Winamp Logo
Khabarnegar | پادکست خبرنگار Cover
Khabarnegar | پادکست خبرنگار Profile

Khabarnegar | پادکست خبرنگار

Persisch, News, 1 Staffel, 281 Episoden, 4 Tage, 21 Std., 44 Protokoll
Über
در پادکست خبرنگار رادیو پیام دوست :‌ خبرنگار، با نگاهی گذرا به پاره ای از سرخط های خبری و چشم اندازی دقیق تر به رویدادهای مهم این سو و آنسو و فراسوی ایرانزمین، همراه با کارشناسان و صاحب نظران به گفتگو پیرامون مسائل و موضوعات اجتماعی و فرهنگی و بررسی چالشها و راهکارها میپردازد. خبرنگار هر هفته روزهای چهارشنبه از صدای رادیو پیام دوست پخش میشود و نوشین آگاهی نویسنده و مجری این برنامه است.
Episode Artwork

مستند «نور - هوا»

 گفتگو با: خانم مهناز جاوید - موسس بنیاد مونا و خانم سیما مبینی - از اعضای هیات مدیره بنیاد مونادر روستایی دور افتاده در قلب کشور هند، جایی که اغلب  زندگی دختران و زنان جوان محروم از سوادآموزی در گله‌داری، مزرعه‌داری و خانه‌داری خلاصه می‌شود، فرصت کوچکی برای آموزش و یادگیری  نه تنها زندگی آن‌ها را  کاملا متحول و  امکان شکوفایی استعدادها و کسب حرفه و مهارت‌هایی را برای پیشرفت و ترقی  خود و جامعه‌شان فراهم می‌کند، بلکه مهم‌تر ازآن، نگاه تازه این دختران به هویت فردی و اجتماعی‌شان و درک عمیق‌تری از اصول بنیادینی چون اصل برابری و احترام به حقوق و کرامت انسانی و خدمت به عالم انسانی، رفته رفته ذهنیت خانواده‌ها و جوامع آن‌ها را نیز متحول ‌می‌کند و از زنجیرهای پوسیده تعصب و نابرابری رها می‌سازد. 
23.10.202426 Protokoll, 48 Sekunden
Episode Artwork

فلسفه اخلاق

گفتگو با: دکتر آرش ارجمندی، استاد فلسفه اخلاق، کارشناس ارشد رهبری و مدیریت، نویسنده و تحلیل‌گر مسائل روز در رسانه‌های اسپانیا.فلسفه اخلاق از جمله موضوعاتی است که در طی قرون و اعصار همواره مورد توجه تامل، تحقیق و نظریه‌پردازی بسیاری از فلاسفه، حکما و دانشمندان جهان بوده و تاثیر تعالی و تدنی اخلاق در شکوفایی و فروپاشی مدنیت اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفته. حضرت عبدالبهاء می‌فرمایند: «هیچ ملتی بدون تعدیل اخلاق فلاح و نجاح نیابد.»
16.10.202428 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

انتخابات بهائی - کانونشن منطقه‌ای

گفتگو با: خانم دکتر طاهره عهدیه، پزشک و پژوهش‌گر مسائل اجتماعی.در آخر هفته‌ای که گذشت، جامعه بهائیان آمریکا در صدها منطقه در این کشور در کانونشن‌ها و یا شوراهای منطقه‌ای شرکت کردند تا نمایندگان خودشان را برای شرکت در کانوشن ملی که در ماه آوریل در شیکاگو برگزار خواهد شد انتخاب کنند. این نمایندگان در کانوشن ملی اعضای محفل ملی ایالات متحده آمریکا را انتخاب خواهند کرد. تشکیلات بهائی که مسئولیت اداره امور جامعه بهائی را بر عهده دارد، بخش جدایی‌ناپذیری از آیین بهائی است و اعضای آن در سطح محلی، ملی هر سال یک‌بار و در سطح بین‌المللی هر پنج سال یک‌بار در یک روند آزاد و دموکراتیک انتخاب می‌شوند. از این رو انتخابات بهائی از اهمیت خاصی برخوردار است و بر اساس اصولی بسیار متفاوت از آن‌چه که در جهان امروز مشاهده می‌کنیم برگزار می‌شود. در انتخابات بهائی تعیین نامزد انتخاباتی و یا برگزاری کارزارهای انتخاباتی اکیدا ممنوع و غیرمجاز است و افراد رای خود را بدون این‌که به احدی آن را فاش کنند به صندوق‌ها می‌ریزند. انتخاب افراد بر اساس شخصیت و اخلاق معنوی، توانایی‌های عملی و روح خدمت و فداکاری صورت می‌گیرد و اشخاص منتخب هیچ جایگاه و مقام خاصی در جامعه ندارند.
9.10.202430 Protokoll, 52 Sekunden
Episode Artwork

وعده‌های آقای پزشکیان

گفتگو با: آقای محمد مقیمی، وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق بشربیانیه اخیر جامعه جهانی بهائی که هفته گذشته یعنی ۲۳ سپتامبر منتشر شد، از تشدید آزار و سرکوب شهروندان بهائی در ایران خبر می‌دهد. علی‌رغم موجی از وعده‌هایی که در طی ماه‌های گذشته، آقای مسعود پزشکیان، رئیس جدید جمهوری اسلامی، به مردم ایران داده است از جمله برابری همه انسان‌ها و احترام به حقوق همه اقلیت‌ها، در این بیانیه به صحبت‌های اخیر آقای پزشکیان در یک نشست خبری که در تهران انجام شد اشاره شده که او گفته است: «همهه کسانی که در این کشور زندگی می‌کنند، بر اساس توان‌مندی، حق دارند و باید در جایگاهی قرار بگیرند که حق‌شان است... شما (نمی‌توانید) به آن چیزی که من عبادت می‌کنم توهین بکنید... شما نمی‌توانید آن اعتقاد را نادیده بگیرید. احترام متقابل و گفت‌وگوی متقابل، یکی از اصول توسعه است.»
2.10.202426 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

استقبال از وابستگی متقابل: اساسی برای جهان در حال گذار»

گفتگو با: خانم ساناز خسروی، مهندس نرم افزار و پژوهشگر در زمینه دینجامعه جهانی بهائی به مناسبت «اجلاس آینده»، نشستی که چند روز پیش در مقر سازمان ملل برگزار شد، بیانیه بسیار مهم و متینی را منتشر کرد با عنوان: «استقبال از وابستگی متقابل: اساسی برای جهان در حال گذار». بیانیه‌ای که بر اهمیت و ضرورت حیاتی قرار دادن وابستگی متقابل بشر در قلب سیستم‌های حکمروایی جهانی تاکید می‌کند و رهبران جهان را به بازاندیشی در نظم جهانی کنونی فرا می‌خواند.
25.9.202427 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی (بخش ۲)

گفتگو با: آقای رامان شکیب، تهیه کننده و مجری رسانه.در این خبرنگار بخش دوم گفتگویی در مورد سی و چهارمین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی را تقدیم می‌کنیم، کنفرانسی که از شامگاه ۲۹ اوت تا شامگاه اول سپتامبر در حومه شهر شیکاگو با مشارکت چندین هزار ایرانی از گوشه و کنار جهان و با پیشینه‌های متفاوت برگزار شد، تا در فضایی دوستانه و صمیمی جلوه‌های زیبایی از فرهنگ ایران را ارج نهند و به گفتمان و تبادل افکار و اندیشه‌های متعالی پیرامون فرهنگ صلح بپردازند.
18.9.202421 Protokoll, 35 Sekunden
Episode Artwork

انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی

گفتگو با: آقای رامان شکیب، تهیه کننده و مجری رسانههفته گذشته سی و چهارمین کنفرانس سالانه انجمن دوستداران فرهنگ ایرانی در منطقه شامبرگ در حومه شهر شیکاگو برگزار شد، و چندین هزار ایرانی از گوشه و کنار جهان گرد هم آمدند تا در فضای آکنده از مهر و دوستی جلوه‌های زیبایی از فرهنگ ایران را ارج نهند و گرامی بدارند.  
11.9.202429 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

مبانی صلح جهانی و ریشه‌های جنگ

و اما اگرچه در طی سال‌های گذشته میزان خشونت، نزاع و درگیری در سطح جهانی به حد قابل ملاحظه‌ای رو به افزایش بوده، تدوام جنگ اوکراین از فوریه ۲۰۲۲ میلادی و در هفته‌های اخیر آغاز جنگ دیگری در خاورمیانه، خطر گسترده شدن سریع سایه شوم جنگ و درگیر شدن بسیاری از کشورهای جهان در آن را به طور روزافزونی به واقعیتی هولناک و جدی نزدیک‌تر کرده. در این میان، متاسفانه آن‌چه که در پوشش‌های ۲۴ساعته خبری رسانه‌ها در سطح بین‌المللی کمتر به گوش می‌رسه و یا در حدی بسیار ضعیف و خنثی به آن اشاره می‌شه، موضوع صلح، امنیت جمعی و اهمیت یافتن راهی برای حل و فصل اساسی این درگیری‌هاست و ارائه فضایی برای گفتمان‌های هدف‌مند و تاثیرگذار در این راستا.
4.9.202433 Protokoll, 6 Sekunden
Episode Artwork

«پیشگامان: نقش جوانان در یک اجتماع جهانی در حال رشد»

گفتگو با: دکتر آرش ارجمندی، استاد فلسفه اخلاق، کارشناس ارشد رهبری و مدیریت، نویسنده و تحلیل‌گر مسائل روز در رسانه‌های اسپانیا.بیانیه جدیدی که توسط دفتر جامعه جهانی بهائی در نیویورک منتشر شده است، نیروی بالقوه عظیم جوانان را در پیشبرد تحول اجتماعی و مشارکت در یک اجتماع جهانی در حال رشد، بررسی می‌کند.
28.8.202427 Protokoll, 54 Sekunden
Episode Artwork

موسسه آموزشی بهائی (بخش ۲)

گفتگو با: دکتر سپیده طاهری، پزشک، متخصص اطفال، استاد دانشگاه و مشاور پروژه‌های اجتماعی.«در بسیاری از نقاط عالم یک نتیجه طبیعی مشارکت افراد و خانواده‌ها در فرایند موسسه آموزشی، آگاهی بیشتر نسبت به اهمیت تعلیم و تربیت در همه شکل‌هایش بوده است. دوستانی که به عنوان معلم کلاس‌های کودکان به خدمت مشغولند علاقه خاصی به توسعه وسیع آموزش کودکان نشان می‌دهند در حالی که افرادی که در مقام راهنما و مشوق خادمند طبیعتا در این فکرند که کسانی که در مرز بلوغ هستند، اعم از دختر و پسر، تا چه حد می‌توانند از تحصیلات مختلف که منحصر به دوره‌های موسسه آموزشی نیست بهره‌مند گردند. به عنوان مثال می‌توانند جوانان را به کارآموزی حرفه‌ای و یا به تحصیلات دانشگاهی تشویق نمایند.»
21.8.202422 Protokoll, 29 Sekunden
Episode Artwork

موسسه آموزشی بهائی - بخش اول

گفتگو با: دکتر سپیده طاهری، پزشک، متخصص اطفال، استاد دانشگاه و مشاور پروژه‌های اجتماعی - علمی برای توسعهو اما بیش از ۲۵ سال است که جامعه جهانی جهانی در یک روند یادگیری و از طریق یک سیستم آموزشی خاصی در مسیر جامعه سازی، در سطح محلی، ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کنند. اگرچه تلاش برای ایجاد تحول فردی و اجتماعی از اهداف مهم و اصول بنیادین آیین بهائی است و بهائیان از آغاز این آیین در راستای این تحول سعی و کوشش  کرده‌اند، اما برنامه آموزشی یا موسسه آموزشی که در حال حاضر در هزاران نقطه از جهان در جریان است، نحوه و ویژه گی‌های این فعالیت‌ها را مشخص‌تر و دسترسی و مشارکت در این برنامه‌ها را برای همگان هموار و میسر کرده است. در معرفی این موسسه آموزشی در برخی از برنامه‌های گذشته خبرنگار به نمونه‌هایی از این فعالیت‌ها در نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و هند  پرداختیم. در برنامه امروز نگاهی داریم به نمونه‌های دیگری از این فعالیت‌ها درکشور کانادا.
14.8.202431 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

نابرابری و جنگ

گفتگو با: دکتر فرح دوست‌دار، محقق و کارشناس علوم سیاسی.در جهان پرآشوب امروز ما که جنگ از بزرگ‌ترین و هولناک‌ترین چالش‌های آن به شمار میاد، بیانی از حضرت عبدالبهاء بسیار شایان توجه و تامل هست. بیانی که با برجسته کردن نابرابری و عدم تساوی حقوق زنان و مردان، به عنوان عمده‌ترین علل جنگ‌، ما را در مسیر ناهموار و تیره و تار رسیدن به صلح هدایت می‌کنه تا همه ما در هر کجا که هستیم آگاه‌تر و با اطمینان بیشتر و قدم‌های مصمم‌تر، نه تنها برای ممانعت از جنگ، بلکه برای تحقق صلح حقیقی و پایدار تلاش کنیم و گام برداریم. حضرت عبدالبهاء می‌فرمایند: «جنگ موقوف شود، زيرا مانع و رادع جنگ، نسوان خواهند بود. در اين شک و ترديدی نيست.»
7.8.202433 Protokoll, 52 Sekunden
Episode Artwork

فرهنگ صلح و تشکیلات اجتماعی

گفتگو با: دکتر فرامرز خبیرپور، روان‌شناس، روان‌درمانگر، متخصص روابط فرد با خانواده و جامعههفته گذشته با دکتر فرامرز خبیرپور گفتگویی را آغاز کردیم در مورد دو بازیگر اصلی دیگر، یعنی جامعه و تشکیلات یا  موسسات یک جامعه در ایجاد فرهنگ صلح. صلحی که می‌بایست این سه بازیگر اصلی یعنی فرد، جامعه و موسسات یک جامعه، در تحول خود و یکدیگر و در ارتباط و مشارکت با هم ایحاد کنند تا بتوانند در راستای تحقق صلح حقیقی و پایدار قدم بردارند. بخش دوم این گفتگو را همان‌طور که در برنامه هفته گذشته وعده کردیم در خبرنگار امروز تقدیم شما می‌کنیم.
31.7.202428 Protokoll, 17 Sekunden
Episode Artwork

جامعه و فرهنگ صلح - (بخش ۱)

گفتگو با: دکتر فرامرز خبیرپور- روانشناس، روان‌درمانگر و متخصص روابط فرد و خانواده با جامعه.مدتی پیش در این برنامه دکتر فرامرز خبیرپور با ما در مورد صلح درون و نقش فرد در ایجاد فرهنگ صلح گفتگو کردند. ایشان هم‌چنین به اهمیت صلح برون و نقش جامعه و تشکیلات و موسسات یک جامعه در راستای تحقق صلح و شکوفایی افکار و اندیشه‌های سازنده نیز اشاره کردند اما به خاطر کمبود وقت، تشریح این دو عامل مهم دیگر در ایجاد و ترویج صلح به وقت دیگری موکول شد. در این خبرنگار به نقش جامعه در این مبحث می‌پردازیم.
24.7.202423 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

درخشش دختر ایرانی در آسمان موسیقی نروژ

گفتگو با: خانم کامیلا همت، خانم مهسا همت و آقای کیوان همت از کشور نروژکامیلا همت یک  دختر جوان نوزده ساله ایرانی است که اخیرا در کشور نروژ برنده یک مسابقه آوازخوانی شده اما این موفقیت تنها دستاورد کامیلا نیست. او در کنار خوانندگی و نوازندگی، دانشجوی رشته پزشکی و همچنین معلم نوجوانان هم هست و در فعالیت‌های جامعه‌سازی نیز مشارکت می‌کند و مهم‌تر این که به فعالیت‌های حرفه‌ای و اجتماعی خودش چه در زمینه موسیقی و چه در زمینه تحصیل، به فرصتی برای خدمت به جامعه نگاه می‌کند.
17.7.202421 Protokoll, 23 Sekunden
Episode Artwork

شهادت حضرت باب

 گفتگو با: آقای داریوش لمیع، نویسنده، پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخی ادیانو اما روز گذشته یعنی نهم ماه ژوئیه، پیروان آیین بهائی در سراسر جهان، سالروز شهادت حضرت باب، موسس آیین بابی و مبشر آیین بهائی را گرامی داشتند. شکی نیست که تشریح کامل و تحلیل دقیق  واقعه شهادت حضرت باب که در تیرماه ۱۸۵۰ میلادی در شهر تبریز به وقوع پیوست، از لحاظ تاریخی، اجتماعی، عرفانی و اعتقادی در وقت کوتاه این برنامه نمی گنجد و درک عظمت این واقعه بی‌نظیر نیاز به مطالعات گسترده و عمیق دارد، اما آن‌چه در فرصت کوتاه این برنامه در گفتگو با مهمان عزیز خبرنگار، به آن خواهیم پرداخت، مروری است در تاریخ‌چه واقعه شهادت حضرت باب و همراه ایشان، انیس زنوزی. 
10.7.202421 Protokoll, 35 Sekunden
Episode Artwork

جایزه دکترای افتخاری به اولین بانوی ایرانی

 گفتگو با دکتر چهرزاد شکیبان، محقق، ریاضی‌دان و استاد دانشگاهدکتر چهرزاد شکیبان اولین بانوی ایرانی است که موفق به دریافت جایزه مهم دکترای افتخاری علوم و یا دی‌اس‌سی از دانشگاه هریت وات شده است. در مراسم بسیار باشکوهی که روز بیست وهشتم خرداد یعنی حدودا دو هفته پیش در دانشگاه هریت وات در شهر زیبای ادینبرا در اسکاتلند انگلستان برگزار شد، از دکتر شکیبان به عنوان یک شخصیت بین‌المللی شناخته شده و تاثیرگذار در آموزش عالی، و نیز به خاطر خدمات شایان او به علم ریاضی و به خصوص تدریس و الهام بخشیدن به نسل‌های ریاضی‌دان برای بیش از چهار دهه قدردانی شد. دکتر چهرزاد شکیبان در جریان انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ میلادی، به خاطر باور به آیین بهائی مجبور به ترک وطن شد و به کشور آمریکا مهاجرت کرد. او اولین بانوی ایرانی است که از دانشگاه پر اعتبار بروان در آمریکا موفق به اخذ درجه دکترا در رشته ریاضیات شد و بعد به عنوان اولین بانوی استاد ریاضی دائم‌الاشتغال در دانشگاه سنت توماس، درایالت مینسوتا مشغول به تدریس و تحقیق شد. در طی مراسم اهدای  جوایز دکترای افتخاری، دکتر چهرزاد شکیبان گفت: «من عمیقا از فرصتی که به دست آمده تا عضوی از این جامعه عالی‌قدر و محترم دانشگاهی باشم سپاسگزارم و متعهد می‌شوم که از پیشبرد ارزش‌ها و اصولی که این جامعه به آن پایبند است با صداقت و فداکاری حمایت کنم.» 
3.7.202427 Protokoll, 40 Sekunden
Episode Artwork

