denne episoden om hvordan det er å reise til USA alene for å satse på musikkarrieren, hvilke store stjerner hun har møtt og hvordan hun ble kjent med Wyclef Jean ♡ Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/5/202343 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Matoma

Ved siden av å være en internasjonal hitmaskin har han vært dommer på The Voice, nå kan superstjernen fra Flisa feire 10 år som artist, og på den tiden har han mildt sagt gjort seg bemerket på topplistene ♡ I denne episoden av 730.no forteller Matoma om de villeste tingene som har gått ned i karrieren, og blant historiene får vi høre om den mest beryktede festivalen noen sinne. Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/29/20231 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Fröken Snusk

I tillegg til å være Sveriges svar på Hannah Montana, har hun satt musikkbransjen til söta bror på hodet! Fröken Snusk er ukens gjest, og ved siden av å være en av Sveriges desidert største artister er hun også forbildet til Zara Larsson. ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/202343 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Vinni

Den verdensvante ordsmeden er ukens gjest, og med seg i studio har han et splitter nytt album! Singelen på albumet, «Glorie» har allerede 28 millioner streames, så selv om denne episoden er spilt inn før albumet er sluppet kan vi lukte suksess på lang vei ♡ I denne episoden får vi høre om hvordan han møtte tvillingen sin, Tshawe Baqwa, om høye krav i oppveksten og hvorfor han flyttet til Bali.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/20231 hour, 6 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Sofia Tjelta

Ukens gjest i 730.no går i skuespillerforeldrenes fotspor og for tiden er hun aktuell med TV-serien "Delete Me", men kanskje har du allerede sett henne på Nationaltheaterets oppsetning av Rockeulven, dramaserien Rådebank eller Ida Tar Ansvar! I tillegg snakker Sofia Tjelta om Teaterhøgskolen, og at det er nettopp i denne klassen moren hennes gikk i da hun selv var gravid med Sofia ♡ Teknisk sett har gjesten vår kommet inn på Teaterhøgskolen to ganger!Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/202353 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Dagny

Popstjernen fra Nordens Paris er ukens gjest i studio og får æren av å møte en av sine største fans, vår programleder, Mathilde Ullum ♡ I denne episoden snakker hun om hvordan det var å jobbe med Katy Perry, å få platekontrakt i USA og ikke minst den nye singelen: «Heartbreak In The Making».Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/20231 hour, 18 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Helene Ekra

Med over 100k følgere kan Helene Ekra trygt kalle seg en av Norges største influencere, men det er ikke en tittel hun bærer med stolthet, for innerst inne ser Ekra på seg selv som kunstner. I tillegg til å være kreativ sjel har Ekra vært innlagt på rehabilitering for rusmisbruk som begynte etter diverse operasjoner som følge av en vektnedgang på over 70 kg. I denne episoden får vi høre om behandlingen på Manifestsenteret, OF-karrieren og forholdet til Jaden Smith ♡ Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/202354 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Kevin Lauren del 2

Visste du at Kevin Lauren aldri har sett Førstegangstjenesten? Eller hvorfor han ikke har rogalandsdialekt? Og hvem den mest kjente han har i DM-en er? Rapperen fra Sandnes har tatt turen til knivstikkernes by og i denne episoden blir vi mye bedre kjent med rapperen bak låtene «Loud Luxury», «Tante» og «Streetsa er helt GTA» ♡ Dette er del 2 av episoden med Kevin Lauren.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/20231 hour, 2 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Kevin Lauren del 1

Visste du at Kevin Lauren varmet opp for Karpe da han var 16? At det var politiet i Sandnes som ga han navnet, "Kevin fra 2 etasje"? Og at faren hans er bestevenn med Gert Ingebrigtsen? En broder fra trenches har kommet seg inn til Tigerstaden og i denne episoden blir vi mye bedre kjent med rapperen bak låtene "Loud Luxury", "Tante" og "Streetsa er helt GTA" ♡ Dette er del 1 av episoden med Kevin Lauren, del 2 kommer 18. april.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202358 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Selma Ibrahim

Programleder-Queen, Selma Ibrahim er ukens gjest i 730.no ♡ Ved siden av å lede programmer som Alle mot 1, Supernytt og MGP Jr, har programleder-stjernen også skrevet boken "Bare en venn" og spilt på VG-Lista med BlimE! sangen, "Den Ene". I denne episoden snakker Selma om ensomheten i oppveksten, det å ikke ha noen stor vennegjeng og prestasjonsangsten som har fulgt henne hele livet. I tillegg gir Ibrahim oss et lynkurs i programleder-skolen!Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/202346 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Carina Dahl

