Winamp Logo
100% онлайн | СуперХостинг.БГ Cover
100% онлайн | СуперХостинг.БГ Profile

100% онлайн | СуперХостинг.БГ

Bulgarian, Finance, 1 season, 46 episodes, 10 hours, 32 minutes
About
Podcast by 100% онлайн | СуперХостинг.БГ
Episode Artwork

Защо онлайн магазинът ми не продава? 4 стъпки към успешен онлайн бизнес

Как да накарам онлайн магазинът ми да започне да продава? Защо сайтът ми няма посещения? Нали вече имам хостинг, какво още е нужно, за да носи онлайн бизнесът ми приходи? Тези и подобни въпроси често получаваме от наши клиенти. Вероятно и Вие сте ги задавали или продължавате да си ги задавате. В тази аудио статия даваме отговори, с чиято помощ да тръгнете по-уверено по пътя на успеха.
12/14/202212 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

7 домейн идеи за успешна Black Friday кампания

В периода на празнични намаления и примамливо ниски цени всеки търговец търси най-добрия начин да събуди интереса у клиентите си и да реализира мечтаните продажби. Ние се включваме с една идея – оформяне на кампанийна лендинг страница с оферти. Направили сме малка селекция на най-подходящите домейн разширения, които бихте могли да използвате за Вашата страница, посветена на празничния сезон. Запознайте се с тях в аудио статията. Приятно слушане!
11/22/20226 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Готови сте с изграждането на онлайн магазина си? А какво следва после?

Изграждането на онлайн магазин е началната точка по пътя към развитието на един бизнес. За да го направите успешен, популярен и разпознаваем обаче, следва да продължите пътуването си и да разберете къде може да Ви отведе. Научете какво предстои след направата на сайта в аудио статията. Приятно слушане!
11/16/20227 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

13 елемента на продаващия онлайн магазин

Споделяме всички важни елементи, на които си заслужава да обърнете внимание. Потенциалните Ви клиенти ги забелязват и това повлиява решението им за покупка. Затова бъдете в крак с тенденциите! Приятно слушане!
11/4/202215 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Имам онлайн магазин, но нямам поръчки. Защо?

Едно от нещата, които отличават успешните от неуспешните онлайн търговци, е точно способността да локализират даден проблем, да го анализират и да намерят решение. Научете какви могат да са възможните причини за липсата на поръчки във Вашия онлайн магазин. Приятно слушане!
10/28/202211 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

5+1 предизвикателства пред бизнесите през 2022

Възможностите да работим за себе си са безкрайни, още повече когато разполагаме с точните ресурси, умеем да ги използваме правилно и имаме смелостта да превърнем идеята си в реалност. Но ако неизвестността от новото начинание Ви спира да стартирате мечтания бизнес, елиминирайте вероятността от провал, като се запознаете с основните предизвикателства пред всеки предприемач. Приятно слушане!
10/18/20229 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Как да направите своята бранд идентичност впечатляваща за потребителите?

Подготвихме за Вас някои основни елемента и въпроси, чиито отговори ще Ви помогнат да създадете лесно възприемчива, положителна и дългосрочно работеща във Ваша полза бранд идентичност. Приятно слушане!
10/14/202214 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

4 подхода за безупречно клиентско обслужване

В това аудио ще Ви дадем някои практични начина да подобрите своето клиентско обслужване, така че да получите заслужено мястото си на пазара до големите играчи в онлайн търговията и да завоювате лоялни клиенти. Приятно слушане!
10/4/202210 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Качествен ли е трафикът към сайта ми и как да го подобря?

Добрата връзка между страниците с вътрешни и външни линкове помага за генерирането на повече посещения, а интуитивната навигация ще задържи потребителя за по-дълго в сайта. Достатъчно ли е да знаем това? В това аудио ще Ви разкажем за различните начини за анализ на поведението на потребителите. Ще се запитаме откъде идват и от коя страница напускат, както и още детайли, на които да обърнете внимание, ако искате да подобрите цялостното преживяване на Вашите клиенти, читатели или почитатели онлайн. Чуйте цялото аудио още сега. Приятно слушане!
9/30/20228 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

7 идеи за повече трафик към Вашия онлайн магазин

Всеки нов онлайн магазин има нужда от популяризиране и повече трафик. От своя страна, всеки нов посетител може да бъде Ваш потенциален клиент. Възможността за ръст в продажбите е неразделно свързана с ръста в посещенията на Вашия онлайн магазин. Какви са начините да повишите трафика към сайта си? Предлагаме Ви няколко идеи за постигане на по-добри резултати. Чуйте ги в аудиото!
9/13/20229 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