داستان ما یکیست، نامه ای از زندان

 گفتگو با: خانم مریم کلارن، فعال حقوق بشر و دختر خانم ناهید تقوی(زندانی سیاسی دو تابعیتی)در سالگرد کمپین «داستان ما یکیست» ده بانوی دلیر ایرانی، که به جرم دگراندیشی و فعالیت‌های مدنی و حقوق بشری  در زندان اوین زندانی هستند، با امضای بیانیه‌ای متین و تامل برانگیز، یاد ده بانوی هم‌وطن بهائی که بیش از چهل سال پیش به خاطر باورهای قلبی و فعالیت‌های انسان‌دوستانه در زندان عادل‌آباد شیراز زندانی و بعد به صورت گروهی و در مقابل چشمان یکدیگر در میدان چوگان شهر شیراز اعدام شدند را گرامی داشتند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «با سال‌ها حبس و هم‌زیستی با زنان بهائی و مشاهده فشارها و محرومیت‌هایی که به سبب تفاوت عقیده، بر خود و خانواده‌هاشان تحمیل شد و شنیدن روایت‌هایشان از گذشته تا کنون؛ و قیاسِ آن با آن‌چه همواره بر دگراندیشان تحمیل می‌شود؛ درمی‌یابیم که به واقع «داستان ما یکیست». 
26.6.202427 Protokoll, 38 Sekunden
Episode Artwork

خانواده، بستر تحول و تغییر (قسمت دوم)

  گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان مشاور خانواده و تحلیل‌گر مسائل روانشناسیدر خبرنگار هفته گذشته گفتگویی را آغاز کردیم با خانم فرزانه ثابتان در مورد نقش خانواده بعنوان یک نهاد اجتماعی و اصول بنیادینی که نه تنها در تعلیم و تربیت کودکان و تحکیم نهاد خانواده و روابط افراد اون بسیار حائز اهمیت و حیاتی است بلکه تاثیری که این اصول و ارزش‌ها در ساختار جامعه و ساختن جهانی عاری از خشونت، نابرابری تبعیض بی‌عدالتی اجتماعی و اقتصادی جنگ و تقابل دارند. چرا که شواهد و تحقیقات علمی، گواه این واقعیت‌اند که امروز بیش از هر زمان دیگری نهاد خانواده به عنوان بستری برای شکوفایی ارزش‌های معنوی و اصول بنیادین در ایجاد تحول اجتماعی و تبلور فرهنگی نوین مطرح هست و اهمیت پیدا می‌کند.  
19.6.202423 Protokoll, 32 Sekunden
Episode Artwork

خانواده، بستر تغییر

 گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، مشاور خانواده و تحلیل‌گر مسائل روانشناسیواقعیتی که تحقیقات علمی و گفتمان‌های اجتماعی به طور روزافزونی بر اهمیت آن تاکید دارند این است که مفهوم خانواده و ارزش‌هایی که در روابط خانواده و تعلیم و تربیت کودکان نهادینه می‌شوند، نه تنها در تحکیم نهاد خانواده سرنوشت سازند،  بلکه تاثیری به مراتب فراتر از چهارچوب خانه و اعضای خانواده دارند.  نقش خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی از جمله موضوعاتی است که در مرکز بسیاری از گفتمان‌های جهانی به منظور رویارویی با چالش‌های پیچیده‌ای مانند نابرابری جنسیتی، بی‌عدالتی اجتماعی -اقتصادی، خشونت و تقابل و هم‌چنین یافتن راه‌کارهای مناسب برای حل این معضلات جدی و عمومی قرار دارد. به تعیبری دیگر،  نهاد خانواده بیش از هر زمان دیگری به عنوان بستری برای تغییر و شکوفایی ارزش‌های معنوی و اصول بنیادین در ایجاد تحول اجتماعی و تبلور فرهنگی نوین تعریف می‌شود و اهمیت پیدا می‌کند. 
12.6.202432 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

تخریب شالیزارهای کشاورزان بهائی در احمد آباد

 گفتگو با: آقای سعید دهقان، ، نویسنده، وکیل حقوق بشر، عضو اتحادیه بین‌المللی وکلا و موسس و رئیس هیات مدیره مجموعه حقوقی «پارسیلا» در کاناداحکومت جمهوری اسلامی ایران، در تازه‌ترین نمونه ظالمانه آپارتاید اقتصادی،  زمین‌های کشاورزان بهائی را تخریب می‌کند. آپارتاید به معنی جداسازی و تبعیض، در اصل عبارت از سیاست‌هایی است که به طور هدفمند علیه گروه و یا قشری در جامعه اعمال می‌شود تا آن‌ها را از حقوق اولیه و پایه‌ای خود محروم کند. در گزارش اخیر جامعه جهانی بهائی که روز ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ در ژنو منتشر شد آمده است: «ماموران حکومت ایران، در حمله به روستای احمدآبادِ مازندران، با بیل مکانیکی به تخریب بسیاری از شالیزارهای متعلق به بهائیان آن روستا پرداخته و محصولات آن‌ها و معبر آب رودخانه به شالیزارها را ویران کردند. ساکنان بهائی این منطقه، نسل‌هاست که مالک این زمین‌ها بوده و در این زمین‌ها به کشاورزی مشغولند.» این بیانیه ادامه می‌دهد: «این اقدام ویران‌گرانه و بی‌رحمانه، تنها یک نمونه اخیر از سیاست حکومت ایران برای تصرف و تخریب خانه‌ها و مزارع بهائیان است.» 
5.6.202433 Protokoll, 2 Sekunden
Episode Artwork

عدالت، زیربنای تحول سازنده

گفتگو با: دکتر لادن برومند، مورخ، نویسنده و فعال حقوق بشرآیا عدالت می‌تواند تعابیر متفاوت در فرهنگ‌ها و جوامع متفاوت داشته باشد؟ ارزیابی دو جنایت در دو جامعه متفاوت، از منظر عدالت. 
29.5.202425 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

روند دادخواهی

گفتگو با: آقای مهرداد بشیری، پژوهشگر مستقل در دین و تاریخو اما از آن‌جایی که پیروان آیین بهائی در ایران،  در طول تاریخ ۱۸۱ ساله خود همواره هدف شدیدترین سرکوب‌ها، اذیت و آزار و بی عدالتی‌ها بوده‌اند، روند  تظلم و عدالت‌خواهی بهائیان نیز در طی این سال‌ها هم‌چنان در جریان بوده. روندی بر پایه اصول بنیادین آیین بهایی - اصولی چون یگانگی، صلح‌جویی، برابری، عدالت اجتماعی و احترام به کرامت انسانی – روندی با اجتناب کامل از هر گونه خشونت، تقابل و مقابله و با توجه به اصول اخلاقی چون احترام متقابل و زبان نوع دوستانه، روندی که هدف‌اش اطلاع‌رسانی و بیداری وجدان فردی و جمعی و تشویق همگانی به مشارکت در ارتقاء عدالت و رفاه اجتماعی برای همه افراد و اقشار جامعه است. نشستی که شب گذشته در شهر واشنگتن دی‌سی توسط جامعه بهائیان آمریکا به منظور بررسی گزارش اخیر سازمان دیده‌بان حقوق بشر در مورد سرکوب بهائیان ایران برگزار شد، نمونه‌ای است از تلاش‌های جامعه جهانی بهائی در راستای دادخواهی و تظلم خواهی. 
22.5.202428 Protokoll, 34 Sekunden
Episode Artwork

صلح درون و فرهنگ صلح

گفتگو با: دکتر فرامرز خبیرپور- روانشناس، روان درمانگر و متخصص روابط فرد و خانواده با جامعهبا وجود تاثیرات ویرانگر جهانی سردرگریبان و ناآرام،  بر روح و روان و فکر و ذهنیت انسانها، حقیقتا چگونه میتوان در راستای تحقق صلح و آرامش قدم برداشت؟  چگونه می بایست در ایجاد فرهنگ صلح و گسترش افکار سازنده و اندیشه های مثبت تمرکز داشت و صلح و آرامش درون را تقویت کرد؟ 
15.5.202424 Protokoll, 16 Sekunden
Episode Artwork

پیام رضوان ۲۰۲۴

گفتگو با: آقای سهیل قهرمانی، فعال اجتماعیهر سال در آستانه عید اعظم رضوان، بزرگترین عید در تقویم آیین بهائی که اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا دوازده روز ادامه دارد. بیت‌العدل اعظم، عالی‌ترین مرجع اداری جامعه جهانی بهائی، پیامی را خطاب به پیروان این آیین در سراسر جهان ارسال می‌کنند. پیامی که حاوی رهنمودهای مهم و الهام‌بخشی است در جهت تداوم و گسترش خدمات فردی و جمعی بهائیان در راستای جامعه‌سازی و ترویج وتحقق اصول بنیادینی چون صلح، یگانگی، عدالت و برابری. در این خبرنگار مرور مختصری داریم بر پیام رضوان امسال.
8.5.202434 Protokoll, 19 Sekunden
Episode Artwork

عید رضوان، عید عدالت و برابری

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، پژوهشگر مسائل اجتماعی و استاد فلسفه و تعلیم و تربیتدر پنجمین روز از ایام عید اعظم رضوان، بزرگترن عید یا سلطان اعیاد در تقویم آیین بهائی هستیم. عید رسالت علنی حضرت بهاءالله پیامبر ایرانی و بنیان‌گذار آیین بهائی، که در سال ۱۸۶۳ میلادی، یعنی ۱۶۲ سال پیش و  در باغی موسوم به باغ رضوان در بیرون از شهر بغداد، واقع شد. اما عید رضوان صرفا یک روز خاص مذهبی نیست. بلکه اهمیت آن در پیام آسمانی حضرت بهاءالله و نوید تاسیس یک تمدن نوین جهانی بر پایه یگانگی نوع بشر، عدالت، آزادی و برابری است. از این رو عید رضوان را اغلب عید آزادی و برابری نیز می‌خوانند. عیدی که نه تنها متعلق به بهائیان، بلکه متعلق به همه مردم جهان است. 
24.4.202431 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

نابرابری و جنگ

گفتگو با: دکتر فرح دوست‌دار، محقق و کارشناس علوم سیاسی.در جهان پر آشوب امروز ما که جنگ از بزرگ‌ترین و هولناک‌ترین چالش‌های آن به شمار میاد، بیانی از حضرت عبدالبهاء بسیار شایان توجه و تامل هست. بیانی که با برجسته کردن نابرابری و عدم تساوی حقوق زنان و مردان، به عنوان عمده‌ترین علل جنگ‌ها، ما را در مسیر ناهموار و تیره و تار رسیدن به صلح هدایت می‌کنه تا همه ما در هر کجا که هستیم آگاه‌تر و با اطمینان بیشتر و قدم‌های مصمم‌تری نه تنها برای ممانعت از جنگ بلکه برای تحقق صلح حقیقی و پایدار تلاش کنیم و گام برداریم. حضرت عبدالبهاء می‌فرمایند: «جنگ موقوف شود، زيرا مانع و رادع جنگ، نسوان خواهند بود. در اين شک و ترديدی نيست.»
17.4.202433 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

تحول اجتماعی

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، جامعه شناس، محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت تغییر و تحول دو پدیده مهم در  جوامع انسانی هستند که اگرچه معانی و مفاهیم متفاوتی دارند اما  اغلب تعبیر مشابهی را در ذهن تداعی می‌کنند و از این روست که انسان‌ها اگرچه به منظور تحقق آرمان‌های والای انسانی خود به ایده و هدف تحول می‌اندیشند وبا آن ایده و فکر تصمیم می‌گیرند اما در عمل، روش تغییر را پیشه می‌کنند و از این جهت حتی با ایجاد تغییر که گاهی زودگذر و گاهی واهی و ریاکارانه به آن‌ها ارائه شده به نتیجه‌ای کاملا متفاوت می‌رسند و این‌گونه است که چرخه‌های ویران‌گر ظلم، نابرابری و نابسامانی تداوام می‌یابند. جنگ‌ها نمونه بارزی از این‌گونه تلاش‌ها هستند و تاریخ، اگر بتوان پندی از آن گرفت به ما نشان می‌دهد که تغییر، روش مطلوبی برای ایجاد یک تحول پایدار که پیشرفت و رفاه جوامع انسانی را دربرداشته باشد، نیست.  
10.4.202430 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

سرکوب شدید بهائیان

گفتگو با: آسیه امینی، شاعر، نویسنده، فعال حقوق زنانجاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، در کنار موجی از کشورهای عضو سازمان ملل، با اشاره به سرکوب «بسیار شدید» جامعه بهائی ایران گفت: «من از سرکوب مداوم، ادامه دستگیری‌های خودسرانه و آزار و اذیت اعضای جامعه بهائی شدیدا نگران و بهت‌زده هستم.» او در ادامه افزود: «اقلیت بهائی به شکلی آزار‌دهنده با سرکوب‌های شدید و حملات هدفمند روبرو هستند... من به مسئولین مربوطه هشدار داده‌ام که فورا به این جنایات خاتمه دهند زیرا که در قبال‌شان مسئول بوده و باید پاسخگو باشند.»
3.4.202429 Protokoll
Episode Artwork

پیام رضوان ۱۸۱ بدیع

گفتگو با: آقای سهیل قهرمانی، فعال و پژوهشگر اجتماعی«امروز مردمان جهان و از جمله مردم ایران در آرزوها و نیات و انتظارات نسبت به آینده اجتماعی خویش با بسیاری از خواسته‌ها و آرمان‌های شما بیش از پیش هم‌سو و شریک‌اند و اقشار مختلف جهانیان آرزوی دسترسی به برابری و عدالت و بنای اجتماع بر مبنای خصایل اخلاقی و فضایل پسندیده انسانی را در سر و دل می‌پرورانند.  اما ورای آرمان‌ها و خواسته‌های مشترک، امروز بیش از هر زمان مردم دنیا به دنبال راه حل موثر وعملی برای بهبود اجتماع خویش تکاپو و تقلا می‌کنند ولی هر مکتب‌ سیاسی و اقتصادی در رویارویی با حجم و ماهیت و پیچیدگی و درهم‌تنید‌گی چالش‌ها، ناکام و نافرجام می‌ماند و مروجان نیز خود حیران و سرگردان.  به رغم بینش‌های سودمندی که در آن مکتب‌ها موجود باشد، پیش‌فرض‌های ناقصی که نظم فعلی عالم بر آن استوار است، از هویت و طبیعت انسان گرفته تا دیدگاه‌‌های مربوط به قدرت و رقابت، درخور بشریتی که اینک در آستانه مرحله بلوغ جمعی خود قرار گرفته نیست.  بدین ترتیب جهان با بحرانی ژرف و فراگیر مواجه گشته که نظمش را مخدوش و متزلزل می‌سازد.  گرچه این بحران جدید نیست، ولی امروز نتایج زیان‌بار و سردرگمی حاصله از آن بیشتر از هر وقت دیگر مشهود است.  حضرت بهاءالله می‌فرمایند: «گیتی را دردهای بی‌کران فراگرفته و او را بر بستر ناکامی انداخته. مردمانی که از باده خودبینی سرمست شده‌اند پزشک دانا را از او بازداشته‌اند این است که خود و همه مردمان را گرفتار نموده‌اند. نه درد میدانند نه درمان می‌شناسند. راست را کژ انگاشته‌اند و دوست را دشمن شمرده‌اند.» 
27.3.202432 Protokoll, 17 Sekunden
Episode Artwork

تخریب قبور بهائیان در ایران توسط حکومت جمهوری اسلامی

گفتگو با: آقای مهدی خلجی، نویسنده، محقق و عضو ارشد انستیتو واشنگتنهفته گذشته جامعه جهانی بهائی در بیانیه‌ای خبر داد که «مقامات جمهوری اسلامی در اقدامی بی‌سابقه و غیرانسانی، قبور جدید بیش از ۳۰ درگذشته بهائی در گورستان جمعی خاوران تهران، ویران و تخریب کرده‌اند. بر اساس این گزارش مسئولین جمهوری اسلامی نشانه‌های روی قبرها را برداشته و با  بولدوزر قبور را صاف کرده‌اند تا حالت قبر نداشته باشد. این کار هم‌چنین به نحوی انجام شده که به نظر برسد هیچ قبری در آن محل وجود نداشته است.» بیانیه جامعه جهانی بهائی ادامه می‌دهد: «حکومت ایران بیش از دو سال است که از این محل برای دفن اجباری بهائیان استفاده کرده است - بدون اجازه دادن به حضور خانواده‌ها و یا رعایت آداب کفن و دفن بهائی. هتک حرمت قبور یک جنبه دائمی از کارزار ۴۵ ساله حکومت ایران برای سرکوب سیستماتیک بهائیان است که در پی سال‌ها آزار و اذیت در ارتباط با آرامستان‌ها صورت می‌گیرد.»
13.3.202428 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

روز جهانی زن

گفتگو با: خانم لیلی پورزند، کارشناس امور زنان- روز هشتم مارس، در تقویم سازمان ملل روز جهانی زن نام گرفته. این مناسبت در سال 1977 میلادی به منظور گرامی‌داشت دستاوردهای زنان در سراسر جهان، در مجمع سازمان ملل به تصویب رسید، اما پیشینه تلاش‌های زنان برای برابری، عدالت و حقوق انسانی به بیش از یک قرن و نیم قبل از آن روز برمی‌گردد. قیام طاهره قره‌العین در ایران و جنبش‌های زنان  در نیمه قرن نوزدهم میلادی آغاز شدند. این جنبش‌ها اول در آمریکای شمالی و بعد تا قلب اروپا، روسیه و نیوزیلند گسترش یافتند. امروزه علی‌رغم همه موفقیت‌های زنان در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه جهانی همچنان با معضل نابرابری جنسیتی در سطوح مختلف اجتماع، خشونت علیه زنان و فقدان فرصت‌های برابر برای پیشرفت و مشارکت روبروست.  آگاهی عمومی و بیداری وجدان جمعی نسبت به این نابرابری و حمایت از تلاش‌های فردی و همگانی در این راستا از دیگر اهداف سازمان ملل برای این روز جهانی است.
6.3.202432 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

موسسه آموزشی و فعالیت‌های جامعه‌سازی

گفتگو با: آقای اشکان عنایتی، مهندس عمران و فعال اجتماعی.موسسه روحی که نزدیک به سی سال است در سراسر جهان، برنامه‌های آموزشی و راه‌کارهای عملی را برای جامعه‌سازی و ایجاد تحول اجتماعی ارائه می‌دهد، حقیقتا هدیه بی‌نظیری است که جامعه بهائی به همه مردم جهان تقدیم کرده است. فعالیت‌های اصلی این موسسه آموزشی که در راستای تحول حقیقی و پایدار، توسط جمع شرکت‌کنندگان که در واقع شامل همه افراد در یک محله، یک همسایگی و یا یک جامعه اعم از بهائی و یا غیر بهائی، زن و مرد و پیر و جوان و از همه طبقات اجتماع صورت می‌گیرد و نتایج پرباری از بلوغ فکری و درک عمیق از اصول معنوی و بنیادینی چون عدالت، برابری، کرامت انسانی، همکاری، خدمت، و فرهنگ‌سازی را به همراه داشته، پدیده‌ای است ارزشمند که به طور روزافزونی مورد توجه، مطالعه و تحقیق صاحب‌نظران و پژوهشگران قرار می‌گیرد.
28.2.202430 Protokoll, 16 Sekunden
Episode Artwork

تشدید سرکوب‌ها علیه شهروندان بهائی در ایران

گفتگو با: خانم منصوره شجاعی - نویسنده، پژوهشگر و فعال حقوق زناندر صبح روز ۲۳ بهمن، در قائم‌؜شهر، زمانی که گروهی از جوانان بهائی در منزل شخصی یک زن بهائی به نام مریم ذبیحی جمع شده بودند، ۱۵ مأمور وزارت اطلاعات با هجوم به داخل منزل ایشان و حمله به عمل ساده تحصیل علم، اقدام به تفتیش محل کردند. چند جوان بهائی برای شرکت در یک امتحان، به عنوان بخشی از دوره‌های غیررسمی دانشگاهی‌شان در این خانه بودند. حکومت ایران جوانان بهائی را از ورود به دانشگاه‌های معتبر کشور منع می‌کند و بهائیان برای ادامه تحصیلات عالی مجبور به تحصیل از طریق گروه‌های غیررسمی در منازل شخصی هستند.
21.2.202430 Protokoll, 53 Sekunden
Episode Artwork