Hun er best på fest, jobber hardere enn de fleste og er med i Kompani Lauritzen på TV akkurat nå! Det er selvfølgelig artisten, Carina Dahl som er ukens gjest i podcasten ♡ I denne episoden snakker vi om cred vs. bygdefolket, Tigerstaden og hva som EGENTLIG skjer på Norges dyreste treningssenter, Studio Jobbsprek. I tillegg kan sangstjernen fortelle hvem den meste kjente hun har vært på date med er, og det er ikke hvem som helst.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/20231 hour, 13 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Tyr

Som 12-åring tvitret han, var en stolt belieber og gikk under artistnavnet: Wonder the Boy. Nå kjenner du han nok best som Tyr. I denne episoden blir vi bedre kjent med oppveksten til den verdensvante rapperen som aldri har vært på samme sted lenge. I tillegg får vi vite hva som skal til for å bli en god rapper og hva hardt arbeid EGENTLIG betyr ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/202344 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Mona Berntsen

Etter å ha bodd i LA i 12 år, er Mona Berntsen endelig hjemme i Norge igjen. Ved siden av å være på turné med Justin Bieber, har hun pusset opp et hus på FaceTime, og skrevet barnebok mellom slagene. Helt siden danseren fra Bekkestua vant «So You Think You Can Dance — Scandinavia», har hun hatt over 200 reisedager i året. Sånn blir det når man jobber med Justin Bieber, Justin Timberlake, Alicia Keys og Madonna. Nå er hun i studio for å fortelle om alt hun har opplevd, og det er ikke rent lite! ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/20231 hour, 22 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Linnéa Myhre

Sinnabloggeren fra Molde har laget teater, podkaster, bøker og TV. Nå har hun jaggu meg lært seg å sove om natten, og vi andre er sjanseløse! TV-serien, Søvnløs har hun laget sammen med kjæresten, Emil Gukild som hun skal gifte seg med til sommeren. Mer får ikke vi vite om det, men du får noen gode søvntips og noen ville BTS historier fra bloggingen back in the days og som brusblogger ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/202358 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Tonje Frigstad

Hele Norge falt pladask for de bløte konsonantene hennes på Farmen og ikke lenge etter finalen kunne hun hanke inn kremjobber på TV2 og PrimeVideo (og ikke minst kjekke friskikjørere). I denne episoden forteller Tonje om ting som gikk galt under innspillingen av "Good Luck Guys" i Thailand, hva som skal til for å komme videre i Farmen og hvordan hun ble sammen med Birk Ruud ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/202357 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Henrik Thodesen x Odd-Magnus Williamson

Jentene fra Helvete er ukens gjester i podcasten ♡ I tillegg til å snu humor-Norge på hodet er komikerne kjent fra "Torsdag Kveld Fra Nydalen", også aktuelle med ny film!! Thodesen og Williamson forteller om hvordan arbeidet med filmen har vært og at de faktisk ble ferdige med å filme for ÉN uke siden (!!!). Ryktene skal ha det til at den er dreven, dristig og dritfrekk. Viktige stikkord: Kostbare kostymer, platekontrakt og sexscene med 92 år gammel Aksel Hennie.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/20231 hour, 10 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Alessandra

Vinneren av MGP, Alessandra Mele er ukens gjest i podcasten! Queen Alessandra forteller om egenkjærlighet, toksiske kjærester og tanker rundt det å elske hun, han og hen. Hun åpner også opp om ungdomsårene i Italia der hun etter opprør med lærerne ble utvist fra skolen flere ganger og om hvordan dagene etter MGP-seieren har vært ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/202351 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Tommy Tee

Hva skjedde egentlig under hiphop-krigen på slutten av 90-tallet? Hvordan fikk Tommy Tee jobben på National Rap Show tilbake? Og hvem tisset på Christer Falck? Noe av dette vil du få svar på i disse 59 minuttene med Tommy Tee ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/202359 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

UG Plaza

Gabriel Doria har aldri drømt om å bli rapper, men da tilbudet om å teste studioet til Jon Ranes kom på bordet i 7. klasse takket han ja. Ti år senere har den populære rapgruppen UNDERGRUNN gått nr 1 på Spotify og solgt ut scener landet rundt. Plaza forteller i denne episoden om inspirasjonsreisen til hjemlandet til faren, billboards-ene i hovedstaden og soloalbumet som nettopp er sluppet ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKommersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/202357 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Kontoret med Oskar og Snorre

Lurer du på hvor mye Oskar Westerlin og Snorrepus tjener? Hva guttene fra Kontoret tenker om kanselleringskultur? Eller hvor mange Oskar Westerlin har ligget med siden han ble singel? Svarene finner du i denne episoden ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/24/20231 hour, 14 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Caroline Nitter