25 тактики за генериране на трафик към Вашия уебсайт

Чудите се как да генерирате повече трафик към Вашия уебсайт? Чувствате, че сте претоварени с информация и не знаете кой метод работи и кой не? Ние сме тук, за да Ви помогнем. Чуйте кои са онези 25 доказани тактики за привличане на трафик към Вашия сайт, които със сигурност ще са Ви от полза. Приятно слушане!
8/17/202220 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

3 инструмента на Google за представянето на Вашия WordPress сайт

Как се представя сайтът в търсачката, по какви ключови думи и на какви позиции в резултатите се показват страниците му, колко пъти посетителите са кликнали върху тях, как се зарежда сайта за мобилните му посетители и много други важни данни и статистики можете да получите от Google инструментите Google Search Console, Google Analytics и PageSpeed Insights. Научете детайлите в статията!
8/9/202216 minutes
Episode Artwork

Oнлайн магазин? Направете първата стъпка

Искате да имате онлайн магазин и може би вече анализирате възможностите? Ако отговорът е положителен, разберете кои са първите стъпки, през които да преминете, за да изградите успешен онлайн бизнес. Приятно слушане!
8/3/20229 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

20 бизнес идеи, които да стартирате през 2023

Въпреки предизвикателствата и отговорностите, които носи със себе си стартирането на един бизнес, тази стъпка може да се окаже най-доброто Ви решение и най-правилната Ви инвестиция. Независимо от предишния опит и професионални умения, които сте натрупали през времето, започването на бизнес не е толкова трудно начинание. Стига да се впуснете в него с точната идея. Разберете повече в аудио статията ни. Приятно слушане!
7/27/202213 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

7+1 мита за SaaS услугите

Software-as-a-Service технологията неведнъж е била обект на интерес за нас. За много хора тя е изпълнена с десетки неизвестни, прави я несигурна в очите на потребители и разработчици, остава си една голяма загадка. Нека преди всичко припомним какво представлява тя и с какво е по-различна от хостинг услугата например. Разказваме в статията! Приятно слушане.
7/12/202212 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

7 идеи за съдържание в подкрепа на Вашия бизнес

Най-достъпният възможен начин да бъдете забележими от потребителите е с помощта на маркетинга чрез съдържание. Колкото повече време отделите на съдържанието, толкова повече дивиденти ще спечелите от него в дългосрочен план. Разберете повече в аудио материала ни. Приятно слушане!
7/5/202212 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

13 съвета за маркетинг и реклама

SEO и реклама. Признайте си, че това е най-предизвикателната част от дигиталното присъствие. За да се впуснете в нея обаче, Ви е нужен сайт. В аудио материала ни ще Ви разкажем какво е нужно да предприемете за пълноценно позициониране и подобряване на Вашето SEO. Приятно слушане!
6/28/202220 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

Вероятно неведнъж сте се чудили дали не можете да превърнете любимите часове, прекарани в градинарство, в източник на средства. Или пък как полетите с парапланер, в които инвестирате толкова време, усилия и финанси, да започнат да се изплащат? А може би вече имате малък семеен бизнес, който функционира успешно във Вашия град, но сякаш нещо му липсва… Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Ние Ви даваме поне 6 причини защо Вашият малък бизнес се нуждае от силно присъствие в интернет.
6/21/20229 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо, което разработват, за да се отделят от офисната работа. За други обаче сайтът се превръща в една трудна дилема: Да бъде или да не бъде? Е, ние казваме да бъде. Не само защото пазим място за Вашия бъдещ сайт, но защото всеки ден наблюдаваме ползите от дигиталното присъствие за всеки стартиращ бизнес. Научете кои са основните фактори, които подтикват един фрийлансър да изгради свой собствен сайт, в нашата аудио статия. Приятно слушане!
6/14/20227 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

Побързахме да спретнем checklist с най-популярните грешки в процеса на създаване на дигитално портфолио, за да не попаднете в капана на мискомуникацията и объркването. Защото последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект. За щастие, всяка една от грешките е поправима, но въпреки това Ви препоръчваме да сверите аction плана си със следващите точки. Така ще си спестите ненужни главоболия и куп допълнителни разходи, предизвикани заради невнимание.
6/7/202215 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