بزرگترین مدرسه جهان در هند

گفتگو با: آقای شمیم موحد، آهنگساز و استاد موسیقیمدرسه City Montessori در شهر لاکنا در کشور هند، حقیقتا پدیده ای است نادر که با بیش از شصت‌هزار دانش‌آموز نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس جاودان کرده است. جایزه امید از دالایی لاما، بزرگترین رهبر بوداییان تبت، و هم‌چنین جایزه صلح سازمان یونسکو به موسسین این مدرسه، یعنی دکتر جاگدیش گاندی و همسرش بهارتی گاندی، برای ترویج ارزش‌های جهانی صلح و مدارا از جمله افتخارات این مدرسه است. اما آن‌چه دستاوردهای چشمگیر این مدرسه را در کنار وسعت بی‌نظیر آن بیش از هر چیز دیگر برجسته می‌کند، آموزش و تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بر اساس اصول و ارزش‌های بنیادینی است که جهان امروز ما سخت به آن‌ها نیازمند است. ارزش‌هایی الهام گرفته از تعالیم آیین بهائی مانند صلح، یگانگی نوع بشر، برابری، عدالت و وحدت ادیان. در حقیقت هدف این مدرسه تربیت و القاء ارزش‌هایی چون عشق، مهربانی، برابری و صلح از طریق آموزش اخلاقی و معنوی به نسل‌های آینده است تا این نوجوانان و جوانان بتوانند برای ساختن جهانی عاری از جنگ و خشونت، نفرت و تعصب تلاش و همکاری کنند.
14.2.202423 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

تلاش برای صلح در دو قرن گذشته تا به امروز - بخش ۲

گفتگو با: آقای سهند جاوید، پژوهشگر مسائل اجتماعیدرگفتگویی که به تازگی با آقای سهند جاوید، پژوهشگر مسائل اجتماعی، داشتیم و شما بخش اول آن را شنیدید، به موضوع صلح پرداختیم و چشم‌انداز صلح در جهانی آغشته به تضاد‌ها، تعصب ها، تقابل‌ها و عدم تفاهم‌ها. صلحی که اگرچه همواره آرزوی دیرینه انسان بوده و در راستای تحقق آن مسیر بسیار طولانی و سختی را پیموده،  اما همچنان درگیر قدرت‌های سیاسی، اختلافات دینی، نابسامانی‌های اجتماعی و نابرابری‌های اقتصادی است و نیازمند نگاهی نو، درکی مشترک بر پایه اصول بنیادینی چون عدالت ، یگانگی، برابری و برادری همه انسان‌ها. بخش پایانی این گفتگو را در برنامه امروز تقدیم می‌کنیم. 
7.2.202427 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

تلاش برای صلح دردو قرن گذشته تا به امروز

گفتگو با: آقای سهند جاوید، پژوهش‌گر مسائل اجتماعیدر جهانی که سایه شوم جنگ، بخش یا بخش‌هایی از آن را در بر گرفته، تلاش برای ایجاد جامعه‌ای منسجم، برابر و پویا که رفاه و آسایش همگان را تضمین کند بسیار دشوار و حتی می‌تواند امکان ناپذیر باشد. در فضایی که از خشونت، ویرانی  و انسان‌ستیزی اشباع شده، حتی مشارکت در گفتمان‌های هدف‌مند، خردگرایانه و صادقانه و عاری از تعصب، ترس و تقابل،  که بتواند افکار انسان‌ها را به هم نزدیک‌تر و ایجاد ارتباطی مثبت و سازنده در جهت تلاش برای ساختن جهانی بهتررا امکان‌پذیر نماید دور از واقعیت می‌نماید.  شکی نیست که بدون استقرار صلح آینده بشر، پایه‌های تمدن انسانی، دست‌آوردهای عظیم مادی و حتی بقای او همواره در خطر نابودی است.
24.1.202426 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

بیانیه ۱۴۷ فعال مدنی در دفاع از حقوق بهائیان ایران

گفتگو با: خانم مهرانگیز کار، وکیل، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر.هفته گذشته گفتگویی را آغاز کردیم با خانم مهرانگیز کار، وکیل، روزنامه‌نگار و از فعالان برجسته حقوق بشر پیرامون بیانیه ۱۴۷ فعالان سیاسی و مدنی با عنوان «به این شرم‌ساری تاریخی پایان دهید.» در این بیانیه که در پی یورش بی‌رحمانه ۲۰۰ نیروی حکومت جمهوری اسلامی به روستای احمدآباد ساری در مازندران و مصادره ده‌ها هکتار از زمین‌ها و شالی‌زارهای متعلق به کشاورزان بهائی در این روستا منتشر شد، و موج جدید سرکوب بهائیان در ایران را محکوم کرد می‌خوانیم: «بهائیان در ایران بیش از یک قرن و نیم است که تحت فشار و سرکوب سیستماتیک عقیدتی، سیاسی، آموزشی و اقتصادی بوده و هستند. سرکوبی بی‌رحمانه که گاه ابعاد غیر قابل تصور و ضدانسانی داشته است.» در این بیانیه با اشاره به تاریخ‌چه سرکوب شهروندان بهائی در ایران در طی یک قرن و نیم اخیر و محرومیت همه جانبه علیه آنان در طی ۴۴ سال حکومت جمهوری اسلامی آمده است: «هر شهروندی مسئول و پاسخ‌گوی رفتار و اعمال مثبت و منفی شخصی خویش در جامعه است و همه شهروندان کشور در این عرصه با هم برابرند. نباید هیچ شهروندی را صرفا به خاطر اعتقادات‌اش مورد مجازات قرار داد. هیچ شهروند یا اقلیتی در جامعه به هیچ‌ وجه نباید از پشت عینک تعصبات و جزمیات دینی و یا توهمات سیاسی مورد قضاوت، تبعیض، محرومیت اجتماعی و سرکوب سیستماتیک قرار گیرد.»این بیانیه ادامه می‌دهد: «قضاوت‌های تعصب‌آلود و برخوردهای بی‌رحمانه و غیرانسانیِ یک قرن و نیم که نه تنها برخی نهادهای مذهبی و روحانیون تندرو و حکومت‌های همراه و یا هم‌دست، بلکه در مقاطعی بخش مهمی از مردمان کوچه و خیابان و حتی برخی روشن‌فکران جامعه را به قضاوت‌های ناروا و رفتارهای نادرست، سرکوب‌گرانه و تحقیرآمیز کشانده، بار سنگینی بر وجدان جمعی فرهنگی و دینی و سیاسی کشور ما نهاده است. این شرم‌ساری تاریخی باید در عمل جبران می‌شد و پایان می‌یافت.»
17.1.202421 Protokoll, 26 Sekunden
Episode Artwork

«به این شرم‌ساری تاریخی پایان دهید»

گفتگو با: خانم مهرانگیز کار، وکیل، روزنامه نگار، فعال حقوق بشردر پی یورش بی‌رحمانه ۲۰۰ نیروی حکومت جمهوری اسلامی به روستای  احمد آباد ساری در مازندران و مصادره ده‌ها هکتار از زمین‌ها و شالیزارهای متعلق به  شهروندان بهائی در این روستا که هفته گذشته  صورت گرفت، صد و چهل و هفت نفر از فعالان سیاسی و مدنی با انتشار بیانیه‌ای با عنوان «به این شرم‌ساری تاریخی پایان دهید»، موج جدید سرکوب بهائیان در ایران را محکوم کردند. این بیانیه ضمن ارائه تاریخ‌چه مختصری از فشارهای سیاسی و اجتماعی بر اقلیت بهایی در ایران طی یک قرن و نیم اخیر و محرومیت همه جانبه بهائیان از حقوق مدنی‌شان در طی چهل و چند سال گذشته، موج بازداشت‌های جدید علیه بهائیان و محرومیت آن‌ها از حقوق اوليه انسانی و مدنی‌شان را محکوم می‌کنند و ضمن «ضدانسانی» خواندن رفتارهای جمهوری اسلامی با اعضای این اقلیت دینی در کشور از همه فعالان اجتماعی و سیاسی خواسته‌اند صدای خود را در حمایت از شهروندان بهائی بلندتر کنند.
10.1.202427 Protokoll
Episode Artwork

فرهنگ و تساوی جنسیتی

گفتگو با: خانم کیوان گیولا، پژوهش‌گر مسائل اجتماعی و مشاور خانوادهتاثیر متقابل فرهنگ و تساوی جنسیتی درجهان امروز
3.1.202423 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

به یاد گیتی وحید

گفتگو با: خانم گیتی وحید.چهل و دو سال پیش در چنین روزی هشت تن از ۹ عضو محفل ملی بهائیان ایران، در زندان اوین اعدام شدند. این افراد ژینوس محمودی، مهدی امین امین، جلال عزیزی، عزت‌الله فروهی، محمود مجذوب، قدرت‌الله روحانی، سیروس روشنی و کامران صمیمی بودند که دو هفته پیشتر در حینی که در جلسه محفل در حال مشورت بودند، توسط پاسداران مسلح مورد یورش قرار گرفته دست‌گیر و به زندان اوین منتقل شده بودند. نه‌امین عضو این محفل خانم گیتی وحید بود، که آن روز در مرخصی استعلاجی بود و برای اولین بار در جلسه محفل حضور نداشتند و اخیرا در سن ۸۸ سالگی در شهر نیویورک چشم از جهان فرو بست. در دیداری با او که بیش از یک سال پیش در منزل‌اش صورت گرفت، گفتگویی را در مورد زندگی و تجارب او از دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی و هم‌چنین در مورد دوستان و هم‌کارانش در محفل ملی بهائیان ایران ضبط کردیم که به یاد او زینت‌بخش این خبرنگار می‌کنیم.
27.12.202328 Protokoll, 11 Sekunden
Episode Artwork

به یاد استاد فرامرز پایور

گفتگو با: آقای طوفان تیموری - استاد سنتور و دقایقی با استاد رحمت‌الله بدیعیاستاد فرامرز پایور، موسیقی دان، نوازنده چیره دست ساز سنتور، آهنگ‌ساز، مدرس، محقق و حقیقتا یکی از نوادر فرهنگ ایرانی، از تاثیرگذارترین و ماندگارترین چهره‌های موسیقی اصیل ایرانی است که تمامی اوقات حیات خودش را وقف تحکیم پایه‌های موسیقی و ارتقاء جایگاه موسیقی ایرانی و آموزش هنرمندان و هنرجویان در ایران کرد. در چهارده‌امین سال‌گرد درگذشت استاد فرامرز پایور نگاهی داریم به زندگی پر بار و خدمات ارزشمند او به فرهنگ و موسیقی اصیل ایرانی. 
20.12.202330 Protokoll, 6 Sekunden
Episode Artwork

بیانیه ۱۳ آذر جامعه جهانی بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخن‌گوی جامعه جهانی بهائیاما  تغییر روش در سرکوب‌های بی‌رحمانه  و شدیدتر علیه شهروندان بهائی توسط مقام‌های حکومت جمهوری اسلامی ایران در طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر، حقیقتا قلب هر انسان با وجدانی را به درد آورده است. جامعه جهانی بهائی ضمن ابراز نگرانی عمیق خود از رویدادهای دهشت بار اخیر، در بیانیه‌ای که در روز ۱۳ آذر  ماه یعنی حدود یک هفته پیش  منتشر شد می‌نویسد: «طیف نگران‌کننده روش‌های جدید و بسیار خشن‌تر از جانب مسئولان، شامل یورش خشونت‌آمیز به خانه‌ها، افزایش تعداد بهائیانی که در زندان هستند و یا منتظر اجرای حکم می‌باشند، مصادره املاک، محرومیت از حق کفن و دفن، محرومیت از تحصیلات عالیه و موج افزون‌تری از نفرت‌پراکنی رسمی علیه جامعه بهائی بوده است.»
13.12.202322 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

نگاهی به مفهوم زمان - (بخش ۲)

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت.زمان، حقیقتی انکارناپذیر که گذشته، حال و آینده انسان و جهان را به هم متصل می‌کند، به ما چه می‌آموزد؟
6.12.202326 Protokoll, 37 Sekunden
Episode Artwork

نگاهی به مفهوم زمان (بخش ۱)

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت.زمان، حقیقتی انکارناپذیر که گذشته، حال و آینده انسان و جهان را متصل می‌کند، به ما چه می‌آموزد؟
29.11.202322 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

بیانیه 10 نوامبر جامعه جهانی بهائی

گفتگو با: فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا.«حکومت ایران، هر هفته که می‌گذرد و با هر موج جدید دستگیری، شواهد جدیدی را از میزان ظلم خود و قصدش برای آزار و اذیت بهائیان تنها به دلیل اعتقاداتشان، حتی در دوران سالمندی نشان می‌دهد. تفتیش منازل سالمندان و بیماران، زنانی که بیش از ۴۰ سال پیش همسران خود را به خاطر همین حکومت از دست دادند، نشانگر این است که هرگونه تلاش مقامات ایرانی برای توجیه اقداماتشان پوچ و کذب است. بهائیان بیمار و سالمند چه تهدیدی برای حکومت ایران محسوب می‌شوند؟ هیچ چیز جز تعصب مذهبی نمی‌تواند چنین اقدامات بی‌رحمانه‌ای را توجیه کند.»
22.11.202321 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

نقش زنان در ایجاد صلح (بخش دوم)

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، محقق، نویسنده و کارشناس علوم سیاسیو اما خبرنگار امروز ادامه گفتگوی ماست با دکتر فرح دوستدار پیرامون موضوع برابری و صلح جهانی. موضوعی که حضرت عبدالبهاء در آثار خودشون بسیار بر آن تاکید کرده اند و نه تنها همواره مشوق و الهام بخش زنان در مسیر ایجاد صلح بوده‌اند بلکه نقش آن‌ها در تحقق صلح جهانی را اجتناب ناپذیر و دست‌یابی به این آرمان دیرینه بشر را منوط به  تحقق اصل برابری حقوق زنان و مردان دانسته‌اند.  تجلی این آموزه حضرت عبدالبهاء را در بخشی از بیانیه وعده صلح جهانی می‌بینیم که بیت‌العدل اعظم عالی‌ترین مرجع اداری جامعه جهانی بهائی نزدیک به سی سال پیش خطاب به اهل عالم منتشر کردند: «آزادی زنان و حصول تساوی کامل ميان زن و مرد، هرچند اهمیت آن کمتر اذعان شده، یکی از مهم‌ترین لوازم استقرار صلح است. انکار این تساوی، ظلم و ستم به نيمی از جمعيت جهان است و گرایش‌ها و عادات زیان‌بخشی را در مردان به وجود می‌آورد که از محیط خانواده به محل کار و به حیات سياسی و مآلا به روابط بين‌المللی منتقل می‌گردد. هیچ دلیل اخلاقی، عملی و یا بیولوژیکی وجود ندارد که بتوان بر اساس آن این عدم تساوی را توجیه نمود. تنها زمانی که زنان در جميع مساعی بشری سهمی کامل و مساوی داشته باشند، جو اخلاقی و روانی مساعدی برای پدید آمدن صلح بین‌المللی به وجود خواهد آمد.»
15.11.202323 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

نابرابری و جنگ

گفتگو با: دکتر فرح دوست‌دار، محقق و کارشناس علوم سیاسی.در جهان پر آشوب امروز ما که جنگ از بزرگ‌ترین و هولناک‌ترین چالش‌های آن به شمار میاد، بیانی از حضرت عبدالبهاء بسیار شایان توجه و تامل هست. بیانی که با برجسته کردن نابرابری و عدم تساوی حقوق زنان و مردان، به عنوان عمده‌ترین علل جنگ‌ها، ما را در مسیر ناهموار و تیره و تار رسیدن به صلح هدایت می‌کنه تا همه ما در هر کجا که هستیم آگاه‌تر و با اطمینان بیشتر و قدم‌های مصمم‌تری نه تنها برای ممانعت از جنگ بلکه برای تحقق صلح حقیقی و پایدار تلاش کنیم و گام برداریم. حضرت عبدالبهاء می‌فرمایند: «جنگ موقوف شود، زيرا مانع و رادع جنگ، نسوان خواهند بود. در اين شک و ترديدی نيست.»
8.11.202322 Protokoll, 7 Sekunden
Episode Artwork

تحقق صلح جهانی با چه موانعی روبروست؟

گفتگو با: دکتر معین افنانی (بخش ۲)جهان امروز ما محتاج صلح است. صلحی که بر پایه‌های عدالت و برابری و احترام به کرامت انسانی بنا شود و رفاه و آسایش همه افراد بشر را در برگیرد. اما در این مسیر چه موانعی پیش روی ماست و نقش فرد در این راستا چیست؟
1.11.202323 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

مبانی صلح جهانی و ریشه‌های جنگ

گفتگو با: دکتر معین افنانی، پژوهشگر علوم اجتماعیاگرچه در طی سال‌های گذشته میزان خشونت، نزاع و درگیری در سطح جهانی به حد قابل ملاحظه‌ای رو به افزایش بوده، تدوام جنگ اوکراین از فوریه ۲۰۲۲ میلادی و در هفته‌های اخیر آغاز جنگ دیگری در خاورمیانه، خطر گسترده شدن سریع سایه شوم جنگ و درگیر شدن بسیاری از کشورهای جهان در آن را به طور روزافزونی به واقعیتی هولناک و جدی نزدیک‌تر کرده. در این میان، متاسفانه آن‌چه که در پوشش های۲۴ساعته خبری رسانه‌ها در سطح بین‌المللی کمتر به گوش می‌رسه و یا در حدی بسیار ضعیف و خنثی به آن اشاره می‌شه، موضوع صلح، امنیت جمعی و اهمیت یافتن راهی برای حل و فصل اساسی این درگیری‌هاست و ارائه فضایی برای گفتمان‌های هدف‌مند و تاثیرگذار در این راستا.
25.10.202324 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

برابری جنسیتی، صلح و امنیت جمعی

گفتگو با: خانم نوا کاولین، نماینده جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل، در زمینه برابری جنسیتی و توسعه. موضوع صلح و امنیت، هم‌چنان از مهم‌ترین، جدی‌ترین و نگران‌کننده‌ترین چالش‌های جوامع انسانی به شمار می‌رود و نقش زنان در ایجاد صلح و امنیت روز به روز آشکارتر می‌شود.
18.10.202322 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

تحول اجتماعی

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، جامعه شناس، محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت تغییر و تحول دو پدیده مهم در  جوامع انسانی هستند که اگرچه معانی و مفاهیم متفاوتی دارند اما  اغلب تعبیر مشابهی را در ذهن تداعی می‌کنند و از این روست که انسان‌ها اگرچه به منظور تحقق آرمان‌های والای انسانی خود به ایده و هدف تحول می‌اندیشند وبا آن ایده و فکر تصمیم می‌گیرند. اما در عمل، روش تغییر را پیشه می‌کنند و از این جهت حتی با ایجاد تغییر که گاهی زودگذر و گاهی واهی و ریاکارانه به آن‌ها ارائه شده به نتیجه‌ای کاملا متفاوت می‌رسند و این‌گونه است که چرخه‌های ویران‌گر ظلم، نابرابری و نابسامانی تداوام می‌یابند. جنگ‌ها نمونه بارزی از این‌گونه تلاش‌ها هستند و تاریخ اگر بتوان پندی از آن گرفت به ما نشان می‌دهد که تغییر روش مطلوبی برای ایجاد یک تحول پایدار که پیشرفت و رفاه جوامع انسانی را دربرداشته باشد، نیست.  
11.10.202331 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

