Winamp Logo
2020 door de ogen van... Cover
2020 door de ogen van... Profile

2020 door de ogen van...

Dutch, News, 1 season, 4 episodes, 3 hours, 31 minutes
About
De coronapandemie tekent 2020, maar er gebeurde veel meer. Tijd voor reflectie. Kamran Ullah blikt met Telegraafcolumnisten terug in de podcastserie ‘2020 door de ogen van…’
Episode Artwork

Kitty Herweijer – complotdenkers en het geld van de millennials

De coronapandemie tekent 2020, maar er gebeurde veel meer. Tijd voor reflectie. Kamran Ullah blikt met Telegraafcolumnisten terug in de podcastserie ‘2020 door de ogen van…’ In de ogen van Kitty Herweijer was het een jaar waarin de kloof tussen arm en rijk groter werd. Een jaar waarin ‘boomers’ de problemen van ‘snowflakes’ niet serieus namen. En een jaar waarin (semi) bekende Nederlanders flirtten met complottheorieën. Herweijer waarschuwt met name voor de zogenaamd ‘liefdevolle’ berichten van influencers als Doutzen Kroes.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/25/202048 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Afshin Ellian - de wereldoorlog die nooit kwam #WWIII

Even leek 2020 het jaar van een nieuwe wereldoorlog te worden. Na de dood van terreurleider Soleimani begin januari liep de spanning tussen de Verenigde Staten en Iran op. De hashtag #WWIII was zelfs trending op Twitter. Maar ook het vredesakkoord in het Midden-Oosten tekent 2020. Hoogleraar Afshin Ellian was erdoor ontroerd. In een speciale eindejaars-podcast blikt de Telegraafcolumnist terug met Kamran Ullah. Tijd voor reflectie. Dit is ‘2020 door de ogen van Afshin Ellian’.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/24/202057 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Marianne Zwagerman – Ik laat mij niet regeren door angst

De coronapandemie tekent 2020, maar er gebeurde veel meer. Tijd voor reflectie. Kamran Ullah blikt met Telegraafcolumnisten terug in de podcastserie ‘2020 door de ogen van…’ In de ogen van opiniemaker Marianne Zwagerman zijn we dit jaar zonder al te veel morren een grens over gegaan. De overheid bepaalt wat wij mogen kopen. Geen panty bij de Hema, wel een joint. Niet naar de sportschool, wel naar de slijter.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/23/202051 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Roderick Veelo – Rechtse partijen gaan ten onder aan ego's

Was dit een jaar om snel te vergeten of juist één om in te lijsten? Kamran Ullah blikt met Telegraafcolumnisten terug in de podcastserie ‘2020 door de ogen van…’ In deze eerste aflevering: Roderick Veelo. Een van de columnisten die zo nu en dan positief is over Donald Trump, ‘ook al is het een hork’. Een gesprek over het gevecht tussen de Amerikaanse president en de media, en het zinkende schip van Thierry Baudet.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/22/202054 minutes, 56 seconds