11 мита за онлайн присъствието

Време е да разбием няколко мита, с които се сблъскваме ежедневно. Темата е: онлайн присъствие – от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Чуйте какви твърдения витаят из дигиталното пространство, кои от тях са верни и кои не. Приятно слушане!
5/31/202216 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

Сайтът дава възможност на потенциални и настоящи клиенти да поддържат контакт с Вас 24/7. Чрез него Вашият бизнес става достъпен по всяко време на деня и от всяка точка на света. Освен това улеснявате потребителите да споделят с приятели и познати дигиталното Ви представяне. Нека заедно да разберем кои са моментите, подсказващи Ви, че е време да си направите сайт!
5/24/20227 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Дигитално портфолио в 10 лесни стъпки

Изграждането на дигитално портфолио е модерният начин да направите обобщение на постиженията си в работен план и да си припомните защо сте толкова ценен за бизнеса. То не е просто файл, в който правите подробно описание на етапите във Вашата кариера, а прекрасна възможност да изразите своята идентичност и да се представите в най-добрата си светлина пред бъдещите си партньори, работодатели, а защо не и клиенти.
5/17/202214 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Бизнесът днес: Как да се адаптираме онлайн?

Безспорно днес сме изправени пред предизвикателство, налагащо бърза адаптация към постоянните промени. Всяка трудност обаче е нова възможност! Възможност за нови хоризонти в лицето на онлайн присъствието. Затова и ние сме насреща – готови да окажем подкрепа на всеки бизнес, който иска да разгърне потенциала си онлайн.
5/10/202213 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

Много хора в началото на всяка година си дават гръмки обещания за промяна в личен и професионален аспект. Чували сме безброй шеги… или истини, че тези обещания не сработват. Затова запомнете, че плановете представляват конкретни, постижими и измерими действия и че дори… mалките планове имат по-голяма сила от големите обещания. Предлагаме Ви няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните процеса по бизнес планиране и с които ще си гарантирате по-голям успех и ефективност.
5/3/202211 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Даваме Ви малко практически съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн пространството със собствен сайт. Научете колко лесно, бързо и интуитивно бихте могли съвсем сами да изградите Вашия първи фирмен сайт и как бихте могли да разгърнете потенциала на бизнес идеята си. Приятно слушане!
4/26/202211 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Как да изберете уникално име на фирма? [наръчник]

Предварителното начертаване на стратегия и план, ще Ви помогне да погледнете на процеса по създаване на име много по-глобално и ще имате много повече увереност и яснота. Чуйте всички препоръки в аудио статията ни. Приятно слушане!
4/19/202221 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

В последните години домейнът .EU се утвърди като един от най-разпознаваемите Top Level домейни. Той е официалният Top Level домейн на Европейския съюз, което с лекота печели доверието на посетителите на Вашия сайт. Все пак посетителите са тези, които ще носят популярност, печалба и развитие на Вашия сайт, а един от ключовете към тях е добрият имидж.
4/12/20226 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Периодът на Черния петък и последващите празнични промоции обаче съвсем не са финалната права на Вашите усилия да постигнете целите си. Каква ще бъде ползата от цялото старание и вложената инвестиция да привлечете нови посетители на Вашия сайт, ако нямате готов план как да ги задържите след това? Липсата на стратегия в този аспект би била равнозначна на провал, защото не можете да им предложите стимул, който да ги накара да останат Ваши клиенти.
12/3/202113 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Предстои да Ви разкрием някои добри практики от маркетинг планирането на промо кампания за Черния петък. С начертаването на комуникационна стратегия преди голямото шопинг събитие ще си гарантирате повече успешни продажби и постигнати цели. Приятно слушане!
11/19/202120 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

Черният петък изглежда все по-изкушаващо събитие с всяка изминала година както за потребителите, така и за търговците. Много бизнеси тепърва се сблъскват с всички процеси и тънкости около организацията на големия ден, докато за други тя се случва гладко, защото вече е проверена и изпипана до последния детайл. Чуйте цялата ни блог статия, за да разберете какво е нужно да направите, ако използвате Shopiko за основа на Вашия онлайн магазин.
11/15/202115 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Поднасяме Ви втората част от поредицата статии, посветени на предстоящия Черен петък. В нея се обръщаме специално към собствениците на WooCommerce онлайн магазини или тези, които планират да се преместят на тази платформа в бъдеще. Приятно слушане!
10/29/202115 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или...