بیانیه ۲۰ سپتامبر جامعه جهانی بهائی

گفتگو با خانم پدیده ثابتی، سخن‌گوی جامعه جهانی بهائی در انگلستاندر پی نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اواخر ماه گذشته، و سخنرانی آقای ابراهیم رئیسی، رئیس حکومت جمهوری اسلامی در این مجمع در تاریخ ۱۹ سپتامبر، جامعه جهانی بهائی با انتشار بیانیه‌ای به بی‌توجهی آقای رئیسی به حقوق بشر و تناقض عمیق و دوگانگی فاحش بین گفتار او و رفتار غیرانسانی جمهوری اسلامی با اقشار مختلف مردم ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد: «جهان نحوه رفتار حکومت ایران با زنان و اقلیت‌ها و سرکوب جامعه بهائی ایران در یک سال گذشته را هم‌چنان به یاد دارد.»این بیانیه ادامه میدهد: «آقای رئیسی در سخنرانی خود سرکوب بهائیان، بزرگترین اقلیت دینی غیرمسلمان ایران را نادیده گرفت، وضعیتی که توسط کشورهای عضو و »نهادهای سازمان ملل متحد محکوم شده است. او همچنین در مورد نگرانی‌های حقوق بشری در مورد سایر اقلیت‌های دینی و اتنیکی، زنان و زندانیان عقیدتی صحبتی نکرد
4.10.202327 Protokoll
Episode Artwork

نقاشی‌های مریم صفاجو

گفتگو با: مریم صفاجو، نقاش جوان ایرانی.داستان‌های واقعی که در نقاشی‌های مریم صفاجو بازآفرینی شده، راوی تاریخ پر تلاطم بهائیان ایران است در طی بیش از چهل سال گذشته.
27.9.202320 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

#داستان_ما_یکیست

گفتگو با: دکتر نیره توحیدی، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه - بخش دوم «انواع ستم‌ها در هم تنیده‌اند و دلایل مشابه دارند و این‌ که: «مفهوم آپارتاید در حال گسترش هست اگرچه زمانی تنها بر اساس تفاوت نژادی اعمال می‌شد، اما امروز هر خصلتی که با زورگویی و به خاطر تفاوت‌ها، انسان‌ها را از مزایا و حقوق انسانی و اجتماعی محروم کند، یک نوع آپارتاید سازی محسوب می‌شود. یک نوع دیوارکشی بر اساس یک تفاوت هست. این تفاوت در مورد زنان، جنسیتی و در مورد بهائیان، دینی است.»
20.9.202328 Protokoll, 52 Sekunden
Episode Artwork

#داستان_ما_یکیست

گفتگو با: دکتر نیره توحیدی، جامعه شناس و استاد دانشگاه«انواع ستم‌ها در هم تنیده‌اند و دلایل مشابه دارند و این‌که: «مفهوم آپارتاید در حال گسترش هست اگرچه زمانی تنها بر اساس تفاوت نژادی اعمال می‌شد، اما امروز هر خصلتی که با زورگویی و به خاطر تفاوت‌ها، انسان‌ها را از مزایا و حقوق انسانی و اجتماعی محروم کند، یک نوع آپارتاید سازی محسوب می‌شود. یک نوع دیوار کشی بر اساس یک تفاوت هست. این تفاوت در مورد زنان، جنسیتی و در مورد بهائیان، دینی است.»
13.9.202328 Protokoll, 14 Sekunden
Episode Artwork

افزایش فشارها بر بهائیان ایران

گفتگو با آقای مهدی خلجی، پژوهش‌گر و عضو ارشد انستیتو واشنگتن.«گرچه پیروان دین بهائی حقانیت اسلام را قبول دارند، اما از همان ابتدای جمهوری اسلامی روحانیون رژیم، آن‌ها را رقیبانی احتمالی می‌دیدند.»
6.9.202320 Protokoll, 15 Sekunden
Episode Artwork

موج تازه‌ای از سرکوب‌های بی‌رحمانه علیه شهروندان بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخن‌گوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا.در بیانیه اخیر جامعه جهانی بهائی می‌خوانیم: «آقای جمالالدین خانجانی، یک بهائی ۹۰ ساله که در شرایط نامناسب جسمی به سر می برد و قبلا به دلیل اعتقاد خود به آئین بهائی، ۱۰ سال را در زندان سپری کرده، بازداشت شده است. این دستگیری بخشی از موج جدیدی از آزار و اذیت بهائیان کشور است که در هفته‌های اخیر، شامل بیش از ۱۸۰ مورد سرکوب علیه این جامعه بوده است. بهائیان بزرگترین اقلیت دینی غیرمسلمان ایران هستند و از زمان انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به طور سیستماتیک مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند.»
30.8.202325 Protokoll, 21 Sekunden
Episode Artwork

خدمت: داروی شگفت انگیز

گفتگو با: دکتر فرشته بتل، روان‌شناس بالینی، روان‌شانس اجتماعی وتعلیم و تربیت. تحقیقات علمی اخیر از تاثیر خدمت بر روی سلامت جسم و روان خبر می‌دهد.
23.8.202328 Protokoll, 13 Sekunden
Episode Artwork

قدرت کلام و چکامه‌های زنان ایران

گفتگو با: دکتر ماندانا زندیان - پزشک، شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار.تاریخ به ما نشان می‌دهد که قدرت قلم و تاثیر کلام بیش از هر عامل دیگری در بیدار کردن افکار عمومی و تعالی بخشیدن به درک و اندیشه‌های فرد و جامعه نقش داشته‌اند. از این رو صاحبان قدرت و حاکمان بیدادگر که از شدت غلبه و نفوذ این قوای نهفته به خوبی آگاه هستند و آن را تهدیدی برای بقایی خود می‌دانند، همواره سعی کرده‌اند تا با تمام قوا و با استفاده از زور، ارعاب و خشونت، نویسنده گان شاعران و سخنورانی که با صداقت و شهامت، در قالب شعر یا به صورت نثر بی‌عدالتی‌های زمان خود را به چالش کشیده‌اند هدف قهر و غضب قرار دهند، قلم‌شان را بشکنند و صدایشان را خاموش کنند. به خصوص اگر این نویسندگن و شاعران زن باشند.
16.8.202330 Protokoll, 39 Sekunden
Episode Artwork

قهرمانان #داستان_ما_یکیست (بخش پایانی)

گفتگو با: خانم روحی جهان‌پورداستان ده بانوی بهائی که چهل سال پیش به  خاطر پایداری بر باورهای قلبی خودشون به دست مقامات جمهوری اسلامی  در شهر شیراز به دار آویخته شدن، حقیقتا حماسه‌ای هست که حکایت‌های بی‌شماری در دل اون نهفته. حکایت‌هایی از صداقت و راست‌گویی، از استقامت و پایداری بر باور و یقین، بدون لحظه‌ای درنگ و تردید، از فداکاری و جان‌بازی در راه آرمان‌هایی نوین و جهان‌شمول و از شجاعت و شهامت در  برابر وحشت جهل و خشونت و بی‌رحمی. داستانی  که امروز در تمامی رنج‌ها و سختی‌های مردم ایران تعریف می‌شه و در تلاش و فداکاری اون‌ها برای تحقق آرمان عدالت و برابری و آرزوی دیرینه برای احترام به کرامت انسان و حقوق همه انسان‌ها تبلور پیدا می‌کنه. 
9.8.202326 Protokoll, 19 Sekunden
Episode Artwork

قهرمانان #داستان_ما_یکیست - (بخش سوم)

گفتگو با: خانم روحی جهان‌پوراو که ماه‌ها با این بانوان در زندان به سر برده، شاهد عینی بی‌نظیری هست از آن چه که بر این زنان و دختران جوان بهائی در زندان گذشت و چگونه حماسه شجاعت و شهامت و صداقت و استقامت آنان که امروز در هزاران کتاب، فیلم و مقاله بازگو شده و در افکار و اندیشه‌های میلیون‌ها انسان در سراسر جهان، زنده و پر شور نقش بسته، چهل سال پیش در پشت دیوارهای بلند زندان و به دور از چشم جهانیان اتفاق افتاد. حکایتی که کمپین #داستان_ما_یکیست نیز به آن اختصاص یافته تا دلاوری و جان‌بازی این بانوان بهائی و دیگر شیرزنان ایرانی را که هم‌چنان برای عدالت‌خواهی و برابری، تلاش و فداکاری می‌کنند ارج نهد و گرامی بدارد.
2.8.202327 Protokoll, 25 Sekunden
Episode Artwork

قهرمانان #داستان_ما_یکیست - (بخش دوم)

گفتگو با: خانم روحی جهان‌پورو اما ده بانوی ایرانی که چهل سال پیش به خاطر پایداری بر ایمان‌شان به آیین بهائی به دست مقامات جمهوری اسلامی در میدان چوگان شیراز به دار آویخته شدند چه کسانی بودند؟ در ادامه گفتگو با خبرنگار، خانم روحی جهان‌پور از تجربه‌های زندان و از هم‌بندانش می‌گوید. او از زندگی معمولی و در عین حال استثنایی زنان و دختران جوانی می‌گوید که حکایت صداقت، شجاعت، و شهامت و جان‌فشانی آن‌ها در حالی که عاشق زندگی و سرشار از شور و شوق خدمت به عالم انسانی بودند، بدون شک زبان‌زد جاودانه تاریخ و الهام‌بخش نسل‌های امروز و فرداست. 
26.7.202325 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

قهرمانان #داستان_ما_یکیست

و اما چهل سال پیش روحی جهان‌پور دختری جوان و پر شور بود که خدمت به اجتماع و تلاش برای ارتقاء و ترویج اصول ارزشمندی چون تحصیل، آموزش و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوان، احترام به کرامت انسانی، یگانگی، عدالت و برابری تمامی افکار، فعالیت‌ها و اهداف او و دوستان هم‌سن و سال‌اش را شکل می‌داد و رهبری می‌کرد. تا این که با آغاز انقلاب اسلامی همه چیز تغییر کرد و آرامش و توازن و شور و نشور زندگی عادی و پر مشغله او و دوستان‌اش کاملا از هم پاشید و وقایعی که بعد از آن رخ داد، حتی در غریب‌ترین و شگفت‌انگیزترین تصورات او هم نمی‌گنجید. روحی جهان‌پور نه تنها خود یکی از قهرمانان #داستان _ما _ یکیست است، بلکه شاهد عینی بی‌نظیری است از وقایع تاریخی جان‌سوز اما قهرمانانه زنان شجاع و دختران دلیر و آزاده‌ای که چهل سال پیش به دست مقامات جمهوری اسلامی بازداشت، زندان و شکنجه شدند تا آنان را مجبور به ترک اعتقادات‌شان کنند، اما آنان تا پای جان بر باورهای قلبی و آرمان‌های خود پایداری کردند و عاقبت در میدان چوگان شیراز، یک به یک و در مقابل چشمان یکدیگر به دار آویخته شدند.
19.7.202332 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

پایه‌های اخلاقی عدالت

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، محقق، نویسنده و کارشناس علوم سیاسیتحقق عدالت اجتماعی در شرایطی امکان‌پذیر خواهد بود که همگان از رفاه نسبی مادی برخوردار و در اکتساب خصائص معنوی کوشا باشند
12.7.202323 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

#داستان_ما_یکیست و حقوق بشر

گفتگو با: خانم دکتر لادن برومند، مورخ، نویسنده، فعال حقوق بشر و موسس بنیاد برومند و اما در ادامه گفتگوهای هفته‌های اخیر، پیرامون موضوع عدالت و برابری که در کمپین #داستان_ما_یکیست برجسته شده، کمپینی در گرامی‌داشت ده زن دلیر ایرانی که چهل سال پیش به دست جمهوری اسلامی ایران به خاطر باور به آیین بهائی به دار آویخته شدند، امروز نگاهی داریم به بعد حقوق بشر در این ماجرا و چگونه قربانیان حقوق بشر با ایستادگی و ایمان بر باورهای قلبی خود در راستای ارتقاء اصول برابری و عدالت در جامعه، جان‌فشانی کردند.  
5.7.202324 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

بازتاب گسترده به #داستان_ما_یکیست

واما واکنش ها به کمپین #داستان_ما_یکیست و پوشش اهداف آن در خبرگزاری‌های بین المللی فارسی زبان و غیر فارسی زبان، در شبکه‌های اجتماعی، به خصوص در تویتر و هم‌چنین در میان صاحب نظران، پژوهش‌گران، شخصیت‌های شناخته شده سیاسی،  اجتماعی و فرهنگی در سطح جهانی بسیار گسترده بوده‌اند. . همان‌طور که در هفته‌های اخیر و در برنامه‌های متعدد این رسانه شنیده‌اید، این کمپین که حدودا یک‌ ماه پیش از سوی جامعه جهانی بهائی برپا شد و تا یک‌ سال هم ادامه خواهد داشت، هدفش گرامی‌داشت یاد ده بانوی بهائی است که در خرداد ماه ۱۳۶۲ یعنی چهل سال پیش، تنها به خاطر پایداری بر باورهای دینی‌شان که اصولی چون برابری، عدالت و صلح را ترویج می‌دهد،  به دست جمهوری اسلامی به دار آویخته شدند. دیگر هدف این کمپین ارج نهادن خدمات بانوان ایرانی بی‌شماری است که در طی دهه‌های گذشته، در راستای ارتقاء و تحقق همان اصول با همان روحیه فداکاری تلاش کرده‌اند، تلاشی که تا به امروز ادامه دارد. به گفته ایقان شهیدی، پژوهش‌گر تاریخ اندیشه در دانشگاه کمبریج: «همه جنایت‌های ممکن را هم‌چون همیشه انجام دادند: بی دلیل #بازداشت و #شکنجه کردند، تلاش برای #اعتراف گیری کردند #اعدام کردند، جسدها را پس ندادند، مخفیانه به خاک سپردند و مزارهایشان را خراب کردند. داستان جنایت آنان و داستان تلاش برای ایجاد ایرانی آباد ادامه دارد. #داستان_ما_یکیست
28.6.202318 Protokoll, 35 Sekunden
Episode Artwork

#داستان_ما_یکیست و تلاش برای برابری

گفتگو با: دکتر رضوان مقدم، فعال حقوق بشر و موسس جنبش زناندر هم‌صدایی با اهداف کمپین #داستان_ما_یکیست، گفتگوهای خبرنگار نیز بر محور تلاش‌ها و فداکاری‌های زنان  دلیر و آزاده ایران‌زمین و هم‌چنین تامل و تفکر حول آرمان‌های والایی چون عدالت، برابری، راست‌گویی و انسان‌دوستی ادامه خواهند یافت. البته در کنار برجسته کردن دستاوردهای چشم‌گیری که تا کنون به دست آمده و یادگیری از گام‌های استواری که هم‌چنان ما را به تحقق این آرمان‌ها نزدیک‌تر و نزدیک‌تر می‌کنند،  کمپین #داستان_ما_یکی_است، سه هفته پیش در گرامی‌داشت ده بانوی دلیر و فداکار بهائی، که چهل سال پیش به خاطر پایداری بر باورهای قلبی خود، به دست مقامات جمهوری اسلامی در میدان چوگان شیراز به دار آویخته شدند و به منظور تجلیل از تلاش‌های ارزشمند تمام شیرزنان ایرانی آغاز شد و تا یک‌سال ادامه خواهد داشت.  زنانی که  با وجود همه فشارها و محدودیت‌ها، با پایداری و استقامت، برای سازندگی و پویایی جوامع خود شجاعانه کوشیده و می‌کوشند.
21.6.202331 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

کمپین #داستان_ما_یکی_است

گفتگو با: خانم مهناز پراکند، وکیل پایه یک دادگستری و مدافع حقوق بشرو اما در این چهاردهمین روز کمپین  #داستان_ما_ یکی_است با خبرنگار در کنار شما شنوندگان عزیز هستیم. کمپینی که به یاد ده بانوی دلیر و قهرمان ایرانی برپا شده که چهل سال پیش به دست مقامات جمهوری اسلامی به صورت جمعی و در مقابل چشمان یکدیگر در میدان چوگان شیراز به دار آویخته شدند. این  ده بانوی ایرانی که اکثر آنان دختران جوان بیست و چند ساله بودند، حاضر نشدند ایمان قلبی خود به آیین بهائی و باور به تعالیم بنیادین آن مانند عدالت، برابری، صداقت و یگانگی را انکار و یا کتمان کنند. از این رو بعد از ماه‌ها زندان و شکنجه بی‌رحمانه اعدام شدند. کمپین #داستان_ما_ یکی_است، فرصتی است برای گرامی‌داشت تلاش و فداکاری این بانوان و هم‌چنین دیگر بانوان شجاع و فرهیخته ایرانی که در طی ده‌ها با هر عقیده و از هر پیشینه‌ای برای تحقق آرمان برابری و عدالت و انسان‌دوستی، تلاش و از خودگذشتگی کرده‌اند و بالاترین هزینه‌ها را متحمل شده‌اند.  گفتگوی امروز نیز همراهی کوچکی است در مسیر اهداف کمپین  #داستان_ما_ یکی_است.
14.6.202325 Protokoll, 58 Sekunden
Episode Artwork

برابری جنسیتی

گفتگوبا: دکتر محمود صباحی، نویسنده، مترجم، شاعر و جامعه شناسنابرابری جنسیتی از بزرگ‌ترین چالش‌های ایرانیان، بلکه عموم مردمان در جهان امروز ماست که بدون شک تا از میان نرود، رفاه و سعادت برای هیچ‌یک از اقشار جامعه امکان پذیر نخواهد بود. کمپین #داستان_ما_یکیست که در اولین روزهای آن هستیم، یاد ده بانوی دلیر و قهرمان بهائی ایرانی که اکثر آنان دختران جوان بیست و چند ساله بودند و چهل سال پیش به خاطر پایداری بر اصولی چون عدالت و برابری، راست‌گویی و یگانگی، به دست مقامات جمهوری اسلامی در شهر شیراز به صورت جمعی به دار آویخته شدند را گرامی می‌دارد و هم‌چنین  تلاش دیرینه بانوان شجاع و فرهیخته ایرانی را از هر عقیده و پیشینه‌ای که برای تحقق آرمان برابری جنسیتی مقاومت و فداکاری کردند ارج می‌نهد. تلاشی که تا به امروز ادامه دارد.
7.6.202331 Protokoll, 56 Sekunden
Episode Artwork

#داستان_ما_یکیست

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخن‌گوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا.روز ۱۹ ژوئن سال  ۱۹۸۳ میلادی یعنی نزدیک به چهل سال پیش، ۱۰ بانوی جوان ایرانی که اکثر آنان بیست و چند سال بیشتر نداشتند، به جرم باور به آیین بهائی، به دست مقامات جمهوری اسلامی در شهر شیراز به دار آویخته شدند. جوان‌ترین آن‌ها دختری بود هفده ساله به نام مونا محمودنژاد که بیشتر اوقات خود را صرف تدریس کودکان محروم و نگهداری از یتیمان می‌کرد. این بانوان آگاه و دلیر باور داشتند که آزادی و برابری، عدالت و برادری برای مردم سرزمین‌شان و فرای مرزهای آن، برای اهل عالم با تعالیم آیین بهائی گره خوردند. تعالیمی چون احترام به کرامت و شرافت انسانی، برابری حقوق همه انسان‌ها فارغ از همه تفاوت‌ها، ترک تقلید و نفی تعصبات، تعلیم و تربیت اجباری، رفاه و سعادت برای نوع انسان و شاید مهم‌تر از همه برای آن‌ها برابری جنسیتی.
31.5.202324 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