Hvordan i alle dager tok rampejenta fra nord hele Norge med storm på rekordtid? I denne episoden av 730.no blir vi bedre kjent med Caroline Nitter og oppveksten hennes i Tromsø. Influenceren åpner opp om det mye omtalte forholdet med Cristian Brennhovd som hun møtte på Ex on the Beach Afterski i 2021, og om hvordan det er å drive en OnlyFans-konto med kjæresten sin. ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/17/20231 hour, 3 seconds
Episode Artwork

Peder Elias

Det som er spesielt med ukens gjest, er at han er på forsiden av Rolling Stones, er kåret til årets artist og er på topplisten i Sør-Korea. Men hjemme i Norge er det ikke så mange som vet hvem han er. På matbutikken og gaten er det de eldre brødrene som blir gjenkjent. I denne episoden av 730.no forteller Norges svar på Hannah Montana om turen til Sør-Korea, der han ble bedre kjent med fansen, de største K-pop-stjernene og fikk spille på store festivalscener. ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/202345 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Emilie Voe Nereng

Som 13-åring tok Emilie Norge med storm med en hang up på isbiter, kreative hårsveiser og gjennomført videoklipping. Bak kallenavnet «Voe» oppnådde hun en voldsom popularitet, høyere inntekt enn foreldrene sine og 3,5 milioner lesere på bloggen i måneden. I denne episoden forteller Voe om da hun gikk på veggen som 14-åring og at det er noe hun angrer på i dag. Hun grubler på hvor hun ville vært om hun ikke kastet inn håndkleet, åpner opp om bruddet med samboeren og forteller om den nye kjæresten vi alle fikk bli kjent med gjennom "Johnny og Johanna". ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/3/202358 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Redaksjonsmøte - 2022 kåringer

Lurer du på hvem som er årets Baddie, Artigpetra og 730? Redaksjonen til 730.no samles i romjulen for en uhøytidelig kåring av året som har gått. ♡Gjester: Victoria Arnesen, Janne Monsen Tveit, Nina Halvorsen, Suzie Moslet og Arman IranpourProgramleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/27/202249 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Sigurd Fåkke Pult

Steinar Klouman Hallert og Eline Grødal fra suksesserien "Sigurd Fåkke Pult" gjester denne episoden av 730.no. Steinar og Eline deler historier fra oppveksten som de skammer seg litt over, men som mange kanskje kan kjenne seg igjen i? ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/202245 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Yosef og Bargee

I gangster-komedien fra østkanten i Oslo, inspirert av livet til Yosef Wolde-Mariam, møter vi godsnuten Bæbs, spilt av Filip Bargee Ramberg. Yosef og Bargee er ukens gjester i podcasten og prater om hva de har lært under innspillingen, hvordan det holdt på å gå galt for Bargee og hvilke Hollywood-stjerner Yosef ville castet til sesong 2. Vi får også vite hvem Yosef synes er den beste rapperen i kongeriket Norge og hvem som får Bargee i trøbbel ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/202243 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Torine

Torine ble født med en heroinavhengighet og måtte avruses som baby, mens faren satt i fengsel og moren fant Jesus. Torine vokste opp i en stor kontrast, med rus på den ene siden og sterk kristen tro på den andre. Som 16-åring ble hun kastet ut hjemmefra, og flyttet til Oslo alene. Veien videre gikk til Idol og Asia-turné med Alan Walker. Nå har hun sluppet EP-en sin, som et oppgjør med oppveksten, sosial kontroll og en Gud som ikke aksepterer alle. Torine åpner opp om autoritetsproblemer, Hollywood-stjerner i DM-en og sitt forhold til rus i dag. ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/20221 hour, 5 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hedvig Sophie

Den løse kanonen fra Oslo Vest tok hele Norge med storm, i dokusåpen «Alle Elsker David». Nå er sesong 3 på TV, men det som skulle være en lykkelig fremtid med familieforøkelse og en jorden-rundt-reise, endte dessverre med et brudd. I denne episoden åpner Hedvig opp om ADHD, bruddet og kjærligheten. ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202257 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Capow x 2G

Etter å ha blitt kjent med hverandre via Snapchat dro Capow (født i 08) og 2G (født i 10) i studio og smalt opp bangeren "31 Etasje" etterfulgt av "Sør-Afrika" som ble sommerens store smash. Nå er de gjester i podcast for aller første gang og kaster glans over 730.no med freestyle-rap, suksessen, hatere/slanger og hvem av dem som er mest sannsynlig til å melde seg på reality ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/202229 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Emma Ellingsen

Som barn ville Emma Ellingsen bli kjendis eller spion, i dag er hun modell, influencer, programleder, gründer, prisvinner og aktivist. Helt siden Emma var med i dokumentarserien «Født i feil kropp», har influenceren kjempet for transrettigheter og vært åpen om prosessen sin. I denne episoden møter vi en ærlig og åpen Emma, som gir oss et eksklusivt innblikk i oppveksten på Barne- og Ungdomspsykiatriske avdeling, hatkommentarer og hvordan datinglivet er etter en kjønnskorrigerende operasjon ♡Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202258 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Victoria Nadine