В следващите минути ще Ви отведем по стъпките на добрата подготовка за най-черния петък в годината. В случай че имате свой сайт или онлайн магазин, не пропускайте да разберете какво Ви е нужно, за да увенчаете предстоящата си кампания за Black Friday с успех. Приятно слушане!
10/21/202127 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си (+Препоръки)

Предстои да маркираме някои от основните причини за липсата на поръчки в един онлайн магазин. В случай че вече развивате собствен бизнес в дигиталното пространство, тази статия ще Ви помогне в търсенето на подводни камъни, които възпрепятстват Вашия успех. Приятно слушане!
8/13/202114 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Научете повече за един от задължителните елементи на всяко онлайн присъствие чрез сайт, а именно SSL/TLS сертификатът. В тази статия ще Ви разкажем защо този елемент е синоним на доверие, надеждност и защитена среда в уеб. Приятно слушане!
8/13/202114 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Какво е CMS (Content Management System)?

Съвсем краткият отговор на този въпрос е, че CMS е един от начините да си имате сайт. Ако сега планирате да стартирате своя първи уеб сайт и сте на етап „искам да имам сайт, но не знам откъде да започна„ , почти сигурно е, че сте чували за CMS. Затова нека го разсеем и обясним. Приятно слушане!
5/21/202119 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

SaaS услугата Ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет. Платформата покрива широк спектър от функционалности за максимална производителност на магазина. Какви са те и как да ги използвате, за да развиете бизнеса си, ще научите в аудио статията!
5/21/20218 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още? Споделяме с Вас 9 безценни тактики за успешна регистрация на името, което искате. Научете кои са те!
5/21/202117 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

Ако първата Ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но се радват на многобройни посетители. Нека видим какво ги прави атрактивни!
5/21/20217 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

Ако създавате съдържание и се питате как да го популяризирате, за да достигне до правилната аудитория, чуйте нашите ценни практически съвети. Те ще Ви бъдат от полза при планирането на маркетинг стратегията за Вашия личен или фирмен блог. Приятно слушане!
4/2/202112 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Искам сайт, но не знам откъде да започна

Ако искате сайт, но се чувствате объркани и не знаете откъде да започнете, не се притеснявайте! Това е напълно нормално, преди да стартирате своето онлайн прикючение! В следващите минути заедно ще разгледаме първите стъпки, през които трябва всеки да мине, за да изгради своя сайт. Те ще ни помогнат да се ориентираме в целия процес. В края на статията ще се чувствате много по-уверени и готови да вземете информирано решение за всичко свързано с Вашия бъдеш сайт. Приятно слушане!
3/15/202120 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

8 стъпки за изграждане на продаващ онлайн магазин

В това аудио ще Ви запознаем с ключовите стъпки при създаването на онлайн магазин с платформата Shopiko. Този материал е подходящ за всички Вас, които искате да се развивате в сферата на онлайн търговията и търсите лесен начин да стартирате онлайн без голяма инвестиция. Приятно слушане!
3/11/202116 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

3 стъпки за пълноценно бизнес онлайн присъствие (органично)

Предстои да Ви разкажем как да се позиционирате онлайн пълноценно, когато стартирате своето дигитално присъствие. Тази информация е полезна за всеки бизнес, независимо дали тепърва навлиза в света на уеб, или вече е направил своите първи стъпки. Приятно слушане!
3/11/202111 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

6 причини за съобщение Internal Server Error 500

В следващите минути ще Ви разкажем какви могат да бъдат причините да получавате съобщение за грешка 500 или error 500 при зареждане на дадена страница, било то на вашия сайт или на някой, който се опитвате да посетите. Ще научите и как да ги отстраните. Приятно слушане!
3/11/202116 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

3 популярни мита за интернет

В следващите минути ще надникнем зад завесата на няколко основни мита за интернет, които витаят в дигиталните среди. Независимо дали боравите с интернет от скоро, или от години - тази статия крие ценни знания за всеки. Приятно слушане!
3/11/202121 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

В това аудио ще Ви разкажем каква е разликата между понятията домейн и уебсайт, но и какво ги свързва. Тази информация ще бъде от полза на всички, които обмислят да си правят сайт и им предстои да се срещнат отблизо с двете понятия. Приятно слушане!
3/11/202111 minutes, 46 seconds