صد و هشتادمین سالروز رسالت حضرت باب

گفتگو با: خانم هایده وفایی، فعال اجتماعی و فرهنگیصد وهشتاد سال پیش یعنی در نیمه قرن نوزدهم میلادی، در چنین روزی حضرت باب، بنیان‌گذار آیین بابی و مبشر آیین بهائی که تاجری جوان بودند، رسالت آسمانی خودشان را در حین ملاقات با جوان دیگری در شهر شیراز اعلان کردند. رسالتی که تنها شش سال طول کشید، اما مانند آتشی فروزان شعله ور شد و به سرعت، تمام مرز و بوم ایران را روشن کرد.  هزاران نفر به آیین جدید گرویدند و حتی جان‌شان را در راه تحقق آرمان‌های آن فدا کردند. بیت‌العدل اعظم عالی‌ترین مرجع اداری جامعه جهانی بهائی، در پیامی که در اکتبر 2019 میلادی به مناسبت دویست‌امین سال تولد حضرت باب ارسال کردند، نکات مهمی را در مورد رسالت حضرت باب تشریح می‌کنند که در گفتگوی این خبرنگار، نگاهی داریم به پاره‌ای از آن‌ها.
24.5.202322 Protokoll, 37 Sekunden
Episode Artwork

«پیام رضوان» ۱۸۰ بدیع - قسمت دوم و آخر

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعی بیت العدل اعظم عالی‌ترین شورای اداری جامعه جهانی بهائی، هر سال در ایام عید اعظم رضوان، بزرگ‌ترین عید در تقویم آیین بهائی، پیام مخصوصی را خطاب به بهائیان سراسر جهان ارسال می‌کنند. پیامی که به «پیام رضوان» موسوم هست. در پیام رضوان امسال یعنی ۱۸۰ بدیع، چون همیشه بیت العدل اعظم ضمن تقدیر از تلاش‌های فداکارانه و تشویق خدمات پیروان آیین بهائی در مسیر تحقق اهداف نقشه نه ساله، نقشه‌ای که برنامه‌های رشد و توسعه جوامعی سالم و پویا را دربرداره، ره‌نمودها و راه‌کارهای ارزشمندی را نیز ارائه می‌دهند. ره‌نمودهایی که الهام بخش فعالیت‌های جامعه سازی نه تنها بهائیان، بلکه دوستان و همسایگان و همکارانی است که در این مسیر با بهائیان شریک و همگام هستند. در حقیقت، تمامی افرادی که در مسیر تحقق ارزش‌ها و اهداف والای انسانی در سطح محلی، ملی و بین المللی با خلوص و فداکاری و اطمینان به فردایی بهتر و روشن‌تر گام برمی‌دارند.
17.5.202325 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

«پیام رضوان» ۱۸۰ بدیع - قسمت اول

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعیبیت العدل اعظم عالی‌ترین شورای اداری جامعه جهانی بهائی، هر سال در ایام عید اعظم رضوان، بزرگ‌ترین عید در تقویم آیین بهائی، پیام مخصوصی را خطاب به بهائیان سراسر جهان ارسال می‌کنند. پیامی که به «پیام رضوان» موسوم هست. در پیام رضوان امسال یعنی ۱۸۰ بدیع، چون همیشه بیت العدل اعظم ضمن تقدیر از تلاش‌های فداکارانه و تشویق خدمات پیروان آیین بهائی در مسیر تحقق اهداف نقشه نه ساله، نقشه‌ای که برنامه‌های رشد و توسعه جوامعی سالم و پویا را دربرداره، ره‌نمودها و راه‌کارهای ارزشمندی را نیز ارائه می‌دهند. ره‌نمودهایی که الهام بخش فعالیت‌های جامعه سازی نه تنها بهائیان، بلکه دوستان و همسایگان و همکارانی است که در این مسیر با بهائیان شریک و همگام هستند. در حقیقت، تمامی افرادی که در مسیر تحقق ارزش‌ها و اهداف والای انسانی در سطح محلی، ملی و بین المللی با خلوص و فداکاری و اطمینان به فردایی بهتر و روشن‌تر گام برمی‌دارند. 
10.5.202328 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

انتخابات در آیین بهائی

گفتگو با: خانم سوزان احمدی-هنسن، استاد تربیت معلم و فعال اجتماعیانتخابات در آیین بهائی بخش مهمی از یک نظم نوینی است که حضرت بهاءالله بنیان‌گذار آیین بهائی، اساس آن را در آثار خود پایه گذاری کردند و حضرت عبدالبهاء و حضرت ولی امرالله آن نظم را تشریح کردند و به آن جامه عمل پوشاندند. نظمی که اعضای موسسات و تشکیلات آن در یک انتخابات آزاد، دموکراتیک و محرمانه انتخاب می‌شوند تا در یک روند جمعی و مشورتی برای اداره امور جوامع خود تصمیم گیری کنند. این نظم که به نظم اداری بهائی موسوم است جزء جدایی ناپذیر آیین بهائی است که با رشد و توسعه جامعه جهانی بهائی تکامل می‌یابد و مانند مجرایی، روح و حقیقت تعالیم آیین بهائی را در ساختار جامعه به جریان می‌اندازد و همه اجزاء جامعه را به هم پیوند می‌دهد و مسیر پیشرفت و سازندگی و بلوغ جمعی بشر را هموار می‌کند. انتخابات بهائی، پیشینه و معیارهای آن موضوع گفتگوی امروز ماست.
3.5.202319 Protokoll, 49 Sekunden
Episode Artwork

نگاهی گذرا به جهان در سالی که گذشت

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، محقق، نویسنده و کارشناس مسائل سیاسیسال ۱۴۰۱ از سویی، سالی بود پر از اضطراب و نگرانی.  جنگ و خونریزی، سرکوب و انسان ستیزی، فقر و محرومیت در کنار دیگر چالش‌های بزرگ و پیچیده اقتصادی، اجتماعی و اقلیمی به عنوان بخشی از تجربه‌های فردی و جمعی بسیاری از مردم جهان. اما از سوی دیگر سال گذشته، سالی بود  پر از آگاهی و تحول.  پر از فرصت برای خدمت و سازندگی، و قدمی های بلند و ارزشمند در راستای ایجاد عدالت و برابری، صلح و یگانگی. در گفتگوی امروز نگاهی داریم به برخی از فراز و نشیب‌هایی که جهان ما در سال گذشته با آن‌ها روبرو بود. 
26.4.202322 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

در آستانه «عید اعظم رضوان»

گفتگو با: آقای سهند جاوید، پژوهشگر مسائل اجتماعی.تحقق وعود الهی و آغاز مرحله جدیدی در سیر تحول و تکامل بشر.
19.4.202329 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

ستم در زندگی، آزار در مرگ

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائیبیانیه اخیر جامعه جهانی بهائی از تشدید فشارها و آزار و اذیت ها علیه شهروندان بهائی حکایت می‌کند.
12.4.202320 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- مشارکت در گفتمان‌های اجتماعی

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعی.گفتمان‌های اجتماعی عاملی مهم و تاثیرگذار در تحول مادی و معنوی فرد و جامعه.
5.4.202319 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- نوروز از باستان تا به امروز

گفتگو با: آقای موژان خادم، معمار و پژوهشگر مسائل اجتماعی و فرهنگیمفهوم نوروز در فرهنگ‌های شرق و غرب، از گذشته تا به امروز. 
29.3.202327 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- به پیشواز بهار و نوروز

گفتگو با: خانم هایده وفایی، ازدوستان خبرنگار جایگاه نوروز در تقویم آیین بهائی  و معانی روحانی و مفاهیم عرفانی از موسم بهار.
15.3.202319 Protokoll, 48 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- رسانه‌ها و سلامت روح و روان

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، روان‌شناس و تحلیل‌گر مسائل روان‌شناسیتاثیرات رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بر سلامت روح و روان.
8.3.202326 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- سی‌امین سال کرسی بهائی - قسمت دوم

گفتگو با: دکتر هدی محمودی، استاد دانشگاه و متصدی کرسی بهائیدیدگاه کرسی بهائی برای صلح جهانی به چالش‌های جهانی
1.3.202327 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- کرسی بهائی و سی سال تلاش در راستای صلح جهانی

گفتگو با: دکتر هدی محمودی، استاد دانشگاه و متصدی کرسی بهائینگاهی گذرا به دستاوردهای چشمگیر کرسی بهائی برای صلح جهانی در طی سی سال گذشته.
22.2.202325 Protokoll, 23 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - زلزله، پیدایش و عواقب آن

گفتگو با: دکتر فرهود نوذرتاش، کارشناس مهندسی سازهآیا زلزله قابل پیش‌بینی است؟ چرا در برخی نقاط خرابی ناشی از زلزله بیشتر و گسترده‌تر است؟
15.2.202328 Protokoll, 53 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- لورا کلیفورد بارنی

گفتگو با: خانم منا خادمی، نویسنده و مدیر دفتر مشاوره و مدیریت آثار هنری در واشنگتن دی سیزندگی نامه لورا کلیفورد بارنی، کتابی که به تازگی منتشر و با استقبال زیادی روبرو شده است.
8.2.202327 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - دوست و دوستی. بخش دوم

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، روان‌شناس و تحلیل‌گر مسائل روان‌شناسیآیا دوستان نزدیک و دوستی‌های خوب نیازمند احترام به حد و حدودها هستند؟
1.2.202318 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - دوست و دوستی

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، مشاور خانواده و تحلیل‌گر مسائل روان‌شناسیارزش‌های دوستی‌های خوب کدامند و دوست خوب کیست؟ 
25.1.202322 Protokoll, 6 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاملی در بخش‌هایی از پیام‌های بیت العدل اعظم

گفتگو با: فریال، امیددر این اولین خبرنگار سال نو ۲۰۲۳ در تقویم میلادی، تاملی داریم در گل‌چینی از مفاهیم روحانی و ره‌نمودهای ارزشمند در برخی از پیام‌های بیت العدل اعظم در سال گذشته
4.1.202322 Protokoll, 35 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- برابری جنسیتی از نگاه عبدالبهاء - بخش دوم و پایانی

گفتگو با: دکتر مینا یزدانی، پژوهش‌گر و استاد تاریخ نمونه‌هایی از اقدامات مهم و پیشرو حضرت عبدالبهاء در راستای اصل برابری زنان و مردان
21.12.202223 Protokoll, 30 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- برابری جنسیتی از نگاه عبدالبهاء - بخش اول

گفتگو با: دکتر مینا یزدانی، پژوهش‌گر و استاد تاریخاز دیدگاه حضرت عبدالبهاء صلح جهانی و سعادت نوع بشر بدون تساوی حقوق زنان و مردان امکان پذیر نخواهد بود.
14.12.202226 Protokoll
Episode Artwork

خبرنگار- تاثیر کلمه و کلام در تحول اجتماعی

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاهتحول اجتماعی مستلزم گفتمان‌هایی است که بر پایه احترام به حقوق بشر و آزادی بیان و اندیشه و فارغ از تعصب و تبیعض صورت گیرند.
7.12.202225 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تعلیم و تربیت از نگاه عبدالبهاء

گفتگو با: دکتر فرشتۀ بتل، روان‌شناس و استاد دانشگاهتعلیم و تربیت از تعالیم اساسی آیین بهائی است که پیشرفت فردی و جمعی منوط به تحقق آن در جامعه است.
30.11.202223 Protokoll, 11 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- جام جهانی فوتبال و جهانی شدن

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و تعلیم و تربیتاز جام جهانی فوتبال چه می‌آموزیم؟ تا چه حد رویداد جام جهانی تجسمی است از جهان شمولی از دنیای امروز ما و جلوه‌ای امیدوار کننده از جهان فردا
16.11.202222 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگارـ پایه‌های اخلاقی عدالت

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، محقق، نویسنده و کارشناس علوم سیاسیتحقق عدالت اجتماعی در شرایطی امکان‌پذیر خواهد بود که همگان از رفاه نسبی مادی برخوردار و در اکتساب خصایص معنوی کوشا باشند
9.11.202223 Protokoll, 8 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگارـ مقاومت روحی روانی چیست؟

گفتگو با: خانم پریسا افشین، مشاور و تراپیستآن چه اغلب در رویارویی با سختی‌ها فراموش می‌شود، سلامت روحی و مقاومت روانی است که به خصوص در این مواقع حائز اهمیت‌اند.
2.11.202224 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگارـ ویژه برنامه - به مناسبت سالروز تولد حضرت باب

گفتگو با: آقای سهند جاوید، پژوهشگر مسائل اجتماعی بیش از دویست سال پیش پیامبری در ایران چشم به جهان گشود که پیام حیاتبخش‌اش سرنوشت جهان را برای همیشه تغییر داد. 
26.10.202225 Protokoll, 44 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگارـ تاملی بر الواح ملوک و سلاطین

گفتگو با: آقای مهرداد بشیری، پژوهشگر مستقل تاریخ و دینتاملی در پاره‌ای ازنصایح و آموزه‌های حضرت بهاءالله به سلاطین، فرمانروایان و رهبران دین و سیاست
19.10.202225 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- پیام اول شهریور بیت العدل اعظم

گفتگو با: آقای اشکان عنایتی، مهندس عمران و فعال اجتماعینگاهی اجمالی و شخصی بر پاره‌ای از مفاهیم پیام اول شهریور بیت العدل اعظم
12.10.202228 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «دیگری در سرزمین خویش». قسمت دوم

گفتگو با: آقای فرید حائری نژادانگیزه ساختن این مستند و نقش رسانه در آگاهی بخشی از جمله پرسش‌هایی است که در گفتگوی این خبرنگار مطرح می‌کنیم. 
5.10.202220 Protokoll, 13 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «دیگری در سرزمین خویش»

مروری بر مستندی ساخته فرید حائری نژاد در مورد بهائیان ایران و تلاش جمهوری اسلامی برای از بین بردن آیین بهائی در آن سرزمین.
28.9.202227 Protokoll, 52 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- پاسخ جهانی به نقض حقوق شهروندان ایرانی

گفتگو با: خانم گیتی اجتماعی و آقای امید میلانیمروری  بر بیانیه ۲۳ اوت جامعه جهانی بهائی 
21.9.202223 Protokoll, 5 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تدوام و تشدید سرکوب شهروندان بهائی در ایران

گفتگو با: دکتر عباس میلانی، نویسنده، مورخ و محقق ایرانی.دکتر میلانی میگوید : «دوران تعصب مذهبی در ذهن بسیاری از مردم ایران به سر آمده».
14.9.202226 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- شدت سرکوب بهائیان در ایران

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکایورش به منازل، و دستگیری و بازداشت شهروندان بهائی بدون هیچ اتهامی هم‌چنان ادامه دارد.
7.9.202221 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- حمایت از جامعه بهائی ایران

گفتگو با: خانم مهرانگیز کار،  وکیل، روزنامه نگار و مدافع حقوق بشر«وقت آن رسیده که همه ما برای ایجاد یک جریان روشنگری و آگاهی بخشی در مورد حقوق بهائیان و نقش آنان در پیشرفت ایران اقدام کنیم.»
31.8.202222 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تدوام سرکوب شهروندان بهائی

گفتگو با: آقای مهدی خلجی، روزنامه نگار و پژوهش‌گر، و دکتر فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائی حکومت جمهوری اسلامی هم‌چنان با استفاده از شیوه‌های غیر انسانی به سرکوب شهروندان بهائی ادامه می‌دهد.
24.8.202223 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- اتهام جاسوسی علیه بهائیان، چرا؟

گفتگو با: آقای داریوش لمیعجمهوری اسلامی دهه‌هاست که با استفاده از اتهام جاسوسی علیه شهروندان بهائی، به سرکوب و آزار و اذیت آنان ادامه می‌دهد.
17.8.202225 Protokoll, 26 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «روشنکوه» و آن چه بر بهائیان می‌گذرد

گفتگو با: دکتر مینا یزدانی، مورخ، نویسنده، محقق و استاد دانشگاهتداوم آزار و اذیت شهروندان بهائی در ایران اوجی دوباره می‌گیرد، و تاریخ دوباره تکرار می‌شود. 
10.8.202223 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- یادی از ورقا تبیانیان - قسمت دوم

ورقا تبیانیان، از اولین قربانیان آزار و اذیت علیه شهروندان بهائی در ایران است. این سرکوب بعد از گذشت ۴۴ سال هم‌چنان ادامه دارد.
3.8.202221 Protokoll, 13 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- یادی از ورقا تبیانیان

ورقا تبیانیان، از اولین قربانیان آزار و اذیت علیه شهروندان بهائی در ایران است. این سرکوب بعد از گذشت ۴۴ سال هم‌چنان ادامه دارد. 
27.7.202228 Protokoll, 25 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «ذهن آگاهی» در پیشگیری و درمان

گفتگو با: خانم پریسا افشین - مشاور و تراپیست تاثیرات مثبت «ذهن آگاهی» در پیشگیری و درمان، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
20.7.202223 Protokoll, 21 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- خدمت: داروی شگفت انگیز

گفتگو با: دکتر فرشته بتل، روانشناس بالینی، روانشانس اجتماعی وتعلیم و تربیت تحقیقات علمی اخیر از تاثیر خدمت بر روی سلامت جسم و روان خبر میدهد
13.7.202228 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- نقش جوانان در تحول و سازندگی

گفتگو با: خانم سارا ندافیان، مدرس موسیقی و فعال اجتماعیجهان ما عملا «جوان» توصیف می‌شود و جوانان آن خواستار تغییرات بنیادی و مشارکت موثر در تحول جوامع خود هستند.
6.7.202226 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - مجموعا ۸۵ سال زندان برای ۲۶ شهروند بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائیتداوم و تشدید آزار و اذیت شهروندان بهائی به منظور ریشه کن کردن آنان از سرزمین مادری‌شان
29.6.202225 Protokoll, 58 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نگاهی نوین در «تربیت معلم» - بخش دوم

گفتگو با: خانم سوزان احمدی - هانسن، معلم و استاد «تربیت معلم» نگاه ما و جامعه به کودکان چکونه است. دیدگاه آیین بهائی در مورد کودکان و تعلیم و تربیت آنان چیست؟  
22.6.202226 Protokoll, 29 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نگاهی نوین در «تربیت معلم»

گفتگو با: خانم سوزان احمدی - هانسن، معلم و استاد «تربیت معلم»تربیت معلم چه ابعاد و جنبه‌هایی داره و معلم موفق و موثر کیست و چه ویژگی‌هایی داره؟ 
15.6.202223 Protokoll, 17 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - زنان و استقرار صلح جهانی

گفتگو با: آقای داریوش لمیع، پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخیمشارکت زنان در مسیر استقرار صلح، از اصول پایه ایی و انکار ناپذیر است که حضرت عبدالبهاء تحقق آن را نوید داده اند.
8.6.202225 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - اقدام اجتماعی

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعیمشارکت در«اقدام اجتماعی» و تحقق تعالیم حضرت بهاءالله در عمل و خدمت به عالم انسانی.
1.6.202218 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - سختی‌ها و دعا و مناجات

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، مشاور خانواده و تحلیل‌گر مسائل روانشناسیآیا دعا و نیایش می‌تواند در رویارویی با سختی‌ها تاثیر گذار باشد؟ این تاثیر چگونه است و چه ابعادی دارد؟
25.5.202226 Protokoll, 5 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - رویارویی با سختی‌ها - بخش دوم

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، مشاور خانواده و پژوهشگر مسائل اجتماعیفرار از سختی‌های زندگی امکان ناپذیر است، پس چگونه می‌بایست با آن‌ها روبرو شد و از آن‌ها آموخت.
18.5.202222 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - رویارویی با سختی‌ها

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، مشاور خانواده و پژوهشگر مسائل اجتماعیفرار از سختی‌های زندگی امکان ناپذیر است، پس چگونه می‌بایست با آن‌ها روبرو شد و از آن‌ها آموخت.
11.5.202226 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - کنفرانس‌های جهانی و نقشه ۹ ساله