Victoria Nadine startet med musikken hjemme på stuegulvet i Skien og så seg aldri tilbake. Hun gikk kjapt fra konserter med Frelsesarmeen til en solid fjerdeplass i Idol, før det virkelig braket løs med «Be Okay». Gjennombruddet hennes streamet til platina og sikret henne en kontrakt med Universal Music i Norge og Tyskland. Nylig slapp hun «Nerve» som gikk rett inn på 6. plass på Spotify. Ved siden av å toppe hitlistene har hun også fått ny kjæreste ♡  Victoria Nadine forteller 730.no om hvor fantastisk det er å være sammen med Kygo, hvordan de møttes og den spesielle hendelsen som gjorde at de ble kjærester.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/8/20221 hour, 11 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Kamelen

Kamelen har impulskontrollen til en 5-åring og historiene til en 100-åring ♡ Bergen-rapperen har gjort og opplevd mer enn de fleste, og i denne episoden forteller han 730.no blant annet om fengselsoppholdet, sønnen sin, fobien sin, plateselskapet og hvordan han startet karrieren.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Paul Jæger og Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202247 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Juliane Snekkestad

Pressen skriver om henne bare hun trekker inn pusten for Juliane Snekkestad har jobbet som modell halve livet, spist søndagsmiddager på slottet og jobbet med Kylie Jenner. Innerst i sirkelen til Tønsberg-modellen er det flere som lekker historier til media, spesielt etter bruddet med Marius Borg Høiby og Juliane forteller om at det er vanskelig å vite hvem man skal stole på.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Paul Jæger og Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/202242 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ramón

Ramón var redd for å dø før han ble kjent og bestemte seg for å skrive på norsk for å få prosessen til å gå litt fortere. Ett år senere satte han Spotify-rekord med "Ok, Jeg Lover" og nå er han i studioet til 730.no for å dele historier og røpe bransjehemmeligheter <3Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/20221 hour, 4 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Adrian Sellevoll

I denne episoden får vi bli kjent med en sårbar versjon av Adrian som aller helst vil være i rom med mange mennesker, så han slipper å høre stemmene i hodet. Lenge har han vært på topp, der han har gjort seg bemerket på reality-TV, med musikken sin eller da han gikk for store motehus som Giorgio Armani. Nå kjenner han på en misunnelse overfor andre artister som gjør det bedre enn han, til tross for at han synes musikken sin aldri har vært bedre selv. Vi får høre om oppveksten hans og hva som er 730-en i han. Hvis du sliter eller kjenner noen som gjør det, er Mental Helse sin hjelpetelefon døgnåpen og du kan nå dem anonymt på: 116 123Programleder: Mathilde UllumKlipp: Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/20221 hour, 3 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ulrikke Falch

Ulrikke Falch har aldri drømt om å bli kjent, men har alltid sett for seg å oppleve sukesess. Hun trengte ikke å bli eldre enn 18 før hun ble en verdenskjent skuespiller for rollen som Vilde i SKAM. Hun fikk raskt en stor plattform på sosiale medier som medførte en stor ansvarsfølelse, og valgte derfor å bruke stemmen sin i kampen for likestilling. Etter en rekordsending for Debatten på NRK fikk hun mye kritikk og valgte senere å trekke seg tilbake. I denne episoden får vi vite hvordan det var, hva hun har gjort og hva planen er videre - den kommer til å overraske deg!Programleder: Mathilde UllumKlipp: Paul Jæger og Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/202246 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

David Mokel

Norges kuleste gutt, David Mokel, endte like ofte opp på rektors kontor som han fikk klassen til å le. Han synes det var mer interessant å få reaksjoner fra lærerne på Steinerskolen i Asker enn å følge undervisningen. Men det som en gang var hans russiske mors store frustrasjon, ble til slutt hans sterkeste kort, når han senere skulle erobre topplistene på Spotify og TikTok.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Paul Jæger og Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/20221 hour, 2 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

730.no Teaser

730.no er Norges største nettside for popkultur, og i denne podcasten skal vi møte dem vi skriver om og bli bedre kjent med menneskene bak overskriftene. 730 betyr crazy/sinnssykt og i podcasten skal vi finne ut hva som er 730-en i dem. Verten er Mathilde Ullum, Norges mest undervurderte skuespiller, også kjent som hun som ble ranet i Italia på TikTok.Programleder: Mathilde UllumKlipp: Paul Jæger og Mathilde UllumMusikk: Tommy TeeRedaktør: Janne Monsen TveitKomersiell leder: Yasmine MassfihAnsvarlig utgiver: Gisle G. Stokland Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/202227 seconds