گفتگو با: سوزان، مهیار، نسرین، هوشمند، بهنام و گیتابهائیان به همراه دوستان و همراهان خود در بیش از ده هزار کنفرانس در جهان، برای تحول و سازندگی در جوامع خود مشورت و برنامه ریزی می‌کنند. 
4.5.202228 Protokoll, 8 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام رضوان ۲۰۲۲

گفتگو با: آقای اشکان عنایتی و آقای سهند جاویدمروری بر پاره‌ای از رهنمودها و بینش‌های بیت العدل اعظم در پیام رضوان ۲۰۲۲
27.4.202223 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - در آستانه رضوان

گفتگو با: آقای مهرداد بشیری، پژوهشگر مستقل تاریخ و دینپیام حضرت بهاءالله که صد و هفتاد ونه سال پیش درجهان طنین انداز شد، امروز جهانیان را به سوی آزادی، برابری، صلح و عدالت فرا می‌خواند. 
20.4.202225 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نقش جوانان در تحول و سازندگی

گفتگو با: خانم سارا ندافیان، مدرس موسیقی و فعال اجتماعیجهان ما عملا «جوان» توصیف می‌شود و جوانان آن خواستار تغییرات بنیادی و مشارکت موثر در تحول جوامع خود هستند.
13.4.202226 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - صبها مطلبی، هنرمند پیشرو پرشور عصر ما

گفتگو با: خانم صهبا مطلبی، آهنگساز، مدرس و نوازنده تارتاثیر موسیقی بر روح و روان انسان‌ها، موضوعی است که صهباء مطلبی در فعالیت‌های هنری خود برجسته می‌کند.
6.4.202220 Protokoll, 53 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام نوروز ۱۴۰۱

گفتگو با: آقای اشکان عنایتی، مهندس عمران و فعال اجتماعیتاملی در پاره‌ایی از مفاهیم و رهنمودهای پیام نوروز ۱۴۰۱ بیت العدل اعظم خطاب به بهائیان کشور ایران
30.3.202224 Protokoll
Episode Artwork

خبرنگار - صلح دیرینه آرزوی انسانی

همراه با: تیارا، هانا، پارمیس و باراننوجوانان ایرانی که آینده‌ سازان فردا و صلح آفرینان امروزند، بخش‌هایی از بیانیۀ «وعدۀ صلح جهانی» را برایمان مرور می‌کنند. 
16.3.202244 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - مشارکت در گفتمان‌های اجتماعی

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعیگفتمان‌های اجتماعی عاملی مهم و تاثیرگذار در تحول مادی و معنوی فرد و جامعه
9.3.202219 Protokoll, 23 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - صیام یا روزه در آیین بهائی

گفتگو با: آقای داریوش لمیع - نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخیامروز اولین روز ماه صیام یا روزه در آیین بهائی است، فریضه‌ای دینی، با ابعاد گسترده فردی و اجتماعی.
2.3.202226 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تداوم نقض فاحش حقوق شهروندان ایران

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائیحکومت ایران در پی مصادره اموال شهروندان بهائی به منظور ثروت اندوزی برای رهبران جمهوری اسلامی است. 
23.2.202221 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - افزایش فشارها بر بهائیان ایران

گفتگو با - آقای مهدی خلجی، پژوهشگر و عضو ارشد انستیتو واشنگتن«گرچه پیروان دین بهائی حقانیت اسلام را قبول دارند، اما از همان ابتدای جمهوری اسلامی روحانیون رژیم، آن‌ها را رقیبانی احتمالی می‌دیدند.»
16.2.202220 Protokoll, 11 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام ۳۰ دسامبر بیت العدل اعظم - بخش سوم و پایانی

گفتگو با: خانم دکتر رها ثابت، استاد دانشگاه و فعال اجتماعیدر آستانه نقشه نه ساله که در ماه آوریل امسال آغاز می‌شود، مروری داریم بر پیام ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ بیت العدل اعظم، که از اهداف اصلی و مفاهیم اساسی این نقشه رونمایی می‌کند.  
9.2.202230 Protokoll, 25 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام ۳۰ دسامبر بیت العدل اعظم - بخش دوم

گفتگو با: خانم دکتر رها ثابت، استاد دانشگاه و فعال اجتماعیدر آستانه نقشه نه ساله که در ماه آوریل امسال آغاز می‌شود، مروری داریم بر پیام ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ بیت العدل اعظم، که از اهداف اصلی و مفاهیم اساسی این نقشه رونمایی می‌کند.  
2.2.202227 Protokoll, 38 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام ۳۰ دسامبر بیت العدل اعظم - بخش اول

گفتگو با: خانم دکتر رها ثابت، استاد دانشگاه و فعال اجتماعیدر آستانه نقشه نه ساله که در ماه آوریل امسال آغاز می‌شود، مروری داریم بر پیام ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ بیت العدل اعظم، که از اهداف اصلی و مفاهیم اساسی این نقشه رونمایی می‌کند.  
26.1.202229 Protokoll, 17 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نقد و انتقاد یا ایراد و خرده‌گیری

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان - روان‌شناس و مشاور خانوادهفرایند نقد و انتقاد سازنده چگونه شکل می‌گیرد و چه نقشی در درک بهتر انسان‌ها از واقعیت‌ها دارد؟ 
19.1.202225 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «خدمت» از دیدگاه حضرت عبدالبهاء

گفتگو با: آقای داریوش لمیع، پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخیجلوه‌های خدمت در آثار و اقدامات حضرت عبدالبهاء، الگویی برای جهانیان
12.1.202225 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - طنین یک صدا از بندرعباس تا نیوزیلند

گفتگو با: خانم سنبل طائفی، خواننده و آهنگ‌ سازنوای آواز بانوان هنرمند ایرانی امروز رساتر، فراگیرتر و طنین اندازتر از همیشه
15.12.202128 Protokoll, 50 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- شهروندان بهائی در روستای کتا

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائی آمریکاتصاحب و حراج زمین‌های شهروندان روستای کتا در استان بویراحمد و کهگیلویه، توسط مقامات حکومت جمهوری اسلامی
8.12.202124 Protokoll, 1 Sekunde
Episode Artwork

خبرنگار- درگذشت حضرت عبدالبهاء - قسمت ۲

گفتگو با: دکتر رامین عالی زاده، پژوهشگر آثار آیین بهائی اهمیت عهد و میثاق الهی و تاثیر سرنوشت ساز لوح عهدی و الواح وصایا
1.12.202125 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- درگذشت حضرت عبدالبهاء

گفتگو با: دکتر رامین عالی زاده، پژوهشگر آثار آیین بهائی مروری بر پاره‌ای از ابعاد درگذشت حضرت عبدالبهاء و تاثیر آن بر جامعه بهائی و جهان آن زمان و بعد از آن
24.11.202124 Protokoll, 23 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- برابری جنسیتی از نگاه عبدالبهاء - بخش دوم

گفتگو با: دکتر مینا یزدانی، پژوهشگر و استاد تاریخ نمونه‌هایی از اقدامات مهم و پیشرو حضرت عبدالبهاء در راستای اصل برابری زنان و مردان
17.11.202127 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- برابری جنسیتی از نگاه عبدالبهاء - بخش اول

گفتگو با: دکتر مینا یزدانی، پژوهشگر و استاد تاریخ از دیدگاه حضرت عبدالبهاء صلح جهانی و سعادت نوع بشر بدون تساوی حقوق زنان و مردان امکان پذیر نخواهد بود. 
10.11.202126 Protokoll, 1 Sekunde
Episode Artwork

خبرنگار- رسالت حضرت عبدالبهاء

گفتگو با: آقای داریوش لمیع، نویسنده و پژوهشگر رسالت عبدالبهاء در ابعاد مختلف تاثیری جاوادنه و ناگسستی بر زندگی فردی و اجتماعی پیروان آیین بهائی در گذشته، حال و آینده داشته و خواهد داشت.
3.11.202124 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تعلیم و تربیت از نگاه عبدالبهاء

گفتگو با: دکتر فرشتۀ بتل، روانشناس و استاد دانشگاه تعلیم و تربیت از تعالیم اساسی آیین بهائی است که پیشرفت فردی و جمعی منوط به تحقق آن در جامعه است. 
27.10.202123 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- همراز یک آواز

گفتگو با: خانم کتی ایوقلی هنرمند موفقی که نوای ساز و آوازش از اندیشه‌های والایی چون صلح، عشق و دوستی الهام می‌گیرد و بر دل می‌نشیند. 
20.10.202122 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تداوم محرومیت جوانان بهائی از تحصیل

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا بیانیه اخیر جامعه جهانی بهائی از تداوم نقض حقوق شهروندان ایرانی و محرومیت جوانان بهائی از ورود به دانشگاهها خبر میدهد.
13.10.202123 Protokoll, 40 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- مروری بر آثار حضرت عبدالبهاء

گفتگو با: آقای داریوش لمیع، نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخی حضرت عبدالبهاء بیش از سی و شش هزار اثر از خود به جای گذاشتند که از لحاظ تعداد و تنوع موضوعات، مفاهیم عمیق، آموزه‌های ارزشمند و همچنین زیبایی لحن و کلام مجموعه‌ای است بی نظیر. 
29.9.202125 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- دعا و نیایش در آیین بهائی

گفتگو با: دکتر سهراب کوروش، محقق، نویسنده، استاد دانشگاه و مشاور علمی دعا و نیایش همواره بخش مهمی از حیات انسان‌ها در طی قرون و اعصار بوده و در آیین بهائی در شکل دادن به یک زندگی یکپارچه و منسجم نقشی اساسی داره. 
22.9.202126 Protokoll, 57 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- روز بین المللی دموکراسی

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه تعبیر دموکراسی از دیدگاه آیین بهائی و از نگاه حضرت عبدالبهاء چیست، از جمله پرسش‌هایی است که در خبرنگار امروز به آن می‌پردازیم. 
15.9.202123 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- عبدالبهاء را بشناسیم.

گفتگو با: آقای داریوش لمیع، معمار، نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی و تاریخی در این اولین ویژه برنامه خبرنگار به مناسبت صدمین سال درگذشت عبدالبهاء، با میهمان خبرنگار در مورد زندگی و رسالت عبدالبهاء گفتگو می کنیم. 
8.9.202125 Protokoll, 8 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- بیانیه مطبوعاتی جامعه جهانی بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائی نگرانی شدید از تداوم آزار و اذیت بهائیان در ایران. این بار مقامات جمهوری اسلامی در صدد تصرف و مصادرۀ املاک بهائیان در سمنان هستند.
1.9.202121 Protokoll, 58 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- فرهنگ و تساوی جنسیتی

گفتگو با: خانم کیوان گیولا، پژوهشگر مسائل اجتماعی و مشاور خانواده تاثیر متقابل فرهنگ و تساوی جنسیتی درجهان امروز
25.8.202123 Protokoll, 44 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - کلاس‌های کودکان در موسسه آموزشی بهائی

گفتگو با: خانم مرجان فارسی، کارشناس ارشد علوم کامپیوتر و مربی کلاس‌های کودکان در موسسه آموزشی بهائی، همه افراد در یک فرایند یادگیری که از کلاس کودکان آغاز می‌شود، مفاهیم والای انسانی و خدمت به جامعه را می‌آموزند و به‌کار می‌گیرند. 
18.8.202123 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تعامل سازنده

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، محقق، نویسنده و کارشناس علوم سیاسیضرورت تعامل سازنده در روابط فردی، جمعی و بین المللی واقعیتی است اجتناب ناپذیر، اما اصول بنیادی آن همچنان نیازمند تغییر و تحول می‌باشد.
11.8.202121 Protokoll, 11 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- «گنج پنهان»

گفتگو با: آقای شهروز تجارتی، مدیرعامل شرکت های بین المللی و پژوهشگر مسائل اجتماعیپروژه "گنج پنهان" هدیه ایی به مردم ایران، به مناسبت گرامیداشت صدمین سال درگذشت عبداللبهاء
4.8.202125 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاثیر نفرت پراکنی در جامعه

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق، استاد دانشگاه پرسش‌های شنوندگان خبرنگار در مورد تاثیر نفرت پراکنی علیه بهائیان ایران
28.7.202122 Protokoll, 26 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- #ایران_بدون_نفرت

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه هم‌صدایی جامعه جهانی در یک توفان توئیتری و اعتراض به نفرت پراکنی جمهوری اسلامی علیه بهائیان ایران. 
21.7.202127 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- آغاز جمهوری اسلامی و اعدام شهروندان بهائی (قسمت دوم)

گفتگو با: دکتر فرهنگ فرهنگی-جباری دکتر مسیح فرهنگی، از جمله شهروندان برجسته ایرانی بود که به خاطر باور به آیین بهائی در همان سال‌های اول پیروزی جمهوری اسلامی اعدام شد. (بازپخش)
14.7.202118 Protokoll, 29 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- آغاز جمهوری اسلامی و اعدام شهروندان بهائی (قسمت اول)

گفتگو با: دکتر فرهنگ فرهنگی-جباری دکتر مسیح فرهنگی، از جمله شهروندان برجسته ایرانی بود که به خاطر باور به آیین بهائی در همان سال‌های اول پیروزی جمهوری اسلامی اعدام شد. (بازپخش)
7.7.202127 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- اهمیت و تأثیر هنر در زندگی - بخش دوم و آخر

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان، روان‌شناس و مشاور خانواده تاثیر هنر در تحول فرد و جامعه به حدی است که سازمان‌های بین المللی مانند یونسکو آن را چون ابزاری برای ایجاد صلح و دوستی به کار می‌گیرند.
30.6.202122 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- اهمیت و تاثیر هنر در زندگی

گفتگو با: خانم فرزانۀ ثابتان، روان‌شناس و مشاور خانواده تاثیر هنر در تحول فرد و جامعه به حدی است که سازمان‌های بین المللی مانند یونسکو آن را چون ابزاری برای ایجاد صلح و دوستی به کار می‌گیرند. 
23.6.202121 Protokoll, 50 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- نوجوانان و فرایند جامعه سازی

گفتگو با: خانم سارا لوئی، جامعه شناس و فعال اجتماعی نوجوانی و یا دوران انتقال از کودکی به جوانی از مهم‌ترین سال‌های زندگی یک فرد خوانده شده، که مسیر زندگی او را جهت می‌دهد. 
16.6.202123 Protokoll, 8 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- نگاهی به مفهوم زمان. بخش دوم

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت زمان، حقیقتی انکار ناپذیر که گذشته، حال و آینده انسان و جهان را به هم متصل می‌کند، به ما چه می‌آموزد؟
9.6.202126 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- نگاهی به مفهوم زمان. بخش اول

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت زمان، حقیقتی انکار ناپذیر که گذشته، حال و آینده انسان و جهان را متصل می‌کند، به ما چه می‌آموزد؟
2.6.202122 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - در آستانه صعود حضرت بهاءالله

در آستانه صد و بیست و نهمین سالروز صعود حضرت بهاءالله، تعدادی از نوجوانان ایرانی فرصتی را برای تامل و تفکر، دعا و نیایش فراهم می‌کنند. 
26.5.202124 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام رضوان ۲۰۲۱ میلادی (۱۷۸ بدیع) - بخش دوم

گفتگو با دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعی شرح مختصری از پیام رضوان امسال بیت العدل اعظم، مروری بر فعالیت‌های سال‌های گذشته جامعه جهانی بهائی و نگاهی به آینده. 
19.5.202124 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام رضوان ۲۰۲۱ میلادی (۱۷۸ بدیع)

گفتگو با دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعی شرح مختصری از پیام رضوان امسال بیت العدل اعظم، مروری بر فعالیت‌های سال‌های گذشته جامع جهانی بهائی و نگاهی به آینده. 
12.5.202122 Protokoll, 44 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نقاشی‌های مریم صفاجو

گفتگو با: مریم صفاجو، نقاش جوان ایرانی داستان‌های واقعی که در نقاشی‌های مریم صفاجو باز آفرینی شده، راوی تاریخ پر تلاطم بهائیان ایران است در طی بیش از چهل سال گذشته.
5.5.202120 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - اهمیت نقش زنان در رهبری

گفتگو با: خانم نیکا سعیدی، کارشناس امور صلح در سازمان ملل بحران کرونا در سال گذشته، اهمیت نقش زنان در رهبری را بیش از بیش برجسته و کارشناسان بر بازتعریف الگوهای رهبری تاکید می‌کنند. 
14.4.202121 Protokoll, 24 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - «آشنایی با سه کتاب آسمانی»

گفتگو با: آقای فریبرز سبحانی بشارات و اشارات کتاب‌های آسمانی ادیان الهی، مانند اجزاء یک معما، وقایع آینده در مورد پیامبران و ادیان بعد را آشکار می‌کنند. 
7.4.202127 Protokoll, 21 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام نوروزی بیت العدل اعظم

گفتگو با: دکتر پرهام اقدسی، کارشناس مهندسی سازه و فعال اجتماعی تاملی در مفاهیم عمیق و رهنمود‌های بیت العدل اعظم در پیام نوروزی ۱۷۸ بدیع، برابر با ۱۴۰۰ خورشیدی.
31.3.202130 Protokoll, 14 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - در آستانه سال نو، تاملی در یادگیری‌های سال پیش

با سپاس بی‌کران از پریا، رویا، عطا، الهام، امید، رویا، فریناز، برسام و سارا که صمیمانه با ما همکاری کردند و یادگیری‌های سال گذشته‌شان را با ما سهیم شدند.
17.3.202123 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تاملی در روز جهانی زن و نابرابری جنسیتی

گفتگو با: خانم کیوان گیولا، محقق و مشاور خانواده نابرابری جنسیتی، پرواز پرنده جامعه انسانی را امکان ناپذیر و رفاه و سعادت نسل‌های امروز و فردا را محدود میکند.
10.3.202125 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - واکنش جهانی به مصادره ناعادلانه املاک بهائیان

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائی شخصیت‌های برجسته سیاسی، دینی و حقوقی مصادره ناعادلانه املاک شهروندان بهائی در روستای ایول را محکوم کردند. 
3.3.202119 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نامه سرگشاده به رئیس قوه قضاییه ایران

گفتگو با: دکتر لقا فنائیان، حقوق‌دان، نویسنده و وکیل دادگستری تعدادی از برجسته‌ترین وکلا و قضات کانادا، در نامه‌ای سرگشاده به رئیس قوه قضاییه، از نقض فاحش حقوق اساسی بهائیان ایران ابراز نگرانی کرده‌اند. 
24.2.202121 Protokoll, 32 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - بنیاد منا و بیست سال خدمت به آموزش و پرورش کودکان

گفتگو با: خانم سیما ربانی مبینی، از اعضای هیئت مدیره بنیاد منا بنیاد منا، بنیادی است غیر انتفاعی که با حمایت از پروژه‌های خودجوش و بنیادی برای آموزش کودکان و توامندسازی دختران و زنان در سراسر جهان تلاش می‌کند. 
17.2.202124 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - یادی از خانم لی لی ایمن، از مؤسسان شورای کتاب کودک

گفتگو با: مهندس فریبرز صهبا، معمار برجسته ایرانی و از مؤسسان مجله ورقا.
10.2.202120 Protokoll, 40 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - کلاسهای کودکان در موسسۀ آموزشی بهائی

گفتگو با: خانم مرجان فارسی، کارشناس ارشد علوم کامپیوتر و مربی کلاس‌های کودکان در موسسۀ آموزشی بهائی، همه افراد در یک فرایند یادگیری که از کلاس کودکان آغاز می‌شود، مفاهیم والای انسانی و خدمت به جامعه را می‌آموزند و به‌کار می‌گیرند. 
3.2.202124 Protokoll
Episode Artwork

خبرنگار - پیش‌گامان و مروجان تعلیم و تربیت در ایران (بخش سوم)

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه در بخش پایانی این گفتگو نگاه جامع و دقیقی داریم به بعد اخلاقی تعلیم و تربیت و پاره‌ایی از مدل‌های آموزشی الهام گرفته از تعالیم آیین بهائی. 
27.1.202127 Protokoll, 11 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیش‌گامان و مروجان تعلیم و تربیت در ایران (بخش دوم)

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه نگاهی به اقدامات و فعالیت‌های پیروان آیین بهائی در راستای ترویج تعلیم و تربیت در ایران، از آغاز تاسیس این دیانت.
20.1.202126 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیش‌گامان و مروجان تعلیم و تربیت در ایران (بخش اول)

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه نگاهی به اقدامات و فعالیت‌های پیروان آیین بهائی در راستای ترویج تعلیم و تربیت در ایران، از آغاز تاسیس این دیانت. 
13.1.202125 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تعلیم و تربیت از پایه‌های بنیادین سعادت و مدنیت - بخش اول

گفتگو با: خانم بهار اردستانی، پژوهشگر فلسفه و کارشناس علوم کامپیوتر نگاهی به تعریف و فرایند تعلیم و تربیت، و هم‌سویی‌های پاره‌ای از دیدگاه‌های زیربنایی در این زمینه، با گفتگوهای روزمره توده مردم
30.12.202025 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نقد و انتقاد یا ایراد و خرده‌گیری

گفتگو با: خانم فرزانه ثابتان - روان‌شناس و مشاور خانواده فرایند نقد و انتقاد سازنده چگونه شکل می‌گیرد و چه نقشی در درک بهتر انسان‌ها از واقعیت‌ها دارد؟ 
23.12.202026 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - انسجام اجتماعی و تحول و پیشرفت - بخش ۲

گفتگو با: دکتر شهلا مهرگانی، جامعه شناس و استاد دانشگاه استقرار یک تمدن حقیقی تنها بر مبنای انسجام مادی و معنوی جامعه امکان‌پذیر است.
16.12.202023 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - انسجام اجتماعی و تحول و پیشرفت

گفتگو با: دکتر شهلا مهرگانی، جامعه شناس و استاد دانشگاه استقرار یک تمدن حقیقی تنها بر مبنای انسجام مادی و معنوی جامعه امکان‌پذیر است. 
9.12.202024 Protokoll, 50 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تدوام نقض حقوق بشر در ایران

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان سخنگوی جامعه جهانی بهائی در حالی که سازمان ملل در قطعنامه اخیر خود ایران را به نقض فاحش حقوق بشر محکوم کرده است، آزار و اذیت شهروندان بهائی همچنان ادامه دارد. 
2.12.202023 Protokoll, 49 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان

گفتگو با: خانم سارا لوئی، جامعه شناس و فعال اجتماعی خشونت علیه زنان هم‌چنان از بزرگ‌ترین، مخرب‌ ترین و گسترده‌ ترین چالش‌هایی است که جهان امروز ما با آن روبروست.
25.11.202022 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل - بخش دوم

گفتگو با: خانم سویدا معانی - یوینگ بیانیه جامعه جهانی بهائی در آستانه هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد با عنوان: «حکومت داری شایسته» 
18.11.202024 Protokoll, 48 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل - بخش اول

گفتگو با: خانم سویدا معانی - یوینگ بیانیه جامعه جهانی بهائی در آستانه هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد با عنوان: «حکومت داری شایسته» 
11.11.202025 Protokoll, 5 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام بیت العدل اعظم، ۱ دسامبر ۲۰۱۹

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه (قسمت دوم) مروری بر نکات بسیار مهم پیام بیت العدل اعظم، برای درک بهتر و گذار از این دروان پر اضطراب و نگرانی جهان امروز. 
4.11.202023 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام بیت العدل اعظم، ۱ دسامبر ۲۰۱۹

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق، نویسنده و استاد دانشگاه (قسمت اول) مروری بر نکات بسیار مهم پیام بیت العدل اعظم، برای درک بهتر و گذار از این دروان پر اضطراب و نگرانی جهان امروز. 
28.10.202027 Protokoll, 8 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - به یاد استاد محمدرضا شجریان

گفتگو با: استاد رحمت الله بدیعی و خانم پریسا بدیعی خدمات فرهنگی استاد شجریان، روح تازه ای در کالبد موسیقی سنتی ایران دمیدو اندیشه های والای انسانی را ارتقا بخشید. 
21.10.202029 Protokoll, 17 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - نمونه های جاودانه خدمت و ایثار

به یاد خانم ویولت هَک، دکتر فرزام ارباب و آقای داگلاس مارتین، که با توشه ایی از خدمت به عالم انسانی جهان فانی را وداع گفتند.
14.10.202022 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - آینده پژوهی و جریان تحولات فرهنگی ایران بخش۲

"گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه دکتر بهروز ثابت در تحقیقات اخیر خود با استفاده از علم «آینده پژوهی» و فراز و نشیب های تاریخ، جریان بلوغ ملی و تحول فرهنگی در ایران را محک می زند.
7.10.202020 Protokoll, 15 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - آینده پژوهی و جریان تحولات فرهنگی ایران، بخش۱

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه دکتر بهروز ثابت در تحقیقات اخیر خود با استفاده از علم «آینده پژوهی» و فراز و نشیب های تاریخ، جریان بلوغ ملی و تحول فرهنگی در ایران را محک میزند. 
30.9.202024 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاثیر زنان در مدیریت و صلح

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار، نویسنده پژوهشگر علوم سیاسی نقش زنان و تاثیر سازنده و مثبت آنان در زمینه های مدیریت و صلح و صفات خاصی که روند تحول اجتماعی به آن نیاز دارد. بخش۲
23.9.202022 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاثیر زنان در مدیریت و صلح

گفتگو با: دکتر فرح دوستدار نقش زنان و تاثیر سازنده و مثبت آنان در زمینه های مدیریت و صلح و صفات خاصی که روند تحول اجتماعی به آن نیاز دارد. قسمت 1
16.9.202025 Protokoll, 26 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تعصب، چالش روزانه همه انسان ها

گفتگو با: خانم لادن بیگی، جامعه شناس و مددکار اجتماعی - اکثر انسان ها بر این باورند که تعصب ندارند، اما کارشناسان انسان های عاری از تعصب را اقلیت کوچکی می دانند. چگونه میتوان از تعصب های ظاهر و پنهان آگاه بود. 
9.9.202028 Protokoll, 13 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- دوران کرونا و آنچه از طبیعت می توان آموخت.

گفتگو با: خانم کیوان گیولا، مشاور خانواده - چگونه می توان با همه محدودیت های دوران کرونا، همچنان با طبیعت در ارتباط بود و از آن درس های زندگی آموخت
2.9.202027 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاملی در مفهوم انسان دوستی

گفتگو با: شهلا و ترانه انسان دوستی جزء جداناپذیری است از وجود فردی و جمعی همه انسان ها که در سیر تکامل بشر جلوه های تازه و ارزنده ای از خود نمایان کرده است
26.8.202028 Protokoll, 55 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- فعالیت های خودجوش و سازنده فردی

گفتگو با: آقای شیدان مجیدی، تهیه کننده فیلم و تئاتراقدامات خودجوش و خلاق فردی و گروهی در زمینه هنر و موسیقی در ماه های اخیر چشمگیر بودند و در شرایط سخت بحران جهانی تندرستی، فاصله ها را کوتاه و دل ها را به هم نزدیک کردند.
19.8.202022 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تشدید آزار و اذیت شهروندان بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا در هفته های اخیر بسیاری از کشورهای اروپایی و جامعه جهانی آزار و اذیت شهروندان بهایی در ایران را شدیدا محکوم کردند. 
12.8.202023 Protokoll, 34 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تجربه زندان و انسان های بی گناه

گفتگوبا: معدودی از زندانیان سابق جمهوری اسلامی با وجود درخواست‌های بین‌المللی برای آزادی زندانیان وجدان، هنوز تعدادی از بهائیان در حبس به سر می‌برند.
5.8.202026 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - سالروز شهادت ۹ شهروند بهائی در تبریز

گفتگو با: خانم فیروزه فیروزی - استردوانت سی و نه سال پیش در چنین روزی دکتر پرویز فیروزی و هشت شهروند بهائی دیگر در شهر تبریز به خاطر باور به آیین بهائی تیرباران شدند. 
29.7.202027 Protokoll, 53 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - محرومیت دانشجویان بهائی از تحصیل

گفتگو با: شهلا، سارا، وفا و ریحانه دانش آموزان و دانشجویان بهائی همچنان به دلیل راستگویی و ممانعت از انکار عقایدشان از ادامه تحصیل در ایران محروم می شنوند. 
22.7.202028 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - روز جهانی مهارت های جوانان

گفتگو با: آقای شمیم موحد، موسیقی دان، آهنگساز و استاد موسیقی تم امسال سازمان ملل برای روز جهانی مهارت های جوانان، تاکید مجددی است به اهمیت یادگیری مهارت های فنی و حرفه ای جوانان در سراسر جهان. 
15.7.202024 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تاثیرات بحران جهانی تندرستی و رویکرد ما

گفتگو با: آقای شهروز تجارتی، مدیر عامل شرکت های بین المللی و پژوهشگر مسایل اجتماعی بحران جهانی تندرستی، همچنان بسیاری از ابعاد زندگی فردی و اجتماعی انسان ها را دگرگون می کند و در عین حال جهان را به سوی دیدگاهی نو و نظمی نوین سوق میدهد. 
8.7.202026 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تاملی در بیانیه محفل ملی آمریکا

گفتگو با: خانم فرزان ثابتان، آقای مهران بشیری، خانم دکتر نسرین بشیری و آقای امید میلانی محفل ملی بهائیان آمریکا، در بیانیه عمومی خود که هفته پیش منتشر شد، یگانگی نوع بشر را بنیادی ترین اصل در رویارویی با چالش نژاد پرستی خواند. 
1.7.202026 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تاثیرات روحی روانی تبعیض نژادی

گفتگو با: خانم مژده روحانی، مدیر اجرایی مرکز عدالت و تندرستی  دِوُنو. نگاهی به پاره ایی از تاثیرات ویران گر و اغلب، مادام العمر تبعیض نژادی بر سلامت روحی و روانی آسیب دیده گان این معضل اجتماعی. 
24.6.202029 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - افزایش آزار و اذیت شهروندان بهائی

گفتگو با: خانم فریناز فیروزی، شاعر و فعال اجتماعی جامعه جهانی بهائی در بیانیه مطبوعاتی اخیر خود، از افزایش آزار و اذیت بهائیان ایران، تهدید به «ریشه کنی»، احکام زندان و فشارهای روانی خبر می دهد. 
17.6.202028 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - آفت مزمن تبعیض نژادی

گفتگو با: دکتر طاهره عهدیه؛ پزشک، سخنور و پژوهشگر مسایل اجتماعی تبعیض نژادی، بزرگ ترین و مخرب ترین معضل اجتماعی جامع آمریکاست، که بعد از گذشت قرن ها هم چنان به طور سازمان یافته در بسیاری از اقشار جامعه ادامه دارد. 
10.6.202029 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - عدالت زیربنای تحول سازنده

گفتگو با: دکتر لادن برومند، مورخ، نویسنده و فعال حقوق بشر آیا عدالت می تواند تعابیر متفاوت در فرهنگ ها و جوامع متفاوت داشته باشد؟ ارزیابی دو جنایت در دو جامعه متفاوت، از منظر عدالت. 
3.6.202027 Protokoll, 4 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - بررسی بخشی از تاریخ آیین بهائی

گفتگو با: دکتر سهراب کوروش، محقق، نویسنده، استاد دانشگاه و مشاور علمی تاملی در پاره ایی از ثمرات و وقایع تاریخی آیین بهائی، در طی ۴۸ سال. از اعلان رسالت حضرت باب تا صعود حضرت بهاءالله در سال ۱۸۹۲ میلادی.
27.5.202026 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - رسالت حضرت باب

گفتگو با: دکتر سهراب کوروش، محقق، نویسنده، استاد دانشگاه و مشاور علمی در آستانه صد و هفتاد و هفتمین سالروز اعلان رسالت حضرت باب، به پرسش هایی چون پیام حضرت باب و تاثیر جنبش بابی در جامعه ایران می پردازیم. 
20.5.202026 Protokoll, 19 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – فداکاری، آموزه بحران تندرستی

گفتگو با: شهلا، رویا، بهنام و مرجانتعدادی از دوستان خوب خبرنگار، پاره‌ای از نمونه ها و اندیشه های ژرف معنونی را در مورد اصل فداکاری با ما سهیم می‌شوند.
13.5.202026 Protokoll, 41 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- تاثیرات بحران کرونا بر خانواده

گفتگو با:خانم بهاره اردستانی، پژوهشگر فلسفه و کارشناس علوم کامپیوتر نگاهی به شرایط خاص بحران تندرستی کرونا و تاثیر آنها بر روی خانواده ها، به خصوص کودکان
6.5.202026 Protokoll, 39 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- پیام بیت العدل اعظم، رضوان ۱۷۷ بدیع

گفتگو با: آقای وفا اخوان، مدیر کل شرکت مشاوره NewBridge تاملی در مطالب مهم پیام رضوان بیت العدل اعظم، بالاترین مرجع اداری جامعه جهانی بهائی، به مناسبت عید اعظم رضوان -۲۰۲۰ میلادی
29.4.202022 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- از بحران کرونا چه می توان آموخت؟ قسمت ۲

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده و محقق مسایل اجتماعی و استاد تعلیم و تربیت و فلسفه آیا بحران جهانی ویروس کرونا که نظام زندگی فردی و اجتماعی جهانیان را دگرگون ساخته، ما را به سوی استقرار نظمی نوین سوق می دهد؟
22.4.202023 Protokoll, 25 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - از بحران کرونا چه می توان آموخت؟

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده و محقق مسایل اجتماعی و استاد تعلیم و تربیت و فلسفه آیا بحران جهانی ویروس کرونا که نظام زندگی فردی و اجتماعی جهانیان را دگرگون ساخته، ما را به سوی استقرار نظمی نوین سوق می دهد؟
15.4.202026 Protokoll, 20 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- سلامت روحی روانی و بحران کرونا

گفتگو با: خانم دکتر فرشته بتل، روانشانس بالینی، اجتماعی و تعلیم و تربیت تاثیرات بحران ویروس کرونا یا COVID 19 بر سلامت روح و روان انسانها و راه کارهایی که می توانند در گذر از این بحران، سودمند باشند
8.4.202026 Protokoll, 27 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- پیام های نوروزی کودکان ایرانی

به مناسبت نوروز و روز سیزده بدر، پیام های خاص و دلنشین کودکان عزیز ایرانی، این گل های بوستان الهی را تقدیم شما می کنیم که چون نسیم بهاری لحظات تان را شکوفه باران خواهد کرد
1.4.202023 Protokoll, 56 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- دیدار نوروزی خبرنگار قسمت۲

گفتگوی نوروزی با دکتر مینو ثابت، دکتر ضیاء ثابت، دکتر مهین سیاهپوش- یزدانی و دکتر کیومرث یزدانی دیدار نوروزی با دو زوج فرهیخته ایرانی و گفتگوهای صمیمانه نوروز و امروز
25.3.202024 Protokoll, 2 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- دیدار نوروزی خبرنگار قسمت۱

گفتگوی نوروزی با دکتر مینو ثابت، دکتر ضیاء ثابت، دکتر مهین سیاهپوش- یزدانی و دکتر کیومرث یزدانی دیدار نوروزی با دو زوج فرهیخته ایرانی و گفتگوهای صمیمانه نوروز و امروز
18.3.202025 Protokoll, 24 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- روز جهانی زن و مقام زن گرامی باد

گلچینی از پیام های پر مهر و دلنشین و تامل برانگیز همراهان خوب خبرنگار به مناسبت روز جهانی زن
11.3.202023 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- روزهای بی نظیر ایام ها

میهمانی ایام ها و گفتگو با دوستان خوب و صمیمی در مورد جلوه های زیبای این چهار و گاهی پنج روز خاص و استثنایی در تقویم آیین بهائی
4.3.202018 Protokoll, 24 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - آینده پژوهی و جریان تحولات فرهنگی ایران ق۲

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه دکتر بهروز ثابت در تحقیقات اخیر خود با استفاده از علم «آینده پژوهی» و فراز و نشیب های تاریخ، جریان بلوغ ملی و تحول فرهنگی در ایران را محک می زند.
26.2.202020 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - آینده پژوهی و جریان تحولات فرهنگی ایران ق۱

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه دکتر بهروز ثابت در تحقیقات اخیر خود با استفاده از علم «آینده پژوهی» و فراز و نشیب های تاریخ، جریان بلوغ ملی و تحول فرهنگی در ایران را محک میزند. 
19.2.202023 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - رویارویی کودکان با فقدان والدین

گفتگو با: خانم یاسمن نفیسی پارسی، مشاور و کارشناس مسایل خانواده از دست دادن یکی از والدین برای کودکان اغلب ضربه ای است ناگوار و جبران ناپذیر، اما آیا آن ها می توانند با مشورت و یادگیری، استقامتی سازنده را جایگزین یاس و اندوه خود کنند.
12.2.202022 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - افزایش آزار و اذیت ها علیه شهروندان بهائی

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائیان در آمریکا در بیانیه رسمی جامعه جهانی بهائی آمده است که شهروندان بهائی در موج تازه ای از سرکوب و آزار و اذیت از داشتن کارت ملی هوشمند محروم می شوند.
5.2.202021 Protokoll, 32 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - دفتر جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل ق۲

بخش دوم گفتگو با: خانم بانی دوگال (Ms. Bani Dugal)، نماینده ارشد جامعه جهانی بهائی در مورد پیشینه و اهداف دفتر جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل و نوع پروژه هایی که جامعه جهانی بهائی با سازمان ملل و دیگر نهادهای غیر دولتی در آن ها همکاری دارد.
29.1.202022 Protokoll, 36 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - دفتر جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل

گفتگو با: خانم بانی دوگال (Ms. Bani Dugal)، نماینده ارشد جامعه جهانی بهائی در مورد پیشینه و اهداف دفتر جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل، و نوع پروژه هایی که جامعه جهانی بهائی با سازمان ملل و دیگر نهادهای غیر دولتی در آن ها همکاری دارد.
22.1.202018 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - فاجعه سقوط هواپیما و درگذشت ناگهانی عزیزان

گفتگو با: دکتر فرشته بتل، روانشناس عمومی و تعلیم و تربیت، روانشناس بالینی و استاد دانشگاه زمان و شرایط از دست دادن یک عضو خانواده، یا یک عزیز، تا چه حد می تواند در تحمل داغ فراق موثر باشد و آیا می توان این اندوه بزرگ را به قوه ای سازنده در زندگی تبدیل کرد؟
15.1.202026 Protokoll, 19 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - سی و پنجمین کنفرانس سالانه گراند کنیون

سی و پنجمین کنفرانس سالانه گراند کنیون، با نزدیک به سه هزار شرکت کننده از نقاط مختلف جهان، و تمرکز بر روی موضوع صلح، در شهر فینکس در ایالت آریزونا برگزار شد
8.1.202019 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تعلیم و تربیت و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی ق۲

گفتگو با دکتر فرشته بتل، روانشناس عمومی، تعلیم و تربیت و روانشناس بالینی و استاد دانشگاه، و دکتر نیکل جعفری، نویسنده و محقق و استاد دانشگاه در زمینه تعلیم و تربیت
1.1.202026 Protokoll, 40 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - تعلیم و تربیت و تاثیر آن در زندگی فردی و اجتماعی ق۱

گفتگوبا دکتر فرشته بتل، روانشناس عمومی، تعلیم و تربیت و روانشناس بالینی و استاد دانشگاه، و دکتر نیکل جعفری، نویسنده و محقق و استاد دانشگاه در زمینه تعلیم و تربیت
25.12.201920 Protokoll, 38 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - قدم نورسیده با یک بقچه تحول و تغییر

گفتگو با: فرشاد، فری و رز تولد کودکان همیشه با دنیایی از تغییر و تحول برای پدر و مادرها و دیگر افراد خانواده همراهه و امیدها و نگرانی هایی که ادامه داره
18.12.201924 Protokoll, 40 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - رحمت ها و زحمت های شبکه های اجتماعی

گفتگو با: سعیده، کیان، فریناز، جمشید و ویدا امروزه شبکه های اجتماعی فراتر از یک رسانه ارتباطی، به صورت ابزاری قدرتمند، گاه برای سازندگی و گاه برای تخریب به کار گرفته می شوند
11.12.201924 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - یک برنامه آموزشی نوجوانان در شهر بالتیمور

گفتگو با: خانم دکتر مرجان توفیق نوجوانان اغلب از آسیب پذیرترین اقشار جوامع انسانی هستند، اما گروهی از آن ها در شهر بالتیمور از طریق یک برنامه آموزشی یاد می گیرند که چگونه شرایط خود و دنیای اطرافشان را تغییر دهند
4.12.201925 Protokoll, 10 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - دستاورد بزرگ علمی دانشجوی محروم از تحصیل ق۲

گفتگو با: دکتر پدرام روشن، از محققان برجسته شرکت گوگل ق۲ دکتر پدرام روشن از دانشجویان بهائی محروم از تحصیل در ایران است که دست آورد علمی اخیر در ساخت کامپوترهای کوآنتمی نام او را بر سر زبان ها انداخت
27.11.201924 Protokoll, 1 Sekunde
Episode Artwork

خبرنگار - دستاورد بزرگ علمی دانشجوی محروم از تحصیل

گفتگو با: دکتر پدرام روشن، از محققان برجسته شرکت گوگل دکتر پدرام روشن از دانشجویان بهائی محروم از تحصیل در ایران است، که دست آورد علمی اخیر در ساخت کامپوترهای کوآنتمی نام او را بر سر زبان ها انداخت
20.11.201924 Protokoll, 31 Sekunden
Episode Artwork

" خبرنگار - دهمین نشست " تلاش برای حقوق بشر در ایران

در دهمین نشست " تلاش برای حقوق بشر در ایران " فعالان، کارشناسان و صاحب نظران از وضعیت حقوق بشر در گذشته و حال و تاثیرات اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی آن در جامعه سخن گفتند
13.11.201925 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - پیام بیت العدل اعظم دوم آبان ماه

گفتگو با: آقای عرفان روح الفدا، موسیقی دان و پژوهشگر مسائل اجتماعی و فرهنگی مروری بر پیام اخیر بیت العدل اعظم، خطاب به جامعه بهائی ایران، در رابطه با دویستمین سالگرد تولد حضرت باب، مبشر آیین بهائی
6.11.201926 Protokoll, 19 Sekunden
Episode Artwork

پیام بیت العدل اعظم به مناسبت جشن های دویستمین سالگرد ق۲

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه مروری بر پیام اخیر بیت العدل اعظم به مناسبت دویستمین سالگرد تولد حضرت باب در پایان این ماه پیروان آیین بهائی در سراسر جهان آنرا را جشن می گیرند.
16.10.201924 Protokoll, 59 Sekunden
Episode Artwork

پیام بیت العدل اعظم به مناسبت جشن های دویستمین سالگرد

پیام بیت العدل اعظم به مناسبت جشن های دویستمین سالگرد گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق و استاد دانشگاه مروری بر پیام اخیر بیت العدل اعظم به مناسبت دویستمین سالگرد تولد حضرت باب در پایان این ماه پیروان آیین بهائی در سراسر جهان آنرا را جشن می گیرند.
8.10.201925 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- جشن یگانگی نوع بشر با صدای سازها و آوازها

گفتگو با: خانم پریسا ثابت و آقای وفا اخوان “www.dawninitiative.com” پروژه ای است الهام گرفته از پیام یگانگی آیین بهائی در گرامیداشت دویستمین سالگرد تولد حضرت باب.
1.10.201924 Protokoll, 2 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – معضل ناپدید شده گان

گفتگو با: دکتر مونا محمودی در آغاز جمهوری اسلامی ایران تعدادی از شهروندان برجسته و فرهیخته ایرانی و از پیروان آیین بهائی توسط افراد مسلح ربوده و ناپدید شدند و هرگز اثری و یا خبری از آنها بدست نیامد.
24.9.201922 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – پروژه‌ هزینه پافشاری بر حاکمیت قانون

گفتگو با: دکتر رویا برومند، تاریخدان و مدیر اجرایی و از بنیانگذاران بنیاد برومند «پروژه پافشاری بر حاکمیت قانون: چهل سال سرکوب وکلای دادگستری در ایران» شرحی است مستند و تاریخی از تلاش‌ها و فداکاری‌های وکلای دادگستری و فعالان حقوق بشر در ایران، برای اجرای عدالت و حاکمیت قانون.
17.9.201922 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل

گفتگو با: خانم پدیدۀ ثابتی، سخنگوی جامعۀ جهانی بهائی در انگلستان آقای جاوید رحمان، گزارشگر ویژۀ سازمان ملل در زمینه نقش حقوق بشر در ایران، در دومین گزارش خود می‌گوید: بهائیان ایران از ناعادلانه ترین نوع سرکوب رنج می‌برند.
10.9.201921 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – بررسی پاره ای از اتهامات علیه آیین بهائی در ایران

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده و محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و علوم تعلیم و تربیت
4.9.201923 Protokoll, 44 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – معضل جهانی خشونت خانگی ق۲

گفتگو با: دکتر فرشته بثل، روانشانس عمومی و تعلیم و تربیت و استاد دانشگاه گزارش اخیر آژانس زنان سازمان ملل که در ۲۸۷ صفحه منتشر شده، از گستردگی دهشت بار و فاحش خشونت خانگی علیه زنان در سراسر جهان خبر می‌دهد.
27.8.201924 Protokoll, 47 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – معضل جهانی خشونت خانگی

گفتگو با: دکتر فرشته بثل، روانشانس عمومی و تعلیم و تربیت و استاد دانشگاه گزارش اخیر آژانس زنان سازمان ملل که در ۲۸۷ صفحه منتشر شده، از گستردگی دهشت بار و فاحش خشونت خانگی علیه زنان در سراسر جهان خبر می‌دهد.
20.8.201925 Protokoll, 49 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – موج تازه ایی از آزار و اذیت شهروندان بهائی در ایران

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، استاد دانشگاه و سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا رسانه های فارسی زبان در روزها و هفته های گذشته موارد زیادی از آزار و اذیت شهروندان بهائی، دستگیری و زندان، تفتیش منازل و ضبط و توقیف اموال آنان را گزارش کرده اند.
13.8.201922 Protokoll, 18 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – حقوق بشر و رسانه های دولتی

گفتگو با: دکتر شبنم معینی پور، پژوهشگر مسائل حقوق بشر نقش رسانه های ارتباط جمعی در حفظ حقوق شهروندان و ارتقاء حقوق بشر روز بروز پر رنگ تر می‌شود، بخصوص در جوامع بسته مانند ایران که از رسانه ها اغلب بصورت ابزار سرکوب بهره برداری می‌شود.
6.8.201922 Protokoll, 42 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – قهرمانان نسل ها

گفتگو با: خانم نصرت اردکانی، از فاتحان امرالله (Knight of Baha’u’llah) “فاتحان امرالله”، در آیین بهائی، مردان و زنان شجاع و فداکاری هستند از قشرهای مختلف اجتماع و پیشینه های متفاوت که با ترک خانه و مال و مقام و منسب، به نقاط دوردست جهان مهاجرت کردند تا مردمان آن دیار را با نام و پیام حضرت بهاءالله آشنا کنند.
30.7.201929 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – جامعه بهائی در ایران و پاره‌ایی از انتقادات (بازپخش)

گتفگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق علوم اجتماعی، استاد فلسفه و علوم تعلیم وتربیت چرا جامعه بهائی در ایران علیه سرکوب حکومت مقاومت نمی‌کند؟ چرا بهائیان در ایران از حقوق دیگران دفاع نمی‌کنند؟ آیا بهائیان میهن پرست هستند؟
23.7.201925 Protokoll, 44 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – بررسی پاره ای از اتهامات علیه آیین بهائی در ایران

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده و محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و علوم تعلیم و تربیت ترویج شایعات و اتهامات بی اساس علیه آیین بهائی در ایران از آغاز تولد این دیانت تا کنون به انواع و اشکال مختلف همچنان ادامه دارد!
16.7.201925 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – بنیاد منا و بیست سال خدمت به آموزش و پرورش کودکان

2.7.201924 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – یادی از فرهنگ مودّت ق۲

گفتگو با: خانم مهرآیین مودت انقلاب اسلامی در ایران موج تازه ایی از انواع ظلم و ستم و شکنجه و قتل و غارت علیه شهروندان بهائی را به همراه آورد. آقای فرهنگ مودت از جمله شهروندان بهائی بود که روز اول تیر ماه ۱۳۶۰ خورشیدی بدست حکومت اسلامی اعدام شد.
25.6.201924 Protokoll, 33 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – یادی از فرهنگ مودت ق۱

گفتگو با: خانم مهرآیین مودت انقلاب اسلامی در ایران موج تازه ایی از انواع ظلم و ستم و شکنجه و قتل و غارت علیه شهروندان بهائی را به همراه آورد. آقای فرهنگ مودت از جمله شهروندان بهائی بود که بدست حکومت اسلامی اعدام شد.
18.6.201926 Protokoll, 37 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – روز جهانی علیه کار کودکان

گفتگو با: دکتر پیمان رئوفی، روانشانس کودک و فعال حقوق کودکان و نوجوانان آمار سازمان ملل از ۱۵۰ میلیون کودک کار در جهان حکایت می‌کند. آمار کودکان کار در ایران تا هفت میلیون تخمین زده شده است. بسیاری از کودکان کار قربانیان برده داری، روسپی گری و فروش اعضای بدن هستند و یا به بزه کاری سوق داده می‌شوند!
11.6.201922 Protokoll
Episode Artwork

خبرنگار – میهمانداری آراسته به بهترین ها

گفتگو با: خانم رویا شنکس (Ms. Roya Shanks) رویا شنکس، تنها یک مدیر معمولی رستوران در قلب شهر نیویورک نیست. او فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان هست، که به کشورهای زیادی سفر کرده، و با دیدگاهی جهانی به دنیای اطرافش نگاه میکند!
4.6.201926 Protokoll, 22 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – به مناسبت روز درگذشت حضرت بهاءالله بنیانگزار آیین بهائی

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و تعلیم و تربیت به مناسبت صد و بیست و هفتمین سالروز درگذشت حضرت بهاءالله، در این ویژه برنامه خبرنگار گفتگویی داریم پیرامون این روز مبارک در تقویم آیین بهائی.
28.5.201919 Protokoll, 54 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – روز بین المللی خانواده

گفتگو با: خانم دکتر فرشته بتل آیا خانواده، علی رغم تغییرات فاحش دهه های گذشته، همچنان مهمترین هسته جوامع امروز هست. معضلات جهان بخصوص چالش محیط زیست چه تاثیری در ساختار خانواده دارد.
14.5.201926 Protokoll, 29 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – وضعیت جامعه بهائی در بخشهایی از کشور یمن

گفتگو با: خانم بانی دوگال، نماینده ارشد جامعه جهانی بهائی در سازمان ملل متحد در نیویورک از سال ۲۰۱۱ میلادی که حوثی ها، که از سوی حکومت جمهوری اسلامی ایران حمایت میشوند، بر بخشهایی از کشور یمن مسلط شدند، جامعه بهائی این کشور با فشارها و آزار و اذیت های بیشمار روبرو بوده است.
7.5.201924 Protokoll, 3 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- انتخابات در آیین بهائی

گفتگو با: خانم بهاریه روحانی-معانی، نویسنده و محقق موضوعات اجتماعی و تاریخی در آیین بهائی از مهمترین اصول تشکیلات بهائی، که نظم اداری بهائی نامیده میشود، انتخابات بهائی است که در سطوح محلی، ملی و بین المللی در ایام رضوان صورت میگیرد.
30.4.201921 Protokoll, 34 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار- عید رضوان و پیام نوین آیین بهائی

آیا دین نیاز جهان امروز ماست؟ ریشه اختلافات بین ادیان در چیست؟ تجدد در دین چگونه میتواند شکل گیرد و تاثیر گذارد؟ پرسشهایی که در خبرنگار این هفته به آنها میپردازیم.
23.4.201922 Protokoll, 28 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – جامعه بهائی در ایران و پاره ایی از انتقادات

گتفگو با: دکتر بهروز ثابت، نویسنده، محقق علوم اجتماعی، استاد فلسفه و علوم تعلیم وتربیت چرا جامعه بهائی در ایران علیه سرکوب حکومت مقاومت نمیکند؟ چرا بهائیان در ایران از حقوق دیگران دفاع نمیکنند؟ آیا بهائیان میهن پرست هستند؟
16.4.201923 Protokoll, 46 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – معضل انتشار اطلاعات جعلی علیه اقلیت‌های مذهبی ایران

گزارشی از نشست دفتر اوقاف کارنگی برای صلح جهانی، (The Carnegie Endowment for International Peace)، پیرامون موضوع انتشار اخبار جعلی و گمراه کننده علیه اقلیت‌های مذهبی در ایران، رویارویی با فرهنگ فریبنده نقض حقوق بشر.
10.4.201920 Protokoll, 30 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – معضل جهانی محیط زیست

گفتگو با: خانم اعظم بهرامی، کنشگر و پژوهشگر رشته مدیریت و فیزیک محیط زیست، و فعال حقوق بشر و محیط زیست. محیط زیست چالشی است جهانی با تاثیرات ویرانگر محلی که حل آن تنها با تغییر دیدگاه فردی و اجتماعی و همکاری و اقدامات چند جانبه از طرف سیاستمداران و شهروندان امکان پذیر است.
3.4.201923 Protokoll, 57 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – نوروز و بهار در آیین بهائی

گفتگو با: آقای سهیل کمالی، پژوهشگر مسائل اجتماعی و مطالعات خاورمیانه پیوند پیام مهر ودوستی نوروز با پیام صلح و یگانگی آیین بهائی، نوروز ایران زمین را در دل میلیون‌ها تن از مردم جهان جای داده!
27.3.201923 Protokoll, 9 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – بهداشت عمومی و سازمان غیر انتفاعی سُل-هلت ق۲

گفتگو با: دکتر دیوید رادستاین، پزشک و کارشناس بهداشت عمومی و موسس سازمان غیرانتفاعی سل-هلت (SolHealth) بهداشت عمومی، یک چالش جهانی است با ابعادی گوناگون و در سطوح مختلف. سازمان سل-هلت از معدود سازمان‌هایی است که با ایجاد اتحاد و مشارکت بین همه عوامل مهم تاثیر گذار برای ارتقاء بهداشت عمومی تلاش می‌کند
13.3.201916 Protokoll, 51 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - بهداشت عمومی و سازمان غیر انتفاعی سُل-هلت

گفتگو با: دکتر دیوید رادستاین، پزشک و کارشناس بهداشت عمومی و موسس سازمان غیرانتفاعی سل-هلت (SolHealth) بهداشت عمومی، یک چالش جهانی است با ابعادی گوناگون و در سطوح مختلف. سازمان سل-هلت از معدود سازمان‌هایی است که با ایجاد اتحاد و مشارکت بین همه عوامل مهم تاثیر گذار برای ارتقاء بهداشت عمومی تلاش می‌کند.
6.3.201919 Protokoll, 50 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – چهل سال سرکوب جامعه بهائی در ایران

گفتگو با: دکتر فرهاد ثابتان، سخنگوی جامعه جهانی بهائی در آمریکا چهل سال حکومت جمهوری اسلامی و چهل سال نقض حقوق بشر و نقض حقوق شهروندی ایرانیان، بخصوص اقلیت‌های مذهبی از جمله پیروان آیین بهائی، به صورت سیستماتیک و گسترده در ایران.
27.2.201923 Protokoll, 21 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – به مناسبت روز جهانی عدالت اجتماعی

گفتگو با: خانم مهرانگیز کار وکیل، نویسنده، خبرنگار و فعال حقوق بشر و حقوق زنان اهمیت اجرای عدالت اجتماعی در ایجاد صلح و توسعه در تم امسال سازمان ملل به مناسبت روز جهانی عدالت اجتماعی بوضوح برجسته شده:«اگر خواستار صلح و توسعه هستید برای استقرار عدالت اجتماعی تلاش کنید.»
20.2.201926 Protokoll, 5 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – به مناسبت روز جهانی رادیو

گفتگو با: خانم گیتی اجتماعی، گوینده سرشناس و سردبیر پر سابقه رادیو رادیو از مهم‌ترین رسانه های ارتباطی است، که می‌تواند هر خبری را در هر زمانی به هر مکانی منتقل کند. رادیو نه تنها در آگاهی عمومی و امداد رسانی، بلکه در آموزش و توسعه اجتماعی نقش مهمی را ایفا می‌کند.
13.2.201924 Protokoll, 43 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – پیام اخیر بیت العدل اعظم، پیرامون موضوع صلح

گفتگو: با دکتر بهروز ثابت، محقق علوم اجتماعی و استاد فلسفه و علوم تعلیم و تربیت بیت العدل اعظم، در نامه اخیر خود پیرامون موضوع صلح، با مروری بر تلاش بشر برای استقرار صلح در صد سال اخیر، بهائیان را تشویق می‌کند که با اطمینان برای تحقق آرمان صلح تلاش کنند.
6.2.201924 Protokoll, 26 Sekunden
Episode Artwork

«خبرنگار – پروژه‌ «هزینه پافشاری بر حاکمیت قانون

گفتگو با: دکتر رویا برومند، تاریخدان و مدیر اجرایی و از بنیانگذاران بنیاد برومند «پروژه پافشاری بر حاکمیت قانون: چهل سال سرکوب وکلای دادگستری در ایران» شرحی است مستند و تاریخی از تلاش‌ها و فداکاری‌های وکلای دادگستری و فعالان حقوق بشر در ایران، برای اجرای عدالت و حاکمیت قانون.
30.1.201922 Protokoll, 45 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – نابرابری جنسیتی، بزرگترین مانع پیشرفت و توسعه

گفتگو با: ژوستین فین (Justine Finn) پژوهشگر مسائل زنان و توسعه پایدار
23.1.201922 Protokoll, 12 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار - در آستانه روز بزرگداشت مارتین لوتر کینگ

گفتگو با: دکتر بهروز ثابت، استاد دانشگاه و محقق مسائل اجتماعی در نیمه قرن بیستم میلادی، وقتی قوانین آمریکا اعمال تبعیض نژادی علیه سیاهپوستان آمریکا را بصورت امری عادی درآورده بود، مارتین لوتر کینگ با عزمی راسخ و اندیشه‌ایی بلند برای ایجاد تحول اجتماعی تلاش می‌کرد.
16.1.201925 Protokoll, 49 Sekunden
Episode Artwork

خبرنگار – مشارکت و تاثیر گذاری

گفتگو با: آقای وفا اخوان، مدیر اجرایی شرکت مشاوره بین المللی نیوبریج مشارکت فردی و تاثیرگذاری متقابل، از عوامل اجتناب ناپذیر برای رویارویی با چالش‌های جهانی و یافتن راه حل‌های کارآمد و پایدار، و ایجاد تحول اجتماعی
9.1.201924 Protokoll, 49 Sekunden